.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

ПОДУТА СРАМНА УСТНА

Здравейте имам един проблем, който малко ме притесни.
    След секс едната ми срамна устна се уголеми драстично много, но на другата и няма нищо. Стана лилаво червена и малко ме боли когато я докосна. И друг път ми се е подувала след секс, но не чак толкова много и ми е минавало.Моля ако някой е компетентен в моя проблем да ми пише .

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ходи на лекар. Ние няма как да ти помогнем, колкото и да искаме. Не е нормално попринцип, а и щом се е повторило значи имаш проблем.
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на badsector
    Да, лекар. Това, че се повтаря не е на добре. Разгледай дали има някакви видими ранички и се замисли дали е имало достатъчно смазка по време на акта.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да ти приличаме на гинеколози тук ?
    Щом си достатъчно голяма да правиш секс, ще ходиш и на гинеколог.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Според мен няма аргументи за нещо особено тревожно..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Всъщност за кои срамни устни говориш, големите или малките ?!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Има едни хора викат им гинеколози, няма да е зле да посетиш един.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на naksdy
    Нищо чудно, ако гаджето ти те е захапало по време на секс...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Нищо чудно, ако гаджето ти те е захапало по време на секс...
    и на мен това ми мина през ума..или по някакъв начин да те е 'прещипал'

Цитирай Първоначално написано от badsector
    и се замисли дали е имало достатъчно смазка по време на акта.
    Ами всъщност не особено голяма и си помислих, че може би това е причината.

И ако не сте прочели помолих за компетентни мнения, защото съм наистина притеснена, а не тъпи коментари от рода на "да ти приличам на "гинеколог" !!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    A какво да ти кажем?
    Имаш здравословен проблем, отиваш на лекар. Чисто, просто и ясно.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Всъщност за кои срамни устни говориш, големите или малките ?!
    Малките

Случвало се е на приятелката ми След 2-3 дена се оправи отсамосебе си Беше в интересна поза на една страна и ми се струва, че точно поради липса на смазка стана - бяхме обезводнени (пийнали и бяхме пушили малко трева, което рядко се случва) - но пък много загорели и се получи дивашка сесийка секс. На следващия ден тя беше подута, а аз леко охлузен и се усещаше и при двамата леко парене (просто дискомфорт, нищо сериозно). След 2-3 дена се нормализира. Ако проблемът продължи - консултирай се с лекар. Дотогава - интимен сапун или гел, може и промивка с лайка да си направиш, ако не ти помогне, няма да ти навреди. Успех
    Защо на вълка му е дебел вратът? Ген!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    С презерватив ли го правите или без?! Ако е със,може да си алергична нещо към латекс или нещо подобно.А може и от протъркване също да е ...знам ли.Казаха тинай-доброто решение е лекаря!
    maDamn

Отиди на лекар.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Може да е нещо безобидно причинено от протриване, но може и да е нещо сериозно причинено от венерическа болест, така че посещението при гинеколога не ти мърда.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    С това може да ти помогне само гинеколог,не мисля,че тук има такива.

Дай снимка, не мога да ти помогна така

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Добре де, какво очакваш да ти отговорим... Ние наистина не сме гинеколози и не знаем от какво може да е причинено ... Може да ти изредим куп глупости, от които нито едно да не е вярно, а да се окаже нещо по-сериозно... За това има гинеколози, отиваш, питаш... и готово... Не можеш да разчиташ на това, ние да знаем всичко и да можем да ти отговорим напълно правилно...

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Наистина може да е всичко, посети лекар.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Яж повече плодове и зеленчуци(и ще се хидратираш) и няма да ти става така защото ще отделяш повече секрет по време на възбудено състояние.Мойта приятелка отделя толкова много че ми тече по краката след това, бая мазничко влиза

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Прехапала си се !
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Добре де, какво очакваш да ти отговорим... Ние наистина не сме гинеколози и не знаем от какво може да е причинено ... Може да ти изредим куп глупости, от които нито едно да не е вярно, а да се окаже нещо по-сериозно... За това има гинеколози, отиваш, питаш... и готово... Не можеш да разчиташ на това, ние да знаем всичко и да можем да ти отговорим напълно правилно...
    До сега имам късмет ,че не ми се е наложило да питам нещо и си намирам тематаи си отговарям на въпроса,а на такива като теб и няколко преди теб мога да кажа само 1 като не знаеш не пиши!!! Хората питат ако има някой с подобен или същия случай да им помогнат! Щом не знаете си мълчете. Не е много сложно.
    Не го казвам с цел да се заяждам или нещо от сорта.Просто ако можете да помогнете пишете ако не подминавате.За лекари всички сме чували и знаем каде да ги намерим.Номера е БЕЗ.

Гинеколог..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Trollec
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    До сега имам късмет ,че не ми се е наложило да питам нещо и си намирам тематаи си отговарям на въпроса,а на такива като теб и няколко преди теб мога да кажа само 1 като не знаеш не пиши!!! Хората питат ако има някой с подобен или същия случай да им помогнат! Щом не знаете си мълчете. Не е много сложно.
    Не го казвам с цел да се заяждам или нещо от сорта.Просто ако можете да помогнете пишете ако не подминавате.За лекари всички сме чували и знаем каде да ги намерим.Номера е БЕЗ.
    И какъв е шанса дори и на някой друг да му се е случвало това подуване, и в двата случая да става въпрос за едно и също нещо? За какъв номер "БЕЗ лекар" да говорим, като е достатъчно голяма да прави секс, ще ходи и на гинеколог (преди мен го казаха вече). Тук можем да я успокояваме и да и говорим пълни глупости, на които вероятно ще се върже, само и само да се успокои. Въпроса е, че щом не става за пръв път, явно има проблем. Така че, по-добре да посети лекар, за да може ако има нещо сериозно, да се отстрани навреме.

Егати, като ви кажат "Гинеколог" и все едно на клада ще ви печат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си