View Full Version : Толкова ли е много?
mimity9602
11-20-2011, 18:41
Толкова ли много искам, просто човек който да е искрен, мил, земен. Напоследък сякаш всички момчета са се превърнали в някакви женкари, а всъщност са кръгла нула с момичетата. Та по въпроса, толкова ли е рядко срещано това което търся? Има ли изопщо момчета които да търсят нещто повече от едното чукане?
Естествено че има, но явно не търсиш на правилното място.
Мноу сме умни и правим лошо първо впечатление, за това не ги срещаш.
anonymous708973
11-20-2011, 18:47
Не, няма. Всички са еднакви и искат само секс.
Вземи се в ръце малко.
LeprikonA
11-20-2011, 18:49
поредният заблуден човек, който очеизвадно не знае къде да гледа.
GOODNESS
11-20-2011, 18:56
Лично аз искам повече. Проблемът е, че не попадам на такива хора.
LambOfGod
11-20-2011, 19:15
A тези, които не искат само секс са тъпи лигльовци или педераси!
//Виждам, че си 96 набор... Или изчакай, докато с момчетата на твоите години станете хора или скачай на нечий 30 годишен хуй, защото точно в момента ти е притрябвал някой, който да е мил с теб.
ForzaFelipe
11-20-2011, 19:16
Има то,ама явно не е дошло времето да ги видиш,просто добре сме се скрили ;)
sasha_90
11-20-2011, 20:19
Има,но или се крият,или са заети.
shadowcrew
11-20-2011, 20:35
Има такива,но сигурно това което искаш им се струва много и им е по - лесно с някой друг.
Явно не движиш в подходяща среда.
Аз повечето момчета, които познавам са такива, каквито търсиш.
glezenafukla
11-20-2011, 21:32
Вземи се в ръце малко.
Съгласна съм.. и аз по едно време тамън бях почнала да се разколебавам и айде поредния със същите номерца.. и пак ми казва, ама на мене секса не ми е нещо водещо, не знам си кфо.. а, иначе, айде..айде..искам..искам.. ама все си мисля, че вината е и в момичетата, защото момчетата свикнаха да не им се отказва и ти като не му пуснеш все ще се намери някоя малка к**вичка, която да го направи..
Толкова ли много искам, просто човек който да е искрен, мил, земен. Напоследък сякаш всички момчета са се превърнали в някакви женкари, а всъщност са кръгла нула с момичетата. Та по въпроса, толкова ли е рядко срещано това което търся? Има ли изопщо момчета които да търсят нещто повече от едното чукане?
Няма такива. Съжалявам. :С
anonymous708973
11-21-2011, 06:07
Вземи се в ръце малко.
Съгласна съм.. и аз по едно време тамън бях почнала да се разколебавам и айде поредния със същите номерца.. и пак ми казва, ама на мене секса не ми е нещо водещо, не знам си кфо.. а, иначе, айде..айде..искам..искам.. ама все си мисля, че вината е и в момичетата, защото момчетата свикнаха да не им се отказва и ти като не му пуснеш все ще се намери някоя малка к**вичка, която да го направи..
Ти сериозно ли помисли, че съм сериозна?!
Абе, вие на по колко сте? 14? Колко опит имате, че да твърдите подобни смехории?
glezenafukla, това от страна на PinkPan7her беше сарказъм..
Ако всички бяха еднакви нямаше да е интересно.
Потърси малко по-хубаво,не всички са такива,до мен е едно от тези доказателсва :-)
има, не търсиш където трябва :)
Има,но или се крият,или са заети.
така е :) .. Аз от гаджето ми не искам секс тя ме пита :D .. не съм мн запален по това .. смисал обичам да го правим .. но не нахалствам ... аз когато искам секс например я питам искаш ли да го направим и така ... но до сега никога не съм бил с момиче само зарди секс ... предпочитам да ме обича с цялото си сърце от колкото секса .. :)
ИЗОПЩО
ХАХАХАХХА :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Скрий се някъде. :?
SisiStrange
11-22-2011, 15:08
Като ти мине пубертета, ще гледаш по друг начин на нещата.
VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 15:56
Вземи се в ръце малко.
А ти стига си се опитвала да поучаваш хората,.не ти се получава нещо.
Свесни момчета има,но не ги търcи по дискотеки,кръчми и чатове..
antifashionshit
11-22-2011, 15:59
аз съм единственият :oops:
също обичам и да готвя, минутка за самореклама
Тема за разведряване. Много ми е интересно как на 14-15 години очакваш някой да се държи като мъж... той още гласът не е завършен даже. Отделно, това, че попадаш на гафове, си е твой проблем. Няма по-смешно нещо от това да категоризираш хората по какъвто и да било параграф, защото винаги ще има изключения и когато ти забият едно изключение пред очите, ти става гадно, защото се чувстваш адски неловко. Защо не потърсиш проблем в твоя телевизор, авторке? Работи върху себе си, пък то по някое време ще се пръкне твоят човечец. Ако мислиш, че една депресия ще те извади от ситуацията, давай. Или пък да си излееш мъките във форум, но пак става. Много се разписах аз. Хайде със здраве!
NeverBack
11-22-2011, 19:01
Крием се авторке..
Мъжът взима това, което му предлагаш. Прави си изводите.
0bsessi0n
11-22-2011, 19:48
Тепърва ще срещаш всякакви хора и все ще се появят каквито търсиш из тях. Общите знаменатели никога не са били хубаво нещо и отчаяните теми също.
FuCKkK13
11-22-2011, 20:02
Вземи се в ръце малко.
Ти сериозно ли помисли, че съм сериозна?!
Абе, вие на по колко сте? 14? Колко опит имате, че да твърдите подобни смехории? всъщност PinkPan7her го каза с ирония :-D .. иначе има.. но трябва да знаеш какво търсиш.. и не знам как всички ми се отчайвате на по 13-25г. на тия години още нищо не сте видели.. айде на по 23-24-25 има хора,които вече имат деца и живота малко или много ги е съсипал и е някак си по приемливо.. ама да си на 13-20г. и да си имал 2-10 гаджета.. ми ще извинявате ама това,че сте попаднали вие на такива и че не знаете къде и как да търсите или че гледате на всички като общност в която всички мъже/момчета са еднакви.. ами вие сте си виновни ;)