Влез

View Full Version : Приятелят ми заминава за чужбина.

weezyfuckinbaby
11-20-2011, 19:39
Приятелят ми заминава за чужбина за 2 години и ще си идва само лятото.. Заедно сме от близо 1 година, а сме приятели от както се помня. Много го обичам наистина и искам да му направя някаква изненада да го разведря малко, защото е много тъжен напоследък покрай заминаването да е нещо романтично по-скоро. Благодаря ви предварително.

Момчето е на 18години.

shadowcrew
11-20-2011, 19:40
Аз бих закарал човека на почивка някъде само двамата.Ако нямаш такава възможност и имате време може и да запалите колата и да си направите няколкодневна обиколка из България - пак не е зле.

sasha_90
11-20-2011, 20:01
Подари му уикенд,който няма да забрави през тези 2 години.Предполагам,знаеш в какво да се състои той,сама каза,че сте приятели от както се помниш.А затова време трябва да си го опознала.

balu4ka
11-20-2011, 20:03
Подари му уикенд,който няма да забрави през тези 2 години.Предполагам,знаеш в какво да се състои той,сама каза,че сте приятели от както се помниш.А затова време трябва да си го опознала.

Важното-за миг не се отделяй от него.Бъдете заедно,колкото се може повече,преди да замине (:.

SisiStrange
11-20-2011, 20:09
Съгласна съм с горните мнения. :) Успех ви желая и дано се справите. Връзките от разстояние са трудно нещо, но има ли желание, има и начин.

sasha_90
11-20-2011, 20:09

Важното-за миг не се отделяй от него.Бъдете заедно,колкото се може повече,преди да замине (:.
Да,мислих си го да го напиша,но предполагам,че авторката и сама се досеща да го прилага.

weezyfuckinbaby
11-20-2011, 21:18
Благодаря ви. Ще се опитам да не я забрави :)

kyon
11-21-2011, 08:30
Може да му подариш ваша снимка. След като ще заминава ми се струва хубав подарък.

fenkaaa
11-21-2011, 11:04
По какъв случай заминава,че е толкова тъжен? Иначе да,ваша снимка ще е най-хубавия подарък,всеки път когато я погледне ще се сеща за теб :)

mimzchet0
11-22-2011, 07:02
А и със снимката...може да добавиш едно много хубаво пожелание...нещо свързано с вас..което винаги ще му напомня за теб и за хубавите ви моменти .. :)