Влез

View Full Version : Какво Ви....

zliat
11-11-2011, 15:06
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки???
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки?

Wwwooow
11-11-2011, 15:23
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? да докажа на всичкии и най-вече на себе си,че мога!
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? мързела,незаинтересованос та ми и проблемите,които не ми позволяват да мисля за нищо друго освен за тях .

awerw
11-11-2011, 15:41
Има си доста привилегии, ако изкарваш високи оценки това е!

an0niimka
11-11-2011, 15:51
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? - Да докажа на родителите ми, че мога да имам високи оценки и че си уча старателно... :)
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? - Главно мързела или несериозността ми по някои предмети :D

brutaLxxbunny
11-11-2011, 15:56
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? Чувствам се добре,спокойна.Плюс това,влизат в дипломата.
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? Мързел,незаинтересованост, на пук,etc.

ivcheto0o
11-11-2011, 16:14
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки???-Да докажа на всички и на себе си че мога и не съм чак такъв мързел.А и дипломата ми е важна все пак.
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки?-разсеяност,проблеми които ме разсейват и заемат цялото ми внимание.

mynichkaTanq
11-11-2011, 16:15
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? ами това, че ако съм отличничка ще имам стипендия, влиза в дипломата и искам след време като си погледна дипломата да се сещам за какво съм учила и ще си я гледам като съм бизнес дама примерно и т.н.

А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? мързел :D

ADMIRALKA14
11-11-2011, 16:24
......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? Това, че искам да докажа на себе си най-вече, че аз ЗНАМ и МОГА! Наскоро водих един разговор с баща ми който много ме амбицира. Той ми каза, че съжалява, че не може да ми обръща достатъчно внимание заради новата си работа и разчита много на мен.. Това наистина ми подейства положително.
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? Мързел, незаинтересованост и понякога угриженост. :)

zliat
11-11-2011, 16:29
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? - Да докажа на родителите ми, че мога да имам високи оценки и че си уча старателно... :)
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? - Главно мързела или несериозността ми по някои предмети :D

.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки???-Да докажа на всички и на себе си че мога и не съм чак такъв мързел.А и дипломата ми е важна все пак.
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки?-разсеяност,проблеми които ме разсейват и заемат цялото ми внимание.

Редактирайте си постовете,защото не съм написал подобни неща.

Добре..добре разбрах,че да копирате и паствате едно и също.

Ами липсата на мечти не Ви ли карат да изкарвате ниски оценки??

ADMIRALKA14
11-11-2011, 16:38
Не съм се замисляла. Май е така. :)

HolyShit
11-11-2011, 16:46
Не съм се замисляла. Май е така. :)

Точно обратното е..

Мечтите искат действие(тоест по-малко време за даскало)

Като нямаш залепяш се здраво за книгата като културист за зоб и караш до край :D

thegreenzombie
11-11-2011, 16:51
по принцип си имам високи оценки, амм напоследък ми през т'ва, дали ще имам 2-ка или 6-тица..... няма просто какво да ми задържи вниманието, че да ме накара да ми пука :?

xILoveMyselfx
11-11-2011, 20:14
Точно когато искарам лоша оценка просто си казвам за следващият път ще си науча по-добре. Опитвам се да съм все по-добра.Понякога не се получава, но не всички са перфектни.

Colouring
11-11-2011, 20:41
Амбицира ме това,че някой ден ще ми се отплати това,че съм ги учила тия работи и не всичко е напразно.А на въпросът 'защо',отговорът е,че ми влизат в дипломата и просто самата аз ИСКАМ да изкарвам хубави оценки,без това да е бележкарство.А лошите ми оценки почти винаги са от мързел.

Boyman
11-11-2011, 21:52
Амбицира ме желанието ми да науча нещо повече, нещо ново, нещо интересно, нещо полезно, във всички сфери на науката и живота, да мога да ги използвам за собствени цели и да помагам на другите. Ето това е, което ме амбицира! :)

bebzgirl
11-11-2011, 21:54
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? да докажа на всичкии и най-вече на себе си,че мога!
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? мързела,незаинтересованос та ми и проблемите,които не ми позволяват да мисля за нищо друго освен за тях .
++ :) - и това,че тази година кандидатствам и трябва да се стегна,ако искам да продължа в хубаво училище :)

teddybearMV
11-12-2011, 09:10
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки???
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки?
Винаги ме е амбицирало за по-високи резултати, когато съм в конкурентна среда. Също така, когато дисциплината ми харесва и ми е приятно да уча. Когато получа публично признание за резултатите си също.
Ниските резултати обикновено са резултат от проблем в средата, в която вървят ежедневните уроци и лошо отношение на преподавателя спрямо мен. Старая се все пак нищо да не успее да ме демотивира.

mlakniwe2
11-12-2011, 09:19
Искам хубава оценка на дипломата, по всичко тоя година се амбицирам да уча, освен по математика/понеже просто не ми се отдава и нищо не разбирам/, но обикновено в 11 или 12 клас започват да се амбицират да учат/но е малко късничко, щото оценките от 9 и 10 клас също влизат в дипломата и аз 9-ти клас като бях ми бяха много далечни матури, балове и тнт, но ето, че бързо се мина времето и станах 12 клас, и ся ниските оценки, които съм имал в 9 и 10 клас не мога да ги променя и успеха от дипломата пада, тъй, че още от 9-ти клас почвайте да учите, щото в дипломата влизат абсолютно всички предмети,които са се изучавали от 9 до 12 клас+ЗИП-овете и матурите

оценката се получава по този начин:
средно аритметично от общообразователните предмети+средно аритметично от професионалните предмети+ средно аритметично от двете матури и след това от тия 3-те оценки се прави средно аритметично и се получава оценката за дипломата

Addy96
11-12-2011, 16:06
Какво ви амбицира да учите и да изкарвате високи оценки? - Това, че от девети клас нататък започват всички оценки да се считат за дипломата...
А какво ви амбицира да изкарвате ниски оценки? - Мързела...но гледам да изкарвам по-малко ниски оценки. Напоследък съм много мързелива, но ще се оправя :oops:

cigarettekisses
11-12-2011, 16:26
Опитвам се да изкарвам добри оценки,за да имам обща култура..То не е много за оценките.Важното е да имам знания.Тоест..Оценките ми са важни за дипломата и затова се старая в училище. Като изкарвам лоши оценки е ,защото или не ми е останало време да уча,или съм нямала желание или не съм разбрала,че имаме тест.

sapphire5
11-12-2011, 16:50
Уча, за да мога след това да живея!

fenasf
11-12-2011, 22:25
Нямам амбиции. Майната му на ученето.

Nestlee
11-13-2011, 10:49
Амбицираме интересен урок и примерно ако някой учител ми е писал леко по-висока оценка, казал е нещо мило, а и изобщо го гледам,че е някакъв супер добронамерен, все иска повече и повече да ти пише .

А мързела и злобните учители, който си мислят,че всичко знаят, винаги са прави и ти се сърдат ако кажеш нещо грешно, сякаш те са се родили научени, ме карат да изкарвам лоши оценки.