View Full Version : Дали постъпих правилно ?
fibichkaa
11-19-2011, 00:11
От две години съм в ново училище и т.н . В класът ми има едно момче , което ми стана много близък приятел . Та така до преди 2 седмици , когато ме покани да излезем някъде в парка. Излязохме и си говорехме , разхождахме се и така неусетно бяхме на една пейка и се целувахме . Той ми каза ,че ме харесва от много време и така . Не знаех как да реагирам и го прегърнах. На следващия ден бяхме на училище и всичко ок нали и в последния час ми пише смс : Искаш ли след училище да излезем ? При което аз тотално забивам и си казвам '' какво взе да става .. '' . Излязохме пак и не знам как пак започнахме да се целуваме . На следващия ден ми предложи и то два пъти но аз се го режех. Дойде днес и пак ми предложи и аз най-накрая се съгласих . Не искам да страда , но не го обичам и не го харесвам . Не знам дали с времето ще го обикна , но дали постъпих правилно ? Все пак той прави всичко за мен , защитава ме и т.н Постъпих ли правилно ?
NeverBack
11-19-2011, 00:29
Щом не го обичаш и не го харесваш....По-добре му го кажи не го лъжи.
fibichkaa
11-19-2011, 01:25
Казах му . Той ми каза ,че може да го заобичам с времето .
Пробваите може с течение на времето да го заобикнеш.... успех :)
Аз си мислех че само жените се подлагат на тоя вид мазохизъм. :shock:
Ти неправилното вече си го направила като си го подвела. От тук нататък кое е правилно и кое не, си знаеш само ти самата. В крайна сметка то си е за теб, ти ще трябва да целуваш човек който не харесваш. А ти на него си му казала кво е положението така че после като вземе да реве, му казваш че си му казала как стоят нещата още в началото.
iiordanova
11-19-2011, 05:03
Възможно е да го заобичаш с времето. Ама не вярвам. Той ти го казва това,за да се опита да те задържи.
Защо излезе с него след като не го харесваш? Аз бих запазил приятелството си вместо да навлизате в по - сложни "любовни" отношения, което ти гарантирам, че няма да свърши добре.
musicinmyveins
11-19-2011, 06:46
Кое те кара да се двоумиш дали си постъпила правилно?Не си постъпила и като цяло постъпката ти е адски тъпа.Защо подвеждаш момчето?Навсичкото отгоре ситуацията ти само потвърди,че момчета дето тръгват с подхода "бавно,но славно НЕКА СМЕ ПРИЯТЕЛИ пък после ще я сваля" са обречени.
VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 07:41
Точната дума е ще се привържеш към него и постепенно ще свикнеш с него.Кой знае може и след това да го обикнеш.
Не, не си постъпила правилно.
Защо си излизала с него и сте се целували щом нямаш чувства? Така си му вдъхнала празни надежди. Вместо да го режеш на всяко повикване, опитай да поговориш с него и ясно и точно да му обясниш, че няма да се получи нищо между вас. И не позволявай да ти излиза с глупостите, че с времето са щели да се появят чувства. За бъдещето никой за нищо не може да е сигурен.
sexa_na_kompleksa
11-19-2011, 09:01
Не е нужно да обичаш някого, за да ходиш с него, достатъчно е да има някакви симпатии, трепети, вълнения... Но при теб явно ги няма и да, сбъркала си, подвела си момчета и сега като го "скъсаш" ще му е много по-гадно, отколкото ако му беше казала още в началото, че не си падаш по него.
martito2
11-19-2011, 09:02
Откога е модерно да се целуваш с всеки, с който излезеш .. И ти какво очакваше?! Момчето явно си е помислило, че имаш някакви чувства .. :-o
fibichkaa
11-19-2011, 09:02
Не, не си постъпила правилно.
Защо си излизала с него и сте се целували щом нямаш чувства? Така си му вдъхнала празни надежди. Вместо да го режеш на всяко повикване, опитай да поговориш с него и ясно и точно да му обясниш, че няма да се получи нищо между вас. И не позволявай да ти излиза с глупостите, че с времето са щели да се появят чувства. За бъдещето никой за нищо не може да е сигурен.
Ние излязохме като приятели просто той ме целуна . А и знам какво е да обичаш някого , а на него да не му пука за това направих жертва . С времето може да го заобичам.
sexa_na_kompleksa
11-19-2011, 09:06
А и знам какво е да обичаш някого , а на него да не му пука за това направих жертва .
А още по-лошо е да си с някого, към когото имаш чувства, а пък той да не ти отвръща... Не е нужно да го съжаляваш, ще му мине, млади сте.
VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 09:07
Откога е модерно да се целуваш с всеки, с който излезеш .. И ти какво очакваше?! Момчето явно си е помислило, че имаш някакви чувства .. :-o
Ако не прочете тя каза,че му е признала още в началото,че не го обича,но той въпреки това иска да е с нея.Той сам си слага главата в торбата...
NambyPamby
11-19-2011, 09:08
А и знам какво е да обичаш някого , а на него да не му пука за това направих жертва . С времето може да го заобичам.
Мъченица. :lol: Дай му да те тресне поне, отново 'щото си добра душа и най-вече 'щото си глупава и филмирана, и друго не можеш да му дадеш.
С времето може и да го заобичаш, да. Като те зареже, на секундата ще осъзнаеш, че ти липсва някой, който да ти тича подир дупето и че друг такъв заблуден надали ще намериш.
sexa_na_kompleksa
11-19-2011, 09:15
Ако не прочете тя каза,че му е признала още в началото,че не го обича,но той въпреки това иска да е с нея.Той сам си слага главата в торбата...
Е, да, ама не й е опрял пистолет в главата. А и тя защо му се води по акъла...
Sunshin3
11-19-2011, 12:50
Точната дума е ще се привържеш към него и постепенно ще свикнеш с него.Кой знае може и след това да го обикнеш.
Така стана с моя. Когато усетих, че спира да угажда на капризите ми и мога да го загубя(като преди това знаех, че мога да правя каквото си поискам и, че той пак би останал/би се събрал с мен ии то това моето продължи няколко месеца), тогава... осъзнах, че наистина значи много за мен, спрях да се държа като идиотка и с времето го обикнах. Сега го обожавам и се радвам, че въпреки че го режех половин година и след това още толкова се държах отвратително, той не се отказа от мен.
VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 12:58
По-добре да съм с човек,който не ми лежи на сърцето,но да е мил и да ме разбира,от колкото с някой кретен.Държа се като идиотка с момчетата,когато има защо да го правя.Правила съм го,да,но само,когато има защо.
Аз ви предлагам на всички вас да си вземете кученце.
Ще ви тича по задниците по цял ден, ще ви обича и никога няма да се откаже от вас.
Нали разбирате, много по-сигурно е от едно момче...
А даже може и вие да го заобичате кученцето.
VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 13:17
Аз ви предлагам на всички вас да си вземете кученце.
Ще ви тича по задниците по цял ден, ще ви обича и никога няма да се откаже от вас.
Нали разбирате, много по-сигурно е от едно момче...
А даже може и вие да го заобичате кученцето.
А ти си вземи рибки и мълчи.
Имала съм куче 12години и да беше ми цял живот верно.
fibichkaa
11-19-2011, 15:04
По-добре да съм с човек,който не ми лежи на сърцето,но да е мил и да ме разбира,от колкото с някой кретен.Държа се като идиотка с момчетата,когато има защо да го правя.Правила съм го,да,но само,когато има защо.
+ 1
Подвела си го. Като те е целунал, можела си да го спреш. После пак сте излезли, пак сте се целували и ти пак нищо не си направила. Накрая си се съгласила да тръгнете от съжаление към него. Твоя си работа е в крайна сметка, ти си с човек, към когото не изпитваш нищо, но знай че ако не се получи, това ще ви съсипе приятелството. Той определено много иска да е с теб, защото аз лично не познавам момчета, които се биха оставили така да ги въртят - ми аз не те харесвам, ама не знам си какво. Тъй че наистина добре си помисли.
2miss4sixty8
11-19-2011, 16:18
ами не ти го подвеждаш.. мани за обич не става дума.. но ти дори не го харесваш .. следователно нямаш право да го подвеждаш.. бъдете приятели, но внимавай как ще му кажеш, че не си падаш по него за да не прецакаш нещата
Вампирке, май не схвана какво имах предвид.
Нищо.
purplerainn
11-19-2011, 18:56
Трябвало е още в самото начало,да му кажеш,че не го харесваш.Постъпила си добре,от негова гледна точка,но дали ще успееш да се справиш с чувството,че все едно целуваш стената например?Ти няма как да вложиш чувства и емоции в такова нещо.След време той сам ще разбере,че не е трябвало да те притиска.Моят съвет е да приключиш"връзката" , преди той да е хлътнал още повече.Така,няма да е твърде болезнено за него. :)
fibichkaa
11-19-2011, 20:15
Аз в самото начало му казах ,че не изпитвам нищо . Просто седнахме и поговорихме . След това ми каза ,че е готов да направи всичко и каза ,че със сигурност съм щяла да го обикна и аз си казах '' Нека да видим ''
От две години съм в ново училище и т.н . В класът ми има едно момче , което ми стана много близък приятел . Та така до преди 2 седмици , когато ме покани да излезем някъде в парка. Излязохме и си говорехме , разхождахме се и така неусетно бяхме на една пейка и се целувахме . Той ми каза ,че ме харесва от много време и така . Не знаех как да реагирам и го прегърнах. На следващия ден бяхме на училище и всичко ок нали и в последния час ми пише смс : Искаш ли след училище да излезем ? При което аз тотално забивам и си казвам '' какво взе да става .. '' . Излязохме пак и не знам как пак започнахме да се целуваме . На следващия ден ми предложи и то два пъти но аз се го режех. Дойде днес и пак ми предложи и аз най-накрая се съгласих . Не искам да страда , но не го обичам и не го харесвам . Не знам дали с времето ще го обикна , но дали постъпих правилно ? Все пак той прави всичко за мен , защитава ме и т.н Постъпих ли правилно ?
Целувала си се, като дори не го харесваш и минаваш с оправданието, че просто нещо станало :shock: Другото което е - задаваш реторичен въпрос, отговаряш си, след което се обръщаш към нас...браво :grin:
LeprikonA
11-20-2011, 08:49
ами постъпила си тъпо. мноооого тъпо. за какво целуваш без да имаш чувства, дето се каза утре вземи му и пусни пак от добра душа. такива добри душици като тебе се търсят много.