Влез

View Full Version : Приятелска помощ...

vqra
11-14-2011, 12:56
Еми значи ето какво се случва
Приятелката ми (не гадже) се е навила да прави секс. Честно казано аз това не го разбирам, защото тя е още на 14 години. Незнам какво да й кажа, а тя не ме и слуша. Според Вас това нормално ли е, на тази възраст? И ако може ми кажете какво мислите за това на колко трябва да си когато го направиш за 1ви път. Благодаря ви предварително. Извинявам се ако има подобна тема или ако на тази не й е тук мястото.

NeighborhoodBoy
11-14-2011, 13:11
ми не и се бъркай 8-) яко секс

vqra
11-14-2011, 13:18
еми честно казано незнам колко е яко ама на тая възраст....

Shturrrche88
11-14-2011, 14:57
Това не е твоя работа...ще си прави каквото си иска. Опитала си-примири се. На нея може да й е гот и да има желание да го направи на 14.
И заглавието на темата ти е грешно.

Оправих го.

Sh@d0w

Sh@d0w
11-14-2011, 15:00
Не е нормално.

Ти си направила каквото можеш, всеки човек си има глава на раменете, с която да мисли. Като не се вслушва във съветите ти, дано поне да знае как да ползва предпазни мерки...

juveteam
11-14-2011, 15:08
Не разбирам с кое точно не е нормалното, но както и да е...
Щом се чувства готова и иска да го направи, нека да си го прави... има си глава на рамената както каза съфорумника и да му мисли

ScarletBite
11-14-2011, 15:11
хмм, вяра, да не би да ревнуваш от приятелката си? че тя ще го направи и ще стане един вид по-зряла, докато ти си още неопитна? :)
всеки си избира сам. няма значение дали ще е на 13, 14, 15, 16, 17, 18 или повече. въпросът е да си готов. а всеки е готов тогава, когато сам си прецени, както е в случая с приятелката ти. кво се месиш?? :) гледай си собствената путка, мила. 8)

vqra
11-14-2011, 16:41
Ами значи това което разбрах от мненията и коментарите е че не сте много за. И какво имате предви има си глава на раменета? Демек нека си троши сама главата ли? Но все пакблагодаря особено на теб Scarletbite. А и не неревнувам. И межд другото мога ли да знам какво разбир те под това да е готова?

ScarletBite
11-14-2011, 16:44
И межд другото мога ли да знам какво разбир те под това да е готова?
ми да не й е неудобно, когато момчето тръгва да я съблича, примерно, а да иска да продължат нещата.

Shturrrche88
11-14-2011, 16:44
Ти някакъв ретард ли си?
Има глава на раменете, която да използва, за да взима сама решения за себе си, а не някой друг (приятел) да го прави вместо нея.
Под готова разбирай, че ако момичето иска да го направи с гаджето си, чувства се подготвена за това и и идва отвътре, значи, че ЛИЧНО ЗА НЕЯ СИ тя е готова да прави секс.

dirtyyy
11-14-2011, 17:04
Между другото те разбирам, глупаво е, че не те слуша.
Но..бъди готов/а да й помогнеш ако нещо се случи, все пак сте приятели.
Остави я да направи каквото мисли за правилно, но не я зарязвай заради това.

sapa91
11-14-2011, 17:28
Да намали филмчетата на Дисни и кажи ;)

Vladel
11-14-2011, 17:42
Абе остави я да се дави в сперма от малка,като иска.

zay4e
11-14-2011, 19:11
хмм, вяра, да не би да ревнуваш от приятелката си? че тя ще го направи и ще стане един вид по-зряла, докато ти си още неопитна? :)
всеки си избира сам. няма значение дали ще е на 13, 14, 15, 16, 17, 18 или повече. въпросът е да си готов. а всеки е готов тогава, когато сам си прецени, както е в случая с приятелката ти. кво се месиш?? :) гледай си собствената п***а, мила. 8)

И какво искаш да кажеш на момичето с коментара си?Че супер зрял става някой като се изчука ли?Меси се ,защото явно я е грижа за нея и с правото си.... сега пишеш коментар "да се ебе като иска" а слес някой друг ден като има тема "правихме го с презерватив и не е свършвал в мен,дали съм бременна?" , ще има да пишеш "аман от лапета които правят секс без дори да са информирани за някои неща"!!!!!!!!!!!!!

granger
11-14-2011, 19:14
всеки си избира сам. няма значение дали ще е на 13, 14, 15, 16, 17, 18 или повече. въпросът е да си готов. а всеки е готов тогава, когато сам си прецени, както е в случая с приятелката ти. кво се месиш?? :) гледай си собствената п***а, мила. 8)
Ти също и не давай съвети на малките пикли да се ебат на 13,щото ще го направят! Повечето си нямат умна глава на раменете и след 2те думички "Обичам те" Си свалят гащите и после що били бременни,наебани и изоставени и тн и тн.Не виждам какъв е проблема Вяра да посъветва приятелката си,явно я е грижа за нея. Не всичко е до завист,спрете с това ограничено мислене!Глупаво е!

FlippanT
11-14-2011, 19:32
Ти също и не давай съвети на малките пикли да се ебат на 13,щото ще го направят! Повечето си нямат умна глава на раменете и след 2те думички "Обичам те" Си свалят гащите и после що били бременни,наебани и изоставени и тн и тн.Не виждам какъв е проблема Вяра да посъветва приятелката си,явно я е грижа за нея. Не всичко е до завист,спрете с това ограничено мислене!Глупаво е!

+1

И все пак, не се бутай дълго там, където не ти е работа. В крайна сметка ти ще излезнеш "кривата" :?

ScarletBite
11-14-2011, 19:34
всеки може да се ебе с когото си поиска и когато си поиска. така стоят нещата. решаваш и го правиш. сексът се прави от двама (ако не говорим за оргия, хихи). тва приятелки да си държат сметка една на друга... смешно е.
що да не се чукат на 13 или 14? животът си е техен. на различните хора по различно време се случва. и аз се шокирам от начало като някоя седмокласничка ми изтърси, че се е проебала... но после си казвам, че това е лично нейна работа. и то наистина е. а тва с бременността... абе живеем в 21-ви век. и лапетата в детската градина сигурно знаят кво е презерватив. :)