View Full Version : апффф ;х
Здравейте... ще се опитам да бъда колкото се може по кратка.
С приятеля ми сме заедно 1 месеца и снощи стана въпроса за "секс".
И така сега ще ви напиша нещата които ми каза и искам да попитам дали е само заради секса? Всички ми казват, че заради това е с мен, но аз не ги слушам, досега не е ставало на въпрос но снощи се замислих.
Той: секса е сериозно нещо, а аз обичам сериозните неща.
Аз: А аз не съм достатъчно отговорна за сериозните неща на този етап.
Той:Еми приположение, че знаеш колко много искам да постигна нещо сериозно и ми казваш че не си достатъчно отговорна за сериозните неща ми стана тъпо това е.
Аз: Разбери ме,че сега не съм готова за това.
Той: Няма да се откажа от теб, но това няма да промени факта колко ще ми е тъпо.
Аз: Нямам намерение да ти обещавам каквото и да било, и знаеш че за мен това е много важно.
Той: Няма значение и без това съм свикнал да не очаквам нищо.
Просто искам сериозна връзка,кой не иска но когато приемеш готова ли си да направиш всичко за половинката си, дали си готова да носиш отговорност и да заставаш зад думите си. Би ли направила всичко с мен?
Аз: Да
Той: Тогава защо не можеш да ми обещаеш?
Аз: Едно е да ти кажа че бих направила тази важна за мен стъпка с теб, друго е да ти го обещтая.
Той: когато си сигурен можеш да обещаваш.
И после ми каза извинявай, не искам да те притискам просто когато не стане на моята се ядосвам ляляляляля....
И това беше май се държах много много тъпо,но искам вашето мнение защото винаги като започне да ми пише и все ме обърква и започвам да се чувствам виновна. И така де искам да видя как изглеждат отстрани нещата и какво мислите вие ?
Без обидни коментари ако може :)
SisiStrange
11-10-2011, 12:33
Мисля, че се опитва доста нескопосано да те манипулира. Сериозна връзка може да си имате и без да му пускаш, когато на него му е хрумнало. Щом не си готова на този етап, той трябва да приеме нещата и да те разбере. Да почака малко. Има си два варианта: ако не му изнася, да те зареже или да ти покаже, че те обича и да не те притиска.
В момента той иска да те накара да се почувстваш виновна и да ти е тъпо и да го направиш против волята си. Недей.
Я пък го тоя еблио , много нагъл нищо не му обещавай то се вижда ,че е само за секса ..
Мисля, че се опитва доста нескопосано да те манипулира. Сериозна връзка може да си имате и без да му пускаш, когато на него му е хрумнало. Щом не си готова на този етап, той трябва да приеме нещата и да те разбере. Да почака малко. Има си два варианта: ако не му изнася, да те зареже или да ти покаже, че те обича и да не те притиска.
В момента той иска да те накара да се почувстваш виновна и да ти е тъпо и да го направиш против волята си. Недей.
Подкрепям! :)
Мда, не му се връзвай. Много мразя тея типове дето започват да ме притискат и когато ме целуват се чувствам едва ли не че тряа да легна с тях. Ай сиктир
badsector
11-10-2011, 13:57
...Той: секса е сериозно нещо, а аз обичам сериозните неща....колко много искам да постигна нещо сериозно...
Според теб каква му е идеята? Не виждам как изобщо можеш да се самозалъгваш. Пределно ясно е, че иска да те чука. Гледай себе си и своите желания, а не тези на момченцата покрай теб. Защото момченца има много, ако даваш на всички да те минават, сети се каква ще станеш.
Повече от ясно е, че е само заради секса. А ти като не си готова - просто недей. Хубаво е, че все още има такива като теб, които си държат на думата (считайки текущия момент не знам колко още си държиш на думата, но ми следиш мисълта, нали?).
loveca777
11-10-2011, 14:31
Ходите от 2 месеца ? :shock: И вече иска такива неща от теб?
Харесва те , но от другата страна
Не е влюбен в теб
Гледа ли те постоянно в очите? Държи ли се мило, правил ли ти е изленади ? Обича ли те - не !
Да винаги когато ми говори за нещо сериозно ме гледа в очите и изглежда много много сериозен в това което казва. И е много мил, държи се супер добре с мен, даже мога да кажа, че е единственото момче което се е държало толкова добре с мен. Винаги ме изслушва каквито и проблеми да имам и винаги се опитва да ми помогне. Да не говорим, че преди да тръгнем се занимаваше още 2 3 месеца с мен и въпреки всичко което му бях наговорила не веднъж като от вида на " Не ме занимавай повече и т.н" Просто тогава ми беше много объркано,бях се разделила с бившия ми приятел а и не го познавах добре и просто се бях отказала да се занимавам с всякакви момчета от страх да не се окаже същия.Но той продължи да се занимава с мен, и точно когато му бях наговорила тези неща ми беше казал " Запомни това което казваш сега защото съм сигурен че след време много ще съжаляваш, само гледай да не е прекалено късно". Той си е доста чувстветелен, споделял ми е много неща за приятелите му, семейсвото му. Попринцип е доста талантлив може да пише много хубаво стихотворения, приказки и т.н .И веднъж ми беше казал че като го изпитвали използвал уменията си да говори по така колкото да замаже положението, ама той го каза нещо на майтап. И сега се замислих дали не го прави и с мен,защото аз попринцип съм много много наивна и той знае това ;х
antineutral
11-10-2011, 14:56
Не виждам нищо нередно в разговора ви. Той иска секс, ти- не. В поведението ти нищо тъпо няма. Просто си държиш на думата. Той също. В случая се разминавате. Кофтито е, че ти се чувстваш виновна за нещо, за което не е логично да се чувстваш така. Просто си по-отговорна за постъпките си от него :). Първото, което можеш да направиш, е да прецениш дали той има задни мисли, дали е човека за теб и т.н.. Така от един разговор не става ясно. Времето е показател за връзките. Изчакай кога пак ще те попита, какво се случва между вас през това време и т.н., не рискувай излишно. Ако е писано, ше се стигне до там. Ако не- не.
п.п. Можеш да го питаш щом му е тъпо през цялото това време, тогава защо е с теб, като ше му е тъпо ;) Явно е мазохист. :D
loveca777
11-10-2011, 14:59
Ако продължава да иска твърдо, когато знае ,че ти не си готова - значи за друго те използва...
sapphire5
11-10-2011, 15:21
Точно и ясно. Взе ми думите от устата.
Завържи го с белезници и го изчукай, напрао му скъсай патката от ебане, че да се наебе веднъж за винаги...
После що не се занимавам с девствени. Отделяш прекалено много време и нерви и накрая дори секс не получаваш, но дори и да получиш, ще е трагедия.
Трябва някой да е или крайно малоумно влюбен в някое момиче, за да ги търпи тия истории, или да е доста отчаян.
Накрая тва момче като те зареже заради някоя по-зряла да не пускаш пак теми тип как да си го върна, вече съм готова. Във всяка връзка трябва да има секс на определен етап. 2 месеца + 2-3 месеца зарибяване са много. Ако не си готова за секс, значи не си готова за връзка и губиш времето на човека.
Пълна напаст. Девствените са само да им се еб'аваш с мозъците, да си правиш социални експерименти и да им следиш реакциите. За друго не стават. Първо да чакаш да ти пусне, после да си играеш да я учиш... не знам, не е за мен.
Другите постове в темата няма да ги коментирам... , а ти се радвай, че ти иска секс, щото ако не искаше, или има проблем с психиката, или с тялото, а третият вариант е да чука други.
valdesbg
11-10-2011, 16:21
Иска да те чука. Ако си на 16 или повече... съжалявам те.
Приеми че хората искат секс, и е нормално. Тва с чакането е лигавщина. Искаш връзка = ясноче ще има секс. Държим се за ръчичка само в 5 клас.
Не знам що си решила че ако иска секс значи не те обича. По скоро е обратното. За мен би било ненормално да се налага да чакам която и да е. По скоро ситуацията при теб е "искам/не искам с теб". Което е коренно различно.
SisiStrange
11-10-2011, 16:28
Секс започваш да искаш, ако си зависи от тебе или пораво от двамата и никой не те пришпорва. То е като с ученето. Можеш да имаш желание, дори муза, но като някой те тормози да почнеш на секундата, ти се убива целия кеф от заниманието. Има хиляда пъти по-смислени подходи от някакви смешни манипулации. Може да започне да я докосва, да я целува, да я гали, да я накара да избеснее по него и да го иска. Не да и мрънка и да я кара да се притеснява, че и да и набива вина. Така може да получи максимум секс по принуда, който не е и 1/10 толкова хубав, колкото желания.
valdesbg
11-10-2011, 16:30
Тъй е Сисе.. ама риби в морето бол. Що се занимава пича с нея ако толкова го сърби е по интересното.
Явно и той е някой чикиджия...
Как да е. Подходи много, и тук си права => Чакане = йок :)
Мерси за всички отговори! :-)
ScarletBite
11-10-2011, 16:51
много са ми интересни момчетата - тук в постовете, когато си говорят помежду си и въобще, когато се правят на интересни и големи чукачи. да бе, не им се разправяло с девствени, не можело без секс и не им се чакало повече от месец. голямо ХА-ХА.
чакат не миии... :) ако държи на теб истински, пришки на ръцете ще хване, но няма да те насилва да правиш нещо, което не искаш. и то даже не е нужно да държи истински на теб... а само да вярва, че е така и че си няква специална и бла-бла. хич няма да му е хубаво, но ще стиска.
обаче си помисли и ти - сексът не е нещо чак толкова голямо, колкото си го представяш, докато си девствена. малко болка и после кеф. нещо напълно естествено си е и всички тези дълги чакания са леко глупави...
anonymous708973
11-10-2011, 16:55
Ходите от 2 месеца ? :shock: И вече иска такива
Ходят от два месеца и той се осмелява да иска секс?! Как не го е срам...
Честно, понякога имам чувството, че не живеете в реалността.
Иначе съм съгласна, че се опитва да те манипулира, но специално това с времето е нелепо.
Виж сега....
Пусни му
ако не му пуснеш, ще те заебе или изневери
или ще се чудите защо чувствата ви изстиват
ще скъсате
ще те забие някой още по-зле от него
ще скачаш от лоша връзка на по-лоша връзка
докато се усетиш ще си на 19-20 и още девствена и всички ще те гледат изпод вежди
момчетата ще спрат да се интересуват от теб
и ще си умреш стара мома
Така че, пусни му колкото се може по-скоро. Още утре му скочи в скута и му благодари, че е с теб и че е сексуално заинтересован в теб!!! :)
Секс започваш да искаш, ако си зависи от тебе или пораво от двамата и никой не те пришпорва. То е като с ученето. Можеш да имаш желание, дори муза, но като някой те тормози да почнеш на секундата, ти се убива целия кеф от заниманието. Има хиляда пъти по-смислени подходи от някакви смешни манипулации. Може да започне да я докосва, да я целува, да я гали, да я накара да избеснее по него и да го иска. Не да и мрънка и да я кара да се притеснява, че и да и набива вина. Така може да получи максимум секс по принуда, който не е и 1/10 толкова хубав, колкото желания.
Това е така, но има и друго. Възможно е той да се е опитвал с действия, но тя да се е дърпала винаги. В един момент, като ти се дръпнат хиляда пъти без очевидна логична причина, ако не си теглил вече майната, започваш да задаваш въпроси и да говориш. Това не е уточнено в случая, така че няма да споря. Не вярвам някой да е толкова тъп, че вместо да бара и да бърка, да тръгне да убеждава с думи... макар че всякви ги има.
anonymous708973
11-10-2011, 18:47
После що не се занимавам с девствени.
Трябва някой да е или крайно малоумно влюбен в някое момиче, за да ги търпи тия истории, или да е доста отчаян.
Стига де, ииии... Малоумно влюбен. Пуф.
Осъзнаваш, че всяко момиче е била неправило-секс в известен период от живота си, нали? И се опитваш да ми кажеш, че като установиш, че в този момент е такава, ще се откажеш да се занимаваш, дори ако виждаш... ъъъ, потенциал?
Не вярвам някой да е толкова тъп, че вместо да бара и да бърка, да тръгне да убеждава с думи...
:lol: :lol: В тоя форум има момчета, които не разрешават приятелките им да им духат, щот', видиш ли, това било унижение за нея, ти ми говориш за бъркане и баране. Хах.
По темата: С опита, който имам сега от взаимоотношенията с отсрещния пол като цяло (не само физически, но и психически) ми е пълен абсурд да карам някого да ме чака, щото всъщност карам и себе си да чакам, пък аз някакси се обичам прекалено много, за да си вървя срещу желанията, капиш?
Едно време 6 месеца изчаках, но не беше точно по мое желание, а момчето изобщо нямаше против. Не беше заради ъъ... неготовост (:ДД), а чисто физически не можех. Както и да е.
Авторке, пробвай се да дефинираш точна и ясна причина, поради която не си готова. Ако не пред нас, то поне пред себе си. Срам те е/не го искаш с тоя човек/страх те е, че ще те оправи и остави?
Не приемай първия ви секс заедно като "пускане". Не забравяй, че кефът далеч не е само за него, а в днешно време за мъжа е въпрос на чест да задоволи партньорката си, което е и причината толкова мъже да се ласкаят, когато ги похвалиш за уменията им - по-специално в оралната част. Разбираш ли?
После що не се занимавам с девствени.
Стига де, ииии... Малоумно влюбен. Пуф.
Осъзнаваш, че всяко момиче е била неправило-секс в известен период от живота си, нали? И се опитваш да ми кажеш, че като установиш, че в този момент е такава, ще се откажеш да се занимаваш, дори ако виждаш... ъъъ, потенциал?
Надушвам ги отдалече девствените. Някои добре се прикриват, но се разбира в един момент. Ако има потенциал, да, но като се започне протакането и теориите, че я искаш само за единия секс, тогава усещаш несигурността й, проявяват се прикритите комплекси, личи си, че липсва сексуалност. Тия неща малко по малко отблъскват. Ако е потенциалка и има желание може и да има шанс, но е такива като авторката не.
Не вярвам някой да е толкова тъп, че вместо да бара и да бърка, да тръгне да убеждава с думи...
:lol: :lol: В тоя форум има момчета, които не разрешават приятелките им да им духат, щот', видиш ли, това било унижение за нея, ти ми говориш за бъркане и баране. Хах.
Не забравяй, че кефът далеч не е само за него, а в днешно време за мъжа е въпрос на чест да задоволи партньорката си, което е и причината толкова мъже да се ласкаят, когато ги похвалиш за уменията им - по-специално в оралната част. Разбираш ли?
;д;д;д
Ама, Пантеро... тоя твоя приятел как ти смогва на секса? Кат та гледам си нимфа.
anonymous708973
11-11-2011, 06:55
Намира си начин момчето, изключително трудно и неприятно му е, ама с много убеждаване успявам, какво да се прави :(
Намира си начин момчето, изключително трудно и неприятно му е, ама с много убеждаване успявам, какво да се прави :(
Мани го тоя... виж ме аз къв съм хубав, кво се занимаваш там с някви трудно (?)убеждителни(?) ? а?
anonymous708973
11-11-2011, 09:26
Мани, мани... направо вече ми е гузно да го моля да прави нещо толкова неприятно за него... :( :(
Сериозната връзка се крепи със секс,другото е някакво безмилостно изчакване-1месец-1.5 е съвсем нормално време за човек да се сближи толкова с друг(говорим за нормални хора,не такива,които си мислят,че чрез отлагане се получава всичко).
Аз лично до 1 месец вече имах сексуални взаимоотношения с гаджето ми и сме заедно вече година силно скрепени помежду си.
И тези безкрайни повтаряния "Иска само да те чука"" са крайно излишни,тъй като сексът е друг етап от връзката и ако някой иска развитие ще се съобрази.
Надушвам ги отдалече девствените. Някои добре се прикриват, но се разбира в един момент. Ако има потенциал, да, но като се започне протакането и теориите, че я искаш само за единия секс, тогава усещаш несигурността й, проявяват се прикритите комплекси, личи си, че липсва сексуалност. Тия неща малко по малко отблъскват. Ако е потенциалка и има желание може и да има шанс, но е такива като авторката не.
Аз имах потенцал,тъй като прекарах сумати часове да чета и гледам техники на съблазняване,пози,орална любов и всичко нужно ми в секса и исках много да му се отдам и да влезе в мен.
Но сега сякаш е пълно с супер притеснителни дето може и с огледалце да не поглеждат...
Double post.
Edited by http://prikachi.com/images/523/4025523w.gif
Определено те манипулира и едва ли не се опитва да те накара да се чувстваш виновно и кофти заради това,че ти не искаш да се обвързваш по този начин..
anonymous708973
11-11-2011, 17:38
Аз имах потенцал,тъй като прекарах сумати часове да чета и гледам техники на съблазняване,пози,орална любов и всичко нужно ми в секса и исках много да му се отдам и да влезе в мен.
Мислех, че само аз съм прекарала часове из мъжките сайтове и изчитайки космополитън от кора до кора :oops:
MrUnnamed
11-11-2011, 17:46
Щом сте от 1 месец заедно няма смисъл да се подвеждаш.От моя гледна точка ние момчетата гледаме да трупаме повече бройки а пък дали ще имаме сериозна връзка или не на повечето не им дреме.Аз гледам на нещата така- аз не трупам бройки гледам да го направя с човек с когото след време като се сетя и да ми става хубаво да е специален човек не обичам ей така да трупам само бройки искам да го правя с специален за мен човек.За това не се подвеждай от думите му.И да ти кажа само едно нещо хубавият секс става без уговорки той не пита дали искаш дали не искаш когато чувстваш, че си с този прекрасен и специален човек до теб той ще почне от целувка и ще свърши със незабравими спомени! Всичко най-хубаво ти пожелавам за напред :)))
RoCkSpOt
11-11-2011, 18:04
Много глупаво си го отрезала...
LeprikonA
11-11-2011, 19:57
Мислех, че само аз съм прекарала часове из мъжките сайтове и изчитайки космополитън от кора до кора :oops:
в космо пишат много добри неща между другото. полезни са 8-)