Влез

View Full Version : Годишнина

krasyo
11-17-2011, 18:18
Здравейте интернет приятели ! Ще започна с това, че съм нов тук и ако съм объркал мястото на тази тема, моите извинения. Казвам се Красимир, на почти петнайсет години съм. След месец правя година с моята приятелка и нямам много идеи с какво да я изненадам. За сега и пиша стихотворение, предполагам ще успея да го докарам до 1 страничка А4. Разбира се няма да е само това. Много бих се радвал да видя вашите предложения, благодаря Ви предварително.

Поздрави :).

nekuffff
11-17-2011, 18:25
Пичага,с това стихотворение една страница A4 докато и го четеш,5 пъти ще е заспала :D Трябва да са около 2 строфички,пълни с любов дет се вика,купуваш едни цветя и си в Играта :D

kyon
11-17-2011, 18:26
Една година и не можеш да я зарадваш..

Отведи я на кино. Не е задължително да е нещо материално, а да си прекарате хубаво.

li0n
11-17-2011, 19:00
Медальон с буквичката 'К', букет от рози, от които едната не истинска и да и кажеш 'Ще те обичам докато и последната роза не увяхне' .. :)

krasyo
11-17-2011, 19:17
Както казах разбира се, че няма да е само стихотворението. Мисля да накарам майка да вземе една стая в един много хубав хотел в градската градина в Добрич. Да се надяваме да има и малко снежец да е по романтично. А колкото до това с розата, много ми харесва предложението. Много Ви благодаря на всички ! :smt006

LeprikonA
11-17-2011, 19:20
на 15 ше я водиш в хотел :shock:

krasyo
11-17-2011, 19:29
Мда, защо не? След една дълга приятна разходка ( да се надяваме времето да го позволи ). Аз не съм от онея загорелите типове, а и с нея сме се разбрали да го направим когато му дойде времето :) ( ако говориш за това де :D ). Вече няколко пъти сме спали заедно, но прегрътки, целувки, мили думи, общо взето нищо повече. И честно да ви кажа беше наистина прекрасно :)

shmatarok
11-17-2011, 20:22
Ах, сладури. 8-)

И все пак хотелът ми се струва малко прекалено, това с цветята обаче беше много добро. Сигурно ще й хареса, подозирам, че и двамата сте много романтични. 8-)

krasyo
11-17-2011, 20:33
Да наистина не звучи кой знае колко добре това за хотела, но то ще е само в случай, че у нас или у тях не е свободно... Просто много искаме да прекараме вечерта заедно :). Последния път се опитахме да направим спагети.. ама само с опита си останахме :D

mimzchet0
11-20-2011, 19:24
Не знам до каква степен би я заинтересувало на 15 години да я водиш в хотел... с това малко прекали .. иначе както ти казаха с букета пращаш го по куриер .. и си готов..пък после земи и измисли нещо по-романтично...защо пък в хотелска стая? .. Това би го направил някой по-голям.... и някой,който би искал нещо по-сериозно..поне според мен ;) Успех!

XTREMEFREERIDE
11-20-2011, 19:33
Ах, сладури. 8-)

И все пак хотелът ми се струва малко прекалено, това с цветята обаче беше много добро. Сигурно ще й хареса, подозирам, че и двамата сте много романтични. 8-)

shadowcrew
11-20-2011, 19:44
Ако на мен напишеш стихотворение ще те заровя заедно с листа А4. По - добре измисли нещо по - оригинално. Видях някой да пише кино - аз смятам,че това е изтъркано и безсмислено при днешният интернет достъп.Ако можеш я изкарай на шопинг по магазините - момичетата умират за това,като наркотик е.Накрая може да вземеш предварително една стая в някой хубав хотел или апартамент на някой познат,приятел и да и направиш вечеря в добра обстановка.

xoxi
11-20-2011, 19:44
И аз съм за цветята.
На мен ми е правена тази изненада. Преди това го бях виждала това предложение в интернет и ми се струваше леко глупаво, но всъщност, когато любимия го направи се получава супер мило.

bloodyF
11-20-2011, 19:46
цветя, стихотворението ти и вечеря например ще са достатъчни
само не я води в хотел, много те моля. -.-