Влез

View Full Version : Ето и моята история..

xwizkkhaLiffax
11-09-2011, 19:11
Значи преди няколко месеца като започнахме училище, и в моят клас се падна едно момиче. Аз не я позанавах и до ден днешен не я познавам. Не знам от къде но съм я имал в Facebook.. И така тя е прекрасна! Проблема е в мен ! Аз съм грозен и дебел :shock: .. Тя си няма гадже, но на скоро имаше. Значи аз помолих една нейна приятелка в Skype да я попита дали имам шанс с нея и от това което чух, ми стана много гадно.. ПП : ( И ) - Няма да тръгна с него в никакъв сллучей! ( Е да знам че съм грозен, но все пак и аз имам шанс ). Аз найстина я харесвам и не самоо я харесвам, ами обичам я.. Много ми е болно че не мога да я имам.. Аз не съм някъв сдухан хейтър, аз съм много свестен човек! Харесвам ми , защото е свестна, красива и малко надута но това е напълно нормално.. Сигурен съм че ако се променя ( външният вид ) ще е съгласна, но пък само да и кажа здравей ме е срам.. П.С : Кажете какво да правя, много съм отчаян..

jeezloxxy
11-09-2011, 19:16
http://farm5.static.flickr.com/4023/4351949306_7a8af6b29c.jpg

Нормално бих те тролнал, ама съм бил на твоето място. И макар че съветите ми не струват, ще ти кажа едно: ако е поредната кифла (а това не е изключено, щом не я познаваш), ще гледа външния вид. А и то си е нормално да го правят.
Просто имаш малко самочувствие,бро. Едва ли си толкова грозен, а килограмите винаги могат да се свалят. Използвай тийн "любовта" си, за да се мотивираш и да свалиш някое килце. Не става трудно.
Хайде, bro fist и късмет.

jeezloxxy
11-09-2011, 19:18
П.С Щом е казала "няма начин" ,бий и майната. Риби в морето- бол.

FuckedUp
11-09-2011, 19:50
П.С : Кажете какво да правя, много съм отчаян..

умри от сол

SmilezZz
11-10-2011, 05:42
Като за начало си вдигни самочувствието. Ти я направи най - перфектната , а себе си най - дефектния. Та , както и да е. Опитай , но тя щом е казала , че няма начин - недей да храниш много много празни надежди.

dimitar_ak
11-10-2011, 06:30
SmilezZz го каза. За да стане не с нея, а с която и да е трябва да се промениш. Мисли за себе си като за пич, който всяко момиче трябва да поиска. Бъди готин и уверен, а това, че някоя не те иска майната й. Не знае какво губи.

Mi6inka
11-10-2011, 06:51
Имай малко повече вяра в себе си и самочувствие. Направи така, че да успее да те опознае, тогава може да си промени мнението. Малко ми е повърхностна, ама то сигурно е от възрастта и.

gabsit000
11-10-2011, 07:03
Не си заслужава да се променяш заради тая пу*ка,тя ако гледа сам0 външността,а не те оцени като човек за какво ти е,търси си м0миче,което те заслужава..и ще те харесва и обича,за това,което си..

jeezloxxy
11-10-2011, 11:01
Не си заслужава да се променяш заради тая пу*ка,тя ако гледа сам0 външността,а не те оцени като човек за какво ти е,търси си м0миче,което те заслужава..и ще те харесва и обича,за това,което си..

50/50 си прав/а.
Ако той тръгне да чака някого, който ще го обича заради самия него, докато е още в гимназия, ще има много да чака. Особено ако е срамежлив и наистина има излишни килца.
Sad truth.

mynichka
11-10-2011, 14:44
Защо не опиташ да подобриш външния си вид. Не го казвам заради нея, ами просто да се чувстваш добре ти и така да те харесват и други момичета. А в конкретния случай не се занимавай с нея- тя вече е казала, че не иска нищо и едва ли мнението и ще се промени.

ebemise
11-10-2011, 15:18
ТРОЛОЛО

http://dobrochan.ru/src/jpg/1102/Trol-face.jpg

jeezloxxy
11-10-2011, 17:13
ТРОЛОЛО

На някой мега фен му е доскучало,а? :-D

mynichka, подкрепям.

nepowtorima
11-10-2011, 17:17
Хей.. Защо си с толкова ниско самочувствие и самооценка?
Не може да си тооолкова зле, че да не те поглеждат.
Имай малко самочувствие бе!! Я си вирни носа и бъди пич!
Килограмите не са толкова важни, но все пак не знам тя каква кифличка е... И все пак дори да не стане с нея .. опитай се да бъдеш малко по-печен.. обличай се яко.. прави си готини прически.. поддържай се с 2 думи.. и всички ще се наредят на опашка за теб!! повярвай ми!

thegreenzombie
11-10-2011, 17:19
кофти е да си прецакан.... бас хващам, че мацката не си заслужава усилията :? ... има толкова много други момичета, които си струват, а ти си се захванал с..... както и да е... сега ще говоря клиширано "за всеки влак си има пътници!" 8)

skandalenn
11-10-2011, 17:26
Я се стегни и да не ти пука к'во си мислят , защото ти си си ти и ако не те харесват такъв , смисъл от връзка няма ... ходи малко на фитнес , направи нещо , така че да ти е кеф да излезеш и да забиваш п*тки ... Любов ня смисъл да търсиш според мен . Сега са ти годините в които си правиш кефа . :)

xwizkkhaLiffax
11-11-2011, 16:31
Проблема е там че, аз я харесвам много! Е добре кифла е нормално е за всяко момиче но съм сигурен 100% че ме мрази а и аз все си казвам " ЩЕ СЕ ОТКАЖА " ноо, като я погледна в очите и направо :o

Harabeisho
11-12-2011, 09:27
Дръж се арогантно,надменно,все едно света е твой.Ще има много хора които ще те мразят,но кифлите полудяват по това.И си набий в главата,че със скромно и добро държание,нищо не може да се постигне в днешно време..