Влез

View Full Version : Искам да го похваля..

Phobiaa
11-12-2011, 13:42
Идеята за темата ми дойде от един друг форум.

Ясно ,е че всеки може да се оплаче от приятелката си/приятеля си.
Е,нека в тази тема да не се оплакваме,а да ги похвалим за хубавите жестове,които са ни правили.

Извинявам се ако има друга такава тема..не съм търсила.

kalpazanka
11-12-2011, 13:47
Винаги, когато имам лош ден и си го изкарам на него, идва и ме гушва, докато не се укротя.
Винаги, когато се правят планове за събиране/излизане/празнуване пита кога ми е удобно.
Когато се прибера вечерта примряла от глад, той е стоплил храната и е сервирал. След това ще измие и чиниите.
Занимава се с косата ми просто да ме поглези. Прави и страхотни масажи. И за подаръци има вкус. :)

Sh@d0w
11-12-2011, 14:10
Има страхотна усмивка, която оправя деня ми щом я видя.
Винаги е готова да ме изслуша и разбере.
Адски много държи на мен, както и аз на нея.

И още много, но са за друг раздел 8-)

SisiStrange
11-12-2011, 15:48
Търпи ми сменящите се настроения, когато съм в ПМС.
Когато съм болна се грижи за мен.
Обича да се гушка, а това за мен е важно нещо, защото съм доста ласкав човек и имам нужда от нежност. :)
Уважава мнението ми и умее да ме разбере, и да направи компромис.
Целува ме така, че мога да си изкарам целия ден, правейки само това.
Можем да си говорим за всичко и всякога.
Сексът е уникален.
И много други неща. :)

bettyblackdewil
11-12-2011, 15:54
Като видя усмивката му и ми се пълни душичката от щастие.
Гушка ме все едно съм малко котенце.
Винаги ни е забавно, дори и преди малко да сме се карали.
Приема ме и ме обича такава каквото съм.
Разбран, грижовен, нежен, най-добрия човек, който познавам.

ScarletBite
11-12-2011, 17:12
пф... ми аз съм сингъл сега :) кого да хваля 8-)
правили са супер мили и романтични неща за мен... много големи жестове и компромиси... но аз не съм ги оценяла, разбира се. щото съм шматка.
имаше едно момче, което ме е водило да гледаме изгрев заедно и там ни беше първата целувка... същия като си замина искаше да поддържаме връзка от 300км разстояние и щеше да не си купува учебници, за да има пари да идва да ме вижда... и винаги съм можела да си говоря за всичко с него... пък аз тогава се правех на интересна не му пусках и той ме чакаше като идиот, при положение че му се отваряха възможности да спи с други... веднъж беше дошъл да ме види и аз закъснях с 45 минути щото нали трябваше да се гримирам и да реша кво ще обличам... търпял ми е простотиите даже бях излязла с друг докато бяхме още заедно и се е случвало да флиртувам с други пред него... и накрая го заебах супер гадно и то на няколко пъти го късах. :)
така че, момчета... преценяйте си за кого да правите жестове... не всяка го заслужава :) после ми се върна тройно и четворно да си кажа... и нещо няма вече такива будали да ме обичат по този начин. ама аз сама съм си виновна. :) и мога да кажа, че си научих урока.

била съм с момчета ей така, без да ги харесвам наистина, а само щото съм имала някаква облага... с последния си приятел бях, щото беше много вървежен по дискотеките и уж имаше някви връзки в полицията и можех да ходя навсякъде без да се притеснявам от проверки и нахалници. той се усети, обаче ме изтърпя, щото и той си получаваше своето от връзката ни - поне ако не друго умея да правя готино впечатление на правилните хора и той се кефеше да показва "това е момичето ми". хубав жест от негова страна беше невероятната загриженост - абсолютно всяка вечер ме е изпращал до нас, а когато не е могъл, е карал свои приятели да го правят. също така ако него го поканят някъде аз вървях в комплект с него. и никога не ме е занимавал с проблемите си, да ми споделя, да ме занимава... но моите тайни още ги пази, а ако разгласеше определено щеше да получи плюс точки от компанията и да му направят евалата.

IseeDEADbodies
11-12-2011, 17:24
а.

била съм с момчета ей така, без да ги харесвам наистина, а само щото съм имала някаква облага... с последния си приятел бях, щото беше много вървежен по дискотеките и уж имаше някви връзки в полицията и можех да ходя навсякъде без да се притеснявам от проверки и нахалници.

Ти си курва. Нищо лично.

По темата - няма кого да хваля, не ми и трябва.

ScarletBite
11-12-2011, 17:27
не съм курва. просто съм жена. :) и съм откровена в момента, защото тук се радвам на известна анонимност. всички имаме такива нещо зад гърба си... :)

IseeDEADbodies
11-12-2011, 17:29
Да се чукаш с някой, щото е "вървежен в дискотеките" ?... Не мисля :lol:

ScarletBite
11-12-2011, 17:32
след като на този етап не се е намирал никой по-добър? никой, към когото да ми трепне нещо? :) понякога човек не иска да е сам, а ако правилният някой не идва и не идва, се научава да прави компромиси със себе си и да гледа, ако не друго, да извлече поне някаква полза от цялата работа.

Shturrrche88
11-12-2011, 17:57
Искам да го похваля, че ме обича. Обича ме от цялото си сърце. Аз съм много крив човек по принцип (избухвам за най-малкото, дразня се за глупости, като ми кипне и говоря без да мисля), а той преглъща всяка моя простотия. Това е адски важно за мен. Всеки може да търпи известно време такова чудовище като мен, но той го прави вече 5 години без думичка да е казал по въпроса. И това ме научи да бъда по-търпелива и да си държа езика зад зъбите понякога.
Обичам онези две кафеви очи, които ме гледат с толкова надежда, уважение и обич, в които виждам искри и знам, че гледат само мен.
Той е най-добрия приятел, когото мога да имам, най-добрия събеседник, най-добрия любовник, най-добрата упора, най-добрия учител...
Не знам...този човек е създаден за мен. Обичам го с цялото си същество.

Sisito941
11-12-2011, 18:42
Сама съм засега..обаче не можах да се сдържа да напиша нещо..направо ми разтопихте душичката с някои постове..И аз съм с труден характер и искам да намеря някой,който да ме търпи с всичките недостатъци и с всичките глупости,които правя понякога несъзнателно.. ама къде има такъв човек.. :-D

Aniiiii
11-12-2011, 20:21
Искам да го похваля, за това че е честен с мен. И че прави и ми дава всичко от което се нуждая :)

vampire_girl_
11-12-2011, 20:37
Искам да го похваля:
-че ме търпи,когато съм ядосана /а аз се ядосвам от всяко нещо/.
-че винаги е до мен и ме подкрепя
-че се съобразява с желанията и капризите ми...и менящите ми се настроения на всеки пет минути.
-за всички мили жестове в ежедневието ни,които макар и малки и простички неща ме карат да се усмихвам и чувствам щастлива

kyon
11-12-2011, 20:42
Много зор е видял с мене и още се държи.
Лъжи, караници за щяло и нещяло и т.н. <железни нерви има>
Имахме връзка от разстояние. Той остави семейството си и приятелите само и само за да се премести в моя град и да е до мен. :smt007
Няма как да изпуснем и секса =D>

Има още много неща, ама не ми се ще да си умра пред компютъра.

xoxi
11-12-2011, 20:53
Мога да го похваля... или по-скоро да му благодаря, че се влюбва в мен всеки ден, така както аз в него.

Phobiaa
11-19-2011, 12:35
Ъпвам темата ;д

Хайде обвързаните,нямате ли с какво да похвалите вашата половинка ?! :D

VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 12:45
Той е най-сладкото нещо,което имам.
Глези ме.
Прави ми подаръци и торти :D
Винаги е до мен.
Много обичаме да се гушкаме.
Има невероятно тяло и мускули.
На 30 е но изглежда на 20.
Не пуши и благодарение на него намалих цигарите и сега съм пред тяхното спиране.

BeHappYs
11-19-2011, 16:04
Сама съм засега..обаче не можах да се сдържа да напиша нещо..направо ми разтопихте душичката с някои постове..И аз съм с труден характер и искам да намеря някой,който да ме търпи с всичките недостатъци и с всичките глупости,които правя понякога несъзнателно.. ама къде има такъв човек.. :-D

Ми има има , но заради момичета като малко по- нагоре от теб се изразиха - "била съм с момчета ей така, без да ги харесвам наистина, а само щото съм имала някаква облага."
Просто и тия момчета си утиват !

По темата - нямам си и аз женица ..... бих похвалил бившата ,че за толкова дълго време заедно поне неми изневеряваше ! Железни нерви , доверие и много компромиси е останалото ...... :shock:

2miss4sixty8
11-19-2011, 16:11
когато му се разсърдя, че за пореден път е изтърсил някоя дебелашка шега, идва при мен.. и започва да ме прегръща и целува и гъделичка и закача и не ме оставя докато не се усмихна пак..