PDA

View Full Version : Училище

go6ootpo4ivka
11-18-2011, 13:57
Здравейте на 15 съм . Има едно момиче което доста харесвам , другите моомчета доста се чакачат с нея и се води доста разкрепостена . Иска ми се по някакъв начин да и се харесам и да и покажа че значи нещо за мен а не като другите да мисля замо как да я ...

lubovvv
11-18-2011, 14:00
хехе, просто си създай собствена индивидуалност, с която да се отличаваш от другите, иначе не си интересен.

fenasf
11-18-2011, 14:06
Изведи я на кафе !

На дискотека/купон ако се напие се възползвай от нея. Но внимавай, млади момко!!! Такива като нея обикновено ходят с някой по-голям, който ги пори и ако те хване ще те пребие като куче.

sunman
11-18-2011, 15:15
Малък си!

go6ootpo4ivka
11-18-2011, 15:22
Ем аз не съм пробвал още в тази област но съм 1000% сигурен за нея че го е правила

adidaskataWE
11-18-2011, 16:52
Преди доста време и аз бях така,обичах цялото внимание да е насочено към мен,обаче не за дълго.Осъзнах,че това само отблъсква хората от мен и си създават лошо мнение.Но ако се поставя на мястото на момичето ще те отблъсна,защото до сега не си направил опит да ме закачиш и си е чиста завист към другите момчета.

bubkaa93
11-18-2011, 17:09
Изведи я на кафе !

На дискотека/купон ако се напие се възползвай от нея. Но внимавай, млади момко!!! Такива като нея обикновено ходят с някой по-голям, който ги пори и ако те хване ще те пребие като куче.
Тия я използват само за секса няма да се занимават с него повярвай ми.
Както разбрах от един клас сте няма,как да е толкова трудно.Някой час седни със с нея заговори я и и предложи да отидете на кафе.

Vladel
11-18-2011, 17:31
Е покани я.Няма да умреш,но щом така лесно се дава не ми вдъхва доверие...
:? :?

thegreenzombie
11-18-2011, 17:36
вземи си надуваема кукла..... тъкмо няма да ти се налага да се червиш в аптеката :lol: :lol:

go6ootpo4ivka
11-18-2011, 18:26
Вижте сега ,с нея си говорим нямам проблем с това и дори тя ме е прегращала понякога , но щом доидат другите момчета които я имат за някоя .... тя отива веднага при тях

fenkaaa
11-18-2011, 19:47
Тоест.. искаш да попиташ как да я вкараш в тоалетните,защото като гледам името на темата "училище" и в раздел "секс" .. до тази логика стигам :D

go6ootpo4ivka
11-18-2011, 20:07
ми общо взето това ми е целта

thegreenzombie
11-18-2011, 20:15

:-o ...... варианта за куклата още е в сила 8-)

yamaha911
11-18-2011, 20:17
Глей ся кво ще направиш.Отиваш при нея и и казваш ела в тоалетните(или у вас където си избереш) да ти покажа нещо. :D И ако приеме действаш.

HapkoMaH
11-19-2011, 07:16
Малък си!

bubkaa93
11-19-2011, 07:43
целта ти е да я вкараш в леглото е едва ли ще стане не гледай,че дава да я пипат и да се базикат с нея това не означава,че просто така ще си легнеш с нея ... писах в темата и преди,но мислих,че я харесваш и искаш нещо повече от секс

edDinstVenNa
11-20-2011, 07:13
амии виж написах ти на ЛС моето мнение :)

i4o96
11-20-2011, 17:37
Да разбирам ли че искаш само да я чукаш и заради това темата е в този раздел?
Не знам какво искаш, но ще ти кажа само че не е нормално да се оправяте на по 15.
Сигорно е нормално като станем на по 40-45 а ???

xxxbrokenhearthxxx
11-20-2011, 18:19
http://failheap-challenge.com/images/smilies/facepalm.gif

xxxbrokenhearthxxx
11-20-2011, 18:28
Не знам какво искаш, но ще ти кажа само че не е нормално да се оправяте на по 15.
за теб на 15г. е перфектно да започнеш полов живот, така ли?

TheGuardian01
11-20-2011, 18:28
Да бе... и аз се зачудих. Че аз сефтето, точно на 15 си го направих.
Кое му е "ненормалното" ?! Аз лично съм на мнение, че МОМЧЕТО е готово за секс от първия момент , в който му стане патката. Ама сега ще се отплеснем в една много дългааааа темаааааааааа.... като се намесят девствениците... 8-) Нищо лично де :lol:

xxxbrokenhearthxxx
11-20-2011, 18:34
Кое му е "ненормалното" ?! Аз лично съм на мнение, че МОМЧЕТО е готово за секс от първия момент , в който му стане патката. Ама сега ще се отплеснем в една много дългааааа темаааааааааа.... като се намесят девствениците... 8-) Нищо лично де :lol:
И к'во много ли ти е хубаво да се хвалиш, че са те минали двадесетина и приличаш на разпорена кофа?

TheGuardian01
11-20-2011, 18:47
И к'во много ли ти е хубаво да се хвалиш, че са те минали двадесетина и приличаш на разпорена кофа?
Ам ... само да отбележа, че съм момче :razz: :razz: :razz:
Е, не са чак 20 ... ама дано скоро време ги докарам... пък нека си приличам на кофа.. хахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-)

nezabelejimata
11-20-2011, 18:48
Първо дали ще го направи на 15 или на 25 няма значение просто трябва да е готов това е признака кога ще започне да прави секс, не годините...

А по темата, според мен ако е свясно момиче не някаква дето пуска на всеки( да не казвам друга дума) ще трябва да се потрудиш да те хареса. Говори с нея, разбери какво харесва и почнете да излизате. Ако те хареса тя сама може да си го пожелае... А ако е "леко момиче" значи само трябва да и предложиш и е готова.. Сам прецени кое от двете е ... :-)

xxxbrokenhearthxxx
11-20-2011, 18:50
Ам ... само да отбележа, че съм момче :razz: :razz: :razz:
Е, не са чак 20 ... ама дано скоро време ги докарам... пък нека си приличам на кофа.. хахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-)
ндаа..фейлнах яко 8-) чувствам се тъпо :D

shadowcrew
11-20-2011, 19:59
Такива момичета са всеизвестни с това,че искат някой да изпитва нещо истински към тях,а не да я имат като секс идол и да си мислят за нея само от кръста надолу.
От мен запомни,че колкото по - красиво е едно момиче, толкова по - самотно е,защото 99,5% от момчетата ги е страх от нея.

go6ootpo4ivka
11-20-2011, 20:59
еми не знам какво да правя когато започнем да си говорим и другите все я викат и тя отива при тях но утре ще си поговорим , надявам се да и покажа че значи нещо за мен и целта ми не е само да я ....

shadowcrew
11-20-2011, 21:03
Опитай,нищо не губиш.Но много важно е да не изглеждаш задръстен и смотан,защото момичетата не обичат такива момчета. Не я обарвай и натискай като останалите,защото ставаш поредният превъзбуден чикиджия и ще те одрежат.

go6ootpo4ivka
11-21-2011, 18:30
оо днес съм на кеф , чудих се чудих се кво да измисля и реших да и направя една фигурка от хартия , на нея много и хареса и така започнахме един разговор който не помня мн добре (защото гледах само нея и отговарях спонтанно) и след училище двамата пътувахме с рейса и също си говорихме и тя буквално си изля душата, говори ми за семейството си за проблемите си абе за мн работи и така на слизане от рейса ми се усмихна и после само я видях как се обърна да ми махне , нз но си мисля че и допадам :grin: :grin: :grin:

fenasf
11-21-2011, 19:01
Хахахах ^ все едно да кажеш на детето си да не пуши докато си гасиш фаса :?

по темата:

оо днес съм на кеф , днес по химия седяхме заедно, чудих се чудих се кво да измисля и реших да и направя една фигурка от хартия , на нея много и хареса и така започнахме един разговор който не помня мн добре (защото гледах само нея и отговарях спонтанно) и след училище двамата пътувахме с рейса и също си говорихме и тя буквално си изля душата, говори ми за семейството си за проблемите си абе за мн работи и така на слизане от рейса ми се усмихна и после само я видях как се обърна да ми махне , нз но си мисля че и допадам :grin: :grin: :grin:

Браво, Гошо, само не се отплесвай ами директно я кани да излезете и налитай на целувки, за да не помисли, че искаш да сте само приятели 8-)