Влез

View Full Version : Помощ! Трябва ми съвет

ralkalevskarka
11-10-2011, 12:40
Здравейте. Сигурно ви е писнало от подобни теми и въпроси, но както почти всяко момиче се притеснява така и аз.
Аз съм на 16 години и преди 3 седмици (може би и месец ще стане) го направих с приятеля ми. С него съм от 8 месеца и той ми беше първият. Цикълът ми беше свършил на 2 октомври и преди седмица трябваше да ми дойде, боли ме кръста имам дребни пъпчици по челото, които се увеличиха и съм доста нервна, а не ми идва. Правихме го с презерватив и той свърши извън мен, дори беше доста далеч от опасното място ;д.
Какво мислите? Защо още не ми идва? Разбрах, че може да има промяна в организма и датата на самият цикъл да се промени.
П.С. изчела съм доста неща, разговарях с мои приятелки, но бих искала съвет и мнение от вас.
Благодаря ви предварително.

lubovvv
11-10-2011, 12:42
Нищо ти няма, ще ти се нормализира цикъла

dirtyyy
11-10-2011, 12:43
Ами, не знам точно какво да ти кажа, мисля че трябва да изчакаш и да видиш и ако има нещо да си вземеш тест. Най-малкото което можеш да направиш е това..късно е за хапчета.. 8-)

granger
11-10-2011, 13:00
Почти на всички след първият път им закъснява! На мен лично с 18 дни :D

torVPN
11-10-2011, 13:21
На мен не ми е закъснявал, но може това, че съм момче да е било причината.

ralkalevskarka
11-10-2011, 13:24
На мен не ми е закъснявал, но може това, че съм момче да е било причината.
Възможно :D

Благодаря на останалите.

Shturrrche88
11-10-2011, 13:40
Авторке, при започване на полов живот, на много жени им се случва изместване на цикъла. Не се шашкай. Няма шанс да си бременна. За твое успокоение можеш да си вземеш едно тестче ;) Минало е достатъчно време, така че ще отчете със сигурност ;)
И не се панирай.

ralkalevskarka
11-10-2011, 13:48
Авторке, при започване на полов живот, на много жени им се случва изместване на цикъла. Не се шашкай. Няма шанс да си бременна. За твое успокоение можеш да си вземеш едно тестче ;) Минало е достатъчно време, така че ще отчете със сигурност ;)
И не се панирай.
Мерси опитвам се да не се шашкам наистина, защото може и от самия стрес отново да не ми дойде :)

Rebirthing
11-10-2011, 16:22
Цикълът ти е свършил на 2-ри октомври, а кога е започнал ? И по принцип на колко дни ти идва ? На 28 или на повече.

ScarletBite
11-10-2011, 16:32
да бе и на мен ми закъсня след първия път и се бях паникьосала леко така... и като видях, че ми е дошло след това, бях с приятелки в тоалетните в мола... и само нададох някъв победоносен вик "йееес бееее"... много се смяха 8-)

marilyn
11-10-2011, 17:59
Нищо ти няма, ще ти се нормализира цикъла

++++++++

adidaskataWE
11-10-2011, 18:18
Първо може да е на психическа основа-не го мисли толкова.Второ няма ти нищо и трето е нормално да имаш аномалии в цикъла си в началото.