Влез

View Full Version : Харесвам го ! ;s

sexytty
11-12-2011, 20:40
Харесвам едно момче, но той не ме забелязва. :( Един път сме си писали и това преди 3/4 месеца ! Мен ме е срам да му кажа 'Здравей' или да му пиша ! :neutral: Какво да направя ?! :-o Ако има значение - една година по-голям е от мен ! :)

againstyou
11-12-2011, 20:43
Еми усмихвай му се поне,покажи интерес да видиш и той как ще реагира.

kyon
11-12-2011, 20:44
Трябва да преодолееш тоя срам. Да не си гърбава случайно?
От едно 'Здравей' няма да те ухапе.. За хапането малко повече трябва да си поговорите. 8-)

thegreenzombie
11-12-2011, 20:44
фрасни го с лопата :) .... едва ли няма да те забележи ;-)

karnaWAL
11-12-2011, 20:45
т.6 и т.11 (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)

Moderated by Sh@d0w

LeprikonA
11-12-2011, 20:46
Трябва да преодолееш тоя срам. Да не си гърбава случайно?
От едно 'Здравей' няма да те ухапе.. За хапането малко повече трябва да си поговорите. 8-)

така е, така е.
и какво толкова ще ти стане, ако не искаш очи в очи, първо да му пишеш, че да се нормализираш малко и да не разиграваш циркове. нормално малко срам нали, ама ако е много - само с него ще си останеш.

sexytty
11-12-2011, 20:56
Благодаря на всички ! \:D/ Очаквам още мнения ! :P

Lucho
11-12-2011, 22:10
За да даде форумът своето експертно мнение за целите ще му бъдат нужни:

1) Снимка в цял ръст на автора на темата (т.е. момичето);
2) Снимка в цял ръст на момчето, което харесва момичето (т.е. автора на темата);

След предоставяне на нужните данни форумното съобщество ще може да даде своето експертно мнение.

*Форумното общество може да даде своето мнение в конкретния случай дори без предоставяне на снимки, но информацията ще бъде невярна, неточна, несъдържателна и необоснована. Предоставянето на снимки на форумното общество става само по желание на автора на темата.

:lol:

Luidgie
11-12-2011, 22:24
Еми чакай да ти падне от небето. Като те е срам, ние к'во да направим? Много си глупава... :oops: