View Full Version : Приятелят ми ме прецака зарад момиче
(Извинявам се за малоумното заглавие, но нямам идея как да е)Общо взето си харесах едно момиче от класа ми. Почнах да се свалям с нея, но тъй като най-добрият ми приятел уж също я харесваше преди време, реших да си поговоря с него.Все пак приятел ми е. И си го питам направо дали той има нещо към нея, ако има аз няма да се занимавам. Доста тъпо и неясно ми отговори, като каза, че не знаел кво иска. Кефела го като човек ама на вид не и некви такива детски изказвания. Викам ок начи аз ше си я зарибявам изяснихме се. И преди 1 седмица отиване на купон и аз му казвам от преди тва, ама ей така между другото, че са ще си се забия с нея. Тя си седи до мене през цялото време, танцуваме и нещо стана некъв проблем да се бият некви и отивам да видя за 10 мин кво става. През тва време приятелият ми и казал колко много я харесва, как я иска и такива простии :shock: . После 4 дена се правеше все едно нищо не е станало. В крана сметка аз говоря с него като човек, а той ми прави некви кифленски номера. И са нямам идея кво да прая. Да ги оставя кофти за мен, да говоря с нея я обърквам само, а и него го преебавам също, а колкото и да е сме приятели от много време и ми се вижда тъпо да си съсипя прителството заради момиче? Съвсем друг е въпроса, че не съм сигурен дали ме харесва и дали изобщо има смисъл да говоря с нея. На 19 съм...
Приятелят ти наистина е постъпил като п*тка, с извинение. Мисля, че това доста добре показва какъв приятел ти е бил наистина.
Моето мнение е да не говориш с нея, нито с него. Тя може би дори не подозира какво е станало. А той не вярвам да ти каже нещо смислено, пък и ще излезе така, че му държиш сметка.
Прави се, ако можеш, че нищо не е станало. Аз бих го отписала като приятел. А един ден ако ти дойде с тъпи оправдания, можеш да му кажеш, че ти заради п*тка не ставаш п*тка. А той да го мисли...
sladur4etyYy
11-08-2011, 22:10
приятелят ти не ти е никакъв приятел. а и колкото по- бързо се научиш да очакваш всичко от всеки, толкова по- добре. :-|
Стига бе ! Тоя защо се държи като момиче. Такова поведение наистина е характерно за момичетата. Аз пък мисля, че трябва да си искрен с момичета, да и кажеш всичко и тя да знае твоя 'приятел' какъв е подлец. В крайна сметка тя към който си има (ако си има изобщо) нещо, ще си избере и готово.
gabsit000
11-09-2011, 07:39
ебаси приятеля,такива простотии са ми се случвали като съм на 14-15 ,всичките ми приятелки да харесваме един..това са детски изпълнения.. много нелепо е постъпил,при условие,че си говорил предварително с него и си му изяснил чувствата си към нея,не разбирам :-o ,тук не само вашите отношения са сбъркани,но и тя какво мисли в цялата ситуация или тя е като волейболна топка и само си я подхвърляте,тя споделила ли ти е към кого има чувства,с кого повече се разбира?Аз ако бях на твое място надали щях да простя на приятеля си,въпреки,че се караме заради момиче,постъпил е супер глупаво и нечестно...когато се говори за такива неща,не трябва да има колебания или "не знам какво искам"..
flyingmonkey
11-09-2011, 07:57
Не знам ама аз бих със сигурно го набил хаха, ебаси простата кратуна. Когато става въпрос за жена и приятел, то тогава обикновено трябва да се разберете с 2-3 думи, а не да говорите някакви разговори, а не философски размисли.
GossipGirl89
11-09-2011, 08:38
Много детско от негова страна. Според мен не трябва да говориш с нито един от двамата - остави ги да правят каквото искат. Приятелят ти рано или късно ще дойде при теб с някое тъпо оправдание и тогава просто му кажи с 2-3 думи, че е постъпил адски тъпо и нечестно. Разбирам да не е знаел, че я харесваш, но ти като човек си говорил с него и си му обяснил намеренията си... това за мен не е никакъв приятел
Първо да кажа, че да се зарибяваш с момиче от твоя клас не е особено добра идея, защото има шанс да не провърви между двама ви (или пък в по-лошия случай в началото да провърви и после да се изпокарате здравата), след което ще ви е доста неприятно да се виждате всеки ден.
Както и да е, това е просто съвет от личен опит. Сега по същество, "приятелят" ти е мижитурка, плужек... отрепка. Такива най-мразя лично аз, най-добре не се занимавай с него повече, а ако пък има смелостта и нахалството да дойде при тебе и да се прави, че нищо не се е случило му фрасни един малко да се осъзнае. За момичето не знам, ти си прецени дали си струва и дали я харесваш достатъчно, за да се "бориш" за нея. Както казах, фактът, че и двамата сте от едно училище, та даже и от един клас е малко кофти, но ти си преценявай, не си малък. :)
Стига бе ! Тоя защо се държи като момиче. Такова поведение наистина е характерно за момичетата. Аз пък мисля, че трябва да си искрен с момичета, да и кажеш всичко и тя да знае твоя 'приятел' какъв е подлец. В крайна сметка тя към който си има (ако си има изобщо) нещо, ще си избере и готово.
Абе, глупости. Аз съм била в подобна ситуация, кой ще превари. Просто го разбрах когато вече бяхме обвързани. Може тя нищо да не подозира, какво да говори с нея, само ще се изложи. Тя ако е имала нещо към него, няма да тръгне с приятеля му. Помисли си, ти как ще реагираш ако приятел на гаджето ти дойде и почне да ти говори такива неща, какво ще си помислиш...
Действията на момичето показват, че въобще не си заслужава да гони недостижима цел. За кво да си трови нервите напразно и да страда после..
А тва с боя е супер тъпото пък. Боя нищо няма да реши. Безразличие- тва е. Отпиши го от "приятели" и толкова.
(Извинявам се за малоумното заглавие, но нямам идея как да е)Общо взето си харесах едно момиче от класа ми. Почнах да се свалям с нея, но тъй като най-добрият ми приятел уж също я харесваше преди време, реших да си поговоря с него.Все пак приятел ми е. И си го питам направо дали той има нещо към нея, ако има аз няма да се занимавам. Доста тъпо и неясно ми отговори, като каза, че не знаел кво иска. Кефела го като човек ама на вид не и некви такива детски изказвания. Викам ок начи аз ше си я зарибявам изяснихме се. И преди 1 седмица отиване на купон и аз му казвам от преди тва, ама ей така между другото, че са ще си се забия с нея. Тя си седи до мене през цялото време, танцуваме и нещо стана некъв проблем да се бият некви и отивам да видя за 10 мин кво става. През тва време приятелият ми и казал колко много я харесва, как я иска и такива простии :shock: . После 4 дена се правеше все едно нищо не е станало. В крана сметка аз говоря с него като човек, а той ми прави некви кифленски номера. И са нямам идея кво да прая. Да ги оставя кофти за мен, да говоря с нея я обърквам само, а и него го преебавам също, а колкото и да е сме приятели от много време и ми се вижда тъпо да си съсипя прителството заради момиче? Съвсем друг е въпроса, че не съм сигурен дали ме харесва и дали изобщо има смисъл да говоря с нея. На 19 съм...
Имах и аз един такъв приятел...........който ме прецака по подобен начин.......много ми беше мъчно...но осъзнах че не тябва да се занимавам с такива хора...това са комплексари ,който не могат да ти бъдат приятели......отностно момичето кажи и как стоят нещтата.Кажи и да избира между теб и него.
P.S има много момичета :) 8)
отностно момичето кажи и как стоят нещтата.Кажи и да избира между теб и него.
... ако искаш да изглеждаш като глупак й го кажи, да. Ако момичето въобще даже не подозира, че автора я харесва, знаеш ли какъв смешен ще й се стори ? И ще си помисли, че той я настройва срещу другия. А ако е знаела вече си е направила избора... Ползвайте ги тия глави...
Сетих се за:
Тоя тротоар е мой, ама и другия не си го давам. :razz:
jeezloxxy
11-09-2011, 16:30
Хубаво поне, че не те е прецакал заради момче...
THEN YOU WOULD BE FUCKED.
Усещам я , че има по-специално отношение към мен. Не ми е ясно дали е харесване, но определно има симпатии. Има го и вариянта да съм просто във френд листата. Тоя мой "приятел", реши, че тя го харесва щот му праща мечета в скайпа(втф на 18 е?!? ) и в даскало чат пат се бъзика с него за нещо. В момента и 2мата се държат все едно нищо не е станало. Той вика, че трябвало да си завърши започнатото, щото ако се бави още, ще го отпише(?!?). За момента се чудя дали да говоря с нея и да и кажа, че я харесвам без да го намесвам него по никакъв начин.
jeezloxxy
11-09-2011, 19:06
http://uppitynegronetwork.files.wordpress.com/2010/08/friend_zone_poster.jpg
musicinmyveins
11-09-2011, 19:11
Излизаш с нея минаваш я и майната му на твоя приятел.Такива приятели под път и над път.
jeezloxxy
11-09-2011, 19:54
Излизаш с нея минаваш я и майната му на твоя приятел.Такива приятели под път и над път.
С БАГЕР!
valdesbg
11-09-2011, 20:03
Хубаво поне, че не те е прецакал заради момче...
THEN YOU WOULD BE FUCKED.
+1
Що се филмирате излишно?
Приятелите са си приятели, в любовта всеки си гони щастието. Не бива да се сърдите и да ги смесвате :)
Като гледам кво щастие е загонил приятеля му.... да не вземе да пукне само..
NambyPamby
11-09-2011, 21:38
Първо да кажа, че да се зарибяваш с момиче от твоя клас не е особено добра идея, защото има шанс да не провърви между двама ви (или пък в по-лошия случай в началото да провърви и после да се изпокарате здравата), след което ще ви е доста неприятно да се виждате всеки ден.
Ъъ, зависи си от хората. Няколко училища съм сменила и винаги в класа ми е имало по 2-3 двойки, които и след като са скъсвали са си запазвали добрите отношения.
Иначе какво да кажа... отчайвам се с всяка изминала минута. На 18 да харесваш момиче и да ходиш да й се обясняваш, да съдиш дали те харесва по някакви емотиконки и прочее... безмълвна съм.
Приятелят ти наистина е постъпил като п*тка, с извинение. Мисля, че това доста добре показва какъв приятел ти е бил наистина.
Моето мнение е да не говориш с нея, нито с него. Тя може би дори не подозира какво е станало. А той не вярвам да ти каже нещо смислено, пък и ще излезе така, че му държиш сметка.
Прави се, ако можеш, че нищо не е станало. Аз бих го отписала като приятел. А един ден ако ти дойде с тъпи оправдания, можеш да му кажеш, че ти заради п*тка не ставаш п*тка. А той да го мисли...