View Full Version : Пак проблем с кучките !!!
Значи ето за кво стаа на въпрос тука... Един ден като си отивам на село и видях едно момиче , което не беше особено красиво , но за мен това няма значение , тя се държеше мило с мен и просто ми харесваше начина по който се отнасяше към мен , след 1-2 месеца ние постоянно поддържахме връзка , но на село с мен си идваше и 1 приятел към когото тя се държеше по същият начин и така де , след 1-2 месеца бяхме отишли на 1 място 3-мата и тъкмо щях да и казвам , че изпитвам нещо към нея и БАААМ тея станаха гаджета , направо щях да припадна ... след 1 месец се разделиха , тя беше тъжна и аз се мъчих да я успокоя , тъкмо когато си помислих , че сега е моят шанс и БАААМ пак станаха гаджета ... WTFFFFF .... та тва беше историйката ми , ако искате не отгаваряйте , просто тряаше да го кажа на някой ае PEACE ;)
Просто имаш кофти късмет!Познавам и други като теб, дори по-зле. :?
FuCKkK13
11-09-2011, 14:09
ами лошо.. преди твоя приятел си имал доста време.. да се бяхте взели тогава :D .. иначе кофти късмет.. другия път не чакай толкова ;) .. а това за милото държание - може просто момичето да си е мило и добро,а не като момичетата които си свикнал да виждаш ;) :) ако е такова аз бих ти казала да си я взимаш,защото такива момичета вече рядкост .. ама като гледам няма да се разбирате много.. като гледам как си писал темата,а и заглавието и ако момичето е добро :? .. просто най-много да се разочарова .. не знам.. помисли си ..
nepowtorima
11-09-2011, 14:42
Хъх ами това си е просто "късмет"..
А ти защо го водиш тоя твой приятел :x
Ами изчакай да скъсат и си вземи момичето.. моментално след това..
отешавай я... т.н. и дано да стане! Успех!!
svodnika
11-09-2011, 14:44
ако не е била до 178см и до 49кг със зърно хамбургски мискет недей да съжаляваш
Като толкова много се дразниш защо направо не й кажеш какво изпитваш към нея, а чакаш .. и ти не знаеш к'во!
Тия определения "кучки" си ги слагате, колкото да не е без хич!! :?
Като чакаш така става, следващия път действай.
И момичето не е виновно с нищо, да я наричаш кучка, тя откъде да знае ти какво изпритваш, като не говориш.
SisiStrange
11-09-2011, 16:43
1. Явно си е харесала приятеля ти.
2. Не е длъжна да си пада по теб.
3. Не разбирам логиката да седиш и да не правиш нищо, когато ти е паднал шанс.
4. Тая дума кучки и аз не разбирам къде се намества в темата ти.
ако не е била до 178см и до 49кг със зърно хамбургски мискет недей да съжаляваш\
За зърното е вярно , ноо останалите са малко по-надолу.. еми ко да ви кажа , благодаря за съветите , но 1 момиче по-нагоре беше казало , че момичето може просто да е било мило , така си е тя е мила наистина и не е като другите които съм срещал до сега... и това което намекна , че един вид аз съм "Грубият" там ми е проблема , че съм мил и такива от тоя сорт , а приятеля ми се прави на голямата работа и затова всички все него гледат пък мен ме подминават като пътен знак ...
Просто имаш кофти късмет!Познавам и други като теб, дори по-зле. :?
еми , това не е първият подобен случай... и едва ли познаваш хора които са по зле от мен , просто не знаеш нищо за мен , не ти и трябва :D
skandalenn
11-10-2011, 17:09
Хм първото което ще те питам : Като толкова я харесваш , защо не говори с приятеля ти .. ако ти е приятел , ще ти я остави , ако толкова искаш да е с тебе ..
Второто е : Взе ли си поука , следващия път да действаш просто ..
И третото : Значението на думата "кучка" знаеш ли го ?
Какво като приятелят ти е голямата работа ,, просто знае как да действа , докато ти не .. :)
ADMIRALKA14
11-10-2011, 17:48
Пий един фреш от камби!
От селски курви кво очакваш
SmilezZz
11-10-2011, 17:53
1. Звучиш ми повърхностно. "Не беше много хубава , но това за мен няма значение". Факта , че го споменаваш , един вид показва , че ти пука поне малко и за това.
2. Не бих го нарекла "кофти късмет". Тя ако харесваше теб - нямаше да тръгне с него.
Следователно не виждам и смисъл да се бориш за нея , когато е щастлива с него.
skandalenn
11-10-2011, 18:02
е то винаги ти пука малко , все пак да не ме е срам , че се разкарвам с нея .. ся не можете да ми отричате , че не е така :) Тука малко ми прозвуча като реклама това което той казва , един вид да се похвали , че не му пука за външния вид .. но може и да греша :)
Нямаше просто с какво да си запълня текстчето :D Еми , ко да се прави , такъв е живота... skandalenn и кво като ми е приятел , то и аз да бях тръгнал с някоя и той да си я иска , нямаше да му я дам , пък камоли тоя шмиргел да ми я даде ... пък и да не е предмет , че да си я подаваме тъ на тей тъ на иначи... Адмиралке , ще послушам съвета ти ;)
skandalenn
11-10-2011, 19:39
Нямаше просто с какво да си запълня текстчето :D Еми , ко да се прави , такъв е живота... skandalenn и кво като ми е приятел , то и аз да бях тръгнал с някоя и той да си я иска , нямаше да му я дам , пък камоли тоя шмиргел да ми я даде ... пък и да не е предмет , че да си я подаваме тъ на тей тъ на иначи... Адмиралке , ще послушам съвета ти ;)
Тука кофти се издаваш .. що за приятели имаш тогава .. ти я харесваш , той я харесва .. сядате и се разбирате и единият отстъпва , това е приятел , а не зарад п*тка , п*тка да ставате и 2мата тука или единият да пише отчаяно нек'ви простотии .. :)