- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозен проблем!Моля за съвет!
Тя ли е твърде тясна,или аз съм "голям"?С приятелката ми на 3-4 пъти опитахме да правим секс,но не се получава.Просто не влиза.За девствена-не е! Имала е полови контакти с 3 момчета (с едното е била близо 2 години).Любовна игра има,всичко което е нужно.Възбуждам я адски много,но когато тръгна да го вкарвам - не влиза.Отделно усещам,колко мъничка и тясна е,но ме е страх да бъда груб,за да не я нараня.Нея също я боли.Казва,че се чувства супер,отпусната е - но не става.Да не говорим,че когато пробваме я боли.И друг път се е случвало с друго момиче,но тогава "понапънахме" и двамата и става,а с нея не.Какво по дяволите става?Ако има значение тя е на 21,аз на 24![]()
Сменете позата![]()
Пробвахме какви ли не,тя отгоре,аз отгоре и т.н. пф ...Не става и не става.
Истината е,че дори когато вкарвам и 1 си пръст е тесничко,а пък не е девствена..откачам
Лубрикантче,колега. И ще трябва с пръстчета да си поиграеш. Друг вариант- не виждам![]()
![]()
Ами моят си е "голям" според нея.Не тръгвам да се хваля,в случая направо ми се плаче...С другите казва,че никога не е имало проблем.С мен обаче има.Спал съм и с други,всеки път в началото е било малко трудно,но не и невъзможно.
Била съм в ситуацията на приятелката ти. Момчето беше твърде надарен и на дебелина и на дължина и не се получи, понеже аз съм доста тясна отдолу.
Това което може да опитате е с лубрикант, ако и тогава не стане ... вече няма оправия.
Лубрикант.Работиш малко с повече пръстчета (не едно ;д ) и трябва да стане,няма как да не влезе бе![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Пич загубен сиПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Виш при мене имаше подобен проблем. Но приятеля ми си анмери решение. Тай почваш с едн пръст после след известно време с два и т.н. ( ся не прекалявай) като добавиш и лубрикант и трябва да стане... Късмет
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Случвало ми се е,за щастие в момичето имаше лубрикант и пробвахме - стана.
Пробвахме как ли не,с презерватив ,без.Положението е трагично.Един вид ,никога няма да стане или ?Защото ако е така , мааамка му , искам я!
DragonLady изобщо ли не станаМамка му,мамка му,мамка му..Реално възможно ли е да не влезе,никога
? омг!!!
Стана след около 5 опита, ама ме болеше адски много. Чувствах се така все едно ме протрива, а беше с презерватив, по който уж трябва да има лубрикнат, ама хич не го усещах тоя лубрикант ... кеф - 0 болка 100% Дори и няколко часа след това още ме наболяваше. Не повторих с това момче, не съм мазохист.Първоначално написано от divaleks
пс извинявай, че го казвам така директно, не искам да ти отнемам всякаква надежда, а просто да съм обективна.
Пробвах с пръсти..Със зор 2 ! с лубрикант обаче не сме..И все пак,тя си е достатъчно влажна.Просто когато реша,че е момента да го вкарам,греда!
Пробвайте с лубрикант, може и да се получи.Първоначално написано от divaleks
Ще опитаме..Но вече се съмнявам,че някога ще стане.Как може да е толкова мъничка изобщо ??? Или моя е ненормален?Вярно че е по-дебел и голям,ама за какво ми е?Който мисли,че да си надарен е + жестоооко се лъже.Бих го резнал .. Та към същинския ми въпрос.Има ли някаква вероятност,никога да не влезе?
Не можем да ти каже дали има шанс или не. Нито знаем на тебе колко ти е голям и дебел, нито тя колко тясна и дали е плитка или дълбока.Първоначално написано от divaleks
Не се отчайвайТова момче с което аз бях пробвала в момента сме си много близки приятели и вчера ми сподели, че го направил с една негова колежка и на мацката хипер много и харесало, че му е толкова голям и дебел, та чак не могла да повярва на очите си. Но по думите му, тя е била широка от долу.
Ами ако си си хванал някоя 12годишна какво очакваш?!
Ако не стане .. не искам да мисля.Тя не е такава,че да поставя секса на 1 място,но каква връзка,ще е без него?И двамата имаме нужда,от такава близост.А не става.Ужасно е ..
Тя е на 21 .. Не виждам какъв беше смисъла да споменаваш 12 годишна.Не съм педофил във всеки случай!![]()