View Full Version : Подарък за гаджето
Gunnercho0
11-13-2011, 12:28
Искам да купя най-хубавия подарък на приятелката ми, която след 2 седмици ще стане на 16 години. Отделил съм 150 лева. Имам много идеи, но искам и от Вас да чуя нещо.... :P
LeprikonA
11-13-2011, 12:32
търсачка.
За толкова пари можете хубава екскурзия да си направите.
За 150 лева могат най-много да отидат до някой друг град за няколко часа. Голяма екскурзия ще е.
martin98
11-13-2011, 14:53
Може да и земеш ето такъв часовник http://www.elit007.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=299&category_id=79&option=com_virtuemart&Itemid=1 8)
dream1707
11-13-2011, 14:56
Тя става на 16... и ако техните не са кой знае колко печени... сигурно няма и да я пуснат на екскурзия само с него.
От какво се интересува... можеш да направиш някакъв хем романтичен подарък, хем да е свързано с нещо, което харесва ...
anonymous708973
11-13-2011, 17:59
За 150 лева могат най-много да отидат до някой друг град за няколко часа. Голяма екскурзия ще е.
Глупости. Отвори грабо.бг и виж кви промоции предлагат хората. Уикенд за двама в спа хотел, например. Друг е въпросът, че те са малки.
16 годишна, хъъм. Техните едва ли ще я пуснат да спи някъде другаде, но пък... помисли за нещо, което много е искала. Не става въпрос за плюшено сърце или няква такава простотия. Рожденият ден е личен празник, подарява се личен подарък, а не нещо, касаещо вас, двамата. Уикендът насаме е друга бира :Д
Примерно... ваучер за любимият й магазин е добра идея, но 150 лв са малко множко, може да се почувства неудобно, а пък на ваучера винаги пише сумата.
Ваучер за фитнес, примерно и й кажи, че й го подаряваш без абсолютно никакъв намек, че повечето момичета са/сме тънкообидни на тая тема.
Много обичам ваучери :ДД Часовник е добра идея, ако не е суеверна, а винаги би се израдвала на бижу - заложи на сребро/перлички (много нежни и подходящи за всякакъв повод)/Сваровски :)
Пиши кво си избрал.
Аз съм ЗА екскурзията :) За 150 лв. можете да си организирате много хубав и роматичен уикенд в някое спа хотелче. Не слушай хохи какво казва , че няма да ти стигнат парите. Ако техните ще я пуснат отидете , ще си изкарате супер , пък и съм сигурна , че на нея ще й хареса :)
Еми явно само на хохи й изглежда тъпо дори да си предстви момиче на 16, на романтична "екскурзия" и в хотел с много сериозния си приятел явно.
Моля ви се, хора. Излезте си из телевизорите.
Anichkaxxwee
11-13-2011, 21:31
Както казаха по-горе - екскурзия, но вие сте на 16 и едва ли ще ви пуснат сами ..
Или пък може да му купиш нещо по негов вкус.. :)
Най-големият подарак си ти , купи една роза ,купи колие мисля,че ги слагаха в кисийки завържи кисийката на розата и така хвани розата, че да скрие кисийката, когато и подариш розата кисийката ще увисне :)
150 лева за подарък ? :shock: Партия от 20 човека не събираме по толкова за подарък :D Можеш да и покажеш че я обичаш и да я накараш да се почувства добре по друг начин, който е много по-евтин (в левове говорим :D ), много по-ефективен и БЕЗЦЕНЕН ! 8)
Отвори грабо.бг и виж кви промоции предлагат хората........Много обичам ваучери :ДД
Олее още една Грабо маниачка от Пловдив :D Вече не се чувствам сама 8-)
Иначе за толкова пари и вземи някое бижу - я гривна, я някое колие :)
anonymous708973
11-14-2011, 05:55
Отвори грабо.бг и виж кви промоции предлагат хората........Много обичам ваучери :ДД
Олее още една Грабо маниачка от Пловдив :D Вече не се чувствам сама 8-)
Майтапиш ли се, обожавам Грабо :Д Даже имам ваучер за вечеря за изразходване :Д
martin98
11-14-2011, 18:35
http://www.vipoferta.bg/index.php?aff_id=MTMxNzMyNDg2OTgw 8)
iBiteHard
11-14-2011, 20:46
Класика - огромно ама наистина огромно плюшено мече с картичка с послание . 8) Но , разбира се може за тези пари да си измислиш нещо по-оригинално . Ти решаваш :)
Gunnercho0
11-16-2011, 18:11
Екскурзията е страхотна идея, но нея няма да я пуснат... Иначе за сега мисля да е голям букет и вътре с някакво колие, гривна, обеци или пръстен... и картичка... Но искам някакви по-оригинални идеи, защото примерно когато направихме 1 месец, аз и подарих колие, а сега искам нещо по-различно. Когато направихме 5 месеца, тя ми подари пъзел с наша снимка... Бях много изненадан когато получих този подарък и сега искам да и направя страхотен подарък, който няма да го забрави никога. Може да е и романтичен :P
Gunnercho0
11-24-2011, 17:20
Шоколадова торта и отгоре тортата ще има една снимка на нас двамата. (Снимката също ще се яде) :D + Колие... вътре в тортата или извън нея :D ... Харесва ли ви идеята?
АЗ подарих на мойта букет от моркови.. Доста се смееше и каза че това е най-хубавия подарък който е получавала ... и после ми пусна за награда :D 8-)