PDA

View Full Version : Идва,за да ми припомни,че ми е слабост и отново си тръгва..

againstyou
11-08-2011, 16:08
Има едно момче от училище,което доста често ме гледа и ми се усмихва.Всеки път когато влезе в скайп ми пише ;д.Подмята ми някакви неща,че ще излиза с момиче на кафе,ама да не съм ревнувала,щото били най-добри приятели от малки.В даскало почти не ми говори,мои приятелки ми казват,че може би бил срамежлив и за това.И ето тук идва проблема..когато е с най-добрите си приятели не ми казва нищо,а когато е сам - "здрасти,кво стаа" ;х. Просто един ден е супер мил и се държи страхотно,а на другия все едно не съществувам.Може би е от онези другите,които не знаят какво искат,има ме само за резерва ли, де да знам.Страх ме е да отида и директно да му кажа,правя му намеци и предполагам че знае,че не ми е безразличен.Ще прозвучи филмирано,ама пробвах да се откажа и не става-всеки ден го виждам.Казвам си "ако ме харесваше,щеше да направи нещо по въпроса..нещо повече от усмивките и поздравяването" и да,всъщност е така.Ама малка част от мен все още вярва,че не му е съвсем безразлично.Написах го да си излея душата,нареждайте ме че има 100 такива теми.Все пак ако има проблем - ключ.

Sh@d0w
11-08-2011, 16:12
Така като чета, оставам с впечатлението че наистина е много срамежлив. Като е с приятели, факта че не те поздравява, може да се дължи на това, че се страхува да не почнат да го ебават примерно - което си е тъпо.

Вижда се обаче, че той няма намерение да предприеме каквото и да било към теб, така че мисля знаеш какви са двата варианта ;)

nepowtorima
11-08-2011, 16:18
Ами поговори с него на чат.. щом не е толкова открит на живо.. нека да се разберете зад екраните. Кажи му всичко. Не е толкова страшно.
Но по-добрия вариант ще е да се откажеш от него.. но по-хубаво опитай, за да не съжаляваш ако има надежда!

againstyou
11-08-2011, 16:27
Още първите пъти когато си писахме той ме пита дали има някой,който харесвам и аз му казах да,ама още сега не мисля да му кажа кой е (супер глупаво се държах).И нали питах и него и той ми вика ми не я познаваш,ама защо поне ми каза така,само да ме дразниш ? Аз го попитах "защо да те дразня" и той "амии,щото не ми казваш де". ;д Кво да ви кажа,като някакви деца. ;х

poncho
11-08-2011, 16:31
Колко съм патила от същото държание...Ако мислиш,че имаш шансове задължително поговори с него, дори и да е в скайп.

Gerityyy08
11-08-2011, 17:04
Или всичко, или нищо. Т.е или се откажи или му признай, макар и в скайп (или, където си пишете). Кажи му ВСИЧКО. Или ще спечелиш или ще загубиш. Горе главата и в двата случая! :-) :-) КЪСМЕТ, поне ти бъди смела.

CR0W
11-08-2011, 17:25
Според мен те харесва.Някой път като си пишете го викни да си вземеш някув учебник от някъде или нещо такова,но да не е точно среща.И такaм...

можеш и да си чакаш той да те покани

Seattle
11-08-2011, 19:13
Трудно е да се разправяш с такива хора, още повече ако е човек на когото държиш. Съвета ми е да пипаш предпазливо що се отнася до чувствата ти. А защо 1 ден те отразява а на другия ден се прави че не те познава си го питаш директно, въпреки че ти гарантирам че няма да получиш отговор но ще го накара да се замисли дали ще продължава да го прави. Така може да разбереш и дали държи на теб 8)

antifashionshit
11-08-2011, 20:14
бъде по-настоятелна, каквото и да стане, поне няма да се измъчваш с въпроси :Д

ledenakrasota
11-08-2011, 20:48
Тогава през скайп го покани на среща. Само вие двамата да си бъдете. :)

sladur4etyYy
11-08-2011, 22:16
не му казвай нищо за''чувства'', а го провокирай по всякакъв начин. накрая или няма да издържи и сам ще те покани, или ще е готов да клъвне на всяко твое предложение. ще усетиш, когато това се случи. 8-)

IseeDEADbodies
11-08-2011, 23:22
Поредния "пръскащ" шрифт...

gabsit000
11-09-2011, 05:16
аз що си мисля,че по-скоро се прави на интересен,хем те пита разни неща,хем се прави на 2 половина,може би иска да си те разиграе малко,един вид да види до къде би издържала и след това да предприеме някакви мерки..не знам ама единственото което ти трябва правиш е да не му обръщаш внимание,да бъдеш безразлична,момчетата рядко ги търпят тия неща и накрая и на него ще му прелее и ще си каже какво му е на душата ...

againstyou
11-13-2011, 09:35
Прави супер лапешки работи напоследък. ;хх Разказвал на някви,че ходя с един от даскало.И тва само защото си говорим и сме заедно през междучасията..от кога не можеш да имаш за приятел момче ?! ;х

Darinella
11-13-2011, 09:39
Най-добре е да му кажеш какво изпитваш и той ще ти каже дали и при него е така. :)

Wwwooow
11-13-2011, 10:01
такива индивиди най-много ме дразнят ..
за жалост и аз се сещам с такива (почти същата история, като твоята) :?

musicinmyveins
11-13-2011, 11:13
от кога не можеш да имаш приятел момче?Ми отваряме друга тема ама момче,което прекарва много време с теб може да не иска да сте само приятели ма да го крие...Както и да е.По твоя въпрос щом не те заговаря като е с приятелите си начи е прост.Зарежи го.Тъй като едва ли ше ме чуеш има друг вариант-бъди гадна и виж как ще реагира.Като цяло ако си гадна,а той е някъв срамежлив ще си проличи ако му е гадно.Напоследък ми се случват такива неща с един конкретен човек,че се убеждавам,че само когато съм гаден въпросната разбира как стоят нещата.

badsector
11-13-2011, 12:03
Така като гледам човекът просто иска да прави секс с повечко жени. И ти ще се включиш в бройката.

Mi6inka
11-13-2011, 13:27
Интересен ти е, защото си играе с теб..Амаа да се надяваме, че ще ти писне от тъпото му държание и ще му теглиш една майна.

againstyou
11-13-2011, 13:35
Интересен ти е, защото си играе с теб..Амаа да се надяваме, че ще ти писне от тъпото му държание и ще му теглиш една майна.
Ми не ми е интересен,ама кво да направя..не можеш да си избираш кого да харесваш.

cigarettekisses
11-13-2011, 13:59
Според мен просто не знае какво иска.

badsector
11-13-2011, 15:32
..не можеш да си избираш кого да харесваш...
Да, ако ти е малко акълът, наистина не можеш.
п.п. явно и ти ще се окажеш от тия "знам, че бая народ са ме минали, ама просто така се получи".

againstyou
11-13-2011, 16:02
..не можеш да си избираш кого да харесваш...
Да, ако ти е малко акълът, наистина не можеш.
п.п. явно и ти ще се окажеш от тия "знам, че бая народ са ме минали, ама просто така се получи".
Ако разчиташ на личен опит значи наистина не си имала чувства към никого за да знаеш какво е,знам звучи филмирано ама..факт.

leadyflame
11-13-2011, 16:03
Всъщност "тя" е мъжки пол

againstyou
11-13-2011, 16:05
Всъщност "тя" е мъжки пол
Сори.

againstyou
12-26-2011, 19:37
Хораа,ще си излея душата-отново ;д.Та напоследък се случиха доста неща,приятелите му разбраха,че го харесвам и съответно започнаха да се държат като пълните лапета и ме бъзикат,той обаче седи някакъв такъв неутрален.В скайп ми пише някви неща "снощи те сънувах","сега като си легна ще си мисля за теб","бебчо" и т.н.,а в даскало - нищо.Яко си играе с мен обаче аз съм яко кухата,че му се връзвам.Както споменах по-горе знае,че го харесвам,не съм му го казала директно,обаче той иска да си призная защото ме пита разни неща.А след като го знае не мога да разбера смисъла на тва защо ме пита.;х

RainBerry
12-26-2011, 23:28
Според мен може да иска да го кажеш по две причини.. Първата се изразява в това по някакъв начин да направиш "самопризнание", за да може той да е сигурен, че наистина нещата са така - смисъл, че го харесваш, а не са просто ебавка за приятелите му. Откъде можеш да бъдеш сигурна, че той не се е похвалил, че си пишите и да си мисли, че за това подмятат, че го харесваш. А втората причина, според мен, е, ако е някакъв пълния "кифляр", който се опитва да си вдигне само егото, да си почеше самочувствието и се опитва да го направи чрез това да чуе как го харесват и тн.

Но все пак нито го познавам, нито нищо. Силно се надявам да е първия случай :D

musS
12-27-2011, 11:41
преживявала съм го абсолютноо същото преди време, срамежлив е просто, на мен ми се случи с уж най-несрамежливото момче на света.. аз обаче не се отказах.. продължихме да си пишеме.. тръгнахме ии даже след като бяхме скъсали ми призна, че съм единственото момиче, което е обичал.. а тва да е срамежлив е наистина сладко според мене.. не се отказвай.. ако те харесва наистина, ще се осъзнае ии ще направи нещо по въпроса :)

SmilezZz
12-27-2011, 18:30
Ако наистина си сигурна , че не е безразличен - поговори с него . Обясни му как се чувстваш , когато се държи по еди - какъв си начин. Обясни му , че няма смисъл да се притеснява и разни подобни. Тъпо е все пак , когато и двамата се искате.

Meoww
12-28-2011, 19:33
Пълен дечко. Няма смисъл да се занимаваш с такива... остави го да порасне

wallker69
12-28-2011, 20:25
Ами, защо не го питаш защо така се държи? Ако не може да ти даде добър отговор, не знам дали си струва да се занимаваш с такива "газари" :D

againstyou
01-11-2012, 16:29
Относно тва,питах го ама той лекия смени темата и не ми даде никакъв отговор.Май наистина е срамежлив обаче,защото днес бях с едни приятелки и той дойде със сестра си и чакахме заедно на спирката,ама нищо не ми каза,само ме гледаше ама си местише погледа като погледна към тях. ;д

Hilary_
01-12-2012, 07:10
Поеми нещата в свой ръце след като е толкова срамежлив ..

toniiiiiiiii
01-14-2012, 15:51
Ненормални сте :D

BlueFace
01-15-2012, 17:40
На колко години сте? Това ми звучи като някаква тийн сага. Моето предположение е, че не сте на повече от 15-16 години.

shpekovsalam
01-15-2012, 17:57
На колко години сте? Това ми звучи като някаква тийн сага. Моето предположение е, че не сте на повече от 15-16 години.

Е това е отговора! :D :D

againstyou
01-17-2012, 14:12
Ем да,не съм казала,че сме големи.Той е на 17,а аз на 16.

bloodyF
01-17-2012, 18:15
заеби
и аз имам един такъв, бяхме по-близки 1 път, след което ми пише редовно, но никога с конкретна цел-среща, излизане или нещо подобно...а е на 21..несериозна работа..
падах си по него и аз, много, след месец ми мина тръпката и сега даже и да иска да ходим и глупости, бих му отказала с най-голямо удоволствие..

BlueFace
01-18-2012, 12:15
Излез от филма, в който си се вкарала. Отиваш и му задаваш всичките въпроси, на които искаш отговор, директно! Иначе ще продължаваш да се чудиш коя от десетките възможни причини го кара да се държи така. Ние тук можем да само да гадаем, ти си тази, която трябва да вземе нещата в свои ръце ; )

againstyou
03-29-2012, 18:40
Отдавна не съм писала в темата ми,за тези месеци се случиха доста неща.Пиша отново,защото съм адски объркана.Значи с това момче нещата доста се развиха,излязохме,държахме се за ръце,гушкахме се .. след няколко дни го попитах какво става с нас,дали да очаквам нещо сериозно и той ми каза,че нямало да се получи.Окей,до тука всичко решено нали,аз се отказах,казах си,че ще го забравя и така.Обаче един негов приятел постоянно ми говори,че той ме бил харесвал обаче не бил сигурен в мен.И аз седя и си мисля..как по дяволите няма да е сигурен в мен след като аз му казах,показах и т.н. повечето от ясно,че го харесвам.Аа да има и още нещо най-добрия му приятел май ме харесва,дали е възможно да го прави заради него да не го нарани ? Знам,че не сте психолози ама.. ;хх

musicinmyveins
03-29-2012, 19:17
Остави го и не го мисли повече.Слагаш край иначе нищо не правиш.Кой знае кой разбрал недоразбрал ти говори,че се съмнява в тебе...