View Full Version : Щастлива съм, благодарение на него <3.
Той е страхотен ! Той е моето момче и аз си го обичам. Винаги ме кара да се усмихвам и винаги намира начин ^^. Когато кажа нещо глупаво, той прави една крива усмивка и се смее тихичко, това е страшно сладко и в такива моменти корема ме свива, буквално. Когато ми е студено, той не ми дава неговият суитчър, вместо това го дърпа, и ме кара да се мушна при него. И така ние ставаме едно цяло <3! Обичам, когато той прави така. Също много обичам, когато ядем нещо как последната хапка винаги си я разделяме. Обичам и моментите, в които съм толкова ядосана, че не ми се говори с никой... Тогава той ме погалва по косата и ми казва '' е хайде де.. виждам как усмивката ти иска да излезне ! '' и започва да чертае усмивчица с пръстче по устните ми.
Обичам толкова много неща свързани с него, но няма да мога да ги опиша колкото и да ми се иска. >< Сега тайно се подсмихвам и си спомням куп щастливи моменти...и аз... съм щастлива ! ^^
skandalenn
11-10-2011, 18:15
Има си тема където да го напишеш това :-o както и да е .. радваме се за тебе , всеки намира такъв човек рано или късно .. но имай едно на ум , утре темата която направиш да не е от типа "Много боли, ще се самоубия" :)
прилича ми на тема от типа на "гледайти, завиждайтии дрисли мръснии" :D
Може да ме сметнете за суеверна, ама мисля, че споделено щастие в тая форма (в тема във форум, а и извън форум.. ;д) го грози опастност...
Не искам да съм лоша пророчица де..
Любов да има.
anonymous708973
11-10-2011, 18:33
Такова изразяване на чувства адмирирам повече от типа "Мен ме интересуват само неговите чувства, мисли и настроения". Браво.
musicinmyveins
11-10-2011, 18:34
секи ден ли ше правиш теми затова колко си щаслива?Представям си като скъсате сигурно ше се обесиш на кабела за захранването оО
Не, не си губя времето във форуми. Просто реших, че такава тема повече ще се хареса на мнозинството. Да кажем, че ми омръзна от заяждания. Имах малка нужда да чуя някоя добра дума :)
А и кой е казал, че ще късаме ? По дяволите, аз вярвам във вечната любов : ).
Не знам противоречие ли долавям или какво, обаче.... Тук от няколко дни разправяш в целия форум колко си щастлива и не знам си какво, а сега казваш, че имаш нужда да чуеш някоя добра дума. Защо ? В смисъл, какво печелиш от цялата показност ?
Не виждам нищо лошо да споделиш, просто изглежда, че ти все едно се опитваш да го натъртиш.
И както казах по-горе, за мен, да хвалиш щастието си, значи, че предизвикваш съдбата да ти го отнеме...
anonymous708973
11-10-2011, 18:49
Ооо, съкровище..
Помисли си за теорията за множеството сродни души. Не можеш да ми кажеш, че в различните етапи от живота си ще имаш нужда от еднакъв тип човек. А да растете и да се учите заедно, да продължавате да удовлетворявате нуждите си, без да си омръзвате... трудно е.
Недей. :)
Това за добрата дума....някак си искам всички да са оптимисти, защото ми е писнало отвсякъде да чувам '' вие няма да успеете.. '', особено след тези години прекарани заедно с него.
А иначе...да,розова пантера, трудно е... но не е невъзможно. А аз съм наистина голям оптимист и влагам много в действията си, за да може после резултата да е хубав ^^.
skandalenn
11-10-2011, 19:28
такива като теб , най-много страдат накрая . Оптимист , оптимист , ама винаги имай си 1 на ум , не зависи само от тебе :)
А какво става, когато и двете човечета са оптимисти ?
Но аз..не си хваля щастието о.О.
В смисъл...сайта е за споделяне, нали ? На мен много ми се искаше да се завърже интересна тема и аз нали съм наивно не се сетих какво друго да напиша. Така де, само той ми е в главичката^^.
skandalenn
11-10-2011, 21:42
Не казвам че не се радвам за тебе , даже и ти завиждам .. но просто съм изстрадал , както и повечето тук и затова ти го казвам .. иначе точно така ... поне един да разведри малко обстановката , че вече всички теми са "Боли ме" или "К'во да правя" :D
LambOfGod
11-10-2011, 21:52
Е, когато поиска да направите тройка с най-добрата ти приятелка друго ще почнеш да пишеш. :lol:
Прекалено многото оптимизъм води до срив в системата- та и безмерен алкохолизъм. браво! Чакам след месец два темата в който ще ревеш, колко е ужасен. :lol:
skandalenn
11-10-2011, 21:59
:razz: :razz:
Стига де , нека ги насърчаваме да се кефят докато могат , пък после пак ние ш ги ремонтираме 8-)
:razz: :razz:
Стига де , нека ги насърчаваме да се кефят докато могат , пък после пак ние ш ги ремонтираме 8-) Такива ми иде да ги ремонтирам с един гаечен ключ у главата, ама... не ми се лежи в затвора, като за човек. :oops:
IseeDEADbodies
11-11-2011, 06:19
Когато ми е студено, той не ми дава неговият суитчър, вместо това го дърпа, и ме кара да се мушна при него. И така ние ставаме едно цяло <3!
JEEZUS ! :|
пф .. в началото всички са перфектни .. :lol:
anonymous708973
11-11-2011, 07:03
Съгласна съм за оптмистичния поглед в живота, аз съм същата, но все пак...
Виждаш ли недостатъци, когато го погледнеш? Не говоря само за външен вид, а и за характер, там са по-важните.
bogzfaggot
11-11-2011, 10:25
И аз вярвах във вечната любов като бях на 15.Спокойно ще ти мине.
LambOfGod, не се притеснявай, той е моят най-добър приятел.
Hilary_ , да,права си. Но при нас не е начало.
PinkPan7her, но разбира се,всеки има малко или много недостатъци. Аз го приемам такъв,какъвто е и си го обичам. Не мога да си мечтая за нещо по-прекрасно.
bogzfaggot, ами... окей,но аз не съм теб :).
LambOfGod, не се притеснявай, той е моят най-добър приятел.
Hilary_ , да,права си. Но при нас не е начало.
PinkPan7her, но разбира се,всеки има малко или много недостатъци. Аз го приемам такъв,какъвто е и си го обичам. Не мога да си мечтая за нещо по-прекрасно.
bogzfaggot, ами... окей,но аз не съм теб :).
dream1707
11-11-2011, 11:32
Колко драго ми става като чуя някаква такава история ^^
BrainlessROCKBABY
11-11-2011, 11:50
радвам се за вас ;д ама сте още мънички сигурно.. любовта е сложна :}
Ами к'во да ти кажа.. радвай се,че имаш такъв човек до себе си. :)
Благодаря ви, благодаря ви ^^.
lekksy97
11-11-2011, 18:27
;(( Колко хора биха искали такъв човек до себе си.. Определено имаш за какво да се радваш!! :))
anonymous708973
11-11-2011, 18:29
Благодаря ви, благодаря ви ^^.
Наистина, тая тема е къде-къде по-земна.
Любовта не се измерва с количеството драма или с количеството захаросани приказки :)
IseeDEADbodies
11-11-2011, 18:32
Колко драго ми става като чуя някаква такава история ^^
А на мен смешно :lol: Щото всеки е наясно, че след време т'ва избледнява и се вижда истината. :lol: Не го казвам в "другата" крайност. Просто всеки си има недостатъци, няма перфектни хора. Все пак, ако наистина се обичат хората, не правят от мухата слон за "тези" неща. А и се опитваш да се промениш, щото знаеш, че има за к'во. Нещо такова не знам xD
LeprikonA
11-11-2011, 18:40
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=444289&postdays=0&postorder=asc&start=0
как така не си се изразила добре в тая тема относно връзката ти, за която твърдиш, че е от години, супер силна и т.н ?
следих ги и двете. и преди казах и ще попитам - искаш да се похвалиш? доообре, и първия път го разбрахме. не са ни нужни по тема всеки ден, мерси.
LeprikonA,трябва да си страшно...кхъм....за да си мислиш,че искам да се похваля с темите. Какво сега, човек е щастлив и не може да сподели ? Ауу, не знаех. Моите извинения.
Иначе за неточното изразяване, ами, някои хора ме разбраха погрешно, толкова ли е трудно за досещане ?
IseeDEADbodies, не се опитвай да звучиш оригинален. Наясно съм с мнението ти и ти благодаря,че го изрази. Вместо да се бъхтиш да пишеш неща от рода на '' ем то винаги е така,ама после... '',защо просто не спреш ?
IseeDEADbodies
11-11-2011, 18:53
Пхахах дишай е :lol:
LeprikonA
11-11-2011, 18:54
LeprikonA,трябва да си страшно...кхъм....за да си мислиш,че искам да се похваля с темите. Какво сега, човек е щастлив и не може да сподели ? Ауу, не знаех. Моите извинения.
Иначе за неточното изразяване, ами, някои хора ме разбраха погрешно, толкова ли е трудно за досещане ?
поразмишлявай защо не те разбрахме.
Няма какво да размишлявам. Не ме бъркат особено негативните мнения, радвам се на положителните и на това,че срещам подкрепа. Другото го подминавам,това е. :)
IseeDEADbodies
11-11-2011, 19:06
Е поне за някои неща размишляваш правилно. Виж сега, никой не злобее. Аз съм сигурен, че всеки се радва като чете такива неща. Щото те са хубави, и всеки иска да ги има. Просто начина по който си го представила... еми моето уважение, но ми звучи като извадка от някоя романтична новела. Точно тип "розови очила". Никой не ти казва да почваш да си мислиш "кога ще скъсате". Просто като летиш нависоко, падаш от високо. Пожелавам ти всичко хубаво, но пак казвам : отстрани изглежда леко смехотворно, щото няма такива неща в реалния свят. 'Що мислите в двете крайности само ? Толкова ли е трудно да гледаш обективно на нещата. И винаги си мислите, че някой се заяжда с вас. Еми не е така ! Още един път : пожелавам ти само хубави неща с въпросния човек ;)
И не знам от къде го реши т'ва, че се правя на оригинален. Разби ме, честно ти казвам :lol:
Към аворката:
Аз усещам как с пускането на подобни теми и следенето за негативни коментари,които да опровергаваш, се опитваш единствено да докажеш нещо на самата себе си. Нуждаеш се от чуждото одобрение,може би, а това говори зле за теб...
Трябва ли някой да харесва идеята за споделената ви вечна любов? Не е ли достатъчно,че вие двамата си я харесвате? Или може би не?... (:
Недей. :) 8-) даааааааа нИдей 8-)
Azoria, извинявай, пак не се изразявам добре. Не се опитвам да докажа нищо на себе си. Иска ми се да има повече влюбени хора, които да вярват в любовта..повече оптимисти. Толкова ли е лошо, че искам всичко при всеки да е наред ? >< Не мисля.
iseedeadpeople, извинявай в такъв случай. Имаш странен начин да покажеш ,че се радваш за някой, но окей, приемам го и ти благодаря. А това за оригиналността ... Ами не знам и аз как го правиш, но се получава.
Отговаряй на всички в един пост, няма нужда да пускаш 2 отделни поста един след друг...
Moderated by Sh@d0w
Ако се обичате ,то се обичайте .Но,в този свят всичко е непредсказуемо и всяко нещо си има край.Неща като "вечно щастие ","вечна любов"- няма.Тряба да си или много оптимистечен или голям романтик,но после болката от това ,че си слязъл на земята е огромна (:Радвам се,че си срещнала твоето момче ,което те прави щастлива ,но това не касае ли само вас двамата.И аз съм много суеверна,такива неща не се пишат всякога и навсякъде.Както виждаш си получи доста хапливи коментари,прави си изводите.
така е..хапливи коментари...ги има много ><
Azoria, извинявай, пак не се изразявам добре. Не се опитвам да докажа нищо на себе си. Иска ми се да има повече влюбени хора, които да вярват в любовта..повече оптимисти. Толкова ли е лошо, че искам всичко при всеки да е наред ? >< Не мисля.
iseedeadpeople, извинявай в такъв случай. Имаш странен начин да покажеш ,че се радваш за някой, но окей, приемам го и ти благодаря. А това за оригиналността ... Ами не знам и аз как го правиш, но се получава.
Отговаряй на всички в един пост, няма нужда да пускаш 2 отделни поста един след друг...
Moderated by Sh@d0w
Много ти липсва внимание. :? Не го търсиш на правилното място.
На мен пък ми става смешно, как някои от вас се правят на психолози :lol:
Към автоката: Радвай си се на живота, гледай си позитивно и не давай на хората да те убеждават в няк'ви си неща. Всички сме различни и живеем по различен начин.
Много щастие ви пожелавам, и не се отказвайте от любовата. А ако това стане - пак продължавай да си гледаш така позитивно, това никога няма да ти навреди :P
Azoria, вниманието си го получвам. Но ти много разбираш ,явно.
Aniiiii, хей, повярвай ми, понякога се забавлявам докато чета коментари,които тайно казват '' аз знам всичко, по-развит акъл съм от теб, ще слушаш мен,щото...така казвам. ''.
Интересно е хд.
XTREMEFREERIDE
11-13-2011, 06:07
Сладури. :)
А на мен ми е интересно да гледам заблудените 14 годишни как си мислят ,че са открили Америка :lol: :lol:
Ти наистина не разбираш кога не си искана,м ? Е нищо де,някой ден,надяваме се всички,ще стане.
Ти наистина не разбираш кога не си искана,м ?
Не е важно дали разбирам ,а дали ми пука. ;)
Като не искаш да ти се коментира темата не я пускай! ;)
LeprikonA
11-13-2011, 16:12
На колко си години?
няма да ти каже :lol:
На колко години ? Достатъчно. Няколко пъти казах,че няма да си кажа възрастта. Това е просто една цифра, а и не засяга цифрата. А да, и е безсмислено да я споделям в мрежата :)).
Нямам против да ми я коментират хората,имам против заядливите коментари. Нито ме познавате,нито нищо. Като сте толкова важни си споделяйте мислите някъде другаде,не тук
If you cant say something nice, dont say anything at all.
^Това е форум, щом си пуснала тема, трябва да очакваш всякакъв род коментари, от хубави до критика.
Ако не можеш да носиш на критика не пускаш тема. Просто е.
И мисля че се изчерпа темата, почнахте да разводнявате.