PDA

View Full Version : цветна бременност с 4 отрицателни теста ?!

iwssie
11-20-2011, 21:06
знам, че темата се повтаря сигурно за 100-ен път, за което съжалявам! преди 3 месеца правих няколко пъти секс без презерватив. знам - много е безотговорно и рисковано, не искам да ме упреквате.. та, месец след това си правих 2 теста Clear Test и бяха отрицателни.. след половин месец още един - и той отрицателен .. вчера също направих Sure Check и той също беше отрицателен .. 4 ТЕСТА! .. и все пак работата е там, че имам си и цикъл, нормален, но просто корема ми е подут, много повече, всъщност - огромен.. всеки ми казва, че съм абсолютно полудяла за да си мисля, че ми има нещо, но след тази глупост, която направих имам поне малка отговорност.. доколкото мога, естествено, на 16 съм, а на мама и тати изречението "искам кръвен тест за hCG" няма да им хареса..следя си овулацията, но факта, че не знам датите на рисковите полови актове малко ме затруднява.. за това, моля за малко хелп, поне душевна подкрепа и наистина се надявам да мислите както всички останали - просто съм се шашнала много, а знам, че ако има нещо скоро може да е късно ...

ThroughStruggle
11-20-2011, 21:07
Мисля, че се филмираш. Цветната бременност е изключително рядка.
А и, обикновено, когато жената е бременна в третия месец, коремът й все още е незабележим (освен ако не е съществувал преди бременността, разбира се).

shadowcrew
11-20-2011, 21:08
Препоръчвам ти да отидеш на лекар,естествено без родителите си.Има такива лекари просто ще трябва да се разтърсиш малко повече.

iwssie
11-20-2011, 21:13
не съм много информирана и не знам къде да търся... честно казано изобщо ме няма в тези работи.. вкарвам се в страшен филм и все пак УМИРАМ от страх ..

imamkrasivouho
11-20-2011, 21:16
:razz: :razz: :razz: Просто приеми, че си прекалила с хапването последно време. :D

iwssie
11-20-2011, 21:17
сериозно се надявам да е това ;д .. по-добре 3 к/г шкембенце, отколкото 3 кг под шкембенцето ..

blahblaah
11-20-2011, 23:50
спокойно, на всички ни се подуват стомасите като стане по-студенко :grin:

SisiStrange
11-21-2011, 03:58
SureCheck отчитат и цветна бременност. Пише го в листовката. Има страшно много не особено хубави причини коремът ти да е подут, които нямат нищо общо с бременност, тъй че най-сериозно те съветвам да отидеш на лекар да не се окаже нещо по-страшно от бебе.

anonymous708973
11-21-2011, 07:15
3 месеца... Не трябва ли вече да ти се гади, ако си бременна?
Хващай пълнолетна приятелка (за кураж, не за друго) и заминавай на гинеколог.

gandalfepi4
11-21-2011, 07:31
деееба, всичките са с цветни бременности братче

Extremescream
11-21-2011, 08:00
Тестовете за бременност отчитат И цветна бременност. А и ще кажа най-често повтаряната реплика: Отиди на гинеколог!

Titirito
11-22-2011, 18:38
не съм много информирана и не знам къде да търся... честно казано изобщо ме няма в тези работи.. вкарвам се в страшен филм и все пак УМИРАМ от страх ..

:( Следващия път като тръгнеш да правиш секс, ползвай не презерватив, ами направо Лимонада - контрацептивно средство без лекарско предписание, предпазва както от нежелана бременност, така и от полово предстани болести. Не се приема нито преди, нито след, а ВМЕСТО секс.
Как се прави секс (примерно) :
1. ЧЕТЕТЕ! Влизайте в часовете по биология, СЛУШАЙТЕ какво ви говорят госпожите, обогатявайте сексуалната си култура.
2. Ако нещо не ви е ясно, ПИТАЙТЕ. Но не разни тинеджъри също толкова заблудени и объркани колкото и вие самите, а ГОСПОЖИТЕ ПО БИОЛОГИЯ, РОДИТЕЛИТЕ СИ, ПРИЯТЕЛИ, КОИТО ИМАТ СЕКСУАЛЕН ЖИВОТ.
3. Купете си презервативи. (*Не е необходимо да планувате да правите секс, за да си купите - човек никога не знае)
4. Намерете обект на действията си (препоръчително е актът да бъде съпроводен от любовни чувства и да не е в следствие на злоупотреба с алкохол и/или други психоактивни вещества)
5. Време за любовна игра - използвайте въображението си.
6. Поставете презерватив ( http://www.google.bg/search?q=how+to+put+on+a+condom&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=bg&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1025&bih=447&sei=F_PLTqrcENOjsgb2naDsDA )
7. Пристъпете към същинската част на половия акт, а именно контакта на еректиралия мъжки член с вагината.
8. Използвайте въображението си. Насладете се.
9. В случай на еякуация, не се паникьосвайте че някой от двамата е забременял. (Това правило има изключения, разбира се)
10. Ако забележите че презервативът се е скъсал, продължавайте да НЕ се паникьосвате.
11. Ако сте се паникьосали, значи вече сте е*али майката на всичко и започвате да спамите форумите за заблудени пубери, търсейки помощ там, където не можете да я намерите.
12. ЧЕТЕТЕ. Слушайте госпожите си по биология, обогатявайте сексуалната си култура.

Извинявам се, ако информацията не е подходяща за еднополови двойки, но публикуването й е провокирано от ентната тема за (евентуално) инцидентно забременяване, а както знаем, се забременява само при хетеросексуални контакти.

iwssie
11-24-2011, 06:40
ако не е бременност за подът корем не съм сигурна, че трябва да отида точно на гинеколог

Shturrrche88
11-24-2011, 09:10
ако не е бременност за подът корем не съм сигурна, че трябва да отида точно на гинеколог
Да, отиди при личната си лекарка, обясни й какъв е проблема, а тя ще прецени за какъв лекар си и ще ти даде направление.

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 10:14
Гиеколога не хапе :!:
Освен,ако ти не го помолиш де 8-)

magita
11-24-2011, 11:11
Препоръчвам ти да отидеш на лекар,естествено без родителите си.Има такива лекари просто ще трябва да се разтърсиш малко повече.

защо без родителите си?! ако се окаже че е бременна пак ли без родители ше се спасява! Стига сте говорили глупости ...

AmNesiA
11-24-2011, 14:40
Това е от възрастта според мен (не че знам на колко години си де, но...). Аз съм на 16г., вяравам на приятеля ми с който съм от година и половина и правим секс повечето пъти без презерватив. Вчера си правих тест поради същата причина, защото се чуствам ОГРОМНА, а аз наистина съм надебеляла и то изведнъж, родителите ми също забелязаха и се притисних. Но просто трябва да свикна с факта, че май добре съм се освинила последните седмици и сега започнах да бягам в квартала вечер. И като си легна правя около 30-40 коремни преси.

Ashenvale
11-24-2011, 15:20
i cant help, sorre

AmNesiA
11-27-2011, 21:15
AmNesiA, не опира до доверие. Ок-може да контролира еякулацията си, а предеякулационната течност? Смяташ си овулацията? А тя дали е винаги точно на 14 ден? Постъпвате глупаво и после плачете.

Знам, че е доста безотговорно. Но едно е усещането с презерватив, а друго - без. Аз съм сигурна в него, но и ти си права. Просто не мога да понасям презерватив.

fenasf
12-04-2011, 18:48
Знам, че е доста безотговорно. Но едно е усещането с презерватив, а друго - без. Аз съм сигурна в него, но и ти си права. Просто не мога да понасям презерватив.

Тогава ще понасяш деца...

straus
12-06-2011, 21:08
Лелеее тая бременност да не идва само с корема? И аз оная вечер се бях поддул, ама видиш ли, газове... Да не говорим, че теста за бременност не гледа цикъла, а съдържанието на определен хормон в организма, не помня как му се викаше.