View Full Version : Котката ми..
xxxbrokenhearthxxx
11-10-2011, 17:25
В последно време котката ми буквално е като полудяла. Както си спи и изведнъж се буди и започва да следи нещо из стаята :shock: тича из целия апартамент като психясала и като че ли се крие от нещо. Зениците и стават огромни и направо ме плаши..
Дали вижда нещо което е невидимо за човешкото око?
П.С.: Извинявам се за тъпия въпрос, но вече започвам да се плаша. Дори си въобразявам, че ми изчезват неща а всъщност ги намирам, но на друго място..явно забравям къде ги слагам. :D не зная и аз вече..
D3NG3rZ0N3
11-10-2011, 17:29
Ами, възможно е. Котките долавят много по-голяма част от светлинния спектър.
gandalfepi4
11-10-2011, 17:55
Разгонила се е. Ебанйе ѝ требе.
xxxbrokenhearthxxx
11-10-2011, 19:19
Разгонила се е. Ебанйе ѝ требе.
:? Кастрирана е.
игрива ли е по принцип?, да не и се играе?, да не я е хванало лудешка игривост?
respectfull
11-10-2011, 19:54
и мойта котка е така нз как да се справя с него.. седа си аз и той стои и изведнъж скача на лицето ми доста ме драска.. и постоянно бяга и играе и драска.. гледа към стената и много мяука.. нзз мноо ли му се играе
Concussion
11-10-2011, 19:59
Ами, ако стаята ти е облепена с плакати на Black Veil Brides или ако постоянно пускаш музиката им, то и аз бих се побъркала... :(
TheMightyNadenica
11-10-2011, 20:45
Да не в храната да има наркотици?
Shturrrche88
11-11-2011, 09:35
Доста евтин начин да друсаш, ако има такива екстри в котешката храна 8-)
xxxbrokenhearthxxx
11-11-2011, 20:15
Ами, ако стаята ти е облепена с плакати на Black Veil Brides или ако постоянно пускаш музиката им, то и аз бих се побъркала... :(
Да, благодаря ти за изчерпателния умен отговор.
xxxbrokenhearthxxx
11-11-2011, 20:18
:D Всъщност, дали е възможно като пуша трева да я хваща и нея от дима..знам ли.. О.О
gandalfepi4
11-11-2011, 20:40
^ http://cats.about.com/od/healthfaqs/f/marijuana_cats.htm
Ако беше от това щеше да е летаргична. Съветвам те да спреш да я излагаш на това - ДОСТА вредно е за котки (както виждаш и в кома може да изпадне).
И спри да се притесняваш за хиперактивността - вземи ѝ някакви нови играчки да се занимава, погледай програмите за котки по Animal planet, oстави я да се налудее - животно по цял ден затворено вкъщи, много ясно че ще дивее.
MakaronUduSHvaCH
11-12-2011, 20:20
Решението е много просто :D . Капани за мишки, или отрова за мишки ( не много препоръчително :D ). В крайна сметка коотката ти е калпава и не може да хване няколко дребни мишки, или е некадърна, от където пък следва, че може би е и кьорава, от там пък следва, че може да е гонят сомнамбули, да ходи на сън, да има кошмари, или пък просто да не може да си отвори вратата на тоалетната, следователно карате да се напъва животинчето и, че ако и собственика и е на това, дередже не очите му/и ще изпъкнат като на (кьорав циганин, кюлче злато), ами ще заведе животинчето на ветеринар, вместо да пита в форум, при това във възможно най-"психясалия" раздел, и възможно най-далечния от проблема. Ако искаш котката ти да е мирна нощем и давай по 1 приспивателно и даже до обед ще ти е мирна, а в останалото време ще е като дрогирана с фалшива дрога.
karnaWAL
11-12-2011, 20:26
на хероин е :shock: :razz: :smt001 :|
bazingaaaa
11-13-2011, 18:07
на LSD е :shock: :razz: :smt001 :|
Аз имам две котки, брат и сестра са, но адски различни. Момичето е плахо и само се крие. Момчето мога да го разтягам като ластик. Понякога се зазяпват в "невидими" неща, но аз мислех, че е нормално? Котките нали виждат по-добре от нас, поне в тъмното. :shock:
Concussion
11-15-2011, 18:02
Искам да си имам котка. :(
мииии да ти подаря тигровата ми котка? тя е женска, ваксинирана, обезпаразитена и тренирана за тоалетна. Ето ги на снимката ми-аватар. :)