PDA

View Full Version : ПОДУТА СРАМНА УСТНА

tedas0
11-13-2011, 11:56
Здравейте имам един проблем, който малко ме притесни.
След секс едната ми срамна устна се уголеми драстично много, но на другата и няма нищо. Стана лилаво червена и малко ме боли когато я докосна. И друг път ми се е подувала след секс, но не чак толкова много и ми е минавало.Моля ако някой е компетентен в моя проблем да ми пише . :(

Korrnyy
11-13-2011, 12:07
Ходи на лекар. Ние няма как да ти помогнем, колкото и да искаме. Не е нормално попринцип, а и щом се е повторило значи имаш проблем.

badsector
11-13-2011, 12:12
Да, лекар. Това, че се повтаря не е на добре. Разгледай дали има някакви видими ранички и се замисли дали е имало достатъчно смазка по време на акта.

Rebirthing
11-13-2011, 12:19
Да ти приличаме на гинеколози тук ?
Щом си достатъчно голяма да правиш секс, ще ходиш и на гинеколог.

AlokiNn
11-13-2011, 12:33
Според мен няма аргументи за нещо особено тревожно..

Rebirthing
11-13-2011, 12:50
Всъщност за кои срамни устни говориш, големите или малките ?!

IseeDEADbodies
11-13-2011, 13:03
Има едни хора викат им гинеколози, няма да е зле да посетиш един.

naksdy
11-13-2011, 13:12
Нищо чудно, ако гаджето ти те е захапало по време на секс...

Mi6inka
11-13-2011, 13:33
Нищо чудно, ако гаджето ти те е захапало по време на секс...

и на мен това ми мина през ума..или по някакъв начин да те е 'прещипал'

tedas0
11-13-2011, 16:59
и се замисли дали е имало достатъчно смазка по време на акта.

Ами всъщност не особено голяма и си помислих, че може би това е причината.

И ако не сте прочели помолих за компетентни мнения, защото съм наистина притеснена, а не тъпи коментари от рода на "да ти приличам на "гинеколог" !!

Extremescream
11-13-2011, 17:05
A какво да ти кажем?
Имаш здравословен проблем, отиваш на лекар. Чисто, просто и ясно.

tedas0
11-13-2011, 17:09
Всъщност за кои срамни устни говориш, големите или малките ?!

Малките

peace2dafame
11-26-2011, 06:11
Случвало се е на приятелката ми :( След 2-3 дена се оправи отсамосебе си :) Беше в интересна поза на една страна и ми се струва, че точно поради липса на смазка стана - бяхме обезводнени (пийнали и бяхме пушили малко трева, което рядко се случва) - но пък много загорели и се получи дивашка сесийка секс. На следващия ден тя беше подута, а аз леко охлузен и се усещаше и при двамата леко парене (просто дискомфорт, нищо сериозно). След 2-3 дена се нормализира. Ако проблемът продължи - консултирай се с лекар. Дотогава - интимен сапун или гел, може и промивка с лайка да си направиш, ако не ти помогне, няма да ти навреди. Успех :)

granger
11-26-2011, 07:16
С презерватив ли го правите или без?! Ако е със,може да си алергична нещо към латекс или нещо подобно.А може и от протъркване също да е ...знам ли.Казаха тинай-доброто решение е лекаря!

g3
11-26-2011, 07:31
Отиди на лекар.

DragonLady
11-26-2011, 12:33
Може да е нещо безобидно причинено от протриване, но може и да е нещо сериозно причинено от венерическа болест, така че посещението при гинеколога не ти мърда.

fenkaaa
11-26-2011, 12:34
С това може да ти помогне само гинеколог,не мисля,че тук има такива.

a7sv
11-26-2011, 15:46
Дай снимка, не мога да ти помогна така 8)

dream1707
11-26-2011, 16:06
Добре де, какво очакваш да ти отговорим... Ние наистина не сме гинеколози и не знаем от какво може да е причинено ... Може да ти изредим куп глупости, от които нито едно да не е вярно, а да се окаже нещо по-сериозно... За това има гинеколози, отиваш, питаш... и готово... Не можеш да разчиташ на това, ние да знаем всичко и да можем да ти отговорим напълно правилно...

bReAk3R
11-26-2011, 16:12
Наистина може да е всичко, посети лекар.

Korlash
11-26-2011, 16:58
Яж повече плодове и зеленчуци(и ще се хидратираш) и няма да ти става така защото ще отделяш повече секрет по време на възбудено състояние.Мойта приятелка отделя толкова много че ми тече по краката след това, бая мазничко влиза :D :D :D

ubuntureload
11-26-2011, 22:26
Прехапала си се !

Trollec
11-27-2011, 03:12
Добре де, какво очакваш да ти отговорим... Ние наистина не сме гинеколози и не знаем от какво може да е причинено ... Може да ти изредим куп глупости, от които нито едно да не е вярно, а да се окаже нещо по-сериозно... За това има гинеколози, отиваш, питаш... и готово... Не можеш да разчиташ на това, ние да знаем всичко и да можем да ти отговорим напълно правилно... До сега имам късмет ,че не ми се е наложило да питам нещо и си намирам тематаи си отговарям на въпроса,а на такива като теб и няколко преди теб мога да кажа само 1 като не знаеш не пиши!!! Хората питат ако има някой с подобен или същия случай да им помогнат! Щом не знаете си мълчете. Не е много сложно.
Не го казвам с цел да се заяждам или нещо от сорта.Просто ако можете да помогнете пишете ако не подминавате.За лекари всички сме чували и знаем каде да ги намерим.Номера е БЕЗ.

sladkish_14
11-27-2011, 06:58
Гинеколог..

Fiction7577
11-27-2011, 10:40
Добре де, какво очакваш да ти отговорим... Ние наистина не сме гинеколози и не знаем от какво може да е причинено ... Може да ти изредим куп глупости, от които нито едно да не е вярно, а да се окаже нещо по-сериозно... За това има гинеколози, отиваш, питаш... и готово... Не можеш да разчиташ на това, ние да знаем всичко и да можем да ти отговорим напълно правилно... До сега имам късмет ,че не ми се е наложило да питам нещо и си намирам тематаи си отговарям на въпроса,а на такива като теб и няколко преди теб мога да кажа само 1 като не знаеш не пиши!!! Хората питат ако има някой с подобен или същия случай да им помогнат! Щом не знаете си мълчете. Не е много сложно.
Не го казвам с цел да се заяждам или нещо от сорта.Просто ако можете да помогнете пишете ако не подминавате.За лекари всички сме чували и знаем каде да ги намерим.Номера е БЕЗ.

И какъв е шанса дори и на някой друг да му се е случвало това подуване, и в двата случая да става въпрос за едно и също нещо? За какъв номер "БЕЗ лекар" да говорим, като е достатъчно голяма да прави секс, ще ходи и на гинеколог (преди мен го казаха вече). Тук можем да я успокояваме и да и говорим пълни глупости, на които вероятно ще се върже, само и само да се успокои. Въпроса е, че щом не става за пръв път, явно има проблем. Така че, по-добре да посети лекар, за да може ако има нещо сериозно, да се отстрани навреме.

Егати, като ви кажат "Гинеколог" и все едно на клада ще ви печат.

Trollec
11-27-2011, 11:16
^ И какъв беше смисъла от 1000 еднкави поста? Мисълта ми е ,че ще спамите в една тема докато станат 500 странци и 10 000 еднакви мнения и все ще се намери още 1 да напише същото.1 казал гинеколог и още 10 зад него.Ако има нещо за казване казвате като не няма смисъл да се повтаряте толкова пъти.За такива постове като по горния пък мога да кажа 6+

shadowcrew
11-27-2011, 13:04
Ако сте били по-груби е нормално,но все пак отиди на лекар.

BuBzzz
11-27-2011, 13:14
И на мен ми се е случвало :-# отидох на гинеколог и се оказа инфекция :(