View Full Version : Имам проблем с гаджето ми!
Такам .. Искам да споделя с вас проблема си с мойто гадже и ако може да ми помогнете по накакъв начин.
Проблема е ,че се караме доста често за глупости и аз не и вярвам много за някои неща.Имам чувство ,че ми е изневерила и няма вече интерес към мен и ,че съм и безразличен а колкото дали ме обича ЕДВА ЛИ!!!Имахме 2 ОГРОМНИ ГРЕШКИ , който направихме и страдаха родителите ни но немисе говори затова дълга тема е.Въпроса ми е следния:Какво да направа за да сме си заедно и да не се съмнявам в нея?
Имахме и полов живот вече.ПОМОГНЕ ТЕ МОЛЯ!!!! ;( ;( ;(
Споделяйте си, говорете, общувайте.
За друг начин да преодолееш съмненията си не се сещам. Явно комуникацията ви куца.
Споделяйте си, говорете, общувайте.
За друг начин да преодолееш съмненията си не се сещам. Явно комуникацията ви куца.
А и другото което е винаги като я питам искаш ли да правиме секс и тя оо мързи оо и ми се тръшка!
Nqnko1995
11-19-2011, 17:52
И ние с гаджето ми бяхме така и също имахме проблемис родителите ни,но сме си все още заедно.Аз съм момиче и знам какво иска приятелката ти,обръщай и максимално внимание,споделяй с нея,казвай и че много я обичаш и че тя е момичето за теб,гушкай я,забравете всички проблеми... :)
И ние с гаджето ми бяхме така и също имахме проблемис родителите ни,но сме си все още заедно.Аз съм момиче и знам какво иска приятелката ти,обръщай и максимално внимание,споделяй с нея,казвай и че много я обичаш и че тя е момичето за теб,гушкай я,забравете всички проблеми... :)
Проблема не е такъв ,че мойте или нейните родители да имат нещо против нас проблема и друг.Аз много си я обичам и споделям всичко с нея обръщам и внимание ама мисля ,че ми е изневерила
iiordanova
11-19-2011, 17:59
Общуването му е майката.
Ти не говориш ли с нея на тези теми? Ако не,то сега е момента.
Nqnko1995
11-19-2011, 18:00
Проблема не е такъв ,че мойте или нейните родители да имат нещо против нас проблема и друг.Аз много си я обичам и споделям всичко с нея обръщам и внимание ама мисля ,че ми е изневерилаМи питай я,ако не ти обърне внимание проблемът е в нея...и може би не е за теб
Общуването му е майката.
Ти не говориш ли с нея на тези теми? Ако не,то сега е момента.
Ами говориме си опитвам се да я притисна и да изплюе камъчето и да разбера дали ми е изневерила.Тя постоянно ми отрича
Проблема не е такъв ,че мойте или нейните родители да имат нещо против нас проблема и друг.Аз много си я обичам и споделям всичко с нея обръщам и внимание ама мисля ,че ми е изневерилаМи питай я,ако не ти обърне внимание проблемът е в нея...и може би не е за теб
Ами тя ми обръща обаче ,че по поведението си ми е изневерила
Nqnko1995
11-19-2011, 18:07
Хубу де,как точно разбра че го е направила?Може би си си вкарал параноя,щот може би от тва се срахуваш...да не го направи.. :wink:
Хубу де,как точно разбра че го е направила?Може би си си вкарал параноя,щот може би от тва се срахуваш...да не го направи.. :wink:
Точно това е винаги съм се страхувал да не ми изневери гаджето ми защото после супер много страдам
А и другото което е винаги като я питам искаш ли да правиме секс и тя оо мързи оо и ми се тръшка!
И мен някой така да ме пита и мен ще ме мързи :lol:
Nqnko1995
11-19-2011, 18:17
Точно това е винаги съм се страхувал да не ми изневери гаджето ми защото после супер много страдамАко го е правила и преди може и да го е направила отново,и ако се държи студено значи не и пука...най-добрия начин е да седнете и да поговорите какво мисли да прави с живота си и дали те обича :) Пожелавам ти успех!
Е незнам какво толкова пречи друг ли има какво?!
Точно това е винаги съм се страхувал да не ми изневери гаджето ми защото после супер много страдамАко го е правила и преди може и да го е направила отново,и ако се държи студено значи не и пука...най-добрия начин е да седнете и да поговорите какво мисли да прави с живота си и дали те обича :) Пожелавам ти успех!
Мерси много ще опитам :(
Не знаеш как да си поискаш, не че има друг..
На жените не ни се прави 27/7 секс като при Вас, мъжете.
Започни да си искаш както трябва и ще ти пуска.
На колко години сте?
Не знаеш как да си поискаш, не че има друг..
На жените не ни се прави 27/7 секс като при Вас, мъжете.
Започни да си искаш както трябва и ще ти пуска.
На колко години сте?
На 16 сме и двамата
purplerainn
11-19-2011, 18:43
Най-добре седнете и поговорете.Изяснете се! След като се съмняваш във верността й предполагам,че има причина за това.Попитай я директно,дали наистина те обича и дали ти е изневерила.Пожелавам ти успех! :)
EDIT .. Относно секса ... Предразположи я по някакъв начин.Изненадай я.Така директно "искаш ли да правим секс", няма да доведе до нищо такова.Трябват ти действия,не думи!
vampire_girl_
11-19-2011, 18:48
Кажи и ги тези неща.Спокойно и без да я обвиняваш.Покажи и,че искаш заедно да преодолеете проблемите.Ако и нямаш доверие,няма как да имате пълноценна връзка.Разговори,разговори и пак разговори му е майката ... + добър полов живот
mariefever
11-19-2011, 18:51
тя дори да ти е изневерила никога няма да си признае(защото знае ,че нещата м/у вас няма да са същите след това) ,колкото и да я притискаш. затова просто забрави и и дай още един шанс, ако пак се провали(изневери ти) скъсай с нея. и защо си мислиш ,че ти е изневерила,имаш ли доказателства ,или просто така?!
Най-добре седнете и поговорете.Изяснете се! След като се съмняваш във верността й предполагам,че има причина за това.Попитай я директно,дали наистина те обича и дали ти е изневерила.Пожелавам ти успех! :)
EDIT .. Относно секса ... Предразположи я по някакъв начин.Изненадай я.Така директно "искаш ли да правим секс", няма да доведе до нищо такова.Трябват ти действия,не думи!
Мерси много
тя дори да ти е изневерила никога няма да си признае(защото знае ,че нещата м/у вас няма да са същите след това) ,колкото и да я притискаш. затова просто забрави и и дай още един шанс, ако пак се провали(изневери ти) скъсай с нея. и защо си мислиш ,че ти е изневерила,имаш ли доказателства ,или просто така?!
Ами по държанието съда мисля , че и това е причина като я попотам искаш ли да правиме секс и тя ми отказва и мисля , че има друг
Абе брат ако си имате доверие няма от к'во да се спичаш. Просто не си сигурен в себе си, че можеш да я задържиш. Аз бях преди така и постоянно си мислех, че ми е изневерила , сънувах всяка вечер как ми изневерява но като ми дойде самочувствието и сега няма спирка :D Имай малко доверие в себе си, както и в нея! Тя ако наистина те обича ще ти каже ако ти е изневерила просто защото ще и стане гадно. Но ако НАИСТИНА много те обича НЯМА да ти изневери!!! ;)
Абе брат ако си имате доверие няма от к'во да се спичаш. Просто не си сигурен в себе си, че можеш да я задържиш. Аз бях преди така и постоянно си мислех, че ми е изневерила , сънувах всяка вечер как ми изневерява но като ми дойде самочувствието и сега няма спирка :D Имай малко доверие в себе си, както и в нея! Тя ако наистина те обича ще ти каже ако ти е изневерила просто защото ще и стане гадно. Но ако НАИСТИНА много те обича НЯМА да ти изневери!!! ;)
Прав си брат така е , но преди съм бил нараняван стотици пъти
Заеби преди! За к'во живееш в миналото? Живей си в настоящето. Нараняван си бил от разни мърши (с извинение), които не знаят какво искат. Живей за мига, зарежи преди!
Заеби преди! За к'во живееш в миналото? Живей си в настоящето. Нараняван си бил от разни мърши (с извинение), които не знаят какво искат. Живей за мига, зарежи преди!
Ще опитам дано стане :(
Да не си приятел на това момиче,което е пуснало тема "Как да му обесня" 8-)
Да не си приятел на това момиче,което е пуснало тема "Как да му обесня" 8-)
Да аз съм
Не се сдухвай ! На 16 си човек! Sweet sixteen !!! Живей си живота,изкарвай си яко,учи (макар и да не искаш :D ) , ходи по купончета, сменяй мацки защото като те смаже истинския живот няма да имаш време за тва и ще съжеляваш,че си пропилял най-яките си години във въздишане по разни кифли! Достойната ще дойде един ден. Рано или късно!
VaMpiRKaTaaa
11-20-2011, 05:01
Момче....разговорите и общуването не се свеждат да там ''искаш ли да правиме секс''и до там.
И аз да съм,и аз ще ти откажа.
Явно не умееш да общуваш и нямаш подход.
anonymous708973
11-20-2011, 06:30
Съветът ми е да седнете и да поговорите зряло, с равен тон, без да я обвиняваш и да й задаваш тъпи въпроси. Просто я погледни и й кажи, че ако не изпитва същото, е по-добре да се разделите и че за теб това е вариантът.
Едва ли ще можеш да го направиш, но опитай.
Правите ли секс? И защо, за Бога, я питаш?!
Съветът ми е да седнете и да поговорите зряло, с равен тон, без да я обвиняваш и да й задаваш тъпи въпроси. Просто я погледни и й кажи, че ако не изпитва същото, е по-добре да се разделите и че за теб това е вариантът.
Едва ли ще можеш да го направиш, но опитай.
Правите ли секс? И защо, за Бога, я питаш?!
Ами да правиме секс и кво да и се нахвърля и да си помисли гледай го па тоя само за тва мисли а не е така!!!Аз почвам нали да си я опипвам и така на татък обаче тя ми каже А НЕ НЕ НЕ и кво к**!!!
Verminaard
11-20-2011, 07:50
Такам .. Искам да споделя с вас проблема си с мойто гадже и ако може да ми помогнете по накакъв начин.
Проблема е ,че се караме доста често за глупости и аз не и вярвам много за някои неща.Имам чувство ,че ми е изневерила и няма вече интерес към мен и ,че съм и безразличен а колкото дали ме обича ЕДВА ЛИ!!!Имахме 2 ОГРОМНИ ГРЕШКИ , който направихме и страдаха родителите ни но немисе говори затова дълга тема е.Въпроса ми е следния:Какво да направа за да сме си заедно и да не се съмнявам в нея?
Твоят отговор е във душевното ти излияние.
Карате се за глупости.
Едва ли те обича.
Безраличен си и.
Няма желание за секс.
Имаш съмнения за изневяра и въпреки че голото съмнение никога не е повод,като вземем предвид горните четири точки -> махай я.
Твоят отговор е във душевното ти излияние.
Карате се за глупости.
Едва ли те обича.
Безраличен си и.
Няма желание за секс.
Имаш съмнения за изневяра и въпреки че голото съмнение никога не е повод,като вземем предвид горните четири точки -> махай я.
Ами тя ми казва , че ме обича супер много
anonymous708973
11-20-2011, 08:54
А показва ли го?
Еми, така си я научил. Нормално е да не иска да правите секс нон-стоп (винаги има кофти моменти, цикъл и прочее), ама ако приятелката ти се дърпа всеки път, като тръгнеш да правиш нещо... не виждам причина да стоите заедно.
А показва ли го?
Еми, така си я научил. Нормално е да не иска да правите секс нон-стоп (винаги има кофти моменти, цикъл и прочее), ама ако приятелката ти се дърпа всеки път, като тръгнеш да правиш нещо... не виждам причина да стоите заедно.
Ами мисля ,че Да защото колкото и да е глупаво и тъпо ( с извинение) 2 пъти бягахме от вкъщи ( дълга тема за която немисе говори )
Говори с нея какво очаква от връзката ви в бъдеще, а не дали ти е изневерила. И да го е направила, вече е минало и няма какво да направите, така че гледай напред.Просто се изяснете какво искате и ако не е едно и също нещо, не си губете времето... и 'не ми се' са 3 думи, а не една.