Влез

View Full Version : Имам проблем с гаджето ми!

grebeca
11-19-2011, 17:37
Такам .. Искам да споделя с вас проблема си с мойто гадже и ако може да ми помогнете по накакъв начин.
Проблема е ,че се караме доста често за глупости и аз не и вярвам много за някои неща.Имам чувство ,че ми е изневерила и няма вече интерес към мен и ,че съм и безразличен а колкото дали ме обича ЕДВА ЛИ!!!Имахме 2 ОГРОМНИ ГРЕШКИ , който направихме и страдаха родителите ни но немисе говори затова дълга тема е.Въпроса ми е следния:Какво да направа за да сме си заедно и да не се съмнявам в нея?
Имахме и полов живот вече.ПОМОГНЕ ТЕ МОЛЯ!!!! ;( ;( ;(

Sh@d0w
11-19-2011, 17:40
Споделяйте си, говорете, общувайте.

За друг начин да преодолееш съмненията си не се сещам. Явно комуникацията ви куца.

grebeca
11-19-2011, 17:41
Споделяйте си, говорете, общувайте.

За друг начин да преодолееш съмненията си не се сещам. Явно комуникацията ви куца.

А и другото което е винаги като я питам искаш ли да правиме секс и тя оо мързи оо и ми се тръшка!

Nqnko1995
11-19-2011, 17:52
И ние с гаджето ми бяхме така и също имахме проблемис родителите ни,но сме си все още заедно.Аз съм момиче и знам какво иска приятелката ти,обръщай и максимално внимание,споделяй с нея,казвай и че много я обичаш и че тя е момичето за теб,гушкай я,забравете всички проблеми... :)

grebeca
11-19-2011, 17:54
И ние с гаджето ми бяхме така и също имахме проблемис родителите ни,но сме си все още заедно.Аз съм момиче и знам какво иска приятелката ти,обръщай и максимално внимание,споделяй с нея,казвай и че много я обичаш и че тя е момичето за теб,гушкай я,забравете всички проблеми... :)

Проблема не е такъв ,че мойте или нейните родители да имат нещо против нас проблема и друг.Аз много си я обичам и споделям всичко с нея обръщам и внимание ама мисля ,че ми е изневерила

iiordanova
11-19-2011, 17:59
Общуването му е майката.
Ти не говориш ли с нея на тези теми? Ако не,то сега е момента.

Nqnko1995
11-19-2011, 18:00

Проблема не е такъв ,че мойте или нейните родители да имат нещо против нас проблема и друг.Аз много си я обичам и споделям всичко с нея обръщам и внимание ама мисля ,че ми е изневерилаМи питай я,ако не ти обърне внимание проблемът е в нея...и може би не е за теб

grebeca
11-19-2011, 18:02
Общуването му е майката.
Ти не говориш ли с нея на тези теми? Ако не,то сега е момента.

Ами говориме си опитвам се да я притисна и да изплюе камъчето и да разбера дали ми е изневерила.Тя постоянно ми отрича

grebeca
11-19-2011, 18:03

Проблема не е такъв ,че мойте или нейните родители да имат нещо против нас проблема и друг.Аз много си я обичам и споделям всичко с нея обръщам и внимание ама мисля ,че ми е изневерилаМи питай я,ако не ти обърне внимание проблемът е в нея...и може би не е за теб

Ами тя ми обръща обаче ,че по поведението си ми е изневерила

Nqnko1995
11-19-2011, 18:07
Хубу де,как точно разбра че го е направила?Може би си си вкарал параноя,щот може би от тва се срахуваш...да не го направи.. :wink:

grebeca
11-19-2011, 18:09
Хубу де,как точно разбра че го е направила?Може би си си вкарал параноя,щот може би от тва се срахуваш...да не го направи.. :wink:

Точно това е винаги съм се страхувал да не ми изневери гаджето ми защото после супер много страдам

kyon
11-19-2011, 18:16
А и другото което е винаги като я питам искаш ли да правиме секс и тя оо мързи оо и ми се тръшка!

И мен някой така да ме пита и мен ще ме мързи :lol:

Nqnko1995
11-19-2011, 18:17

Точно това е винаги съм се страхувал да не ми изневери гаджето ми защото после супер много страдамАко го е правила и преди може и да го е направила отново,и ако се държи студено значи не и пука...най-добрия начин е да седнете и да поговорите какво мисли да прави с живота си и дали те обича :) Пожелавам ти успех!

grebeca
11-19-2011, 18:17

Е незнам какво толкова пречи друг ли има какво?!

grebeca
11-19-2011, 18:18

Точно това е винаги съм се страхувал да не ми изневери гаджето ми защото после супер много страдамАко го е правила и преди може и да го е направила отново,и ако се държи студено значи не и пука...най-добрия начин е да седнете и да поговорите какво мисли да прави с живота си и дали те обича :) Пожелавам ти успех!

Мерси много ще опитам :(

kyon
11-19-2011, 18:19

Не знаеш как да си поискаш, не че има друг..
На жените не ни се прави 27/7 секс като при Вас, мъжете.
Започни да си искаш както трябва и ще ти пуска.

На колко години сте?

grebeca
11-19-2011, 18:21

Не знаеш как да си поискаш, не че има друг..
На жените не ни се прави 27/7 секс като при Вас, мъжете.
Започни да си искаш както трябва и ще ти пуска.

На колко години сте?

На 16 сме и двамата

purplerainn
11-19-2011, 18:43
Най-добре седнете и поговорете.Изяснете се! След като се съмняваш във верността й предполагам,че има причина за това.Попитай я директно,дали наистина те обича и дали ти е изневерила.Пожелавам ти успех! :)

EDIT .. Относно секса ... Предразположи я по някакъв начин.Изненадай я.Така директно "искаш ли да правим секс", няма да доведе до нищо такова.Трябват ти действия,не думи!

vampire_girl_
11-19-2011, 18:48
Кажи и ги тези неща.Спокойно и без да я обвиняваш.Покажи и,че искаш заедно да преодолеете проблемите.Ако и нямаш доверие,няма как да имате пълноценна връзка.Разговори,разговори и пак разговори му е майката ... + добър полов живот

mariefever
11-19-2011, 18:51
тя дори да ти е изневерила никога няма да си признае(защото знае ,че нещата м/у вас няма да са същите след това) ,колкото и да я притискаш. затова просто забрави и и дай още един шанс, ако пак се провали(изневери ти) скъсай с нея. и защо си мислиш ,че ти е изневерила,имаш ли доказателства ,или просто така?!

grebeca
11-19-2011, 19:16
Най-добре седнете и поговорете.Изяснете се! След като се съмняваш във верността й предполагам,че има причина за това.Попитай я директно,дали наистина те обича и дали ти е изневерила.Пожелавам ти успех! :)

EDIT .. Относно секса ... Предразположи я по някакъв начин.Изненадай я.Така директно "искаш ли да правим секс", няма да доведе до нищо такова.Трябват ти действия,не думи!

Мерси много

grebeca
11-19-2011, 19:18
тя дори да ти е изневерила никога няма да си признае(защото знае ,че нещата м/у вас няма да са същите след това) ,колкото и да я притискаш. затова просто забрави и и дай още един шанс, ако пак се провали(изневери ти) скъсай с нея. и защо си мислиш ,че ти е изневерила,имаш ли доказателства ,или просто така?!
Ами по държанието съда мисля , че и това е причина като я попотам искаш ли да правиме секс и тя ми отказва и мисля , че има друг

BeFree
11-19-2011, 19:24
Абе брат ако си имате доверие няма от к'во да се спичаш. Просто не си сигурен в себе си, че можеш да я задържиш. Аз бях преди така и постоянно си мислех, че ми е изневерила , сънувах всяка вечер как ми изневерява но като ми дойде самочувствието и сега няма спирка :D Имай малко доверие в себе си, както и в нея! Тя ако наистина те обича ще ти каже ако ти е изневерила просто защото ще и стане гадно. Но ако НАИСТИНА много те обича НЯМА да ти изневери!!! ;)

grebeca
11-19-2011, 19:26
Абе брат ако си имате доверие няма от к'во да се спичаш. Просто не си сигурен в себе си, че можеш да я задържиш. Аз бях преди така и постоянно си мислех, че ми е изневерила , сънувах всяка вечер как ми изневерява но като ми дойде самочувствието и сега няма спирка :D Имай малко доверие в себе си, както и в нея! Тя ако наистина те обича ще ти каже ако ти е изневерила просто защото ще и стане гадно. Но ако НАИСТИНА много те обича НЯМА да ти изневери!!! ;)
Прав си брат така е , но преди съм бил нараняван стотици пъти

BeFree
11-19-2011, 19:40
Заеби преди! За к'во живееш в миналото? Живей си в настоящето. Нараняван си бил от разни мърши (с извинение), които не знаят какво искат. Живей за мига, зарежи преди!

grebeca
11-19-2011, 19:41
Заеби преди! За к'во живееш в миналото? Живей си в настоящето. Нараняван си бил от разни мърши (с извинение), които не знаят какво искат. Живей за мига, зарежи преди!
Ще опитам дано стане :(

fenkaaa
11-19-2011, 19:42
Да не си приятел на това момиче,което е пуснало тема "Как да му обесня" 8-)

grebeca
11-19-2011, 19:43
Да не си приятел на това момиче,което е пуснало тема "Как да му обесня" 8-)
Да аз съм

BeFree
11-19-2011, 19:47
Не се сдухвай ! На 16 си човек! Sweet sixteen !!! Живей си живота,изкарвай си яко,учи (макар и да не искаш :D ) , ходи по купончета, сменяй мацки защото като те смаже истинския живот няма да имаш време за тва и ще съжеляваш,че си пропилял най-яките си години във въздишане по разни кифли! Достойната ще дойде един ден. Рано или късно!

VaMpiRKaTaaa
11-20-2011, 05:01

Момче....разговорите и общуването не се свеждат да там ''искаш ли да правиме секс''и до там.
И аз да съм,и аз ще ти откажа.
Явно не умееш да общуваш и нямаш подход.

anonymous708973
11-20-2011, 06:30
Съветът ми е да седнете и да поговорите зряло, с равен тон, без да я обвиняваш и да й задаваш тъпи въпроси. Просто я погледни и й кажи, че ако не изпитва същото, е по-добре да се разделите и че за теб това е вариантът.
Едва ли ще можеш да го направиш, но опитай.

Правите ли секс? И защо, за Бога, я питаш?!

grebeca
11-20-2011, 07:15
Съветът ми е да седнете и да поговорите зряло, с равен тон, без да я обвиняваш и да й задаваш тъпи въпроси. Просто я погледни и й кажи, че ако не изпитва същото, е по-добре да се разделите и че за теб това е вариантът.
Едва ли ще можеш да го направиш, но опитай.

Правите ли секс? И защо, за Бога, я питаш?!
Ами да правиме секс и кво да и се нахвърля и да си помисли гледай го па тоя само за тва мисли а не е така!!!Аз почвам нали да си я опипвам и така на татък обаче тя ми каже А НЕ НЕ НЕ и кво к**!!!

Verminaard
11-20-2011, 07:50
Такам .. Искам да споделя с вас проблема си с мойто гадже и ако може да ми помогнете по накакъв начин.
Проблема е ,че се караме доста често за глупости и аз не и вярвам много за някои неща.Имам чувство ,че ми е изневерила и няма вече интерес към мен и ,че съм и безразличен а колкото дали ме обича ЕДВА ЛИ!!!Имахме 2 ОГРОМНИ ГРЕШКИ , който направихме и страдаха родителите ни но немисе говори затова дълга тема е.Въпроса ми е следния:Какво да направа за да сме си заедно и да не се съмнявам в нея?

Твоят отговор е във душевното ти излияние.
Карате се за глупости.
Едва ли те обича.
Безраличен си и.
Няма желание за секс.
Имаш съмнения за изневяра и въпреки че голото съмнение никога не е повод,като вземем предвид горните четири точки -> махай я.

grebeca
11-20-2011, 08:11

Твоят отговор е във душевното ти излияние.
Карате се за глупости.
Едва ли те обича.
Безраличен си и.
Няма желание за секс.
Имаш съмнения за изневяра и въпреки че голото съмнение никога не е повод,като вземем предвид горните четири точки -> махай я.

Ами тя ми казва , че ме обича супер много

anonymous708973
11-20-2011, 08:54
А показва ли го?

Еми, така си я научил. Нормално е да не иска да правите секс нон-стоп (винаги има кофти моменти, цикъл и прочее), ама ако приятелката ти се дърпа всеки път, като тръгнеш да правиш нещо... не виждам причина да стоите заедно.

grebeca
11-20-2011, 08:57
А показва ли го?

Еми, така си я научил. Нормално е да не иска да правите секс нон-стоп (винаги има кофти моменти, цикъл и прочее), ама ако приятелката ти се дърпа всеки път, като тръгнеш да правиш нещо... не виждам причина да стоите заедно.

Ами мисля ,че Да защото колкото и да е глупаво и тъпо ( с извинение) 2 пъти бягахме от вкъщи ( дълга тема за която немисе говори )

kloely
11-20-2011, 15:10
Говори с нея какво очаква от връзката ви в бъдеще, а не дали ти е изневерила. И да го е направила, вече е минало и няма какво да направите, така че гледай напред.Просто се изяснете какво искате и ако не е едно и също нещо, не си губете времето... и 'не ми се' са 3 думи, а не една.