.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Помощ! Трябва ми съвет

Здравейте. Сигурно ви е писнало от подобни теми и въпроси, но както почти всяко момиче се притеснява така и аз.
    Аз съм на 16 години и преди 3 седмици (може би и месец ще стане) го направих с приятеля ми. С него съм от 8 месеца и той ми беше първият. Цикълът ми беше свършил на 2 октомври и преди седмица трябваше да ми дойде, боли ме кръста имам дребни пъпчици по челото, които се увеличиха и съм доста нервна, а не ми идва. Правихме го с презерватив и той свърши извън мен, дори беше доста далеч от опасното място ;д.
    Какво мислите? Защо още не ми идва? Разбрах, че може да има промяна в организма и датата на самият цикъл да се промени.
    П.С. изчела съм доста неща, разговарях с мои приятелки, но бих искала съвет и мнение от вас.
    Благодаря ви предварително.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Нищо ти няма, ще ти се нормализира цикъла
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Ами, не знам точно какво да ти кажа, мисля че трябва да изчакаш и да видиш и ако има нещо да си вземеш тест. Най-малкото което можеш да направиш е това..късно е за хапчета..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Почти на всички след първият път им закъснява! На мен лично с 18 дни
    maDamn

Banned Супер фен
    На мен не ми е закъснявал, но може това, че съм момче да е било причината.

Цитирай Първоначално написано от torVPN
    На мен не ми е закъснявал, но може това, че съм момче да е било причината.
    Възможно

Благодаря на останалите.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Авторке, при започване на полов живот, на много жени им се случва изместване на цикъла. Не се шашкай. Няма шанс да си бременна. За твое успокоение можеш да си вземеш едно тестче Минало е достатъчно време, така че ще отчете със сигурност
    И не се панирай.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Авторке, при започване на полов живот, на много жени им се случва изместване на цикъла. Не се шашкай. Няма шанс да си бременна. За твое успокоение можеш да си вземеш едно тестче Минало е достатъчно време, така че ще отчете със сигурност
    И не се панирай.
    Мерси опитвам се да не се шашкам наистина, защото може и от самия стрес отново да не ми дойде

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цикълът ти е свършил на 2-ри октомври, а кога е започнал ? И по принцип на колко дни ти идва ? На 28 или на повече.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    да бе и на мен ми закъсня след първия път и се бях паникьосала леко така... и като видях, че ми е дошло след това, бях с приятелки в тоалетните в мола... и само нададох някъв победоносен вик "йееес бееее"... много се смяха
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Нищо ти няма, ще ти се нормализира цикъла

++++++++
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Първо може да е на психическа основа-не го мисли толкова.Второ няма ти нищо и трето е нормално да имаш аномалии в цикъла си в началото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си