Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата :)

pein1
11-19-2011, 06:56
Здравейте на всички :) .. Искам да попитам момичетата какво искате от вашите гаджета смисъл как искате да се държат с вас и така ... ако може го направете така пример :
1. Искам постоянно да ми казва, че ме обича
2. Да не спира да ме целува
и така нататак ... моля ви кажете си мнението :)

mobys
11-19-2011, 07:01
Не си го представям постоянно да повтарям на някой нещо до припадък.

kyon
11-19-2011, 07:01
Това, която и жена да тръгне да го пише може да изкара цял роман с 50 тома :lol:

- искам да ме разбира и дори и нещо лошо да съм направила да ме подкрепи
^ Това е най - важното за мен..

pein1
11-19-2011, 07:02
Не си го представям постоянно да повтарям на някой нещо до припадък.

аз давам само пример, но иначе мерси за мнението :)

VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 07:22
Да го показва,не да го казва.

fenkaaa
11-19-2011, 07:25
И аз така,не претендирам постояно да ми казва,че ме обича (въпреки,че той си го прави) искам да ми го доказва (това също го е направил).

Искам да ме разбира,да ме изслушва,да ме уважава.. :)

ivelinaivanova93
11-19-2011, 07:30
Имах сериозна връзка до януари месец и момчето на ден доста пъти ми казваше,че ме обича което направо ме задушаваше :)...
какво искам от гаджето ми ли
1. да ми има доверия и да обича да разговаря на всякакви теми,да не притеснява от нищо
2. да не е прекалено ревнив ...
3. да обича да се забавлява
4. да приема факта,че имам приятели момчета
5. да не крие къде ще ходи и да разбирам от други хора
6. да обича да разнообразява
7. да може да общува с моите приятели
8. да не се виждаме всеки ден
9. да имам лично простанство
10. да не се срамува от приятелите си да ми кажа,че ме обича .. и да не се прави на шут пред тях ;д
а и не съм ги наредила по важност ;р
11. и да не забравяме да прави хубав секс :) се пак си е доста важен

П.С ако има някакво момче което отговаря на тези неща по горе да пише на лично ... но да е над 19 години ;д

pein1
11-19-2011, 07:34
Имах сериозна връзка до януари месец и момчето на ден доста пъти ми казваше,че ме обича което направо ме задушаваше :)...
какво искам от гаджето ми ли
1. да ми има доверия и да обича да разговаря на всякакви теми,да не притеснява от нищо
2. да не е прекалено ревнив ...
3. да обича да се забавлява
4. да приема факта,че имам приятели момчета
5. да не крие къде ще ходи и да разбирам от други хора
6. да обича да разнообразява
7. да може да общува с моите приятели
8. да не се виждаме всеки ден
9. да имам лично простанство
10. да не се срамува от приятелите си да ми кажа,че ме обича .. и да не се прави на шут пред тях ;д
а и не съм ги наредила по важност ;р
11. и да не забравяме да прави хубав секс :) се пак си е доста важен

П.С ако има някакво момче което отговаря на тези неща по горе да пише на лично ... но да е над 19 години ;д

Доста интересни изисквания : )

ivelinaivanova93
11-19-2011, 07:36
Благодаря pein1 :) м написах каквото мисля :) има и още предполагам,но сега просто нахвърлих основните :)

pein1
11-19-2011, 07:39
Благодаря pein1 :) м написах каквото мисля :) има и още предполагам,но сега просто нахвърлих основните :)

и аз ти благодаря за мнението :) ако искаш пиши още ще се радвам да прочета още мнения :)

maxXy
11-19-2011, 07:40
Според мен най-важните неща са:
- Да можем да разговаряме на всякакви теми
- да имаме сходни виждания за живота
- да може да прави компромиси
- да умее да прави малки жестове
- да е авантюрист
и т.н. ...
Но това е много относително - можеш да си намериш човек, който не отговаря на почти нито един от критериите ти, и все пак да си допаднете много. :)

ivelinaivanova93
11-19-2011, 07:45
та едното от най важните за мен неща е да умее да разговаря да общува с мен :)) и да се забавлява... определено не искам да ме задушава много мразя... имах един такъв ... което направо е като бесило .. :) не искам да ми звъни постоянно.. 2-3 пъти на ден ми стига .. да ми дава свобода... и без мен може да ходи където си иска :) само да не ме лъже .. няма да ми е тъпо ако ще ходи по дискотеки и партита стига да не е някакъв където като пиине и ще зарибява, да уважава мнението ми ... да не пие прекалено много да се напива да се чудя какво да го правя... да е работен не мързелив и да чака пари от мама и тате :) не обичам да ме целуват постоянно .. примерно излизаме на кафе той да ме е прегърнал постоянно .. и да ме целува .. :) а мисля за адски е тъпо да почнат някакви младежи да се натискат по сепаретата на заведения ...

pein1
11-19-2011, 07:51
та едното от най важните за мен неща е да умее да разговаря да общува с мен :)) и да се забавлява... определено не искам да ме задушава много мразя... имах един такъв ... което направо е като бесило .. :) не искам да ми звъни постоянно.. 2-3 пъти на ден ми стига .. да ми дава свобода... и без мен може да ходи където си иска :) само да не ме лъже .. няма да ми е тъпо ако ще ходи по дискотеки и партита стига да не е някакъв където като пиине и ще зарибява, да уважава мнението ми ... да не пие прекалено много да се напива да се чудя какво да го правя... да е работен не мързелив и да чака пари от мама и тате :) не обичам да ме целуват постоянно .. примерно излизаме на кафе той да ме е прегърнал постоянно .. и да ме целува .. :) а мисля за адски е тъпо да почнат някакви младежи да се натискат по сепаретата на заведения ...

Права си :) ти определно знаеш какво искаш :) .. другите момичете не знаят ;д което е мн глупаво :(

ivelinaivanova93
11-19-2011, 07:56
м именно,че повечето момичета са тъпи кифли :) ... мн ме дразнят :-D ... а и другото което е не съм от тея който ....ако някое момиче ... почне да коментира или пише на гаджето ми някакви неща ... и да почна да се разправям с нея кучко ще те смачкам няма да пипаш гаджето ми .. той е само мой ... ще ти разбия носа или такива лапешки ограничени нещица :)) :P надявам се ме разбра какво исках да кажа ,че малко се пообърках :D

pein1
11-19-2011, 08:01
м именно,че повечето момичета са тъпи кифли :) ... мн ме дразнят :-D ... а и другото което е не съм от тея който ....ако някое момиче ... почне да коментира или пише на гаджето ми някакви неща ... и да почна да се разправям с нея кучко ще те смачкам няма да пипаш гаджето ми .. той е само мой ... ще ти разбия носа или такива лапешки ограничени нещица :)) :P надявам се ме разбра какво исках да кажа ,че малко се пообърках :D

:D :D :D ... разбрах те споко :D :)

ivelinaivanova93
11-19-2011, 08:04
Радвам сее :P :-D пиши на ЛС :)

pein1
11-19-2011, 08:31
Като гледам момичетата не казват какво искат от гаджетата си ;д

xoxi
11-19-2011, 08:44
Искам да се държи с мен като равен с равен, да ме приема най-вече като приятелка... и да не преиграва с показване на романтичната си страна (ако има такава).
Точно такива са отношенията с приятелят ми и са ни достатъчни.
Никакви други изисквания нямаме един към друг.

sexa_na_kompleksa
11-19-2011, 08:49

Е, какво да ти казваме като всяка е различна?! Просто питай твоята какво иска! Например Ивелина не иска да се вижда с приятеля си всеки ден и да интимничат постоянно, но аз искам да прекарвам с моя колкото се може повече време (живеем и работим заедно и пак не ми стига времето с него) и да се гушкаме и целуваме постоянно (разбира се, говорим си за всичко, но просто обожавам да имаме и физически контакт).

pein1
11-19-2011, 08:55

Е, какво да ти казваме като всяка е различна?! Просто питай твоята какво иска! Например Ивелина не иска да се вижда с приятеля си всеки ден и да интимничат постоянно, но аз искам да прекарвам с моя колкото се може повече време (живеем и работим заедно и пак не ми стига времето с него) и да се гушкаме и целуваме постоянно (разбира се, говорим си за всичко, но просто обожавам да имаме и физически контакт).

мойта няма да ми каже кво иска ;д ... иначе просто ми е лубопитно какво искат другите момичета :)

ivelinaivanova93
11-19-2011, 09:03
хей е не съм казала,че не искам физически контакт просто го имам тъпо за това задушаване .. постоянното прегръщане без да ме пуска .. или постоянното целуване ... :)) м но и ти си права зависи от момичето ... :)

sexa_na_kompleksa
11-19-2011, 09:13
мойта няма да ми каже кво иска ;д ... иначе просто ми е лубопитно какво искат другите момичета :)

Питал ли си я изобщо? А и да не иска да каже или ти даде някакъв оклончив разговор, ще разбереш по поведението й какво иска.
А какво значение има какво искат чуждите жени, нали няма ти да им го осигуряваш ; )

Ивелина, дадох го само за пример. : )

pein1
11-19-2011, 09:25
питал съм я ... но не иска да ми каже иска сам да открия ... относно другото прото ми е интересно др-те какво искат ...

sexa_na_kompleksa
11-19-2011, 09:28
Давай, експериментирай! И без това ще е много тъпо някой да дойде и да ти каже: Жена ти обича това и това - направи го!!

scandalousLady
11-19-2011, 09:35
Да не ме лъже .
Да сме добри приятели на 1во място и да разговаряме като такива .
Да няма лиготий през 2 мин .

anonymous708973
11-19-2011, 09:44
Това, която и жена да тръгне да го пише може да изкара цял роман с 50 тома :lol:

Много вярно 8-)

-Уважението е на първо място. Аз съм човек, имам си мнение и държа да бъде зачитано.
-Да не се дистанцира емоционално и психически.
-Да може да говори с мен за проблемите си и да ми има доверие.
-Да има план за бъдещето си, който да следва.
-Да не се дистанцира от мен пред приятелите си, независимо по какъв начин.

Нямам против натисканията по сепаретата, честно казано 8-)
Има още много, но това ми хрумва на първо четене.

againstyou
11-19-2011, 11:15
Да не ме лъже,тоест да бъде винаги честен.Да ми се доверява.Да ми обръща внимание когато е с приятелите си,мамка му. ;х

VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 11:20
Да не ме лъже,тоест да бъде винаги честен.Да ми се доверява.Да ми обръща внимание когато е с приятелите си,мамка му. ;х
По тоя повод,случвало ми се е с бившите гаджета толко да ги контролирам,че спряха да вдигат телефона като са с приятелите ,защото тея копеленца им се подиграваха,че жена ги контролира. 8-)

mariefever
11-19-2011, 11:35
Да ме уважава,да ми има доверие, да ме обича!!:D да ме гушка,целува, да ме разсмива постоянно, да е умен и да можем да си говорим за всичко и да философстваме:D <3 да обича гласа ми ,защото обичам да пея. :D

againstyou
11-19-2011, 13:18
По тоя повод,случвало ми се е с бившите гаджета толко да ги контролирам,че спряха да вдигат телефона като са с приятелите ,защото тея копеленца им се подиграваха,че жена ги контролира. 8-)
Хахах да,ама аз не обичам да контролирам.

2miss4sixty8
11-19-2011, 16:27
1. да не се побърква от ревност
2. да не е толкова краен колкото е
3. да прави от време на време нещо мило, не само като се скараме

ItsMeBitchezz
11-19-2011, 18:11
1.Да ми казва,че ме обича и да ме прегръща (нещото което ме разтапя напълно е гаджето ми да ме прегърне силно и да ми каже,че ме обича :-) )
2.Да не е ревнив
3. Да ме разбира да споделя всичко с мен, да мога аз да споделям всичко с него и да се опита да ми помогне
4.Да бъде нежен
(един съвет-момчета пестете говоренето на цинизми или на някакви пълни глупости не знам дали е просто защото не се сещате за какво друго да говорите на първа среща но просто не ми се струва приемливо да ми разправят някаква как решила да се "отпушва" по уникално прост начин.. )

PullMeCloser
11-19-2011, 19:47
Искам да е умен, интелигентен, за да можем да си говорим. Супер важно е да си има гледна точка, мнение, да не е някакъв мухльо.Няма никога да харесам прост,тъп мъж, колкото и готин да е. Пък и съм на мнение, че интелигентността е едно от нещата, които правят мъжа супер секси. И аз като PinkPan7her държа да има план за бъдещето и на първо място-да ме уважава.

pein1
11-20-2011, 08:32
Благодаря на всички за мненията :)

anonymous708973
11-20-2011, 08:59

И много ли си горда?

PullMeCloser, мислех, че интелигентността се подразбира, баси :Д Както и наличието на собствено мнение. За кво ми е, ако вечно е съгласен с мен и/ли мога да го въртя на малкия си пръст...

PullMeCloser
11-20-2011, 09:16

И много ли си горда?

PullMeCloser, мислех, че интелигентността се подразбира, баси :Д Както и наличието на собствено мнение. За кво ми е, ако вечно е съгласен с мен и/ли мога да го въртя на малкия си пръст...

Би трябвало да се подразбира, но да си кажа аз. 8-) Щото някои явно ги кефи да въртят момчетата на пръста си, ако съдя по мнението на VaMpiRKaTaaa. На мен ми е противно.

anonymous708973
11-20-2011, 09:21
Имам си и куче, и изтривалка пред банята, не ми трябват втори.
Това, разбира се, не значи да пренебрегва мнението ми и да си прави, квото знае.

PullMeCloser
11-20-2011, 09:30
Имам си и куче, и изтривалка пред банята, не ми трябват втори.
Това, разбира се, не значи да пренебрегва мнението ми и да си прави, квото знае.

Точно, де. Трябва да уважава мнението ти и самата теб самата, но това не значи да няма свое и да се държи като мухльо. Изтривалка беше доста точно :D Май говорим за едно и също.

Azoria
11-20-2011, 09:35
Да ме обича. (:

YoUcANNOtiMaGiNe
11-20-2011, 11:48
В най-конкретен план: да имаме сходни виждания, цели, интереси, да се държи с мен като с приятел и да разговаряме на всякакви теми, всеки да има лично пространство без да държи сметка на другия, да знае винаги как да ми оправи настроението, да има чувство за хумор и да умее да се забавлява, да е искрен и да е спокоен без да избухва за дреболии. :)

egillbert
11-20-2011, 14:45
1. Да ме уважава , както и личното ми пространство и да не ми рови из нещата
2. Да ревнува , но умерено
3. Да не ме лъже и да ми вярва
4. Да не ме задушава
5. Да не се виждаме всеки ден , например 3-4 пъти седмично

:D:D:D

umri
11-20-2011, 22:37

Нормално... какъв друг, освен някъв грозен, тъп и отчаян в едно ще си легне въобще с теб.. не знам. Теб гръдната обиколка ти е по-голяма от на Митьо Крика.

Като вида някви ей такива да ми се праат на интересни по форумите...

weezyfuckinbaby
11-20-2011, 23:07
Искам да ни е хубаво когато сме заедно и да взимаме заедно решенията и да се подкрепяме. Дали аз го обичам или той мене... някак си съм малка да мисля за любовни истории и така нататък. Важно е да се чувстваме добре, да се забавляваме, да се отпускаме един пред друг и да сме щастливи и да си даваме свобода един на друг. :!: :!: :!: :!: :!: :!:

fibichkaa
11-21-2011, 00:27
1. да се разрбираме добре
2. да не се лъжем
3. да ме обича
4. да е г/д хубав
5. да се държи нормално
6. да ми търпи непостоянните настроения .

bitchwolf
11-21-2011, 08:15
Уважение, доверие, честност!