View Full Version : Хванат в крачка
treisi90
11-12-2011, 20:56
Някой от вас хващал ли е половинката си на местопрестъплението? Независимо чат-флирт, изневяра и т.н. :-D
Може да споделиш, ако нещо те мъчи.
treisi90
11-12-2011, 21:06
Тъй като ще бъда нападната от доста хора, предпочитам да говорим просто по темата..
LeprikonA
11-12-2011, 21:08
^никаква логика.
и не, не съм.
Бившия ми. Дето толкова много ме ревнуваше от всичко и всички, проверяваше ми скайп, телефон и т.н. и накрая съвсем случайно ( беше пропуснал да изтрие явно) щото ми се переше "виж де, виж..прочети" някакви такива глупости..ии имаше смс-и с бившата си, говореха си на "МИЛО", и кога щяла да се връща (Щото беше извън Бг) и колко му липсвала и някакви такива. Слава на Бога този човек отдавна не е част от живота ми ( не поради тази причина точно ) и сега съм си щастлива и спокойна.
Не съм и дано не МУ се случва! (който и да е той)
Сегащния ми приятел - не. Иначе имах един бивш,който ме лъжеше,че е до късно на работа и се виждаше с друго момиче.. но пък то беше и една връзка нашето.. 2 седмици :lol:
Тъй като ще бъда нападната от доста хора, предпочитам да говорим просто по темата.. Теб ли те хванаха? :Д
Тъй като ще бъда нападната от доста хора, предпочитам да говорим просто по темата.. Теб ли те хванаха? :Д :lol: :lol: :lol:
2miss4sixty8
11-13-2011, 14:26
охо и изневяра и чат-флирт.. всичко.. абе въобще филми големи :D :D :D даже изневярата беше тройка.. а и оная искала деца от него.. много забавно
SisiStrange
11-13-2011, 15:06
Ами, ако виждането на клипче на телефона му се брои, да.
FlippanT
11-13-2011, 15:55
С риск да бъда изяден.. :shock: Защо трябва да се рови по чужди телефони, скайп, феисбук и т.н? И от друга страна - няма как да се задържиш на два стола дълго време :lol:
П.С. - Жалко, че има хора, който смятат, че като въртят по 2-3-4, са много оборотни.....
ledenakrasota
11-13-2011, 16:09
С риск да бъда изяден.. :shock: Защо трябва да се рови по чужди телефони, скайп, феисбук и т.н? И от друга страна - няма как да се задържиш на два стола дълго време :lol:
П.С. - Жалко, че има хора, който смятат, че като въртят по 2-3-4, са много оборотни.....
Защото, когато ти самият сгафиш и те хване шубето, започваш да обвиняваш другите, че вършат това, което ти си направил. :)
SisiStrange
11-13-2011, 16:12
Не съм ровила никога в чужди телефони. Това, че го видях си беше чиста случайност.
FlippanT
11-13-2011, 16:18
Защото, когато ти самият сгафиш и те хване шубето, започваш да обвиняваш другите, че вършат това, което ти си направил. :)
Трябва да си призная, че се обърках... :-o
ledenakrasota
11-13-2011, 16:18
Аз разбрах, че питаш по принцип. :lol: Моя грешка. :)
anonymous708973
11-13-2011, 17:22
Иска да каже, че когато ти изневеряваш, си мислиш, че и всички други го правят.
treisi90
11-13-2011, 18:52
Не са ме хванали, просто аз попадам неволно на неща, които доста ме учудиха и не ги очаквах :)
Не са ме хванали, просто аз попадам неволно на неща, които доста ме учудиха и не ги очаквах :) Ми хайде сподели де, мое да те упрекнат, може и да ти помогнат и т.н.
treisi90
11-14-2011, 07:33
Една моя приятелка предложи на шега да направим един профил във facebook. И ето, че на другия ден искала приятелство на гаджето ми, след което реших да му пиша да видя дали ще ми отговори. Е, не само, че ми отговори, а започна да ме забива.. не подозирайки въобще, че това може да съм аз.. Пак държа да отбележа, че всичко стана спонтанно, без предварителен замисъл.
Ето.. споделих! :)
LadyDaisy
11-14-2011, 08:11
Хващала съм един бивш що годе в крачка. Когато се хванахме ми обясняваше как го била наранила бившата му, как я мразел и как не иска да разговаря с нея. Засякох ги да пият кафе едно заведение една вечер, когато бях излязла с приятелки. Отидох, поздравих ги, запознах се с момичето и им пожелах лека вечер - нито съм се ядосвала нито-нищо, все пак едно кафе не е кой знае какво. След това обаче от негова страна последваха хиляди обяснения без да съм питала, хиляди извинения и заклеваници, че няма да се повтори, че няма нищо към нея. В крайна сметка се разделихме - беше ми ясно, че не я е преживял и се мъчи да убеди себе си.
Колкото до случая на авторката - много девойки, които не вярват на гаджетата си ги проверяват по този начин. Това не значи, че момчето ще ти изневери, може би се държи така, за да повдигне самочувствието си, за да се мисли за харесван и т.н. Не е гаранция, че иска нещо повече от това да се докаже на себе си като виртуален сваляч.
treisi90
11-14-2011, 08:31
Хващала съм един бивш що годе в крачка. Когато се хванахме ми обясняваше как го била наранила бившата му, как я мразел и как не иска да разговаря с нея. Засякох ги да пият кафе едно заведение една вечер, когато бях излязла с приятелки. Отидох, поздравих ги, запознах се с момичето и им пожелах лека вечер - нито съм се ядосвала нито-нищо, все пак едно кафе не е кой знае какво. След това обаче от негова страна последваха хиляди обяснения без да съм питала, хиляди извинения и заклеваници, че няма да се повтори, че няма нищо към нея. В крайна сметка се разделихме - беше ми ясно, че не я е преживял и се мъчи да убеди себе си.
Колкото до случая на авторката - много девойки, които не вярват на гаджетата си ги проверяват по този начин. Това не значи, че момчето ще ти изневери, може би се държи така, за да повдигне самочувствието си, за да се мисли за харесван и т.н. Не е гаранция, че иска нещо повече от това да се докаже на себе си като виртуален сваляч.
Там е въпросът, че аз не исках да го проверявам. Много пъти сме си говорили по тая тема с изневярата. Той твърди, че не би ми изневерил ( естествено както всеки би ми казал), но грешката му е там, че ме излъга. Опитва се да ме убеди, че е едва ли не светец, а в същото време го спипах. Нямам нищо против да си общува, с която и да е, но да не ме лъже. Аз никога не съм отричала, че поддържам връзка с даден човек. А че както всяко момче иска да се докаже на себе си като виртуален сваляч ми е ясно.. Все още не знае, че това съм аз. Ще видя до къде ще стигне и вече ще предприема мерки .. За сега това. :) [/b]
LadyDaisy
11-14-2011, 09:03
Попитай го дали си има приятелка и дали иска да се видите - така ще знаеш колко му пука за теб
Да само веднъж, бяхме на дискотека с едни мой приятели и гаджето ми по едно време се изгуби почнах да я търся и я гледам пред входа се целува с некаффф.. ии после :D мии.. резнах я без да ми мигне окото ! :) 8-)
gabsit000
11-14-2011, 09:07
не съм..и не искам и да хващам,че горко му на който и да е :D :D
treisi90
11-14-2011, 09:19
Попитай го дали си има приятелка и дали иска да се видите - така ще знаеш колко му пука за теб
Попитах го. Каза, че приятелки имал много, а гадже само 1. Аз казах, че съм от друг град. Но мисля да го пробвам относно това с виждането. Ако наистина стане, горко му.. като се появи въпросното момиче, а в случая АЗ :D
Често казано,не обичам да ровя в телефони или да чета някакви неща писани от него или до него,защото много често от нищото се паля.То ако си има да се случва ще се случи...дори и да знам или да не знам,той ако иска да ми изневери и на една ръка от мен пак ще го направи.
Иначе...един път бивш ме скъса с някакви глупави оправдания,а после след нз си колко време сам си призна,че е било заради някво момиче.Може и да са ми изневерявали,но аз да не съм разбрала.
GossipGirl89
11-14-2011, 11:14
Не съм хващала до сега никого.
LadyDaisy
11-14-2011, 11:28
Попитах го. Каза, че приятелки имал много, а гадже само 1. Аз казах, че съм от друг град. Но мисля да го пробвам относно това с виждането. Ако наистина стане, горко му.. като се появи въпросното момиче, а в случая АЗ :D
Внимавай, все пак играеш двойна игра и би било 99% край на връзката ви ако си уредите такава среща и отидеш. Той ще е бесен, че си го пробвала така, ти ще си наранена, че е решил да се види с непознатата. Не ти ли стига, че е казал че има една приятелка (очевидно ти) - на мен така написано ми звучи като че ли иска да е само приятел с виртуалното момиче. И дори няма гаранция, че ако се навие за кафе няма да е пак само с цел приятелство. Аз съм започвала много приятелства така - с уговорка в нета и всичко е било само за добрата компания за по бира да речем...
modjodjodjo
11-14-2011, 12:26
Разберете, че няма такова нещо като просто приятели. Щом се е съгласил да излезете, бъди сигурна, че е готов да ти изневери. Ако един мъж хареса визуално една жена винаги има задни мисли.
Все пак незнам той още как не се е усетил, че някой си прави базик. От 100 км си личи, когато фейсбука е фалшив (тоест няма снимки, коментари, хронология) и т.н.
едит: Иначе по темата: Изневерявали са ми, но никога не ми се е случвало да ги хвана на местопрестъплението. То рано или късно разбира. Признаците са: промяна в характера и държанието (малко или много), но винаги се забелязва, стига човек да е малко по наблюдателен.
Затова не си правете труда да следите, да четете смс-и и всичките възможни прояви на ревност.
treisi90
11-14-2011, 15:46
Внимавай, все пак играеш двойна игра и би било 99% край на връзката ви ако си уредите такава среща и отидеш. Той ще е бесен, че си го пробвала така, ти ще си наранена, че е решил да се види с непознатата. Не ти ли стига, че е казал че има една приятелка (очевидно ти) - на мен така написано ми звучи като че ли иска да е само приятел с виртуалното момиче. И дори няма гаранция, че ако се навие за кафе няма да е пак само с цел приятелство. Аз съм започвала много приятелства така - с уговорка в нета и всичко е било само за добрата компания за по бира да речем...
През повечето време той флиртуваше. Доста беше трудно да го накарам да си каже дали има гадже. За мен също не съществува нещо като "приятели" между момче и момиче и то в този случай. Не мога да говоря с "ако" но времето ще си покаже. Забравих да допълня, че веднага след като прекрати връзката си с другото ми аз.. му написах смс защо не ме потърси цял ден, той излезе с оправданието, че е имал работа и не е имал време. Какво да говорим. За изневяра няма как да съм сигурна все още нямам доказателства, но обичам, когато стане нещо всичко да подкрепям именно с доказателство! Основната цел на този " чат- флирт" е да му докажа, че ме лъже наистина, а че това е 99% край на връзката ни, спор няма. Все пак аз също имам някакво достойнство.
P.S. Заедно сме от 2 години.
Не съм и дано не МУ се случва! (който и да е той)
Точно така 8)
reni7o0o
11-14-2011, 20:55
Или ако ти изневерят с твой приятел, ще се съмняваш във всяка следваща
Oldschool
11-15-2011, 07:11
На авторката на темата й е заминала връзката, защото вече има съмнения, проверки и оправдания.
Съжалявам.
Ами да, на мен се случи.
Моят вчера ме хвана, че имам номера на един, дето ме сваля, а се предполагаше, че не трябва да общуваме за друго, освен за работа. Е, кофти се получи, щото моят реши да ме провери, разрови се из профила ми в мтел, фактури-мактури, глупости, накрая разбра, че сме си звънели и т.н.
Бях скрила, щото ми беше писнало от ревност и задушаване. Задушаваше ме, ограничаваше ме и в крайна сметка ми писна.
Ами да, на мен се случи.
Моят вчера ме хвана, че имам номера на един, дето ме сваля, а се предполагаше, че не трябва да общуваме за друго, освен за работа. Е, кофти се получи, щото моят реши да ме провери, разрови се из профила ми в мтел, фактури-мактури, глупости, накрая разбра, че сме си звънели и т.н.
Бях скрила, щото ми беше писнало от ревност и задушаване. Задушаваше ме, ограничаваше ме и в крайна сметка ми писна.
Явно човека е бил прав да те ревнува.
Да, хващал съм само 1 от приятелките ми, последната. Хванах я около 20 дена след местопрестъплението и то имаше много бели дето е правила за месец и нещо...
VaMpiRKaTaaa
11-16-2011, 05:25
Да.
И му направих скандал пред шефовете,след което го изгониха от работа :D разбих му главата с една дървена сопа повисока от мен и си тръгнах спокойна и щастлива. 8-)
LeprikonA
11-16-2011, 06:00
Ами да, на мен се случи.
Явно човека е бил прав да те ревнува.
доста често прекалената ревност е подтикването към какъвто и да било вид контакт с някой друг.
VaMpiRKaTaaa
11-16-2011, 06:08
доста често прекалената ревност е подтикването към какъвто и да било вид контакт с някой друг.
Определено е така .
Ревността е болестно състояние и подтиква половинката ти да се отдалечава от теб все повече и повече...докато в един хубав ден не си дадеш сметка,че си го изгубил и то благодариение на тъпата ревност,която е съвсем безмислена...
И да ревнуваш и не,човека,ако е решил ще намери начин и пак ще изневери..
VaMpiRKaTaaa
11-16-2011, 06:10
И сега най-вероятно ще кажете,че си противореча с двата поста,което е така :D ,но тогава бях млада и глупава..
treisi90
11-18-2011, 06:54
Да.
И му направих скандал пред шефовете,след което го изгониха от работа :D разбих му главата с една дървена сопа повисока от мен и си тръгнах спокойна и щастлива. 8-)
Че и насилие е имало от твоя страна.. ама така де :lol: :wink:
Определено е така .
Ревността е болестно състояние и подтиква половинката ти да се отдалечава от теб все повече и повече...докато в един хубав ден не си дадеш сметка,че си го изгубил и то благодариение на тъпата ревност,която е съвсем безмислена...
И да ревнуваш и не,човека,ако е решил ще намери начин и пак ще изневери..
Да си дойдем на думата, майка му стара! :-x :-x :-x
VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 06:22
Да си дойдем на думата, майка му стара! :-x :-x :-x
:razz: