- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОДУТА СРАМНА УСТНА
Здравейте имам един проблем, който малко ме притесни.
След секс едната ми срамна устна се уголеми драстично много, но на другата и няма нищо. Стана лилаво червена и малко ме боли когато я докосна. И друг път ми се е подувала след секс, но не чак толкова много и ми е минавало.Моля ако някой е компетентен в моя проблем да ми пише .![]()
Ходи на лекар. Ние няма как да ти помогнем, колкото и да искаме. Не е нормално попринцип, а и щом се е повторило значи имаш проблем.
Трагедията е пълна...
Да, лекар. Това, че се повтаря не е на добре. Разгледай дали има някакви видими ранички и се замисли дали е имало достатъчно смазка по време на акта.
Според мен няма аргументи за нещо особено тревожно..
Има едни хора викат им гинеколози, няма да е зле да посетиш един.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Нищо чудно, ако гаджето ти те е захапало по време на секс...
Женско съм! Пикая клекнала...
и на мен това ми мина през ума..или по някакъв начин да те е 'прещипал'Първоначално написано от naksdy
Ами всъщност не особено голяма и си помислих, че може би това е причината.Първоначално написано от badsector
И ако не сте прочели помолих за компетентни мнения, защото съм наистина притеснена, а не тъпи коментари от рода на "да ти приличам на "гинеколог" !!
A какво да ти кажем?
Имаш здравословен проблем, отиваш на лекар. Чисто, просто и ясно.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
МалкитеПървоначално написано от Rebirthing
Случвало се е на приятелката миСлед 2-3 дена се оправи отсамосебе си
Беше в интересна поза на една страна и ми се струва, че точно поради липса на смазка стана - бяхме обезводнени (пийнали и бяхме пушили малко трева, което рядко се случва) - но пък много загорели и се получи дивашка сесийка секс. На следващия ден тя беше подута, а аз леко охлузен и се усещаше и при двамата леко парене (просто дискомфорт, нищо сериозно). След 2-3 дена се нормализира. Ако проблемът продължи - консултирай се с лекар. Дотогава - интимен сапун или гел, може и промивка с лайка да си направиш, ако не ти помогне, няма да ти навреди. Успех
![]()
Защо на вълка му е дебел вратът? Ген!
С презерватив ли го правите или без?! Ако е със,може да си алергична нещо към латекс или нещо подобно.А може и от протъркване също да е ...знам ли.Казаха тинай-доброто решение е лекаря!
maDamn
Може да е нещо безобидно причинено от протриване, но може и да е нещо сериозно причинено от венерическа болест, така че посещението при гинеколога не ти мърда.
Дай снимка, не мога да ти помогна така![]()
Добре де, какво очакваш да ти отговорим... Ние наистина не сме гинеколози и не знаем от какво може да е причинено ... Може да ти изредим куп глупости, от които нито едно да не е вярно, а да се окаже нещо по-сериозно... За това има гинеколози, отиваш, питаш... и готово... Не можеш да разчиташ на това, ние да знаем всичко и да можем да ти отговорим напълно правилно...
Наистина може да е всичко, посети лекар.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Яж повече плодове и зеленчуци(и ще се хидратираш) и няма да ти става така защото ще отделяш повече секрет по време на възбудено състояние.Мойта приятелка отделя толкова много че ми тече по краката след това, бая мазничко влиза![]()
![]()
![]()
Прехапала си се !
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
До сега имам късмет ,че не ми се е наложило да питам нещо и си намирам тематаи си отговарям на въпроса,а на такива като теб и няколко преди теб мога да кажа само 1 като не знаеш не пиши!!! Хората питат ако има някой с подобен или същия случай да им помогнат! Щом не знаете си мълчете. Не е много сложно.Първоначално написано от dream1707
Не го казвам с цел да се заяждам или нещо от сорта.Просто ако можете да помогнете пишете ако не подминавате.За лекари всички сме чували и знаем каде да ги намерим.Номера е БЕЗ.
Гинеколог..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И какъв е шанса дори и на някой друг да му се е случвало това подуване, и в двата случая да става въпрос за едно и също нещо? За какъв номер "БЕЗ лекар" да говорим, като е достатъчно голяма да прави секс, ще ходи и на гинеколог (преди мен го казаха вече). Тук можем да я успокояваме и да и говорим пълни глупости, на които вероятно ще се върже, само и само да се успокои. Въпроса е, че щом не става за пръв път, явно има проблем. Така че, по-добре да посети лекар, за да може ако има нещо сериозно, да се отстрани навреме.Първоначално написано от Trollec
Егати, като ви кажат "Гинеколог" и все едно на клада ще ви печат.