Влез

View Full Version : Сериозен проблем!Моля за съвет!

divaleks
11-20-2011, 13:55
Тя ли е твърде тясна,или аз съм "голям"?С приятелката ми на 3-4 пъти опитахме да правим секс,но не се получава.Просто не влиза.За девствена-не е! Имала е полови контакти с 3 момчета (с едното е била близо 2 години).Любовна игра има,всичко което е нужно.Възбуждам я адски много,но когато тръгна да го вкарвам - не влиза.Отделно усещам,колко мъничка и тясна е,но ме е страх да бъда груб,за да не я нараня.Нея също я боли.Казва,че се чувства супер,отпусната е - но не става.Да не говорим,че когато пробваме я боли.И друг път се е случвало с друго момиче,но тогава "понапънахме" и двамата и става,а с нея не.Какво по дяволите става?Ако има значение тя е на 21,аз на 24 :)

AlokiNn
11-20-2011, 13:57
Сменете позата :-o

divaleks
11-20-2011, 13:58
Пробвахме какви ли не,тя отгоре,аз отгоре и т.н. пф ...Не става и не става.

divaleks
11-20-2011, 14:01
Истината е,че дори когато вкарвам и 1 си пръст е тесничко,а пък не е девствена.. :? откачам

TheGuardian01
11-20-2011, 14:35
Лубрикантче,колега. И ще трябва с пръстчета да си поиграеш. Друг вариант- не виждам :-o :-o

Rebirthing
11-20-2011, 14:48
Лубрикант, ако и тогава не стане, просто не знам :-o .

Тези с които е била да не би да са им били по-тънки от твоя пръст дори :shock: . Това е доста странно...

divaleks
11-20-2011, 15:04
Ами моят си е "голям" според нея.Не тръгвам да се хваля,в случая направо ми се плаче...С другите казва,че никога не е имало проблем.С мен обаче има.Спал съм и с други,всеки път в началото е било малко трудно,но не и невъзможно.

DragonLady
11-20-2011, 16:43
Била съм в ситуацията на приятелката ти. Момчето беше твърде надарен и на дебелина и на дължина и не се получи, понеже аз съм доста тясна отдолу.
Това което може да опитате е с лубрикант, ако и тогава не стане ... вече няма оправия.

Biskfitka
11-20-2011, 16:46
Лубрикант.Работиш малко с повече пръстчета (не едно ;д ) и трябва да стане,няма как да не влезе бе 8-)

Mi6inka
11-20-2011, 17:43
+ за лубриканта и за пръстчетата

i4o96
11-20-2011, 17:45
Лубрикант, ако и тогава не стане, просто не знам :-o .

Тези с които е била да не би да са им били по-тънки от твоя пръст дори :shock: . Това е доста странно...
Пич загубен си :D

nezabelejimata
11-20-2011, 19:27
Виш при мене имаше подобен проблем. Но приятеля ми си анмери решение. Тай почваш с едн пръст после след известно време с два и т.н. ( ся не прекалявай :D ) като добавиш и лубрикант и трябва да стане... Късмет :-)

shadowcrew
11-20-2011, 19:33
Случвало ми се е,за щастие в момичето имаше лубрикант и пробвахме - стана.

divaleks
11-20-2011, 21:15
Пробвахме как ли не,с презерватив ,без.Положението е трагично.Един вид ,никога няма да стане или ?Защото ако е така , мааамка му , искам я!

divaleks
11-20-2011, 21:17
DragonLady изобщо ли не стана :shock: Мамка му,мамка му,мамка му..Реално възможно ли е да не влезе,никога :shock: ? омг!!!

BezDuh
11-20-2011, 21:19
С пръсти преди това пробвахте ли? А лубриканта?

DragonLady
11-20-2011, 21:22
DragonLady изобщо ли не стана :shock: Мамка му,мамка му,мамка му..Реално възможно ли е да не влезе,никога :shock: ? омг!!!

Стана след около 5 опита, ама ме болеше адски много. Чувствах се така все едно ме протрива, а беше с презерватив, по който уж трябва да има лубрикнат, ама хич не го усещах тоя лубрикант ... кеф - 0 болка 100% Дори и няколко часа след това още ме наболяваше. Не повторих с това момче, не съм мазохист.

пс извинявай, че го казвам така директно, не искам да ти отнемам всякаква надежда, а просто да съм обективна.

divaleks
11-20-2011, 21:25
Пробвах с пръсти..Със зор 2 ! с лубрикант обаче не сме..И все пак,тя си е достатъчно влажна.Просто когато реша,че е момента да го вкарам,греда!

DragonLady
11-20-2011, 21:26
Пробвах с пръсти..Със зор 2 ! с лубрикант обаче не сме..И все пак,тя си е достатъчно влажна.Просто когато реша,че е момента да го вкарам,греда!

Пробвайте с лубрикант, може и да се получи.

divaleks
11-20-2011, 21:28
Ще опитаме..Но вече се съмнявам,че някога ще стане.Как може да е толкова мъничка изобщо ??? Или моя е ненормален?Вярно че е по-дебел и голям,ама за какво ми е?Който мисли,че да си надарен е + жестоооко се лъже.Бих го резнал .. Та към същинския ми въпрос.Има ли някаква вероятност,никога да не влезе?

DragonLady
11-20-2011, 21:31
Ще опитаме..Но вече се съмнявам,че някога ще стане.Как може да е толкова мъничка изобщо ??? Или моя е ненормален?Вярно че е по-дебел и голям,ама за какво ми е?Който мисли,че да си надарен е + жестоооко се лъже.Бих го резнал .. Та към същинския ми въпрос.Има ли някаква вероятност,никога да не влезе?

Не можем да ти каже дали има шанс или не. Нито знаем на тебе колко ти е голям и дебел, нито тя колко тясна и дали е плитка или дълбока.
Не се отчайвай ;) Това момче с което аз бях пробвала в момента сме си много близки приятели и вчера ми сподели, че го направил с една негова колежка и на мацката хипер много и харесало, че му е толкова голям и дебел, та чак не могла да повярва на очите си. Но по думите му, тя е била широка от долу.

imamkrasivouho
11-20-2011, 21:33
Ами ако си си хванал някоя 12годишна какво очакваш?!

divaleks
11-20-2011, 21:34
Ако не стане .. не искам да мисля.Тя не е такава,че да поставя секса на 1 място,но каква връзка,ще е без него?И двамата имаме нужда,от такава близост.А не става.Ужасно е ..

divaleks
11-20-2011, 21:35
Тя е на 21 .. Не виждам какъв беше смисъла да споменаваш 12 годишна.Не съм педофил във всеки случай! :shock:

Rebirthing
11-20-2011, 21:54
Със зор и вкарваш 2 пръста ?! Това е абсолютно невероятно :shock: . Тези с които е била преди да не би членовете да са им били тънки като писалки ?! Вече сериозно почвам да си го мисля.

Честно, хвърляш ме в тъча. Пробвайте задължително с лубрикант.

imamkrasivouho
11-20-2011, 21:54
Според мене нещо те е метнала за бройката. :?

anonymous708973
11-21-2011, 07:28
Първото, което ми хрумва, е, че е девствена, ама се прави на оборотна. Съжалявам, няма как да не си го помисля.

Ако наистина ти е казала истината, пак ще трябва да подходиш, все едно е девствена. Мисионерската, слагаш й го точно на входа на влагалището и се пускаш надолу към нея БАВНО. Ще я боли и на теб ще ти е гадно, ама само в началото ще е така. Да не ти минава през ум да й го набиеш до край, най-много да не опрете до леглото никога вече. Болката там е страшно специфична, не е такава, каквато мозъкът ти е свикнал да приема (от юмрук, от коламаска и т.н.) и затова боли толкова странно и толкова много. ПОЛЕКА се кара.

Rebirthing
11-21-2011, 09:07
Първото, което ми хрумва, е, че е девствена, ама се прави на оборотна. Съжалявам, няма как да не си го помисля.

Той вече и е вкарал 2 пръста, със зор, ама ги е вкарал. При това положение не виждам как може да е девствена. Единственото кое ми идва на ум е, че просто има по-еластичен химен който всъщност никога не се е разкъсвал или поне не напълно.

divaleks, ти като и вкараш пръст или два вътре усещаш ли, че е тясно ?! Може ли да опипаш стените на вагината или продължава да има някакво съпротивление ?!

s0phie
12-06-2011, 21:58
Ами прекалено ти е дебел, според мене! хахх.. защотооо щом и преди си имал трудности значи, че просто си с по-дебел член! ... Давайте с лубрикант, а ако не стане има и друг вариянт.. може да те лъже, че не е девствена, защото тя е на 21... срамно си е в днешно време!