Влез

View Full Version : Как да заговора по-голямо от мен момче ?

smiley143
11-10-2011, 19:31
Аз съм 8-и клас и имам ФВС с 12-то класници и играем волейбол. Един от тях ме заговори докато чакахме да ни дойде реда. Темата не беше нищо особено-свързано с волейбола и училището. Максимум 5 мин. да сме си говорили. Тогава го харесах. Разбрах че една от приятелките ми си е харесала друг, също от 12ти клас. Последният път, когато имахме час заедно нищо не стана, ни една думичка не сме си проговорили с момчето. От тогава само за него мисля и не мога да спра. Какво да права, как да го заговора, как да му покажа, че съществувам ? Моля Ви помогнете ми.

Sh@d0w
11-10-2011, 19:35
Какво толкова срамно има да наминеш покрай него и да кажеш едно "Здрасти"? От там нататък вече е лесно, той би трябвало да поеме инициативата.

NambyPamby
11-10-2011, 19:36
просто го поздрави следващия път, той ще се усети.

п.п. - усещам, че като наближи май ще сълзи и сополи и тема със заглавие "той заминава да учи в друг град, как да го преживея"

Audiophile
11-10-2011, 19:39
Като за начало недей да храниш напразни надежди, че като те е заговорил и непременно ще стане нещо. Колкото по-малко очаквания, толкова по-добре. Като имате пак ФВС заедно, просто го заговори пак нещо за волейбола и виж как ще се държи с теб. Груба грешка е бъркането на приятелско отношение с нещо повече, ама айде успех 8)

anonymous708973
11-11-2011, 07:24
п.п. - усещам, че като наближи май ще сълзи и сополи и тема със заглавие "той заминава да учи в друг град, как да го преживея"

Дай да не пробваме с никого, щото един ден ще се разделим, нали?
Без лоши чувства, просто не намирам логиката ти за правилна.

Ако си кадърна в спортовете (очевидно можеш да играеш волейбол), хвани топката, когато я изтърват извън игрището, отиди и се включи в играта, в срещуположния отбор, по-интересно е, защото му предизвикваш егото и ще иска да изпъкне пред теб (ако има нещо към теб), пък и имате визуален контакт.

Ако не си кадърна в спортовете, пробвай по стария, но изпитан метод. Търсиш фейсбук, пишете си, поздравявате се в даскало, бъзикаш го за нещо и го предизвикваш да те покани на среща. Тънка женска манипулацийка в името на доброто и на двамата 8-)

TykaSePisheNick
11-11-2011, 07:26
Какво да права, как да го заговора

:razz: :razz:

ADMIRALKA14
11-11-2011, 15:54
Излезте на среща у бар "Драстии".

mmm_sweet
11-11-2011, 16:08
Haaave you met Ted? :D

http://www.youtube.com/watch?v=tA7UlASyS-Q

Azoria
11-11-2011, 16:10
Haaave you met Ted? :D

http://www.youtube.com/watch?v=tA7UlASyS-Q

Да ,да ,да ,да!!!! ;-) :grin:

LeprikonA
11-11-2011, 20:25
въх :lol: в осми клас и аз като теб си бях харесала един 12класник тогава пак в час по физическо и пак по време на волейбол :lol: как преборих огромния си срам да го заговоря не помня, обаче помня, че той ме изгледа толкова странно, че си останах с 30 секундния разговор с него.
принципно не всички 12класници се интересуват от зайки. нищо лично, нали и аз минах по тоя път. чисто и просто някои ги намират за прекалено малки. искам да ти кажа, да не очакваш кой знае колко.

ScarletBite
11-11-2011, 21:18
що бе 4 години не е голяма разлика :) аз кво да кажа като някфи позавършили така даскало пробваха да ме налазват като бях на 14 още :) ама има значение как изглеждаш... ако си по-зряла физически не би било проблем... но ако си няква мъничка и свитичка и нямаш намерение да стигаш по-далеч от целувка... нищо няма да стане. :)
що не го аднеш във фейсбука? 8-) 8-) на мене последната ми свалка там се състоя щото ме беше срам да се запозная с него на живо... и излязохме, ама се оказа, че колкото е хубав, два пъти повече е кух... тц-тц 8-)

sapphire5
11-12-2011, 08:53
Казваш му: " здрасти"