View Full Version : Обвързани/Необвързани ?
katinkaaa
11-20-2011, 20:10
Честно казано аз съм от обвързаните,но на моменти наистина ми липсва свободата на необвързаните.. Да знаеш,че няма пред кой да обесняваш за действията и думите си :) .. Вие кое предпочитате и защо ?
Честно казано аз съм от обвързаните,но на моменти наистина ми липсва свободата на необвързаните.. Да знаеш,че няма пред кой да обесняваш за действията и думите си :) .. Вие кое предпочитате и защо ? Защо трябва да даваш отчет какво си правила?
katinkaaa
11-20-2011, 20:14
говоря принципно .. защото все пак малко или много трябва да се съобразяваш,че имаш човек до себе си :)
sasha_90
11-20-2011, 20:15
Хем искам да имам човек да себе си,на когото мога да разчитам,хем си казвам,че сама ми е по-добре и без това нямам време за любов.В крайна сметка,за сега,съм в клуба на необвързаните.
Обвързан съм и предпочитам това естествено. Споделям с нея, защото имам нужда да го правя, а не защото трябва :)
SisiStrange
11-20-2011, 20:18
По-щастлива съм обвързана и влюбена. Животът ми има повече светлинка и се будя весела сутрин. Освен това дори в трудни дни имам нещо, заради което да се усмихвам. Цялото усещане е някак по-слънчево. :) Щастието е много по-истинско, когато го споделяш.
Обвързана съм.И не,не ми липсва свободата (по никакъв начин не ме задушава...) ,защото съм щастлива с него ,а и си споделям с него (:.
От обвързаните съм. Но съм на същото мнение като авторката. :)
Факт е, че когато имаш човек до себе си - всичко е по-лесно, но пък и ако с този човек си от сума ти време - нормално е да ти се прииска нещо ново, различно. Без това моментално да значи край на връзката. Е, примерно не изневяра, а тройка, да речем... :D Да устройва и двете страни. :D
shadowcrew
11-20-2011, 20:29
Дали си обвързан или с брак са различни неща - едното ти оставя вратичка за навън. Но пък съм имал и случай с момиче което два дни след като се запознахме взе да ми забранява да се срещам с приятелите ми и да не заговарям други момичета. Шутът беше мигновенен!
fibichkaa
11-21-2011, 00:22
Не знам . Нямах възможността да бъда с любовта на живота си . Както и да е в момента съм обвързана , но ми липсва свободата опрeделено .
Маниииии, тука всички обвързани :D Аз съм НЕобвързан.
Хубаво е да си имаш гадже обаче, чакам с нетърпение да видя ква ще е следващата ми мадама 8)
Честно казано аз съм от обвързаните,но на моменти наистина ми липсва свободата на необвързаните.. Да знаеш,че няма пред кой да обесняваш за действията и думите си :) .. Вие кое предпочитате и защо ? Защо трябва да даваш отчет какво си правила?
А защо не ? Само да ти кажа , че в една връзка споделянето е много важно. Тук не става въпрос да даваш отчет , а просто да разкажеш деня си примерно. А иначе по темата обвързана съм от доста време и си ми харесва , пък и свобода си имам, никой не ме е спрял да правя нещо. :)
anonymous708973
11-21-2011, 05:44
Не съм била необвързана от бая време и си ми харесва така. Имам нужда да изливам целия тоя позитивизъм и обич върху нечия глава.
Преди 2-3 месеца бях чела статия в едно от женските списания: "... неща, които можеш да правиш само когато си необвързана" и повечето бяха тъпотии като "да прекараш цял ден пред компа, гледайки сълзливи сериали" и "да се разхождаш със зелена маска на лицето 2 часа, без никой да те гледа с ококорени очи", тук-там се бяха напънали да добавят неща от сорта на "да не сваляш очи от готиния тип в бара".
Предимствата да си обвързан за мен са в пъти повече.
bitchwolf
11-21-2011, 06:30
Необвързана съм и определено не се оплаквам. Добре съм си така. Разбира се да си обвързан е нещо прекрасно, стига да имаш точен човек до себе си. Е, аз не съм го намерила, но знам, че и това ще се случи.
Напоследък ми прави впечатление, че доста хора се страхуват от това да бъдат сами и се впускат във връзки колкото да притъпят усещането, че са самотни. Естествено те не продължават дълго и..търсенето пак започва. Според мен такова обвързване не носи нищо положително със себе си и в такива случаи да си самичък е по-добре. :)
VaMpiRKaTaaa
11-21-2011, 06:37
Обвързана съм.
Уцелила съм точният човек.
Не е някой хлапак на 20,а 30 е и изглежда страхотно.
Той самият е невероятен човек.
Дали си обвързан или с брак са различни неща - едното ти оставя вратичка за навън. Но пък съм имал и случай с момиче което два дни след като се
:lol: :lol:
Всичко е в главата ти. С брак или без брак, ако си обвързан, то не ти трябват вратички за навън. Останалото е прах в очите.
Не се излагайте с такива начини на разсъждение.
Необвързана съм и определено не се оплаквам. Добре съм си така. Разбира се да си обвързан е нещо прекрасно, стига да имаш точен човек до себе си. Е, аз не съм го намерила, но знам, че и това ще се случи.
Напоследък ми прави впечатление, че доста хора се страхуват от това да бъдат сами и се впускат във връзки колкото да притъпят усещането, че са самотни. Естествено те не продължават дълго и..търсенето пак започва. Според мен такова обвързване не носи нищо положително със себе си и в такива случаи да си самичък е по-добре. :)
+1. Колкото и прекрасно е да си обвързан, толкова прекрасно е и да си сам. Имаш време за всичко, не се съобразяваш с никой, не страдаш. Не мислиш за някой, не те боли, защото винаги страдаш в една връзка. За едно или за друго нещо, за една или друга караница. Няма с кой да споделяш? Имаш приятели? Имаш семейство? Защо пък трябва да споделяш? Имаш една изгодна приятелка, която да те топли през нощите, която може да те изслуша, ако желае и ти нея също, но която утре няма да поиска на кафе, на разходка, да се видите, защото не може без теб. Може да се скъсваш от бачкане, да трупаш някакви доходи и да не гледаш да остане време за нея/него. Може да не се прибирам с дни и никой да не ми търси отчети. Един човек трябва да е обичан и обичал поне веднъж, а после какво ще прави той си знае. Няма кой да ти спори какво да носиш и т.н. Тези неща може и да ги имаш във връзка, но все нещо ще те задържа, все за нещо се мрънка и винаги ще знаеш, че на този до теб нещо не му е приятно. PinkPan7her, това наистина са глупости дето си ги чела. Такива дребни работи ги мани. Както и ти самата каза.
"Когато умра, ще ме последват делата ми (поне така си представям). Ще нося със себе си това, което съм създал. Междувременно обаче въпросът е в това, че в края на живота си няма да застана с празни ръце.”
LeprikonA
11-21-2011, 06:58
обвързана. и нямам проблеми с "отчетите", от малка майка ми ме е дресирала буквално като обяснявам какво съм правила да го правя от цветно, по-цветно, а на мен даже ми харесва да се прибера и да си разкажа всичко на моя. повече ме е страх да не му омръзне най-накрая от многото информация. :lol: не съм била необвързана от много, много време и далеееч не ми липсва. животът ми така определено е по-интересен, по-хубав, будя се щастлива, излизам от нас с желание и се старая за всяко нещо, което правя. повечето свързват свободата с възможността да се запознават с нови хора. аз пак си се запознавам с такива, но не и по начин, различен от приятелство най-много. имам си човекът до себе си, обичам го, друго не ми трябва. :)
За съжаление съм за сега обвързан защото мисля , че ще ме напусне моето гадже а я обичам много!!!:(:(:(
dream1707
11-21-2011, 07:27
Обвързана съм и така предпочитам да съм... Има си някакви предимства и в това да си "свободен", но точно в моя случай аз не се чувствам вързана, така че ми е прекрасно сега.
Жив да не бях! Обвързан. Разбиха ми традицията.
Жив да не бях! Обвързан. Разбиха ми традицията.
Ха! Падна ли и ти под ножа, мацко 8-)
LadyDaisy
11-21-2011, 08:02
Обвързана съм. ;)
Ще ми се и да разбия няколко мита с личния си опит:
- да живееш с някой и да имате брак не значи да се превърнеш в домакиня, говачка, чистачка и т.н. - С моя се редуваме кой да готви, кой да чисти и т.н. Не върша повече работа от когато си бях сама.
- когато на него не му се излиза аз излизам и ме няма по цяла нощ и той нито се сърди, нито се притеснява - това е защото ми има 100% доверие, както на мен, така и на компанията с която излизам. Когато на мен не ми се излиза - същата процедура. Най-хубавото е , че в 99.9% от случаите излизаме заедно, запознаваме се с нови хора, като двойка, каквато сме.
Ако вашите гаджета ви нямат 100% доверие, ако вие искате да излизате сами, за да се забивате с дуги - сори, ама грешката не е в статуса обвързан, а в хората които решават да се обвържат без да знаят какво искат.
Обвързана съм. ;)
Ще ми се и да разбия няколко мита с личния си опит:
- да живееш с някой и да имате брак не значи да се превърнеш в домакиня, говачка, чистачка и т.н. - С моя се редуваме кой да готви, кой да чисти и т.н. Не върша повече работа от когато си бях сама.
- когато на него не му се излиза аз излизам и ме няма по цяла нощ и той нито се сърди, нито се притеснява - това е защото ми има 100% доверие, както на мен, така и на компанията с която излизам. Когато на мен не ми се излиза - същата процедура. Най-хубавото е , че в 99.9% от случаите излизаме заедно, запознаваме се с нови хора, като двойка, каквато сме.
Ако вашите гаджета ви нямат 100% доверие, ако вие искате да излизате сами, за да се забивате с дуги - сори, ама грешката не е в статуса обвързан, а в хората които решават да се обвържат без да знаят какво искат.
точна така!Аз с моето гадже започнахме да се карам много често за съжаление!Основната причина явно съм АЗ че не и вярвам ( но си има и причина да не и вярвам) !
NomNomNom
11-21-2011, 08:33
Не ми се е случвало да нямам гадже от 5г. , все плътно се застъпват.
Преди кръшках, сега ми е писнало и ми е хубаво със сегашният ми приятел, без да искам друг <3
Не ми се е случвало да нямам гадже от 5г. , все плътно се застъпват.
Преди кръшках, сега ми е писнало и ми е хубаво със сегашният ми приятел, без да искам друг <3
Как искам и аз да съм единствен и аз за моето гадже :(
shadowcrew
11-21-2011, 08:43
Дали си обвързан или с брак са различни неща - едното ти оставя вратичка за навън. Но пък съм имал и случай с момиче което два дни след като се
Всичко е в главата ти. С брак или без брак, ако си обвързан, то не ти трябват вратички за навън. Останалото е прах в очите.
LadyDi,не говоря за себе си,често хора използват това като оправдание за пред себе си или приятелите си.
DarkKiller16jp
11-21-2011, 08:49
Щастливо необвързана. :-D
LadyDi,не говоря за себе си,често хора използват това като оправдание за пред себе си или приятелите си.
А аз не говорех конкретно за теб или твоята глава.
Идеята е, че човек сам си поставя задръжките и ограниченията.
Rebirthing
11-21-2011, 09:30
Предпочитам да имам някого до себе си, чувствам се празна когато няма кого да обичам, затова винаги съм влюбена. Ако не искам да бъда с даден човек, не съм, в крайна сметка живота си е мой, той да не ме е вързал ?!
ledenakrasota
11-21-2011, 09:30
Много са различни и не ги мисля много. :-o Колко може да се говори...
Най-важното е да се чувстваш добре без значение дали си обвързан или не :)
DarknessAngel
11-21-2011, 09:48
За момента съм необвързана. Има си предимства и недостатъци - на моменти осъзнавам, че разполагам с повече време, на моменти пък ми е тъжно, че няма кого да прегърна, на кого да кажа, че го обичам, такива работи.
Хмм и аз понякога съм така.. ноо няма начин,не може да си имаш приятел/ка и да живееш абселютно по същия начин живота,какъвто е бил преди.. е,зависи и от човека до теб.Има такива,които дават пълна свобода,но ги има и обратното. :(
GabrielleShayk
11-21-2011, 18:32
И двете положения си имат огромни предимства...Всичко зависи от това как си го направиш сам.Аз в момента съм обвързана,чувствам се безкрайно щастлива и не ми липсва нищо.
Rabiosa0
11-21-2011, 18:41
И двете си имат предимства, естествено.
И двете си имат плюсове и минуси.
За момента се "насладих" не каишките .. дойде ред на другото ..
Необвързан и засега ми е добре. Определено имам нужда от свобода, най-вече да не ми държат сметка, къде съм, какво правя ит.н. Сигурно в даден момент ще ми омръзне, но пък поне тогава се надявам да съм с подходящото момиче и да не усетя ограниченията на обвързаните.
Статус във фейсбук - необвързан , правете си изводите :D
Просто обвързана .. СУпер ми е ..мъжо ми е страхотен .. Обаче предпочитам да съм необвързана .. Не мога просто обвързването не ми понася // овбвързвам се само за малко разнообразие :) :)
Обвързан предпочитам, необвързан съм. Не съм сигурен във всичко, което правя, срам ме е повече от количеството косми на главата които имам. (:D) Трагедия е при мен...
Просто обвързана .. СУпер ми е ..мъжо ми е страхотен .. Обаче предпочитам да съм необвързана .. Не мога просто обвързването не ми понася // овбвързвам се само за малко разнообразие :) :)
Предпочиташ необвързан/a? o_O
LuDaTa_PcHeLiChKa
07-04-2012, 20:18
Необвързана ..и този статус си има своите плюсове и минуси. : )
anonymous708973
07-04-2012, 20:26
Всичко зависи от това как си го направиш сам.Аз в момента съм обвързана,чувствам се безкрайно щастлива и не ми липсва нищо.
Точно.
Ако си мислите, че връзката означава "държане на сметка" и непременно омръзване, много съжалявам за вас.
П.С. Редовният секс си е голямо предимство (в кръга на шегата сме) :D
ShtrudeL
07-04-2012, 20:29
Вие кое предпочитате и защо ?
Обвързана.
Защото имам нужда да се радвам на друго човешко същество по начин, по който не мога да се радвам на останалите. Защото искам да имам най-добър приятел, наистина приятел, освен ъъъ гадже, който да ме прегърне в кофти момент, аз него също. Защоото секса тогава е най-хубав ^^. Защото е хубаво да имаш до кой да заспиш и съответно да се събудиш. Защото чувството да си влюбен и да обичаш е прекрасно.
Не е готино да си сам каквито и плюсове на това да изтъквате..
bilqnavod
07-04-2012, 21:19
Направо завързана :П
bilqnavod
07-04-2012, 21:21
Необвързан и засега ми е добре. Определено имам нужда от свобода, най-вече да не ми държат сметка, къде съм, какво правя ит.н. Сигурно в даден момент ще ми омръзне, но пък поне тогава се надявам да съм с подходящото момиче и да не усетя ограниченията на обвързаните.
Определено ще ти омръзне да си сам - гарантирам ти!
brutaLxxbunny
07-04-2012, 21:26
Необвързана. Имам чувството, че съм така от векове. Срамувам се, явно причината е в мен, но никой не може да ме задържи за повече от месец-два, задушавам се. Може би, когато намеря моя човек, нещата няма да са така, но за момента не ми се иска да съм обвързана.
Silent94
07-04-2012, 22:00
Обвързана.
Защото имам нужда да се радвам на друго човешко същество по начин, по който не мога да се радвам на останалите. Защото искам да имам най-добър приятел, наистина приятел, освен ъъъ гадже, който да ме прегърне в кофти момент, аз него също. Защоото секса тогава е най-хубав ^^. Защото е хубаво да имаш до кой да заспиш и съответно да се събудиш. Защото чувството да си влюбен и да обичаш е прекрасно.
същото
едит:същото но за мъжки пол обвързан :D
mrazqkindergarten
07-04-2012, 22:26
Необвързана съм и честно казано ми е добре така.На принципа съм "По-добре сам отколкото зле придружен." ;) А ако съм с някой свестен, само тогава мога да кажа, че съм щастливо обвързана.
ShtrudeL
07-04-2012, 22:28
"По-добре сам отколкото зле придружен."
Това говори лошо единствено за зле придружения.
DragonLady
07-04-2012, 22:33
Обвързана.
Същото важи и за мен :)
SisiStrange
07-05-2012, 04:00
Това говори лошо единствено за зле придружения.
Защо? И според мен е по-добре да се обвързваш само, ако си срещнал подходящ човек, а не ей така за идеята.
По темата: Обвързана. Никога нищо не съм чувствала като задължение, ограничение и прочие. Усещането да обичаш и да си обичан е едно от най-хубавите неща на света.
ShtrudeL
07-05-2012, 09:52
Защо?
Защото ти си избираш с кой да си. Никой не ти набива в главата да се лепиш за неподходящи т.нар. 'зле придружаващи'.
соло съм....за сега(надявам се :Д)
mrazqkindergarten
07-05-2012, 10:33
Защото ти си избираш с кой да си. Никой не ти набива в главата да се лепиш за неподходящи т.нар. 'зле придружаващи'.
Ами то затова хората се разделят.Не за всеки мога да преценя веднага, че е неподходящ.Ако ти можеш, браво.На мен ми е нужно време явно.
mihooooo_9
07-05-2012, 13:26
Свободата на необвързаните? Ти и да си обвързан пак имаш свобода, а тя е да си с човека до себе си, да се разбирате! Кой е казал, че щом си обвързан нямаш свобода!? Не съм съгласен! Това зависи само от вас самите с приятелката,приятеля ти! Ако си давате нужната свобода няма да имате никакви проблеми! Защото всеки човек има нужда от личен живот иначе се губи нишката.
Furious?
07-05-2012, 13:35
3/4 неовързан
nekva ligla
07-05-2012, 13:37
Необвързана ! :D (чакам чудо) :D :D :D :D :D
YoUcANNOtiMaGiNe
07-05-2012, 13:51
На принципът съм "ако не можеш да си с когото искаш по-добре се отдай на самотата".
Обвързана съм,но бих признала,че понякога наистина ми липсва свободата на необвързаните.
Необвързана. По мое желание.
От години не се случваше да съм сама, но взе, че стана и се чувствам добре.
Имам достатъчно време за себе си и съм освободена от задължения/отношения към някой.
bqL6okolaD
07-06-2012, 06:19
аз също съм необвързана вмомента ... и двете си имат предимства ... :D
marcheto7
07-07-2012, 14:11
Аз съм обвързана от близо 2 години и много обичам приятеля сии :)) Да имаш някой до теб, който да те обича и да ти го показва постоянно е прекрасноо (sun)
Glamour92
07-07-2012, 14:16
Свободен електрон.
И докато не намеря човек,ако не говорещ,поне разбиращ моя език и същевременно с когото да чувствам двустранна химия,все ще съм си така.
Иначе другият вариант си е по-за предпочитане.
Щастливо обвързан, вече година и почти два месеца :)
DisappointedDreamer
07-08-2012, 06:02
Обвързана. Не защото съм лигава и не мога да изкарам няколко месеца без човек до себе си, който да ме подкрепя и напътства. Напротив, точно обратното съм - властно и самостоятелно. Просто когато съм обвързана, или по скоро и най-вече влюбена в човека до мен, няма начин да не се събудя с усмивка на лицето. Няма начин да се мръщя и да се чувствам гадно, когато видя грейналото му личице и очички, когато неговите ръце се увият около мен в прегръдка, а устните му нежно целунат моите. Апф. Разприказвах се.
PyCoKoCkA93
07-08-2012, 12:09
Щастливо обвързана от близо 4 години и половина и свободата никак не ми липсва.Поне на този етап и да я получа,не знам как да я използвам просто защото нямам нужда от нея...Любовта ми дава всичко и не считам,че изпускам кой знае какво,ако не бях обвързана.
Обвързана съм и не,не се чувствам вързана или нещо такова.Споделям с приятеля си,защото искам,не чакам той да ме разпитва или пък да не му споделям абсолютно.От неговата страна е абсолютно същото и се разбираме идеално.
make_me_love_you
07-10-2012, 20:39
Необвързана съм, просто няма възможност да съм с любовта на живота ми и честно казано нямам желание за друг поне на този етап от живота ми :)
Необвързана съм и скоро май няма да започна нова връзка :? От доста години не съм била сама за повечко време и сега наваксвам.Освен това осъзнах,че дори след 5 години и половина все още имам доста силни чувства към момче,с което (до някъде) заради моите глупости не можем да сме заедно ... или поне не и на този етап :? Не искам друго момче до себе си,защото няма смисъл да го лъжа и да го оставя да се надява на нещо по-сериозно.Не си падам по мимолетните връзки.
Между другото не съм съгласна,че когато един човек е обвързан,то той не е свободен :?
HatersGonnaHate
07-10-2012, 20:52
Мне, трябва да се помисли по въпроса :D
ccdesigns
07-10-2012, 22:07
Необвързан съм и на този етап определено предпочитам това. На моята възраст 99% от момичетата са или кифли, или лигли, или и двете. Малкото свестни момичета, които познавам са обвързани. А и съм забелязал, че все си падам по 20 и нагоре годишни и то не заради тяло или красота, а точно заради това, че имат вече акъл в главата и с хора като тях може да стане една наистина стабилна връзка, докато с момиче на моята възраст не виждам докъде ще я докараме.
Amore-Mio*
07-11-2012, 03:56
Обвързана съм и предпочитам да съм си обвързана. Не ми липсва нищо на необвързаните. Свободата си я имаме, дори когато сме си обвързани. А и освен това ми харесва как постоянно съм с него, просто съм влюбена до уши, както се вика.
heartshapedbox
07-11-2012, 08:34
[i]Имам нужда да изливам целия тоя позитивизъм и обич върху нечия глава.
И аз така.
Имам нужда да гушкам точно този човек, да се забавляваме заедно, да му надувам главата, когато ми е тъжно и да знам, че ще ме разбере и ще се почувствам по-добре. Да виждам колко влюбено ме гледа, дори и да се караме понякога. Да ми е най-добър приятел, обаче и гадже ии много повече.<3
DarkTemplar
07-11-2012, 08:37
Необвързан съм.
Niakoitam
07-25-2012, 08:11
Необвързан съм.
Смятам че да си обвързан е по-добре.Няма по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан.Иска ми се да изкарвам позитивизма си върху нечия глава както се каза,да се грижа,да се отдавам и да изразходвам насъбралата се в мен енергия.Но пък шанс...:)
Wednesday666
07-25-2012, 09:44
Обвързана :)
Надявам се този път за дълго </3
Боли ме направо като гледам на колко ви е хубаво да сте необвързани. Имали сте повече свобода и пишки. Ми не. това че си 'обвързан' не ти отнема свободата. С човека които ти трябва няма как нещата да не са по-хубави от 'необвързания' ти период. Ако не си намерил твоя си човек ок разбирам.. и пак не можеш да кажеш че така ти е по-добре !!?? Не просто не знам каква ви е на вас логиката. Вие какво сами ли ще си умирате. За какво тогава е изписан цял форум .. ох спирам че се дразня
По темата : обвързана съм ...
neverbackdownx
07-27-2012, 15:59
В момента НЕОБВЪРЗАНА, но има време за всичко :) Засега ми е добре така, въпреки,че бих тръгнала с някой .. ;d
justasmile
07-27-2012, 16:20
По средата!!! Най-чудното!!! (мм) ^.^
pandiflysche
07-27-2012, 18:24
Обвързана! И изобщо не ми липсва свободата на необвързаните. Чувствам се щастлива, когато знам, че има човек до мен!
ElementalisM
07-27-2012, 18:27
HEoбвързан
Dagichka
07-27-2012, 18:28
обвързанаа ^^
Glamour92
07-27-2012, 18:31
Боли ме направо като гледам на колко ви е хубаво да сте необвързани. ...
Ако седнем да се жалваме и да се тръшкаме пък ще изглеждаме като идиоти.
Всичко си има своите плюсове и минуси-някои от нас обичат да се вглеждат в плюсовете на дадена ситуация,вместо обратното.
По темата:разведени сме. 8-)
Не ми е лошо сингъл,знам че ще е до време,тъй че си извличам това,което ми трябва и си вървя напред.
Като се измени положението,пак ще сме на кеф.
petetyyy
07-28-2012, 15:35
Аз съм необвързана и го предпочитам, защото живота ми е достатъчно радостен и пълноценен, чувствам се напълно добре в собствената си компания и тази на приятелите си и не мисля, че ако имам човек до себе си той ще обогати съществуването ми по някакъв начин, затова съм решила да не се обвързвам, като така си спестявам и редица проблеми, произтичащи от това. Това си е моето лично мнение, не очаквам да ме разберете, просто го споделям :)
petetyyy
07-28-2012, 15:45
Боли ме направо като гледам на колко ви е хубаво да сте необвързани. Имали сте повече свобода и пишки. Ми не. това че си 'обвързан' не ти отнема свободата. С човека които ти трябва няма как нещата да не са по-хубави от 'необвързания' ти период. Ако не си намерил твоя си човек ок разбирам.. и пак не можеш да кажеш че така ти е по-добре !!?? Не просто не знам каква ви е на вас логиката. Вие какво сами ли ще си умирате. За какво тогава е изписан цял форум .. ох спирам че се дразня
По темата : обвързана съм ...
Само ще ти кажа, че има хора като теб, които искат постоянно да имат човек до себе си, защото по някакъв начин се чувстват по-добре, когато не са сами, но това не означава, че при всички е така. Ти просто не приемаш чуждата позиция и без да си наясно със съответните доводи вече си готова да съдиш. Бъди си обвързана като ти харесва това и се чувстваш по-добре, само ще ти кажа, че не всичко в тоя живот опира до това дали имаш човек до себе си или не, най-важна е собствената ти същност и това да можеш да разчиташ на себе си и на собствените си качества, за да живееш пълноценно. Аз пък се дразня от такива прояви на ограниченост от хора като теб, които не могат да си представят живота си ако са без "милото". Adios, bitchez ;)
smilelady
07-28-2012, 19:29
Необвързна и щастлива :)
mr_nikolov
07-28-2012, 19:32
Необвързан :) , но нямам против да се обвържа стига да попадна на човека заради който да го направя.
trollface.
07-30-2012, 08:23
Емче ко ни е на нас НЕобвързание.. Не се умира от тва.. ;D
Винаги съм си харесвала свободата и не съм си падала по сериозните обвързвания.. но дойде и моя прекрасен ден и бях обвързана цяла една година.. мнението ми се промени, възгледите ми.. всичко :). Въпреки че вече съм необвързана, когато си обвързан с правилния човек е много по-добре, отколкото да си сам със свободата си. :)
sunrisee6
07-30-2012, 10:40
необвързана. омръзва...
anonymous708973
07-30-2012, 18:52
Бърз въпрос, срамежливите необвързани да не отговарят: Колко редовно правите секс, когато нямате приятел?
Glamour92 Не съм казвала, че се жалвам ... А виждането само на + в дадена ситуация и игнорирането на - ми бие на самозаблуда, което не винаги е най-доброто решение ... просто казвам ...
petetyyy Не съм казвала, че искам да имам постоянно някого до себе си ... няма да падне света ако не е така ... казвам само че предпочитам друго яче. Не съдя никого. Просто изразих мнението си. 'хора като теб, които не могат да си представят живота си ако са без "милото".' Първо не е като да не си представям живота си без човека до мен. Както вече казах света не пада ... всичко се преодолява и всякак може да се живее. Не съм казала, че не мога без него, а че определено предпочитам с него. А за ''миутуу'' да не говоря. Без такова бих си живяла цял живот и то с огромно удоволствие. Изкара ме някаква малоумна кифла влюбена до уши в гаджинцету което познава от вече 2 седмиции !! ... 'не всичко в тоя живот опира до това дали имаш човек до себе си или не' И такова нещо не съм казвала. Разбира се, че това не е най-важното нещо, но това не го прави маловажно. Не можеш да кажеш кое е най-важното, всеки е с различни ценности. Много хубаво ми преиначи думите. Надявам се сега да сме се разбрали.
SisiStrange
08-04-2012, 20:23
Човек трябва да извлича максималното от всяка ситуация, в която попадне.
Би било лъжа да се каже, че сам си по-щастлив. Всеки в определен момент има нужда да даде, да зарадва друго същество, да бъде обичан и оценяван по онзи начин, който само истинската връзка може да предложи.
Това не пречи, докато си необвързан да се справяш също толкова добре с живота си и да си щастлив по свой си начин.
Просто не е пълно щастие.
ПП. А тези, които приемат връзката за затвор с ограничения и пречки в развитието, не са имали истинска връзка с човек, който им пасва.
Просто не е пълно щастие.
Зависи от приоритетите ти в даден момент от живота ти.
За останалото съм съгласна. :)
YoAnA_kiiss
08-04-2012, 20:28
Необвързана :-P
SisiStrange
08-04-2012, 20:39
Зависи от приоритетите ти в даден момент от живота ти.
За останалото съм съгласна. :)
Зависи от човека по-скоро. Има хора, които се вместват най-спокойно в каквито и приоритети да имаш (ако говорим за кариера, учене и тн.) и не само не ти преча, ами ти и помагат. Други са по... обсебващо настроени и ти налагат негласни ултиматуми. От последните човек трябва да се пази.
Зависи от човека по-скоро. Има хора, които се вместват най-спокойно в каквито и приоритети да имаш (ако говорим за кариера, учене и тн.) и не само не ти преча, ами ти и помагат. Други са по... обсебващо настроени и ти налагат негласни ултиматуми. От последните човек трябва да се пази.
Повечето са егоисти и не си правят труда (по мои наблюдения), НО това е друга тема ..
SmiLe_iSs_my_LiFe
08-04-2012, 21:26
Необвързана..:)
NeverBack
08-04-2012, 21:29
Второто...
Anichkaxxwee
08-04-2012, 22:56
Необвързана ..
и двете крайности си имат и +совете и -усите..сега съм от обвързаните и така си ми харесва много :)
geranium
08-05-2012, 20:07
Необвързана и благодарна на съдбата (но най-вече на себе си) за това. :D
tentazione
08-05-2012, 20:22
Необвързана, но се надявам скоро да срещна правилния човек, който да промени това. :)
HollyGolightly
08-06-2012, 05:05
Обвързана съм и това да съм "необвързана" не ми липсва. Сега пак си имам свобода, виждам се с приятелите си когато мога, на него също не бих му направила проблем да си излиза с неговите хора. И исвен това прекарваме достатъчно време заедно. Имаме си доверие и не мога да кажа, че той ме задушава по никакъв начин.
petetyyy
08-06-2012, 05:55
petetyyy Не съм казвала, че искам да имам постоянно някого до себе си ... няма да падне света ако не е така ... казвам само че предпочитам друго яче. Не съдя никого. Просто изразих мнението си. 'хора като теб, които не могат да си представят живота си ако са без "милото".' Първо не е като да не си представям живота си без човека до мен. Както вече казах света не пада ... всичко се преодолява и всякак може да се живее. Не съм казала, че не мога без него, а че определено предпочитам с него. А за ''миутуу'' да не говоря. Без такова бих си живяла цял живот и то с огромно удоволствие. Изкара ме някаква малоумна кифла влюбена до уши в гаджинцету което познава от вече 2 седмиции !! ... 'не всичко в тоя живот опира до това дали имаш човек до себе си или не' И такова нещо не съм казвала. Разбира се, че това не е най-важното нещо, но това не го прави маловажно. Не можеш да кажеш кое е най-важното, всеки е с различни ценности. Много хубаво ми преиначи думите. Надявам се сега да сме се разбрали.[/QUOTE]
Да, нямах намерение да те засегна, просто ставаше дума за по-голямата част от момичетата в днешно време :)
UbYrKaNa
08-12-2012, 15:09
и двете крайности си имат и +совете и -усите..сега съм от обвързаните и така си ми харесва много :)
+1 :)
~The Smile~
08-12-2012, 15:32
необвързана съм 8)
Furious?
08-12-2012, 16:11
към обвързаните сме в момента
SisiStrange
08-12-2012, 16:15
^ Сериозно? Аз бях останала с точно обратното впечатление. о.О
Neftochimic
08-12-2012, 17:46
самичък ;д
sladkalady
08-12-2012, 17:49
Обвързана :)
Furious?
08-12-2012, 17:51
всичко без луната се променя , майна . да видим докога ще се търпим
sian4eto
08-13-2012, 12:10
+
Kamikazeto
08-13-2012, 14:48
Необвързан и определено ми липсва чувството когато не бях сам..ноо определено то ще се повтори ((:
Just Smile :)
08-14-2012, 18:54
Необвързана съм, но тази свобода... май ми идва малко в повече.
black_pearl
08-14-2012, 20:28
Необвързана съм. :)
rarbitch
08-14-2012, 21:13
Необвързана :)
lamer4e7o
08-14-2012, 21:21
Необвързан…