PDA

View Full Version : Вижте търся разбиране и съвети а не мрънкане !!!

galetinkata
11-18-2011, 23:19
Имам човек до себе си всичко е ок върви перфектно но.. той има приятелка и дете .. опитах да не се виждам с него но не става смисъл и тои не издържа без да ме търси а и аз не издържах като ме потърси .. и пак се събрахме .. ПАК КАЗВАМ ТЪРСЯ РАЗБИРАНЕ И СЪВЕТ .. А НЕ УПРЕЦИ И СЪВЕТИ ОТ СОРТА ЗАРЕЖИ ГО .. ПРОБВАХ НЕ СТАВА !!

ForzaFelipe
11-18-2011, 23:34
Ами да ти кажа,тъй като не искаш упреци,има само едно решение,да се раздели с приятелката си.Той не може да ви обича и двете,нали?

svinqvtrastika
11-18-2011, 23:34
Да го кастрират тоя дано :) парапапапа

NeverBack
11-18-2011, 23:35
Земи са гръмни ,моме :lol:

NambyPamby
11-18-2011, 23:40
Марш, бе!
Аман от такива. Щастие не се гради върху чуждото нещастие.
Докато на теб ти е за единия секс и пуберско увлечение, и ти мине след ден-два, знаеш ли каква лавина от събития ще повлечеш след себе си? Как въобще ти хрумва да оставиш детето без баща, само 'щото си наивна и си мислиш, че като ти кажат две-три мили думи, и вече си намерила Единствения?

Тоя много ме съмнява да си зареже семейството, заради 2 пъти по-малка от него пикла. Ако го направи, значи съвсем си му изпила мозъка. И да, това се нарича педофилия.

Да се самоцитирам, че ми е приятно да се чета.

Seattle
11-19-2011, 03:30
Горкото дете...

Ако детето НЕ е тяхно (общо) тогава давай, ти си! Иначе много добре се замисли какво правиш, както ти и така и той. Всъщност като цяло се замислете и си поговорете кой какво иска и кви са ви намеренията. Кат гледам щом има и деца омешани, значи не сте малки. Разберете се и тогава давайте напред, квото и да сте се разбрали. Само бъди абсилютно сериозна в действията си за да не окипазите лапето.

ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ
Ей ся прочетох че си на 16. ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ? Оставай хората си живеят животеца че... Бати лапешките работи. Кат ти се ебе толкос ела аз ща мина 1 път да ти олекне. Бати филма, как са вбесявам на такива кат тебе.

mobys
11-19-2011, 05:38
Горкото дете...

Кат ти се е** толкос ела аз ща мина 1 път да ти олекне. Бати филма, как са вбесявам на такива кат тебе.

Кофти начин да си намериш материал. 8)

ivcheto0o
11-19-2011, 06:30
Само не разбрах как става номера,хем да сте заедно,хем да има приятелка :-o А детето общо ли е? Не искаш упреци,ами какво искаш похвала ? :o Да браво най-хубавото и правилно нещо на света е да оставиш детето без баща,да разваляш чужди отношения :booooomb: Продължавай в същия дух,опитвай се да градиш своето щастие върху чуждото нещастие,само гледай накрая ти да не останеш нещастна и с пръст в устата.

ivelinaivanova93
11-19-2011, 07:01
не искаш упреци ? значи всички който пишат трябва да те укоражават ??! о боже...давай мацка ти си .... на 16 години .. занимаваш се с мъж който има дете каква ти е работата м/у тях ? и не ми казвай не мога ;) няма НЕ МОГА ИМА НЕЩА КОЙТО НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ! :?

kyon
11-19-2011, 07:03
Той на колко години е?

VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 07:30
Какви съвети искаш точно?
Оставяш дете без баща.
В сучая ще търпиш упреци напълно оправдано.
Зарежи го,ако не искаш после това дете да ти тежи на съвестта,ако изобщо имаш такава и знаеш какво е това.

BrokenKnight
11-19-2011, 07:54
чааааакай малко .. искаш да си с мъж, който има дете от приятелката си и живеят заедно (или още повече са женени) и са си семейство ? :-o

първото нещо, което ще ти кажа е, че ти не си с всичкия си .. как не искаш упреци ? сигурно ще се запиташ сега " защо всички ме упрекват и не ми дават никакви съвети, след като искам да съм с него "

до тука с такова кратко описание разбирам, че той е зает и си държи на жената до него още повече, че имат и дете, което съвсем променя нещата нали се сещаш ..

ако ти е споменавал, че иска да се разделя с жената до него, това е друг въпрос , но остави той да го направи и чак тогава помоли за съвет .. (макар, че толкова и ще е мъж ако го направи)

mon4eto
11-19-2011, 08:24
Ти си си виновна . Никой не те е бил , за да бъдеш с този човек. В началото въобще не е трябвало да се захващаш с него при положение , че има дете. Хайде сега си бий главата и се моли някой да те разбере . Такива като тебе са за убиване :? Живей сега с вината ,че разваляш едно семейство и оставяш дете без баща. Курвенска история :x

Hilary_
11-19-2011, 08:26
какво разбиране търсиш? Според теб т'ва нормално ли е?
Я се постави на мястото на жена му .. как ще се чувстваш а?
Толкова ли свършиха необвързаните мъже .. :?

BeFree
11-19-2011, 08:57
Остави човека да си жеве живота ! Детето без баща ли ще остане? Най-тежкото нещо за едно дете е да види родителите си разделени! Ходи да се е*еш с тия на твойте години !!! :-x

sexa_na_kompleksa
11-19-2011, 08:57
Не мислите ли, че малко прекалявате с това "Оставяш детето без баща"? Едно дете остава без родител, ако родителското тяло почине, а не като си намери друга половинка. Ако мъжът, за когото авторката говори, не обича жени и само й изневерява, не виждам нищо лошо в това да се разведе и да е част от живота на детето си. Сега друг е въпросът, че той най-вероятно използва авторката само за единия секс, а пък тя горката е хлътнала до уши, защото някой й обръща внимание...

VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 09:04
В случаят тя си е виновна,първо защото разваля връзка,в която е намесено и дете.Второ,защото тя осъзнава,че той я използва,но продължава да е с нег като поредната влюбена тийнейджърка...

sexa_na_kompleksa
11-19-2011, 09:10
В случаят тя си е виновна,първо защото разваля връзка,в която е намесено и дете.Второ,защото тя осъзнава,че той я използва,но продължава да е с нег като поредната влюбена тийнейджърка...

Че е виновна, спор няма. Но след като той явно не обича жена си, има ли смисъл да са заедно? Дали той ще изневери на съпругата си с авторката, или с някоя проститука, какво значение има? Семейството им вече е "развалено", единственото, което може да направи мъжът, ако има някакво достойнство, е да каже на жена си какво прави зад гърба, ако все още не е научила. А дали има дете във връзката, или не - не от голямо значение. Той може да е с жена си и да не обръща никакво внимание на детето си, може и да е разведен, но да го вижда често и пак да са си близки. Въпрос на чувство за отговорност, а не на семейно положение.

horacio
11-19-2011, 09:28
Ако той държеше на жена си, изобщо нямаше да почне да се занимава с момичето. Пък нали се води по-голям и по-зрял, защо сам не вижда какво прави?

anonymous708973
11-19-2011, 09:47
Имам едно единствено правило при отношенията си с мъжки пол.
Женен ли е, има ли дете - не се бъркай!

Впрегни цялата си възможна воля, изолирай всякакъв контакт с него и продължи да живееш.

galetinkata
11-19-2011, 10:05
Някой попита на колко е тои е на 23 години.. и да споменавал е че иска да остави жена си , но стои с нея заради малкия .. Благодаря ви за съветите виждам че има и хора който поне се опитват да ме разберат

anonymous708973
11-19-2011, 10:18
Маце, историята ти е толкова изтъркана, че просто няма накъде. Във всяко женско списание поне 2 пъти годишно се разисква този въпрос. И да, той винаги ще ти каже, че иска да остане с жена си.

DragonLady
11-19-2011, 11:40
Остави човека да си жеве живота ! Детето без баща ли ще остане? Най-тежкото нещо за едно дете е да види родителите си разделени! Ходи да се е*еш с тия на твойте години !!! :-x

+1
Аман от пикли дето развалят семейства и оставят деца без бащи, само защото им се е доебало ...

galetinkata
11-19-2011, 13:13
ха защо мислите че е за 1то еб*не ако искам е*бане мога с всеки .. !! имам чувства !!

marmalad400
11-19-2011, 13:23
Ваще НЕ знаят нали?

djipsito
11-19-2011, 13:27
Аз не разбирам кво така й се нахвърлихте. Вярно, че е трябвало да се дръпне като е разбрала, че има приятелка и дете, ама вие пък направо... Я ми отговорете ТЯ какво е виновна, че оня иска да си развали семейството ? Защо тя да е виновна "че детето ще остане без баща" ? Пълни глупости говорите. Един родител ако иска детето му да си има майка и баща, няма да ги върши тези неща. И не е виновна втората жена за тва (или втория мъж..)

Авторке, слушай си разума и се научи да си контролираш емоциите. Тва е супер трудно, ама ако искаш да избягаш от целия този филм, опитай. Ако трябва мисли за всички негови лоши черти, които не ти харесват, за да се отдръпнеш. Помисли си искаш ли такъв мъж до теб въобще и кво бъдеще виждаш с него. Той винаги ще е свързан по някъв начин с неговата приятелка заради детето им. И не вярвам, дори да се разделят, да пренебрегва детето заради теб. Сигурна ли си, че ще изтърпиш тва нещо и ще понасяш ли срещите с неговата (бивша)?

galetinkata
11-19-2011, 15:06
да готова съм на всичко за да съм с него .. на абсолютно всичко !!

kloely
11-19-2011, 15:18
Какъв точно ти е въпроса? Какво да направиш ли? Проблемът не е, че не можеш без него, а че не искаш да се опиташ. Човекът си има семейство, не се бутай там. Намери си някой на твоята възраст.

Biskfitka
11-19-2011, 15:25
Човекът отдавна си няма семейство! Той явно не обича жена си...И не е само момичето виновно,то може дори да не е знаело,че той има жена и дете...Виновен е и мъжът.И ако не с нея,то ще зареже жена си и ще отиде с друга.Защо да продължава да лъже жена си.Предполагам,че и майката е млада,може би и тя е с него само заради детето...

funkey
11-19-2011, 15:37
Не мислите ли, че малко прекалявате с това "Оставяш детето без баща"? Едно дете остава без родител, ако родителското тяло почине, а не като си намери друга половинка. Ако мъжът, за когото авторката говори, не обича жени и само й изневерява, не виждам нищо лошо в това да се разведе и да е част от живота на детето си. Сега друг е въпросът, че той най-вероятно използва авторката само за единия секс, а пък тя горката е хлътнала до уши, защото някой й обръща внимание... Без коментар

galetinkata
11-19-2011, 15:38
тяхното семейство отдавна е загубено смисъл тя го обича иска го за себе си но тя е злобна той ми разказва че като той заспи на дивана тя отива и почва да му крещи : Аре ставай няма тука да спиш жена имаш ли ? и тем подобни .. а той не я обича омръзнала мъ е те са заедно от 11 години тои е бил на 12 когато са станали гаджета .. :х

SisiStrange
11-19-2011, 15:38
Това с той си е виновен е вярно. Но според мен е оправдание за нея, ако иде реч за по-възрастни хора. Какво търси 16-годишно момиче с женен мъж? Това въобще нормално ли ви се струва? Можете ли въобще да си представите колко разглезено, нямащо какво да прави същество трябва да свърши нещо такова на тия години? Какво семейство смята да му предложи? Та тя не може да напише думата "абсолютно" без 2-3 грешки...

galetinkata
11-19-2011, 15:40
ии тои не е женен живеят заедно !!

BeHappYs
11-19-2011, 15:43
несъм чел кои какво ти е написал и какви упреци и тапни ти е написал , но ще ти кажа едно !

ВИНАГИ ЩЕ СИ ВТОРА СЛЕД НЕГОВАТА СЪПРУГА !

п.с неслушам чалга едно момиче ми го каза и ми каза откаде е този израз ! 8)

2miss4sixty8
11-19-2011, 16:07
значи напълно те разбирам..аз си имам приятел в момента, но винаги съм имала нещо към един уникален човек.. той разбира се е доста по-голям има жена и дете.. но откакто аз порастнах и той започна да ми обръща внимание, закачки и т.н. Той иска да излизаме да се виждаме и да сме много често заедно.. но аз просто незнам поставям се на мястото на жена му .. мисля и за приятеля ми за който се борих страшно много време и му простих какво ли не.. обаче мъж.. грешка този женен мъж направо ме подлудява.. и не е да кажеш, че иска секс .. той иска връзка.. аз лично не очаквам да се раздели с нея дори да започнем връзка.. не искам да разбивам семейства и незнам до колко това е възможно.. не съм и от тези момичета, които са съгласни да са номер две в нечии живот.. но пък представи си той да е мъжът за теб.. аз те съветвам да послушаш себе си .. не гледай неговите нужди.. забрави жена му и детето, ако има смисъл само.. ако не, не проваляй няколко живота

scrooper
11-19-2011, 18:53
Да го кастрират тоя дано :) парапапапа
е то белята е направена -.-

elizabethg
11-19-2011, 19:58
Заради една такава като теб моето семейство преживя истински ад.А любовницата на баща ми дори е родила дете от него...Смятай как се чувствах аз,а за майка ми да не говорим!!!ДА!Щастие не се гради върху чуждото нещастие!Вземи се осъзнай и бягай далече от него!

Shturrrche88
11-19-2011, 20:03
Заради една такава като теб моето семейство преживя истински ад.А любовницата на баща ми дори е родила дете от него...Смятай как се чувствах аз,а за майка ми да не говорим!!!ДА!Щастие не се гради върху чуждото нещастие!Вземи се осъзнай и бягай далече от него!
!!!!
Авторке, само едно ще ти кажа-замисли се, ако баща ти забърше някоя 18 годишна пикла, и да изневерява на майка ти с нея. Как ще се чувстваш??? :x

SisiStrange
11-19-2011, 20:07
^Именно. Предполагам, че е супер тежко да гледаш как семейството ти се разпада заради някоя пикла.

elizabethg
11-19-2011, 20:19
^Именно. Предполагам, че е супер тежко да гледаш как семейството ти се разпада заради някоя пикла.

SisiStrange любовницата на баща ми беше дърта...на 40 и няколко,а на всичкото отгоре е грозна като смъртта... :shock: :shock: :shock: Но пак,няма значение възрастта и,а това,че е разбила семейството ми. :( Просто наистина беше АД!За това,дано авторката се осъзнае и спре да се вижда с него.

SisiStrange
11-19-2011, 20:22

SisiStrange любовницата на баща ми беше дърта...на 40 и няколко,а на всичкото отгоре е грозна като смъртта... :shock: :shock: :shock: Но пак,няма значение възрастта и,а това,че е разбила семейството ми. :( Просто наистина беше АД!За това,дано авторката се осъзнае и спре да се вижда с него.
Споко. И на моя баща любовниците, които съм мярвала са абсолютни грозотии. Особено в сравнение с майка ми, която е супер запазена и чаровна. В случая аз се радвам, че нашите са разведени, но съм сигурна, че за много хора е точно обратното.

elizabethg
11-19-2011, 20:54

Споко. И на моя баща любовниците, които съм мярвала са абсолютни грозотии. Особено в сравнение с майка ми, която е супер запазена и чаровна. В случая аз се радвам, че нашите са разведени, но съм сигурна, че за много хора е точно обратното.

Sisi,нашите не са разведени,продължават да живеят заедно,но майка ми охладня към него.Но не напълно.Разбират се добре,но имаше моменти в които всяка вечер не съм могла да спя от викове и скандали,от страх и притеснение.По едно време имах чувството,че ще полудея. :( Положението беше много лошо,но след време всичко оттихна и сега "морето" е спокойно.Не пожелавам на никого това,което преживях аз. :( :( :(

Verminaard
11-20-2011, 07:21
Имам човек до себе си всичко е ок върви перфектно но.. той има приятелка и дете .. опитах да не се виждам с него но не става смисъл и тои не издържа без да ме търси а и аз не издържах като ме потърси .. и пак се събрахме .. ПАК КАЗВАМ ТЪРСЯ РАЗБИРАНЕ И СЪВЕТ .. А НЕ УПРЕЦИ И СЪВЕТИ ОТ СОРТА ЗАРЕЖИ ГО .. ПРОБВАХ НЕ СТАВА !!

Ти си ебати долната кypвa бе.Ама ти и оня твой помияр сте един дол дренки.Едната - пикла,разваляша семейства.Другият - инфантил с дете,точещ лиги по непълнолетните курвета.
Смърт от табун-б за теб и твоите мечти.

LeprikonA
11-20-2011, 07:47
Ти си ебати долната кypвa бе.Ама ти и оня твой помияр сте един дол дренки.Едната - пикла,разваляша семейства.Другият - инфантил с дете,точещ лиги по непълнолетните курвета.

а, евала! точно това се канех и аз да напиша.

какво искаш да кажеш с това, че не можеш да го "напуснеш". та вие дори не сте заедно очеизвадно, защото "тои" си седи при жена си. а и толкова ли нямаш съвест и знаеш, че има дете и жена (дори да не са женени) и продължаваш да се занимаваш с него? не казвам, че той е стока, ама ти си по-долу и от него, защото му се връзваш на акъла.

anonymous708973
11-20-2011, 09:02
1-Липсва описателно заглавие. Редактирай го, защото не ми се заключват теми.
2-ако си на 14/15/16/17... Трагично е.

От една страна, не виждам защо всички те нападнаха, при положение че ако не си ти, ще е друга. Щом той е решил да изневерява на жена си и да рискува да остави детето си без баща-негов избор, ти не си виновна за него. Но от друга... С какъв акъл си с този човек? Особено ако имате голяма разлика в годините. Той трябва да мисли дали семейството му е финансово стабилно, дали нещо липсва на детето му, дали жена му е добре, а се занимава с теб. Щом е готов за жертвата семейството си заради теб, мислиш ли че някой ден няма да жертва теб заради някоя друга? Я слез на земята и не си усложнявай живота.

Точно.
Попринцип съм против теорията, че зает мъж/жена не се сваля, но тук става въпрос за брак, ако не брак, но поне сериозна връзка, в която има намесено дете. Всяка такава си има своите спадове и кризи, но не ставай причина едно семейство да бъде развалено!

RoCkSpOt
11-20-2011, 11:05
Марш, бе!
Аман от такива. Щастие не се гради върху чуждото нещастие.
Докато на теб ти е за единия секс и пуберско увлечение, и ти мине след ден-два, знаеш ли каква лавина от събития ще повлечеш след себе си? Как въобще ти хрумва да оставиш детето без баща, само 'щото си наивна и си мислиш, че като ти кажат две-три мили думи, и вече си намерила Единствения?

Тоя много ме съмнява да си зареже семейството, заради 2 пъти по-малка от него пикла. Ако го направи, значи съвсем си му изпила мозъка. И да, това се нарича педофилия.

Да се самоцитирам, че ми е приятно да се чета.

+1

purplerainn
11-20-2011, 15:52
Не разваляй семейството му,въпреки че,той го е направил,още щом е започнал връзката си с теб.Бъди разумна.Оставяш дете,без баща!

shadowcrew
11-20-2011, 16:07
Родителите ми са разделиха съвсем скоро заради майка ми която се оказа,че има връзка с женен човек с дете. Това за мен е неправилно, защото лъжеш цялото си семейство и изневеряваш най - малко на половинката си. От друга страна имам два примера в ролята на добри приятели които също бяха женени за различни хора, но се разведоха за да бъдат заедно и така вече доста години, едната двойка има и две деца.

Luidgie
11-20-2011, 16:13
След като не я обича, защо има дете с нея и живее с нея? Сега ли се сети, че не я обича? Да е мислил преди да прави простотии. Случаят е деликатен, все пак и ти не си виновна, че си се влюбила в обвързан мъж. Такива неща се случват, просто по някое време ще ти писне. А той да прави каквото сметне за добре. След като детето е малко - ще е доста тъпо да го изостави. А след като жена му е такава "кучка" да не се е захващал с нея.

slunchoy
11-20-2011, 16:15
Големи любители психолози и се извъдихте тука бе.Момичето не иска упреци,а вие точно това правите.Предполагам,че когато се е събрала с него за пръв път изобщо не е знаела,че има жена и дете.И аз не разбрах какъв и е въпроса,но определено не е как да се разделим или нещо от сорта.Разликата им не е безбожно голяма,не е тръгнала с някой който може да й е баща все пак.Това си е нейния живот,и вие не сте никакви,че да и казвате каква е.Колкото до авторката,ако го обичаш оставаш с него независимо от обстоятелствата.Аз,ако бях на теб щя да го оставя не за това защото има семейство а за да не му преча на живота.Обаче ако обича теб ще сте заедно.Дори и да остави жена си детето пак ще си има баща,не е нито първия нито последния в такава ситуация,такива неща се случват всеки ден.Така,че мила живей си живота и не обръщай внимание на хора,които не те познават а говорят лошо за теб.

P.S Изобщо не ме интересува,ако сте мнението ми не ви харесва.Безпощадна съм към справедливостта и винаги казвам каквото ми е на устата.Така,че няма никакъв смисъл и мен да мразите.Само темата ще стане един безкраен спор.

bogzfaggot
11-20-2011, 16:18
След като не я обича, защо има дете с нея и живее с нея? Сега ли се сети, че не я обича? Да е мислил преди да прави простотии. Случаят е деликатен, все пак и ти не си виновна, че си се влюбила в обвързан мъж. Такива неща се случват, просто по някое време ще ти писне. А той да прави каквото сметне за добре. След като детето е малко - ще е доста тъпо да го изостави. А след като жена му е такава "кучка" да не се е захващал с нея.+19836278467384

Тук става въпрос за един изключително комплексиран мъж.Ти си на 16.Какво очакваш?Да се ожените?Не си струва на тези години да се занимаваш с преходни неща.Особено,ако говорим за мъж с дете и жена,с която живее.

NambyPamby
11-20-2011, 16:36
Само темата ще стане един безкраен спор.

Ми то точно заради това (б)е(ше) интересен форумът, 'щото се заформят интересни дискусии. Като толкова искате просто да се отчитате механично в някоя тема, колкото да не е без хич и мнението ви да не се обсъжда - има си раздел за игри, в който най-интелигентната тема е "Кой филм гледахте последно".

Да, той е обвързаният в случая и той трябва да го мисли, докато тя е свободна и може да прави, каквото си иска, ама... Да му се невиди, толкова ли няма свободни мъже, че баш на такъв с дете да налети? Хубаво, първоначално не е знаела, че е обвързан и е баща, ама като е научила? Хич не ми се струва нормално първата ти мисъл в такава ситуация е как да го прикоткаш към себе си. Не ми се струва и нормално мъж, който би трябвало, когато вече има семейство и трябва да се държи зряло, мислите му да са насочени към него, към прехраната и щастието му, да тича подир ученички, които току-що са си изкарали лична карта и да им обещава разни глупости, както правят повечето мъже в такива случаи - че ще се разделят с жена си, 'щото им е нещастно с нея и имат много проблеми, пък всъщност е точно обратното. Както Пантерата каза, всяка връзка си има спадове - щом има проблеми с жена си - да си ги решава или да се разделя с нея. Това трябва да е негово решение, а не ти да се опитваш да го манипулираш, за да наклониш везните в своя полза.

Biskfitka
11-20-2011, 16:43
Всъщност никой не може да даде съвет на момичето,защото не знаем цялата история.Може майката на детето да е всякаква,щом имат дете с тоя и живеят заедно,сигурно и той я е обичал,не се знае какво е станало...Никой не оправдавам,не харесвам жените ,които развалят семейства,но не знаем за какво става въпрос. :)

Luidgie
11-20-2011, 16:44
Абе влюбен ли си - мамата ти се ебава. Не се научихте.