PDA

View Full Version : Как да му кажа, че трябва да се разделим?

Sophydonnut
11-20-2011, 21:03
Банална тема. Просто много се нуждая от съвет.

Много ме обича,просто го знам.Прави всичко за мен, за да ми е добре и да съм щастлива.Никога нищо не ми отказва. Като по романтичните филми - идеални отношения... но аз просто не съм щастлива.
Той е едно от най-добрите момчета който познавам.Много мил,добър,невероятен човек.Доста време сме заедно и много държа на него, много.Но това не е обич към мъж, като към мъж, а като към приятел, вече съм сигурна.След последното ни скарване осъзнах,че искам да сме само приятели и то добри, но знам,че няма да се получи.
Не искам да го наранявам и да му разбивам сърцето, не го заслужава, чувствам се като най-голямата кучка, по цял ден плача и се самообвинявам. Не знам как да му кажа,че искам да останем приятели и,че сега не е момента да сме заедно. Ако беше в друг момент, в друго време, по друг начин положението щеше да е различно. Сега искаме просто различни неща. Аз трябва да уча,студентка съм.Просто ми се живее,искам да се срещам с нови хора.Той работи, иска сериозно отношения и по-спокоен живот..

Моля ви кажете ми как да му кажа,че е един от най-скъпите хора за мен и го обичам по моя си начин и искам да останем поне приятели без да го нараня прекалено много и без да се скараме крайно.

shadowcrew
11-20-2011, 21:06
Кажи му точно това което си написала тук!

fibichkaa
11-21-2011, 00:17
!

MaLkaTa_LaDy
11-21-2011, 05:16
Кажи му директно. И варианта да си останете приятели е крайно неприемлив!

anonymous708973
11-21-2011, 05:40
Наложи ми се да направя нещо такова, само дето не беше обич като към приятел, ами баш като към мъж. Е, няма такъв рев след това, просто не можех да си събера мислите.
Недей да очакваш, че ще сте толкова близки, колкото сте били. Особено темата за новите ви тръпки ще е пипкава.

VaMpiRKaTaaa
11-21-2011, 05:46
Усещам как другата ти тема ще е ''как да си го върна''.
Ще направиш най-голямата глупост.

fenkaaa
11-21-2011, 11:05
Кажи му го,няма смисъл да овърташ,просто няма как да стане по друг начин :? Иначе от колко време сте заедно ?!

Sophydonnut
11-21-2011, 17:07
Почни 8 месеца

mimzchet0
11-22-2011, 06:54

+1 :grin:

GossipGirl89
11-22-2011, 07:00
Направо карай директно. Щом не си щастлива с него няма смисъл да увърташ и да търсиш деликатни начини - това по какъвто и начин да се опиташ да му го поднесеш, ефекта ще е все един и същ. Затова директно си му кажи всичко - гадно ще му е, но така е по-добре, отколкото да го лъжеш и баламосваш.