Влез

View Full Version : Как да кажа на баба ми, че съм лесбийка?

xxxbrokenhearthxxx
11-19-2011, 19:24
Проблема е следния.. Всеки път като отида на гости при баба ми тя започва да ме разпитва, интересува се (нали знаете как са бабите ;д) и по едно време започва да задава едни въпроси от рода на:
"Намери ли си някое добро момче" или пък "за в бъдеще като се ожениш за съпруга си какво дете искаш да имаш" .. :shock: и просто не знам какво да и кажа. Не знам как да и кажа, че не се интересувам от мъже. :( писна ми всеки път да ме пита такива шибани въпроси.. :(

ScarletBite
11-19-2011, 19:25
недей. най-много да докараш инфаркт на жената.

Luidgie
11-19-2011, 19:25
А ти си една шибана егоистична кучка. :)

SisiStrange
11-19-2011, 19:29
Приемай го на бъзик и отговаряй уклончиво. Въобще не виждам причина да и казваш.

DeLaSoul
11-19-2011, 19:31
винаги можеш да кажеш, че не си срещала мъж, който да ти хареса... теоритично вярно :oops:

lubovvv
11-19-2011, 19:31
Важно е да не си активна лесбийка, че става страшно

xoxi
11-19-2011, 19:36
Просто й отговаряй, че още не мислиш за никакви мъже или че не ти трябват за сега. Няма нужда да се впускаш в подробности относно сексуалната си ориентация. Най-много да си изпросиш n-пъти повече въпроси.

fenkaaa
11-19-2011, 19:44
Защо пък е нужно да и казваш ? Просто и кажи,да престане да ти задава такива въпроси,че за момента не те интересува никой .. и така :D

xxxbrokenhearthxxx
11-19-2011, 19:52
Нда.. Права си. Ще започне да разпитва още повече. По добре да си мълча засега, но все пак ми е някфо.. Примерно недай си боже да ме срещне из града в кофти момент и направо ще си умра от неудобство. :(

scrooper
11-19-2011, 19:54
Кажи, че сега не му е времето, имаш да учиш уроци :Р

LeprikonA
11-19-2011, 21:00
Важно е да не си активна лесбийка, че става страшно

ко речи??

StringTheoryPracticist
11-19-2011, 21:12
Нали беше казала, че харесваш някакви момчета, които са ти били за аватар? И беше казала, че не си девствена? Не си ли бисексуална?

Azoria
11-19-2011, 21:31
недей. най-много да докараш инфаркт на жената.

Да,запази го за себе си и може би за родителите си. :)

antineutral
11-19-2011, 21:39
Същият успех би постигнала, ако обясняваш на последния циганин теорията за относителността(освен ако баба ти няма заложби на модерна баба). Но можеш да му кажеш, че Вселената е готина и сичко си е точно на мястото в нея, демек добре ти е и така и един ден ше срещнеш любовта(без да й уточняваш пола). :)

TykaSePisheNick
11-19-2011, 21:39
Нали беше казала, че харесваш някакви момчета, които са ти били за аватар? И беше казала, че не си девствена? Не си ли бисексуална?
Тя пък откъде пък да знае какво се случва с нея..

BlindedAngel
11-20-2011, 04:22
Разровете се из предните коментари и ще видите как обяснява надълго и нашироко как "тоз" тука ще става баща 8)

FAIL :booooomb:

justsimple
11-20-2011, 04:56
Кажи й, че още си много малка за такива неща, което си е истина предвид това, че се мислиш за лесбийка :).

Mi6inka
11-20-2011, 05:27
Кажи й, че още си много малка за такива неща, което си е истина предвид това, че се мислиш за лесбийка :).

И ти от къде знаеш тя на колко е години? И дали наистина не е лесбийка.

Към авторката: наистина можеш да изчакаш за сега. До колкото помня от някакви теми само майка ти знаеше, нали? Или вече и баща ти знае? Просто отклонявай въпроса с нещо от сорта на "Като си намеря момче, ще ти кажа, не ме питай повече" или нещо такова.

xxxbrokenhearthxxx
11-20-2011, 07:01
що лъжеш бе идиот :lol: аз с мъж не съм спала никога. :? А и нямам никакво желание.

xxxbrokenhearthxxx
11-20-2011, 07:03
не съм малка..на 18 съм. И не се МИСЛЯ за лесбийка. Просто съм такава. :?

Verminaard
11-20-2011, 07:05
Няма лезбийки,има само жени които не са намерили добра пишка.
Факт.

Luidgie
11-20-2011, 08:49
що лъжеш бе идиот :lol: аз с мъж не съм спала никога. :? А и нямам никакво желание. Ооо! Ти пък като че ли не лъга и не маза, за това не очаквай някой да ти вярва!

anonymous708973
11-20-2011, 08:51
Трай си. Нито ще й хареса на баба ти, нито ще те разбере.

HotLife
11-20-2011, 09:28
Бива ли да си такава пача... Допреди няколко месеца писа стихотворения и се вричаше в любов на ония Аурис, а сега изведнъж се оказа, че си 100% лесбийка :lol: я се осъзнай

Nithael
11-20-2011, 09:39
я се осъзнай
http://prikachi.com/images/522/4059522q.jpg

horacio
11-20-2011, 09:52
ей, а кво стана с Аурис нали беше влюбена в него :shock:

xxxbrokenhearthxxx
11-20-2011, 12:34
Беше отдавна, а и тогава тролвах мощно :oops: а вие взехте че ми повярвахте :razz:

Luidgie
11-20-2011, 13:47
Беше отдавна, а и тогава тролвах мощно :oops: а вие взехте че ми повярвахте :razz: Да к'во са няколко месеца?

HotLife
11-20-2011, 14:18
аз пък мисля, че и сега тролваш :)

KumchoValcho
11-20-2011, 14:26
Приемай го на бъзик и отговаряй уклончиво. Въобще не виждам причина да и казваш.Абсолютно
Просто казвай, че не ти е до това и т.н.
Бабите са си такива, не ги приемай мн навътре 8-)

ScarletBite
11-20-2011, 14:59
сериозно недей. и бях сериозна за тва с инфаркта (а оная смешка с егоистичните кучки въобще няма да я коментирам). не можеш да очакваш човек от бай тошовото време да приеме нещо такова лесно. дори в сегашното уж демократично общество има хора, за които това не е нормално, камо ли за старото поколение. баба ти сигурно те обича много и ще те разбере, но преди това ще изплаче доста сълзи... а това може да бъде спестено.
най-добре си трай за нейно добро. аз също имам бая тайни от семейството си, колкото и да се доверявам на майка си и леля си и въпреки че примерно съм им разказвала как съм правила свирка на еди си кой. обаче те и двете са били страшни мацоранки навремето и това не ги стряска така, както да речем би стреснало другата ми леля. преценяй на кой колко можеш да кажеш... по това колко могат да понесат. а някои неща изцяло трябва да се прикриват, поради простата причина, че хората, които те обичат, се притесняват за теб повече, отколкото ти за себе си... и имат други критерии за правилно и грешно.

Luidgie
11-20-2011, 15:07
ScarletBite кое му е смешното? Само казвам, това което и ти, по по-разбираем за малоумната и глава начин. :)

ScarletBite
11-20-2011, 15:11
абе аз помислих, че говориш на мен 8-) щото тука във форума напоследък хич не ме харесват и подобни епитети валят ли, валят 8-)

fen7asy
11-20-2011, 15:12
AXAHXAHXHAHXAHXHAHXAHXHAHXHAXHAHXA :razz: :razz: :razz: :razz:

Luidgie
11-20-2011, 15:14
абе аз помислих, че говориш на мен 8-) щото тука във форума напоследък хич не ме харесват и подобни епитети валят ли, валят 8-) А, значи е станало недоразумение.

fen7asy
11-20-2011, 15:23
тролвала била :razz: колко си тъпа :? отново излъга целия форум..

иии уейт уейт.. 18? ВТФ МАН? преди няколко месеца беше на 15 :lol:

вече е ясно, че ядеш лайна, пич, няма кво да те питам :? даже доколкото си спомням майка ти и баща ти бяха умрели :lol: бахти тъпата.. ще ни лъже тука :? ние сме като едно семейство ;о а ти си зле. не си вътре.

Azoria
11-20-2011, 15:42
ние сме като едно семейство ;о а ти си зле. не си вътре.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Тук някой не може да пусне тема без да го оплюят ,както подобава.

Не мога да разбера какво ви пречи,че момичето има или си мисли ,че има по-различна сексуална ориентация. Темата ,дори и да е тролска ,може да да бъде полезна на някой друг в същото положение. :)
Много грубяни има тука... :?

Luidgie
11-20-2011, 15:48
Azoria грубияните не стават сами такива. Винаги има причина да си такъв, какъвто си. А и нали от малки ни бутат в едно общество, на малки злобни изчадия, които тъпчат всичко и всеки, и още от малки се оформяме като личности. Не се учудвай, че повечето хора са злобари.

SuperBadSuperFresh
11-20-2011, 17:59
Теоритично погледнато,ако спиш само с мацки цял живот,си умираш девствена,нали?
И теоритично,ако си на 25 примерно,лесбийка и се решиш на инвитро,си е непорочно зачатие,нали?
Ей,ега си ексзистенциалните теми,не се бях замислила до сега...

За да не е спам:Не й казвай изобщо.

LeprikonA
11-20-2011, 18:36
ние сме като едно семейство ;о

това ми хареса :lol:

Auriss
11-20-2011, 20:43
Та кога ще ме запознаваш с баба си ? :lol:

//

този раздел е яко фън тази вечер :lol:

fibichkaa
11-21-2011, 00:20
Ех тия баби , нека си приказва жената отговаряй и нещо и тфа е.

xxxbrokenhearthxxx
11-21-2011, 05:16
тролвала била :razz: колко си тъпа :? отново излъга целия форум..

иии уейт уейт.. 18? ВТФ МАН? преди няколко месеца беше на 15 :lol:

вече е ясно, че ядеш лайна, пич, няма кво да те питам :? даже доколкото си спомням майка ти и баща ти бяха умрели :lol: бахти тъпата.. ще ни лъже тука :? ние сме като едно семейство ;о а ти си зле. не си вътре.
Бъркаш ме с някой. Никога не съм писала, че майка ми или баща ми са били умряли или, че съм на 15 :?

lunichkataaa
11-21-2011, 06:45
А защо изобщо трябва да й казваш нещо?

SunsetGirl
11-21-2011, 17:00
Проблема е следния.. Всеки път като отида на гости при баба ми тя започва да ме разпитва, интересува се (нали знаете как са бабите ;д) и по едно време започва да задава едни въпроси от рода на:
"Намери ли си някое добро момче" или пък "за в бъдеще като се ожениш за съпруга си какво дете искаш да имаш" .. :shock: и просто не знам какво да и кажа. Не знам как да и кажа, че не се интересувам от мъже. :( писна ми всеки път да ме пита такива шибани въпроси.. :(

Ох,миличка напълно те разбирам.
Аз,като отида при моята баба не пропуска да ме попита,какво става с гаджетата,имаш ли си приятел,и казано честно ми става неудобно все да овъртам,все да отричам,казвам и намират се там,флиртувам с еди кого си,и тя ми отвръща,ами айде де покани го у нас на гости да го видя,и положението става доста неловко.
Не е никакъв проблем да си намеря гадже /момче/,проблемът идва,че няма да ми пука за него във връзката,която ще имаме,следователно връзката се обезсмисля.
Видях,че някакво хлапе се бе изказало доста цинично за лесбийките,ами не искам да се хваля ,но не се уплаквм от ухажване спрямо мъжката страна към мен само че и най-смелият ухажор се отказва от мен,като види,че нищо не давам от себе си за него,и че въобще не проявявам никакъв интерес.
Профаните си мислят,че ни липсва мъжко внимание ,че не сме срещнали подходящия,ама иди им разправяй все едно аз да се опитам да убедя хетеросексуален мъж,че е гей затова,че все още не е срещнал подходящия мъж.
Също видях изказвания,че ако една жена е лесбийка значи е двствена дрън-дрън,хора образовайте се малко /има си играчки за тая работа,пръсти/,а и един мъж никога не може да задоволи една жена,както жената го прави особено,ако между двете мацки има чувства :)

anonymous708973
11-21-2011, 17:32
един мъж никога не може да задоволи една жена,както жената го прави особено

Тия ги разправяй на някой друг. Нямам абсолютно нищо против хомосексуалните, даже съм ЗА тях и ги подкрепям и защитавам, но не желая да слушам подобни глупости.

Тялото на мъжа е създадено, за да допълва женското. По-цинично казано, когато на мен толкова ми се прави секс, че единственото, което искам, е да бъда запълнена изцяло, искам пенис, не вибратор или някаква подобна играчка.

Luidgie
11-21-2011, 17:40

Тия ги разправяй на някой друг. Нямам абсолютно нищо против хомосексуалните, даже съм ЗА тях и ги подкрепям и защитавам, но не желая да слушам подобни глупости.

Тялото на мъжа е създадено, за да допълва женското. По-цинично казано, когато на мен толкова ми се прави секс, че единственото, което искам, е да бъда запълнена изцяло, искам пенис, не вибратор или някаква подобна играчка. :lol: :lol:

bebchoOoOoOo
11-21-2011, 18:05

Тялото на мъжа е създадено, за да допълва женското. По-цинично казано, когато на мен толкова ми се прави секс, че единственото, което искам, е да бъда запълнена изцяло, искам пенис, не вибратор или някаква подобна играчка.

Право в целта \:D/ Абсолютно съм съгласна, много точно казано! Въпреки, че ми се иска да пробвам как е секса с жена, съм много далеч от мисълта, че ще ме задоволи по-добре от мъж.

SunsetGirl
11-21-2011, 19:11
Добре де,добре,не искам да споря с хетеросексуални,които не са опитвали с жена,по която нямат чувства,мъжете са супер,номер 1 са,но колкото и да се стараят не могат да доставят такова удоволствие,както жените го правят,и повярвайте ми,че думите ми ще бъдат защитени от милиони жени по света,включително и от семейни жени омъжени за мъж ,грижещи се за няколко деца /говорим за такива,които са опитвали/ :)
Не знам сексът с момиче,по което си падаш,по което имаш чувства просто е повече от върховно,усещането е невероятно,ама не искам да ви убеждавам в неща,които не вярвате,и си имате мнение :)

SunsetGirl
11-21-2011, 19:18

Право в целта \:D/ Абсолютно съм съгласна, много точно казано! Въпреки, че ми се иска да пробвам как е секса с жена, съм много далеч от мисълта, че ще ме задоволи по-добре от мъж.

Аз те съветвам да не правиш секс с момиче,по което не си падаш, искаш да опиташ от любопитство,ще ти хареса,защото е по-нежно,но ако няма чувства,няма да е така страхотно.
Сексът с мъже също е приятен,но на мен не ми е хубаво да го правя с тях,защото не мога да правя любов с човек,по когото не си падам.
Сексът е СТРАХОТЕН САМО ТОГАВА,КОГАТО СИ ВЛЮБЕН В ТОЗИ ЧОВЕК,когато чувствата ви са взаимни :)

kireca
11-21-2011, 19:29
Вземи запази тази "приятна" новина за себе си, щото най-много да и докараш някой сърдечен удар да се тропяса там , ама ако искаш да я самоубиеш , кажи - ко стаа бабо , аз съм лесбийка и готово :)

SunsetGirl
11-21-2011, 19:35
PinkPan7her,по твоята логика сексът с мъже ми е задоволителен,ама истината е,че съвсем не е така,просто не ми пука за мъжете,не ме вълнуват затова не мога да правя качествен секс с тях :)
Колкото до авторката пак се повтарям,не и казвай истината,заобикаляй,овърта й,отричай,лъжи,не приятно е,ама съдба,не е лесна нашата,а онези ,които ти отговарят грубо не им обръщай внимание,да си гледат работата.

bebchoOoOoOo
11-21-2011, 20:47
SunsetGirl, аз си имам сериозна връзка с момче, което напълно ме задоволява, и не съм тръгнала да правя секс с момиче, а и едва ли някога ще опитам де, просто ми е нещо като фантазия, която не е задължително да реализирам. И другото, което е - невъзможно е дори да си представя, че мога да изпитам чувства към жена.В крайна сметка - всеки към това, което го тегли...

SunsetGirl
11-21-2011, 21:18
SunsetGirl, аз си имам сериозна връзка с момче, което напълно ме задоволява, и не съм тръгнала да правя секс с момиче, а и едва ли някога ще опитам де, просто ми е нещо като фантазия, която не е задължително да реализирам. И другото, което е - невъзможно е дори да си представя, че мога да изпитам чувства към жена.В крайна сметка - всеки към това, което го тегли...

Аха,разбирам те,това е много хубаво,че си влюбена и имаш връзка с момчето,което обичаш.
Това,че си фантазираш с жени,няма нищо лошо,явно имаш някакво привличане и към жени,без да го осъзнаваш по-дълбоко.
Чувала съм от мъже,че харесват мръснишкото,перверзното в една жена,и че всяка една жена се крие малко или много мръсница.
Сега не искам да кажа,че си обратна,ама иди го кажи на 1-ия човек на улицата,че си фантазираш как правиш разни неща с жени,дали няма да те нарече ''обратна'',какво да кажа във всяка е заложено при едни се отваря,при други не,едни го отричат,трети не си го признават пред себе си.
Абе,и аз преди бях лудо влюбена в едно момче,бях готова на всичко за него,с години го обичах само него,треперях като перо,когато го видя,все той ми беше в главата,но никога не казвай никога,ни най-малко съм искала да се влюбя в момиче,а и не вярвах,че някога ще ме привлече някоя жена,но какво стана .
Просто разбрах,че ,когато ти е писано да се влюбиш в човек от твоя пол,ще се влюбиш,колкото и да не го искаш,съдба,така е псиано да стане,и не може да избягаш от това.

Auriss
11-21-2011, 23:15
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

последната страница е просто .... :lol: :lol:

antifashionshit
11-22-2011, 05:56
^ нали :razz: :razz: :oops:

LeprikonA
11-22-2011, 06:10
^аз само заради сеира чета още :lol:

LadyDaisy
11-22-2011, 07:31
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ще взема да пометна още преди да съм забременяла
Сега очаквам да се включи някой зоофил и да обяснява, че нито мъжете, нито жениет могат да доставят такова удоволствие с език, както кучето!
После ще се включи някой некрофил и ще каже, че след 40-тия ден няма значение - където и да бутнеш все влиза.....
Баси логиките в тая тема..... :D

xxxbrokenhearthxxx
11-22-2011, 08:21
SunsetGirl, харесвам начина ти на мислене. :) благодаря ти за дългия и смислен пост... :-)

Иначе... :D ебаси логиката вадите :razz: един мъж те запълвал викаш :lol:

fenasf
11-22-2011, 14:36
:razz: лесбийка била

спри да гледаш американски филми

BrainlessROCKBABY
11-22-2011, 14:56
Просто й отговаряй, че още не мислиш за никакви мъже или че не ти трябват за сега. Няма нужда да се впускаш в подробности относно сексуалната си ориентация. Най-много да си изпросиш n-пъти повече въпроси.

SunsetGirl
11-22-2011, 16:28
Ще взема да пометна още преди да съм забременяла
Сега очаквам да се включи някой зоофил и да обяснява, че нито мъжете, нито жениет могат да доставят такова удоволствие с език, както кучето!
После ще се включи някой некрофил и ще каже, че след 40-тия ден няма значение - където и да бутнеш все влиза.....
Баси логиките в тая тема..... :D

Значи по-гнусно изказване от профан,не бях чула ,явно думите ми са ви жегнали,не искам да убеждавам хора,които имат мнение по даден въпрос.
Ами,зоофили,надали ще се включат,но определено милиони жени по света,които са хетеросексуални,и са оптвали с жена,ще потвърдят думите ми,колкото и неприятни да са те за хомофобите.
Ти,ако щеш и секс с куче прави,не ме интересува,въпреки,че хомосексуалността няма нищо общо с това да правиш секс с животни,но това е отделна тема :)
Няма слава ,че зоофилите изпитват по-добър секс от този,който хората правят ,но повярвай ми славата на две жени,които правят любов и удоволствието от това е всеизвестна :)
Жените имат определени точки,които мъжете нямат,и оттам се възбуждат,и откачат от кеф,а мъжът какво прави,свля си гащите ,ръга за 30 минути и готово,30 минути,Боже,та аз не мога да се спра да целувам човека до мен с часове по цял ден,и цяла нощ не я оставям намира,а мъжът ,хайде да не говоря.
Колкото и да говорите против хомосексуалността ,няма да ме направите хетеро,все едно аз да ви убеждавам,че сте гей,разбирате ли?!
Не случайно е казано,жената е богатство :)

А,и освен това ще кажа на онези,които плюят лесбийките,че мечтата на всеки мъж е да види две яки мадами как се хапят,за повечето мъже няма нищо по-красиво от тази гледка,а и като че ли лесбийките са по-приети,отклокото гейовете-мъже

P.S Не ми се занимава да се обяснявам на ПРОФАНИ

За повечето хетеросексуални мъже ,ние просто не сме намерили подходящия,все едно аз да им обяснявам,че те са гей,но не го осъзнават затова ,че не са срещнали подходящия мъж

anonymous708973
11-22-2011, 16:40
Жените имат определени точки,които мъжете нямат,и оттам се възбуждат,и откачат от кеф,а мъжът какво прави,свля си гащите ,ръга за 30 минути и готово,30 минути,Боже,та аз не мога да се спра да целувам човека до мен с часове по цял ден,и цяла нощ не я оставям намира,а мъжът ,хайде да не говоря.

Хайде не говори наистина, не ти се удава. Нито мисленето.
Няма такова нещо като "мъжът". Стига с тия общи знаменатели. Ако ти си попадала на такъв, голяма част от нас имат мъже до себе си, на които - изненада - им пука за нашето удоволствие, да не говорим как има постоянен физически контакт (целувки, милувки и т.н.).
Не поставяй всички мъже под един знаменател, да не взема аз да поставя всички тийнейджърки-лесбийки на едно и да кажа, че това са неосъзнати пуберски фази, а?

мечтата на всеки мъж е да види две яки мадами как се хапя
Отново общ знаменател. И отново грешиш. Познавам много мъже, които не гледат и не се кефят ХИЧ на лесбийки.

П.П. Не съм хомофоб.

GotToLoveYou
11-22-2011, 16:44
По-добре не и казвай за сексуалната си ориентация (както те и съветват повечето тук) Просто и кажи ,че не си срещнала момче,което да ти хареса и това е :)

LeprikonA
11-22-2011, 16:55
не мога да съм по-съгласна с PinkPan7her. доста добре ти го каза, а дано спреш вече да квичиш едно и също, че ставате
1)жалки
2)банални.

SunsetGirl
11-22-2011, 17:32

Хайде не говори наистина, не ти се удава. Нито мисленето.
Няма такова нещо като "мъжът". Стига с тия общи знаменатели. Ако ти си попадала на такъв, голяма част от нас имат мъже до себе си, на които - изненада - им пука за нашето удоволствие, да не говорим как има постоянен физически контакт (целувки, милувки и т.н.).
Не поставяй всички мъже под един знаменател, да не взема аз да поставя всички тийнейджърки-лесбийки на едно и да кажа, че това са неосъзнати пуберски фази, а?

мечтата на всеки мъж е да види две яки мадами как се хапя
Отново общ знаменател. И отново грешиш. Познавам много мъже, които не гледат и не се кефят ХИЧ на лесбийки.

П.П. Не съм хомофоб.

Да,де само където не съм в пубертета,не ме разбра :)
Не съм казала,че съм попадала на мъж,който не може да свърши тая работа добре,вярно е,че повечто мъже ги интересува само да ръгат,но както каза и ти,има и такива,които ги е грижа за нашето удоволствеие.
Проблемът е за пореден път се повтарям,че мен мъже не ме вълнуат ,не ми пука за тях,милиграм не се интересувам от тях,не предизвикват трепет в мен,нямаш си напредстава колко хубави,свестни мъже съм отрязала ,и по-скоро сами се отказват да ме ухажват,като видят,че не давам нищо от себе си,че нямам реакция от тях,просто си намират друга,която може да им отвърне.
Следователно не мога да правя качествен секс с мъж,за когото не ми дреме ,а доказателството за хубавия секс с двойка жени са задомените хетросексуални майки с по няколко деца,които са опитвали това,и признават,че усещането е невероятно пак се повтарям,потретвам.
Има много хетеросексуални момичета,които обичат приятелите си,но са опитвали секс и с момиче от любопитство,и казано честно никак не се оплакват от това,което са изпитали,но признавам,че има и много жени,които никога не биха пробвали подоно нещо ,защото не им харесва,не ги влече дори ги е гнус.
Като казах гнус познавам една мацка,която мисли лесбийките за извратени,но на самата нея и се случи да бъде привлечена от жена,и е изключително объркана.
Вярно има мъже,които ги е гнус от нас,но не са и малък брой мъжете,които откачат ,като видят нещо подобно толкова красиво и нежно ;)
Точка.

pe6oSribata
11-22-2011, 17:36
Това за да станеш лесбийка е заложен някакъв проблем което те е подтикнало.Не може просто така да се отклониш от природата,то по тая логика ние хората щяхме да сме двуполови.А и как може да си лесбийка като дори не си опитвала чеп ? Моят съвет е да отидеш на психиатър,имаш някакви психически отклонения и проблеми.

SunsetGirl
11-22-2011, 18:02
Не,не съм против природата си,против общо приетото съм,но за повечето профани и хомофоби ние сме болно общество,какво да не би като отида на психиатър,психиатърът да ме направи хетеросексуална :-D
Да,гейчетата сме си болни,ненормални даже спрях да се засягам на подобни невежи изказвания,всеки си има мнение,и аз не мога и не желая да убеждавам никого за нищо .
Ако,имате някакви изказвания,мнемия или въпроси,моля пишете на ЛС,в крайна сметка пишете по темата

PaffXdd
11-22-2011, 18:19
съгласявам се с SunsetGirl .. Подкрепям всичко казано .. Радвам се че има човек с моето виждане по въпроса ..

Luidgie
11-22-2011, 18:28
А онзи ден гледах порно с един кон, една жена и един мъж... :oops:

SunsetGirl
11-22-2011, 18:41
Ами,включвай се и ти за 3-ка щом ти харесват подобни гнусотии,ако искаш и с педофил се чифтосай никой не го вълнува това ;)
Малиии,междодругото днес ,като си пътувах с автобуса към Пловдив ,казвам ви спрял един баровец с мерцедес,и се сваля с евтина,и миризлива циганка ,ужас
Това да имаш пари,и да си лягаш с циганки с не знам си колко венерически болести поне си намери някоя чистоплътна ,това тоя трябва да е толкова загорял,нямам думи .8-)
Аз също не одобрявам безраборния секс между младите,гнусотиите им ,това,че правят секс по на 12 годинки,разврата,педофилит е,но това е друг въпрос.

Luidgie
11-22-2011, 18:43
Ами,включвай се и ти за 3-ка щом ти харесват подобни гнусотии,ако искаш и с педофил се чифтосай никой не го вълнува това ;)
Малиии,междодругото днес ,като си пътувах с автобуса към Пловдив ,казвам ви спрял един баровец с мерцедес,и се сваля с евтина,и миризлива циганка ,ужас
Това да имаш пари,и да си лягаш с циганки с не знам си колко венерически болести поне си намери някоя чистоплътна ,това тоя трябва да е толкова загорял,нямам думи .8-)
Аз също не одобрявам безраборния секс между младите,гнусотиите им ,това,че правят секс по на 12 годинки,разврата,педофилит е,но това е друг въпрос. К'во ми се връзваш на думите? Нито съм против теб нито нищо, просто се подигравам на къде ви тръгна спора. Аз пък съм ЗА педофилите. К'во ще ме набиеш ли?

martosz
11-22-2011, 19:11
По темата: Просто не казвай нищо и тва е. Както някой беше писъл приемай го на бъзик 8) .

Auriss
11-22-2011, 19:43
SunsetGirl - окей - всички сме съгласни ,че лесбийките сте много по-сносна стока от нас ,мъжете ,и че можете да се мляскате с другата мацка с часове наред.
Това те прави уникална ,неповторима ,величествена ,колосална секс машина и всички трябва да коленичим пред твоята божественост.
О ,велика бЛизалке ,как завиждам на личността ти. Иска ми се и аз да можех тъй ,но уви - не съм лесбийка ,колкото и да ми се иска. Висша раса сте вие и не мога и да си представя какво е да си като вас.

Ти си по-стойностен индивид от всеки хетеросексуален човек.

дано най-сетне спреш да си избиваш комплексите за малоценност във форума

antifashionshit
11-22-2011, 19:50
Висша раса сте вие и не мога и да си представя какво е да си като вас.
общо-взето се изчерпва с това да дебнеш в раздел любов теми за лесбийски

blahblaah
11-22-2011, 20:00
ако не е някоя модерна баба не и казвай :)

LadyDaisy
11-23-2011, 08:28
......

...

Миличка, хайде без да се обявяваш кой профан и кой не е без да си поговорила сериозно с него, а?
Да ти обясня - това което съм написала е саркастично, не знам защо се палиш щом човек се шегува ;)
Разбирам, че ти е супер хубаво с жени и т.н., ама моля ти се.
И аз бях с жена - признавам, че е хубаво, само че при мен винаги остава онова чувство на незавършеност - не се получава едното цяло, ако ме разбираш!
А ако ти си попадала само на мъже които искат да те боднат и ако може хич да не те пипат и целуват през това време - проблема си е твой! Ако не бях толкова ревнива бих ти предложила моя, който ме е докарвал до оргазъм без дори да си разкопчае ципа на панталона :)
Айде отиди изпий една студена вода, успкой се и виж, че в поста си нито се заяждам с теб, за да ми подскачаш, нито съм казала нещо лошо за лесбийките, че да ми се палиш!
Като отидеш и си присадиш чувство за хумор може и да схванеш идеята на поста ми! Аманот обсебени от манията си същетсва като теб!

xxxbrokenhearthxxx
11-23-2011, 10:56
SunsetGirl - окей - всички сме съгласни ,че лесбийките сте много по-сносна стока от нас ,мъжете ,и че можете да се мляскате с другата мацка с часове наред.
Това те прави уникална ,неповторима ,величествена ,колосална секс машина и всички трябва да коленичим пред твоята божественост.
О ,велика бЛизалке ,как завиждам на личността ти. Иска ми се и аз да можех тъй ,но уви - не съм лесбийка ,колкото и да ми се иска. Висша раса сте вие и не мога и да си представя какво е да си като вас.

Ти си по-стойностен индивид от всеки хетеросексуален човек.

дано най-сетне спреш да си избиваш комплексите за малоценност във форума
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

LeprikonA
11-23-2011, 11:21
^ някой май не схвана.

SunsetGirl
11-23-2011, 12:16
......

...

Миличка, хайде без да се обявяваш кой профан и кой не е без да си поговорила сериозно с него, а?
Да ти обясня - това което съм написала е саркастично, не знам защо се палиш щом човек се шегува ;)
Разбирам, че ти е супер хубаво с жени и т.н., ама моля ти се.
И аз бях с жена - признавам, че е хубаво, само че при мен винаги остава онова чувство на незавършеност - не се получава едното цяло, ако ме разбираш!
А ако ти си попадала само на мъже които искат да те боднат и ако може хич да не те пипат и целуват през това време - проблема си е твой! Ако не бях толкова ревнива бих ти предложила моя, който ме е докарвал до оргазъм без дори да си разкопчае ципа на панталона :)
Айде отиди изпий една студена вода, успкой се и виж, че в поста си нито се заяждам с теб, за да ми подскачаш, нито съм казала нещо лошо за лесбийките, че да ми се палиш!
Като отидеш и си присадиш чувство за хумор може и да схванеш идеята на поста ми! Аманот обсебени от манията си същетсва като теб!

LadyDaisy,аз не се заяждам аз споря,не бъркайте двете понятия ;)
Ще задам един въпрос,който е малко брутален,но се извинявам предварително,абе не ви ли е малко неприятно миризмата ,вкуса на онази работа на момчето,когато му целувате сещате се кое...... :-&
Не мога да си представя да спра да правя секс с жени това е като да спреш да ядеш месо и шоколад,и да нагъваш само зеленчуци,разбираш ли?!
Похвално е,че си изпитвала удоволствие от някого,без дори да те доскосне,при всеки е различно,едни може да се възбудят само от продължителни и страстни целувки други пък доста трудно се възбуждат.
Не се обиждай,но твоя приятел дори и да го познавах нямаше да представлява интерес за мен,а и другото,което каза,че си ревнива,което ми подсказва,че това не е любов,ревността не е любов,а проява на егоизъм,а егоизмът е типична мъжка черта среща се и в двата пола,но хайде да не задълбочавам .
Добре,на теб ще ти е приятно ли да правиш любов с човек,по когото не изпитваш чувства,страст,то и дори да правите секс ,то това няма да е секс,ако и двмата не сте влюбени,трудно би се получило.

LadyDaisy
11-23-2011, 12:26
Еееее, мила, а на теб не ти ли понамирисва малко на риба женската ваджайничка!? И при двата пола е въпрос на хигиена, а не на това мъж ли е жена ли е....
Да ревнива съм, защото не бих позволила друга да е интимна с мъжът ми щом той е с мен ;) Дори и да имах връзка с жена, пак не бих искала тя да ляга с друг/а. Въпрос на принципи е - ако сме заедно сме наистина заедно ;)
Радвам се, че си категорична в позицията си за секса с жени, но ми звучиш сякаш си убедена, че жените трябва да са с жени, което аз не съм съгласна, че е така. Погледни примерите в природата и ще разбереш, че мъжкият и женският индивид са създадени един за друг, за да се допълват. Хората, привлечени от собствения си пол са изключение в природата, което доказва, че все пак не сме точно животни и че имаме право на избор ;)
А за секса без любов - никъде не съм споменавала за секс без чувства - винаги съм изпитвала чувства към партньора си, дори и да се е случвало така че връзката да е била за една нощ само.
Ревността пък е една съвсем различна тема и ти гарантирам, че жените са не по-малко ревниви от мъжете - не знам как си стигнала до този извод но жените са по-наситени в относно емоции и чувства - по-големи егоисти сме, по-ревниви сме и повече се вживяваме в нещата ;)

Авторката - по=добре спести на баба си тази новина, старите хора винаги искат внуци, пра-внуци, ще ти се намила на главата, че с този си избор да си хомо никога няма да им доставиш това щастие - а да ти мрънкат е кофти....

SunsetGirl
11-23-2011, 15:01
Ммм,не,не то хигиената си я спазват,просто ми е направило впечетление,че на много мои познати и приятелки не им е особено приятно да правят свирки на момчето,тази работа не им се нрави много,много,не гледам само по себе си.
Мъжът и жената са създадени един за друг,ОК,няма да споря,всеки,кой каквото го привлича :)

bebchoOoOoOo
11-23-2011, 17:02
Еее, SunsetGirl, айде стига вече, ти едва ли не почна да ни убеждаваш, че секса с мъже не е хубав и не е правилно да го практикуваме! Ти сама каза, че няма как да правиш секс с човек, към който нямаш чувства и не те привлича - ами, представи си - и за нас е така! Няма как да убедиш един хетеросексуален човек, че секса с неговия пол си заслужава повече, както и един хомосексуален, в обратното! А на въпроса ти - не, не ми е гнусно, нито са ми гадни миризмата и вкуса като правя свирка на приятеля ми - човека си има перфектна хигиена и ми е много приятно даже. Айде стига - изглежда все едно ни проповядваш колко е правилна и неповторима твойта сексуалност - ми прави си секс с жени, това си твой избор, ама не се опитвай да убеждаваш другите, които не са на твоето мнение! ;)

CBETO3APA
11-23-2011, 17:38
по-добре не и казвай :)

Luidgie
11-23-2011, 18:24
Почнахте яко да се излагате, айде поспрете се малко.

RisingStar
11-23-2011, 20:39
Не и казвай според мен . Просто следващия път като те пита нещо подобно казваш , че сега не ти е до момчета или увърташ някак въпроса.. :)