Влез

View Full Version : Предадена от приятелка?

sweetlv
11-15-2011, 18:14
Значи.. цяло лято се занимавах с едно момче (ще го нарека Иван), станахме повече от приятели, но той просто не беше много сериозен. Виждахме се почти всеки ден и не се държахме като просто приятели. Но стана така, че спряхме да се виждаме, да си пишем... ноо все пак не сме в лоши отношения.
Днес разбрах, че една от приятелките ми (да кажем Катя) се е виждала с него. Ходили са първо на дискотека заедно(не само двамата). Това не го разбрах от тях, а от най-добрата ми приятелка, тъй като Катя й е разказала (те също са приятелки). Случи се, че точно се засякох с тях, когато те е трябвало да се срещнат (иван и катя). Точно, където се чакаха те, аз се бях разбрала с приятелка. Видях първо само него и го попитах кой чака и той ми каза, че няма значение, като преди това той се е изпуснал пред приятелката ми и й е казал, че се чака с Катя. Продължихме да се разхождаме и видях Катя, която също ме излъга и каза, че отива до магазина.
Иван и Катя са се разбрали да ме излъжат и да си измислят някакви работи, за да не разбера, че са излизали, но те си мислят, че аз знам само за дискотеката. Сега аз не мога да призная на Катя, че знам истината, защото най-добрата ми приятелка ще излезе клюкарката.
Не знам как да постъпя. Що за приятелка би го направила? Окей излизали са, ходили са еди къде си, но защо трябва да ме лъжати да действат зад гърба ми. Така още по-гадно ми става. Съвети?

LeprikonA
11-15-2011, 18:23
аз не бих се занимавала повече нито с нея, нито с него.

VaMpiRKaTaaa
3арежи ги и не се занимавай с тях.

li0n
Тегли и сиктирите на тая.. Приятелка ти е, и те лъже съвсем целенасочено.. Ако аз разбера че моя приятелка се среща с момчето което харесвам ще и оскубя перушината! За*би ги и двамата. Нито момчето си заслужава, нито имаш нужда от такава "приятелка".

pofek
11-15-2011, 18:24
Ами,какво да ти кажа...Според мен не се занимавай с него,т.е явно иска да е с Катя,а тя наистина си те е предала.

DragonLady
11-15-2011, 18:28
Нито тая Катя, нито тоя Иван ми се виждат стока. Разкарвай ги и двамата от живота си, по добре ще е за тебе ;)

Soraq
11-15-2011, 18:35

sweetlv
11-15-2011, 18:40
Да, но въпроса е, че с Катя съм принудена да се виждам всеки ден. Най-добрата ми приятелка е в клас с нея и са си доста близки. В обща компания сме. И тъпото е, че поставяме другите в кофти ситуация да избират между двете ни. Не знам като я видя утре какво да й кажа. Аз знам, че тя ще почне да ме лъже...

Mi6inka
11-15-2011, 18:44
Много детински постъпки. Зарежи ги. Какво като трябва да я виждаш всеки ден..просто се отдръпни от нея. Не си длъжна да и даваш обяснения защо и как ..

bitchwolf
11-15-2011, 18:47
Т'ва че другите са близки с нея не значи, че и ти трябва да си. Игнор! Стена! Тя не ти е приятелка. Просто й кажи "хванах ти спатиите" и я остави в недоумение.

LeprikonA
11-15-2011, 18:47
Много детински постъпки. Зарежи ги. Какво като трябва да я виждаш всеки ден..просто се отдръпни от нея. Не си длъжна да и даваш обяснения защо и как ..

точно. няма да караш никого да избира когото и да е. просто ти я игнорваш.

DragonLady
11-15-2011, 18:49
Т'ва че другите са близки с нея не значи, че и ти трябва да си. Игнор! Стена! Тя не ти е приятелка. Просто й кажи "хванах ти спатиите" и я остави в недоумение.
+1
Никой не те задължава да си приятелка с нея ;)

NomNomNom
11-15-2011, 18:49
Никой не е длъжен да ти казва къде и с кого ходи.

sweetlv
11-15-2011, 18:51
ако на теб ти се случи не мисля, че ще разсъждаваш така..

Най-тъпото е, че аз ги запознах. Те се познават заради МЕН. Той сега сигурно хиляди простотии ще й нагавори, както например е излъгал, че той е приключил нещата между нас, а беще точно обратното...
Не мога да си сдържам яда просто.. Искам тя да се почувства гадно, още по-гузно. Искам да ми признае и да разбере, че постъпва като к*чка... :-x

bitchwolf
11-15-2011, 18:52
така де, ама нямат смелост да кажат "не те засяга", а лъжат..то самия факт, че лъжат за нещо такова е жалък.

NomNomNom
11-15-2011, 18:58

Най-тъпото е, че аз ги запознах. Те се познават заради МЕН. Той сега сигурно хиляди простотии ще й нагавори, както например е излъгал, че той е приключил нещата между нас, а беще точно обратното...
Не мога да си сдържам яда просто.. Искам тя да се почувства гадно, още по-гузно. Искам да ми признае и да разбере, че постъпва като к*чка... :-x
Ъъ, изобщо на никого не задавам такива въпроси, кой каквото ще да прави , нито ме интересува, нито ми влиза в работа и vice versa.
Не сте се гаджосали и не сте си дали обет за вярност, от там нататък може да прави каквото иска.
И да, не са искали да ти кажат, защото ще започнеш да правиш сцени, защото са решили, че си твърде ограничена за да разбереш, че той не те харесва , а харесва нея, без да се цупиш ти.

sweetlv
11-15-2011, 19:02
Еми ти явно си от хората, които си живеят живота и не се засягат толкова от тези неща, ама аз не съм.

GossipGirl89
11-15-2011, 19:18
Него го от*баваш тотално, нея я игнорваш и това е. Да си говорят квото искат - кво ти пука?

Pamaa
11-15-2011, 20:11

Seattle
11-15-2011, 21:35
Казваш им че мразиш да бъдеш лъгана и приключваш мача. Да правят квото си искат, да си мислят каквото искат. Ако са ти каквито и да било приятели биха се извинили, в противен случай ги давай на късо...

Azoria
11-15-2011, 22:57
Какъв съвет очакваш? Просто се прави,че не знаеш,за да не издадеш приятелката си и не се дразни за глупости - мъже под път и над път,а тази толкова ти е била приятелка... :?

tqnko
11-15-2011, 23:54
Не допускай лъжци до теб, защото ще съжаляваш. Кур за такива нещастници.

bogzfaggot
11-16-2011, 00:33
Долкото прочтох вие не сте си кой знае какви приятелки.Сега може да ти е гадно,но повярвай ми ще ти мине.Тя не ти е длъжна.

VaMpiRKaTaaa
11-16-2011, 05:11

Ти си ги запознала,проблема е твой.

На твое място нямаше да се занимавам повече с тях.

martito2
11-16-2011, 12:57
Нито момчето, ното момичето си заслужават! Това, че се събирате в обща компания не те задължава да си й приятелка! Няма да караш никой да избира м/у теб и нея, но ако ви се наложи да сте заедно просто я игнорираш! Не виждам смисъл да говориш с нея, ако тя се е почувствала виновна е щяла да те потърси, по този начин излагаш само себе си, такъв човек не заслужава вниманието ти! Ако почнеш саморазправа ще слезеш на нейното ниво! ... Не се занимавай! ;)

a1a2b3v
11-17-2011, 09:57
Да, но въпроса е, че с Катя съм принудена да се виждам всеки ден. Най-добрата ми приятелка е в клас с нея и са си доста близки. В обща компания сме. И тъпото е, че поставяме другите в кофти ситуация да избират между двете ни. Не знам като я видя утре какво да й кажа. Аз знам, че тя ще почне да ме лъже...
И кво като сте от една компания? Просто няма да говориш с нея и толкова. Недей да настройваш и другите срещу нея- грозно е. Не знам защо трябва да карате другите да избират....

sun251
11-17-2011, 10:52
Тези двамата изобщо не заслужават твоето внимание!Съветвам те както и повечето тук да ги оставиш и двамата защото си личи,че са големи боклуци..Може да поговориш с тази Катя и да я поразпиташ .. да и намекнеш нещо от сорта "дали някога те е лъгала" .. в друг случей може да не казваш нищо .. да продължаваш да излизаш с компанията си,но да си имаш едно наум за нея ..дръж се по-студено..нека усети,че нещо не е наред!Попадала съм много пъти в такива ситуации и се надявам да съм ти била полезна :)