View Full Version : Кво ми има е**ти?!?!?
anonimefaster
11-14-2011, 17:41
Добре всеки път в даскало му се усмихвам,гледам го настоятелно,смея се...а тва момче изобщо сякаш не ме вижда.Не се познаваме ноо....не знам искам да привлека интереса му.Веднъж се засмях по-силно и тогава си рещнахме погледите.значи или си има приятелка или просто не ставам ..... :-x
Гръмогласните момичета не са "приятни".
Може да е много срамежлив. Може да не му допадаш. Ние можем само да гадаем. Ако имате общи приятели помоли ги да ви запознаят.
bitchwolf
11-14-2011, 17:46
Или пък е срамежлив, или всичко това се случва в главата ти, а в неговата - не и не го взима предвид..Варианти много..може би едно "здравей" като за начало не е лошо?
anonimefaster
11-14-2011, 17:49
но аз не съм много гръмогласна,направих го нарочно за да видя кво ще стане..иначе съм срамежлива
Добре всеки път в даскало му се усмихвам,гледам го настоятелно,смея се...а тва момче изобщо сякаш не ме вижда.Не се познаваме ноо....не знам искам да привлека интереса му.Веднъж се засмях по-силно и тогава си рещнахме погледите.значи или си има приятелка или просто не ставам ..... :-x
Не се познавате? Вземи му скайпа, фейсбука от някой общ приятел.. Започнете да си пишете, поздравявай го, заговаряй го :)
valdesbg
11-14-2011, 17:59
Е като не се познавате кво очакваш? Гръмогласните девойки у автобуса и аз не ги отразявам (:
anonimefaster
11-14-2011, 18:01
Ами той е мн назад и няма фейсбук, а аз съм още по назад щото си изтрих скайпа,тъй че изключвам интернет пространството за сега :(
Ами той е мн назад и няма фейсбук, а аз съм още по назад щото си изтрих скайпа,тъй че изключвам интернет пространството за сега :(
А извинявай, как се трие скайп? :D Но иначе, заговори го :) Сто процента ще те е срам щом го харесваш, ама събирай смелост и действай :) Като начало може да го поздравиш, а след това да започнете да си говорите, да се опознавате ау..
Еми като не се познавате как искаш да те отразява??? :shock: Запознайте се.
Еми като не се познавате как искаш да те отразява??? :shock: Запознайте се.
ABSOLUTELY!
anonimefaster
11-14-2011, 18:09
А извинявай, как се трие скайп? :D Но иначе, заговори го :) Сто процента ще те е срам щом го харесваш, ама събирай смелост и действай :) Като начало може да го поздравиш, а след това да започнете да си говорите, да се опознавате ау..
амии не просто ми е хакнат и не се занимавам да си правя нов:Д
а иначе да много ме е срам да се запозная, не знам защо :x
Нормално е, харесваш го, срам те е думичка да му кажеш, но давай :) Няма да те изяде, я. До сега не съм виждала човек да хапе като го поздравиш но ги има тея индивиди. А на колко си години ако не е тайна?
anonimefaster
11-14-2011, 18:14
Нормално е, харесваш го, срам те е думичка да му кажеш, но давай :) Няма да те изяде, я. До сега не съм виждала човек да хапе като го поздравиш но ги има тея индивиди. А на колко си години ако не е тайна?
почти 17
почти 17
Голяма си, няма защо да те е срам :)
Не правете пирамиди!
Sh@d0w
anonimefaster
11-14-2011, 18:18
да знам, вече почнах да одъртявам...ама то нали в гимназията всички изглеждат на по-малки от колкото са :D
иначе знам че повечето момичета имам същия проблем като мен.Според мен трябва да направят важна тема със съвети как да се харесаме на момче :D :-)
Мисля, че имаше такава :D Потърси.
ledenakrasota
11-14-2011, 18:28
да знам, вече почнах да одъртявам...ама то нали в гимназията всички изглеждат на по-малки от колкото са :D
иначе знам че повечето момичета имам същия проблем като мен.Според мен трябва да направят важна тема със съвети как да се харесаме на момче :D :-)
Важно е да не го разбереш накриво, защото не трябва да се правиш на нещо, което не си. :) Трябва да пречупиш вижданията си през призмата.
С това момче имате общи приятели във фейса. Добави го. Питай го за нещо. Има хиляди варианти да завържеш разговор с него. :) Помисли си! :)
Важно е да не го разбереш накриво, защото не трябва да се правиш на нещо, което не си. :) Трябва да пречупиш вижданията си през призмата.
С това момче имате общи приятели във фейса. Добави го. Питай го за нещо. Има хиляди варианти да завържеш разговор с него. :) Помисли си! :)
Пича нямал фейс.
ledenakrasota
11-14-2011, 18:39
Пича нямал фейс.
Общ разговор по скайп + общи приятели и готово! 8-)
ledenakrasota
11-14-2011, 19:01
да се оправят.
Като цяло на училище сте по цял ден. Няма начин едно междучасие да не се засечете случайно и да не го заговориш. Какво толкова... Почни да го търсиш по-често, но не да се натягаш. Поздравявай го като се разминавате, ходете за закуски заедно, говорете си, разменете си телефоните (ако имате) :D , връщайте се след училище заедно, ходете си на гости, учете като сте двамата... Боже, толкова много неща можете да правите, само се престраши :) . И не се прави на интересна пред него, бъди себе си :wink: .
Но не искам да ти давам и прекалени надежди - може и да те е забелязал, но да не си му направила добро първо впечатление. Затова може и да не проявява интерес. Но все пак опитай - нищо не губиш :wink:
ForzaFelipe
11-14-2011, 19:25
Е все ще имаш някой познат който да го познава.Отиди говори с него в присъствието на това момче или нещо от сорта и т.н.
iBiteHard
11-14-2011, 20:40
И аз съм същата , но съм изобретателна гад . Например пробвай уж да се припознаеш . Примерно боцваш по гърба и като се обърне "оу припознала съм се , аз съм едиси-коя между другото .." ако наистина те вълнува ще го измислиш . :-) Късмет мила .
И аз съм същата , но съм изобретателна гад . Например пробвай уж да се припознаеш . Примерно боцваш по гърба и като се обърне "оу припознала съм се , аз съм едиси-коя между другото .." ако наистина те вълнува ще го измислиш . :-) Късмет мила .
Тва ще го пробвам някой път 8-)
gabsit000
11-15-2011, 11:04
първо вземи се запознай с него пък после мисли другите неща...
fibichkaa
11-15-2011, 23:25
Е*ати филма .
IseeDEADbodies
11-16-2011, 05:20
Еми ако очакваш да го привлечеш с хилене като пача - фейл :)
VaMpiRKaTaaa
11-16-2011, 05:29
Гръмогласните момичета не са "приятни".
точно
GossipGirl89
11-16-2011, 08:37
Запознайте се като начало, пък останалите неща после ще ги умуваш.
LambOfGod
11-16-2011, 08:42
Ако някаква непозната ме гледа и ми се смее на висок глас и аз няма да я харесам...
едно здравей за начало не е лошо... Шумните момичата са досада... че и момче да се изсмее толкова високо ще ме заболи главата и ще си тръгна без дори да отразя причинителя на главоболието. :)