Влез

View Full Version : Съвет?

anonimefaster
11-08-2011, 18:59
Значи от няколко дена има момче в даскало, което ми направи впечатление.Мисля че е една година по-малък и изглежда много сладък.Но не знам как се казва...а и не знам как да разбера защото май нямаме общи познати и няма кого да попитам.Та искам да направя така че да ме забележи и някак да се запозная с него..или поне да го намеря у фейсбука.единственото което виждам е че некви кифли са все около него.Как да ме види?

Sh@d0w
11-08-2011, 19:03
Просто го заговори ... просто е. Няма да те изяде.

anonimefaster
11-08-2011, 19:04
имах подобен случай,не излезе нищо хубаво,защото се държах като идиотка и сега ме е страх да опитам отново :Ж

ruth2
11-08-2011, 19:05
Ами отиваш при него и казваш ''Здравей, аз съм...Приятно ми е''. Знам, че си е друго нещо да се запознаете У фейсбука, ама и извън него е възможно да се срещаш с хора, колкото и да не ти се вярва . :)

thegreenzombie
11-08-2011, 19:07
Няма да те изяде.

не е сигурно.... ако си хубава и има какво да покажеш, просто се разходи около него и няма как да не те забележи 8) освен ако не си пада по грозни..... 8-)

jeezloxxy
11-08-2011, 19:08
Ако толкова те е страх, че ще се държиш като идиотка, отиваш и му буташ учебниците/чантата, а после едно "Пардон,дай да ти пимогна." :grin: .
True story.

But not really.

Sh@d0w
11-08-2011, 19:09
имах подобен случай,не излезе нищо хубаво,защото се държах като идиотка и сега ме е страх да опитам отново :Ж

То рано или късно след това пак ще трябва да се видите на живо и да си говорите, дали тогава или в началото трябва да съумееш да се държиш "нормално". Запознанството на живо е по - добрия вариант ;)

anonimefaster
11-08-2011, 19:09
Ами отиваш при него и казваш ''Здравей, аз съм...Приятно ми е''. Знам, че си е друго нещо да се запознаете У фейсбука, ама и извън него е възможно да се срещаш с хора, колкото и да не ти се вярва . :)
да знам че има живот и извън соц мрежи.но просто сега е някак различно.преди не ни пречеше нищо да се запознаваме така свободно (нито срам,нито смелост) А сега много се изнежихме с тоя интернет и ддзн хората те гледат странно ако отидеш и им кажеш ''ХЕей здрастиии..."

anonimefaster
11-08-2011, 19:11
Ако толкова те е страх, че ще се държиш като идиотка, отиваш и му буташ учебниците/чантата, а после едно "Пардон,дай да ти пимогна." :grin: .
True story.

But not really.
викаш да взема се вкарам у филма...бът нот риъли ;d

ruth2
11-08-2011, 19:18
Друг вариант е да се запознаеш с някоя от 'кифлите', които се въртят около него и тя да ви запознае. 8-)

jeezloxxy
11-08-2011, 19:20
Абе номера с чантата е най-добър, ама кой да ме слуша...
Най-добре му я фрасни в лицето, та да знае, че си доминиращата във връзката.

anonimefaster
11-08-2011, 19:33
Друг вариант е да се запознаеш с някоя от 'кифлите', които се въртят около него и тя да ви запознае. 8-)
да се запозная с една от кифлите звучи още по-сложно и от това да се запозная с него..те са заети да си държат удълженията да не паднат

IseeDEADbodies
11-08-2011, 23:24
Няма кого да питаш как се казва :shock: Ебали му майката, питай него, не знам оО

Ashenvale
11-09-2011, 04:07
:(

gabsit000
11-09-2011, 05:10
няма значение,че не се е получило миналия път,сега трябва да не допускаш грешките от тогава и да действаш смело,без да се правиш на идиотка и там каквато се наричаш..няма как по друг начин да те забележи,приятел да ви сватосва и т.н. това е за детската градина..

edinstvenatasisi
11-09-2011, 08:05
Мисля че успях да схвана характера ти и мисля че най-добре е да се свържеш към верига ако мога така да се изразя.Той има приятели,не може да няма,но не говоря за кифлите.Те не са приятелки а....амии...те са си кифли :D не се обиждай :) Не може да нямате общи познати.Това е училище,а не нещо друго.В училище винаги ще имате контакт по един или друг начин.Просто го наблюдавай отдалече,не прибързвай,разбери какво харесва и се включи и ти.Все пак предполагам че не винаги е с някой.Някога остава и сам.Тогава ще говориш с него.Когато имате общи занимания и интереси ще е по-лесно. :)

anonimefaster
11-10-2011, 18:43
ха-ха разбрах как се казва благодаря ви но също разбрах и че няма фейс :DDD