PDA

View Full Version : Страшно объркана

munik2805
11-12-2011, 19:25
Така, имам си приятел ... от достатъчно време, за да мога да кажа, че го обичам. Всичко си вървеше идеално до едно време, но от скоро нещо сме се отчуждили. Почти не излизаме заедно, той не ме търси, почти не пишем и прочие.. От тук идва и проблема, че от както се поотчуждихме се запознах с едно друго момче, което направо ме грабна, характер, всичко. Общувам с него страшно отпуснато.. да ама постепенно започнах и много да го харесвам. Много съм объркана, тъй като съм с него или когато си говорим напълно забравям за приятеля си, а не трябва. В друг момент пък е точно обратното, излизам с приятеля си и се случва нещо, при което осъзнавам колко страшно много си го обичам и всичко и всички други излизат от главата ми. Но за жалост, тези моменти (2рите) не са много чести. :(
И съм страшно, страшно объркана. Днес излизах с компания, където беше и въпросното момче и ме закараха до вкъщи и той ме изпрати и страшно исках да го целуна, но просто се спрях, защото знаех, че няма да постъпя хич правилно. Иначе това момче знае, че го харесвам, аз също знам, че той ме харесва, даже по неговите думи много... Но е сложно, защото си имам приятел.
Вече не знам как да постъпя, започвам да се влюбвам в това момче, а е изключително неправилно, защото имам друг до себе си въобще не искам да го наранявам :( Разигравам и ги и двамата и се чувствам като най-отвратителния човек на тоя свят

robles
11-12-2011, 19:48
Ами какво да ти кажа.. постъпи разумно и разбери какво искаш. Ако искаш да си с приятеля си се опитай да направиш така, че да се виждате по-често, в смисъл, не си оставай само с искането, без да правиш нищо и да чакаш все на него. И си ограничи/спри контактите с другия. Може да е временно увлечение.

Обаче ако искаш другия, говори с приятеля си и го остави момчето. Не играй подло. По-добре да си искрена, отколкото да го лъжеш. На него може да му е гадно известно време, обаче някой ден ще осъзнае, че си била честна и ще го оцени.

kyon
11-12-2011, 21:00
Според мен е хубаво да се потрудиш за връзката си, а не да захвърляш всичко ей така..
Помисли през какво сте минали с приятелят ти, ако трябва и на него му го напомни.

LeprikonA
11-12-2011, 21:02
сигурна ли си, че отчуждението не е само оправдание?

въпреки всичко сама трябва да избереш какво би било по-добре за теб самата. избери това, което смяташ за правилно и ще ти носи щастие.

karnaWAL
11-12-2011, 21:04
сефте се обеждавам, че такова животно като жената - НЯМА !

Azoria
11-12-2011, 21:22
Разбери какво искаш - приятеля си или нова връзка.
В никакъв случай не изневерявай.

valdesbg
11-12-2011, 21:39
Харесваш новия заради отчуждението на сегашния. It is that simple.

stteLii
11-12-2011, 21:41
По-добре кажи на приятеля си как стоят нещата,ако не научи от теб ще научи от някой друг и пак ще бъде наранен..

SkyEatsAirplane
11-12-2011, 21:45
Ако наистина си обичала първия нямаше да се привържеш към 2рия....

Azoria
11-12-2011, 22:36

В повече ви дойде facebook-а... :lol: :lol:

pnevmoniq
11-12-2011, 22:49
Всъщност си решила. Влече те новият именно 'щото е нов и не си го 'разгадала'. Ако толкова си искала да бъдеш с приятеля си, сега нямаше да сте в такива отношения с другото момче.

SkyEatsAirplane
11-12-2011, 23:03

покажи ми това къде го има във facebook
аз говоря от личен опит, не от разни бележки и така нататък

Azoria
11-12-2011, 23:31

покажи ми това къде го има във facebook
аз говоря от личен опит, не от разни бележки и така нататък
http://www.facebook.com/notes/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%81%D0%B8/%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%88-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D 0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%88-%D1%81-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-/288433124522760

И какво? Не е възможно човек да обича повече от веднъж ли?

SkyEatsAirplane
11-12-2011, 23:43
Точно обратното. И аз не говоря, че тя ОБИЧА втория!!!

За да обесня какво имам предвид трябва да разкажа моята история, но няма да го направя, безпредметно е след като казах каквото имам да казвам в едно изречение!!!
Ако обичаш някого истински, няма да погледнеш друг, да търсиш това което ти липсва в него.... Няма да търсиш заместител. Да забравяш за "любовта" си когато си със залъгалката си.... Тъпо и егоистично, но и от друга страна оправдано, което е недостатъчно пред любовта!

Този статус го виждам за 1ви път!
--А и е краден от изказ на Джони Деп!! :D

peace94
11-12-2011, 23:44
Абсолютно!!! Щом си харесала втория, си е имало причина, остави първия :)

Azoria
11-12-2011, 23:51
Според мен пък във всяка една връзка идва момент когато "хвърляш едно око" на някого. Не означава,че не обичаш половинката си или дори,че ви липсва нещо. Повечето пъти не означава дори,че искаш да стане нещо с другия човек. Просто при дълга връзка е неизбежно,все пак еднообразието ,колкото и да обичаш дадено нещо , писва понякога. :)

Jessie
11-13-2011, 05:09
Ако имаш чувства към двама едновременно - избери втория, защото ако наистина си обичал/а първия, то нямаше да се влюбиш във втория !...

;) ....

sweetme
11-13-2011, 08:24
Това момче постъпва много подло. Знае, че си имаш приятел и все пак се навърта около теб. Ако той си е седял на страна и вие с приятеля ти поговорите, че не се виждате често, нямаше да си в това състояние. Аз лично мисля, че не трябва да захвърляш връзката си, заради увлечение. :?

li0n
11-13-2011, 08:33

badsector
11-13-2011, 12:07
винаги докато си във връзка ще намираш по някой, който да т привлича по този начин. Ако зарежеш сегашния и тръгнеш с другия, пак ще се повтори процедурата. Просто няма как да имаш всички мъже. Сама трябва да го проумееш. Защото в момента ти съзнателно търсиш друг, затова и така хлътваш. Ако подхождаш с негативизъм към другите мъже, може и да успееш да се запазиш вярна на половинката си, който и да е той. Ако не успееш, ще ги редуваш като носни кърпи и все ще се чувстваш наранена и нещастна.

robles
11-13-2011, 14:05
Това момче постъпва много подло. Знае, че си имаш приятел и все пак се навърта около теб. Ако той си е седял на страна и вие с приятеля ти поговорите, че не се виждате често, нямаше да си в това състояние. Аз лично мисля, че не трябва да захвърляш връзката си, заради увлечение. :?

Кво е виновно второто момче само не схванах ? Всеки си търси щастието, в такива любовни триъгълници, виновно е момичето в случая. А в случай, че са 2 момичета и едно момче е виновно момчето...

sweetme
11-13-2011, 21:47

Кво е виновно второто момче само не схванах ? Всеки си търси щастието, в такива любовни триъгълници, виновно е момичето в случая. А в случай, че са 2 момичета и едно момче е виновно момчето...

Ами това е моето мнение. Защото все пак момчето е знаело, че тя си има приятел. Той да си търси щастието, ама не при заетите. В край на сметка, ако той не се беше намесвал, тя нямаше да е объркана.

sh3_1s_7h3_0n3
11-13-2011, 21:55
щом забравяш за рпиятеля си, докато си в компанията на другото момче или докато си пишете, а и щом сте се отчуждили с твоя - краят е близо.
Просто е въпрос на време да се разделите.
Не е нормално да имаш сериозна връзка и да ограничите контактите, още повече, ако сте и в един град.
А това, че от време на време ти се струва, че го обичаш, не е истинската любов, а спасителната ти сламка, че уж все още имаш чувства към него. Нямаш. Не изпитваш това, което всъщност ти се иска. Тъй че няма какво да се самосъжаляваш и да страдаш. Такъв е животът.

robles
11-13-2011, 22:14
Ами това е моето мнение. Защото все пак момчето е знаело, че тя си има приятел. Той да си търси щастието, ама не при заетите. В край на сметка, ако той не се беше намесвал, тя нямаше да е объркана.

Тя ако наистина обичаше приятеля си нямаше така лесно да се обърква. Другото момче не е виновно ;)

anonymous708973
11-14-2011, 06:03
Като човек... не, като момиче, което е минало по тоя път... вече си решила. Хващаш се да мислиш за "другия" прекалено много и прекалено често. В края на краищата ще го целунеш и емоциите ти ще ти изядат главата. Колкото и да е трудно, седни и помисли рационално. Тръпката ти към втория дали се дължи на това, че е "забраненият плод", тоест, че не можеш да го имаш и затова е толкова интересен? Или е човек, с който има химия, с който си пасвате добре и с който имате бъдеще? Ако не е така, просто няма смисъл да си зарязваш връзката.

От друга страна, ако официалният ти приятел абсолютно не проявява инициатива, за кво се бориш с него? А на какво се дължи отчуждението ви?