PDA

View Full Version : Как да разбера дали приятелката ми е изневерила?

grebeca
11-21-2011, 06:43
Добро утро скъпи интернет приятели от известно време ме измъчва тъпата дума ИЗНЕВЯРА!!!Въпросът ми е как да разбера дали ми е изневерила приятелката ми?ПОМОГНЕТЕ!!!

LadyDi
11-21-2011, 06:44
Попитай я.

grebeca
11-21-2011, 06:47
Попитай я.
Хах вече сигурно 10000 съм я питал и все ми отговаря с НЕ , но малко ме съмнява!!!

Oldschool
11-21-2011, 06:48
Сваляш й гащите и гледаш дали космите не са навътре. Ако да - изневерила ти е, мамицата й. Бой с греблото по чутурата

VaMpiRKaTaaa
11-21-2011, 06:48
Попитай я.
След,което тя ще отрече.
Авторе,ще разбереш по поведението и.

grebeca
11-21-2011, 06:50
Попитай я.
След,което тя ще отрече.
Авторе,ще разбереш по поведението и.
А какво е поведението след изневяра?

Seattle
11-21-2011, 06:53
Филмираш се. Спри!

anonymous708973
11-21-2011, 07:07
Не можеш да направиш нищо, по-различно от това да я попиташ и да я помолиш да бъде честна. Ако ти каже "не" за хиляден път, вземи да й повярваш. Трябва да се научиш да имаш доверие на човека до себе си.

grebeca
11-21-2011, 07:09
Не можеш да направиш нищо, по-различно от това да я попиташ и да я помолиш да бъде честна. Ако ти каже "не" за хиляден път, вземи да й повярваш. Трябва да се научиш да имаш доверие на човека до себе си.

Такам добре , но ме излъга 2 пъти много сериозно за кво доверие говориме ?

anonymous708973
11-21-2011, 07:10
Тогава я късай.
Ама не хленчи като хлапе за близалка.

grebeca
11-21-2011, 07:13
Тогава я късай.
Ама не хленчи като хлапе за близалка.
нЕМОГА ДА Я ОСТАВЯ ПРОСТО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ МИ Е ЕЗНЕВЕРИЛА?

antineutral
11-21-2011, 07:30
Е щом това ти е важния въпрос, все трябва да почива на някаква информация. Защо се съмняваш? От къде идват подозренията ти? Опиши поведение, промени в поведението, възможни опити за изневяра и т.н. Малко е инфото, има хиляди начини да разбереш, но само с въпроси не става. Трябват реални факти.

LadyDi
11-21-2011, 07:30
Ем, наеми частен детектив.
Кви са тия глупости? Говори с нея, естествено, че ще отрече, но е възможно да се притесни, да си проличи.

grebeca
11-21-2011, 07:33
Е щом това ти е важния въпрос, все трябва да почива на някаква информация. Защо се съмняваш? От къде идват подозренията ти? Опиши поведение, промени в поведението, възможни опити за изневяра и т.н. Малко е инфото, има хиляди начини да разбереш, но само с въпроси не става. Трябват реални факти.
Ами мисля ,че като ми отказва да правиме секс по някога мисля , че това е едното нещо което ме кара да се съмнявам!!!

LadyDaisy
11-21-2011, 08:07
Хехехех.... Заради отказа за секс смяташ че ти е изневерила!? Значи ние с моя си изневеряваме поне веднъж седмично - пич, не винаги на човек му е до секс :lol: Умора, напрежение, стрес - понякога може просто да иска да се гушкате и да си поговорите вместо да се помпате! Мислил ли си за това?
Искам и да ти дам един съвет - не й повтаряй постоянно, че ти е изневерила, защото дори и да не е в един момент ще й писне от твоите обвинения и ще го направи!
Ако имаш съмнения с кого ти е изневерила - питай момчето.

grebeca
11-21-2011, 08:10
Хехехех.... Заради отказа за секс смяташ че ти е изневерила!? Значи ние с моя си изневеряваме поне веднъж седмично - пич, не винаги на човек му е до секс :lol: Умора, напрежение, стрес - понякога може просто да иска да се гушкате и да си поговорите вместо да се помпате! Мислил ли си за това?
Искам и да ти дам един съвет - не й повтаряй постоянно, че ти е изневерила, защото дори и да не е в един момент ще й писне от твоите обвинения и ще го направи!
Ако имаш съмнения с кого ти е изневерила - питай момчето.
хах аз не знам с кой ми е питам питам питам с се отговаря с НЕ!!!

LadyDaisy
11-21-2011, 08:21
Ами значи все пак е не :)
Ако имаш такива съмнения и не й вярваш - по-добре я остави да си живее живота. Така само разваляте връзката си - или й вярваш и приемаш, че не е способна или приемаш, че ти е изневерила и от там два изхода - прощаваш й и спираш с тая тема или я зарязваш. Не е толкова сложно!

grebeca
11-21-2011, 08:23
Ами значи все пак е не :)
Ако имаш такива съмнения и не й вярваш - по-добре я остави да си живее живота. Така само разваляте връзката си - или й вярваш и приемаш, че не е способна или приемаш, че ти е изневерила и от там два изхода - прощаваш й и спираш с тая тема или я зарязваш. Не е толкова сложно!
Да но проблема е , че не мога без нея :( страдам много обичам си я супер много ;(

kyon
11-21-2011, 08:25
Как я обичаш като не и вярваш?

grebeca
11-21-2011, 08:27
Ами така връщам си доверието малко по-малко , но тя сигурно ме изпитва дали се дразна.Яде по 1 час ква е тая!?

LadyDaisy
11-21-2011, 08:49
Ами така връщам си доверието малко по-малко , но тя сигурно ме изпитва дали се дразна.Яде по 1 час ква е тая!?

А!? Момче, не й завиждам на приятелката ти с тая параноя! Яде по 1 час!? Ми ако сама си приготвя храната и 1 час няма да й стигне! Аз ям и по по-дълго - гледам ТВ, после си мия съдовете, зъбите....
Абе какво ли се обяснявам - постъпваш глупаво с прекалено голяма ревност и чувство за собственост. Това, че някой ти е гадже не значи че трябва да прекарва времето си изцяло с теб и да яде за 10минути :lol:
Аз ако съм на мястото на приятелката ти и се държиш по този тъп начин до сега да съм те разкарала - никой не обича обсебващи връзки, помисли малко!

grebeca
11-21-2011, 08:51

А!? Момче, не й завиждам на приятелката ти с тая параноя! Яде по 1 час!? Ми ако сама си приготвя храната и 1 час няма да й стигне! Аз ям и по по-дълго - гледам ТВ, после си мия съдовете, зъбите....
Абе какво ли се обяснявам - постъпваш глупаво с прекалено голяма ревност и чувство за собственост. Това, че някой ти е гадже не значи че трябва да прекарва времето си изцяло с теб и да яде за 10минути :lol:
Аз ако съм на мястото на приятелката ти и се държиш по този тъп начин до сега да съм те разкарала - никой не обича обсебващи връзки, помисли малко!
Да права си но с тази ПАРАНОЯ където викаш ме е страх да не да ми изневери с някой когато си е в тях ( а и не само в тях където и да е ) :( колкото и смешно да е

shadowcrew
11-21-2011, 08:59
Блъфирай,че знаеш нещо,но го обмисли добре за да не се издъниш.Ако ти е изневерила ще си признае.

grebeca
11-21-2011, 09:01
Блъфирай,че знаеш нещо,но го обмисли добре за да не се издъниш.Ако ти е изневерила ще си признае.
Дано ако е ( което не си го пожелавам ) да си признае

LadyDaisy
11-21-2011, 09:04
Аз те съветвам да вземеш да си промениш малко мисленето!
Звучиш сякаш й нямаш никакво доверие.
За какво те е лъгала преди?

grebeca
11-21-2011, 09:07
Аз те съветвам да вземеш да си промениш малко мисленето!
Звучиш сякаш й нямаш никакво доверие.
За какво те е лъгала преди?

Ами беше ми казала , че няма момчета в скайп а аз влезнах и видях около 50 тва ме издразни , че ме излъга ,че няма хах а другото ,че нямала да ходи на някакъв концерт в Елин Пелин ( област София ) и отиде с една нейна приятелка която разваля връзката ни!!!

LadyDaisy
11-21-2011, 09:20
Това твоето е прекалено, наистина.
Тя питала ли те е за този концерт? Ти как й реагира?
Аз ако съм на нейно място бих ти вдигнала скандал заради аватара ти - щом тя не може да има момчета в скайп ти защо си слагаш чужди цици на аватара?
Момче, наистина прекаляваш и ще прецакаш връзката си - седни и поговори с нея, ама не да й обясняваш, че ти изневерява, а да поговорите за това какво чувствате един към друг, тя какво очаква от връзката ви, как те приема, как й влияе въпросната приятелка. Говорете, друг начин няма.

grebeca
11-21-2011, 09:26
Това твоето е прекалено, наистина.
Тя питала ли те е за този концерт? Ти как й реагира?
Аз ако съм на нейно място бих ти вдигнала скандал заради аватара ти - щом тя не може да има момчета в скайп ти защо си слагаш чужди цици на аватара?
Момче, наистина прекаляваш и ще прецакаш връзката си - седни и поговори с нея, ама не да й обясняваш, че ти изневерява, а да поговорите за това какво чувствате един към друг, тя какво очаква от връзката ви, как те приема, как й влияе въпросната приятелка. Говорете, друг начин няма.

Заедно сме 9 месеца!От как тръгнахме ми каза обичам те?!WTF ( с извинение ) НОРМАЛНО ЛИ Е?

ledenakrasota
11-21-2011, 09:28
На такъв като теб обсебващ, досаден и т.н. какво може да каже? На нейно място бих ти изневерила и да млъкнеш най-после! :lol:

Не знам как те търпи?! :shock: :-o

grebeca
11-21-2011, 09:30
На такъв като теб обсебващ, досаден и т.н. какво може да каже? На нейно място бих ти изневерила и да млъкнеш най-после! :lol:

Аха едва ли изневярата е решението!!!Ще поговоря днес с нея и така!!!
Другият ми въпрос може ли да ми каже ОБИЧАМ ТЕ на първият ден!!!???

ledenakrasota
11-21-2011, 09:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: По-добре спри да тролиш. :)

grebeca
11-21-2011, 09:34

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: По-добре спри да тролиш. :)
Кажи де може ли да ме заобича от първият ден!?

Jessie
11-21-2011, 09:36
Филмираш се. Спри!
Може и да не се филмира. Разпоретини всякакви ги има. :? Нищо лично авторе. :)

Ами... проследи я. :D

grebeca
11-21-2011, 09:38
Филмираш се. Спри!

Хах значи си прецакам образованието заради едно момиче!?Пхах следил съм кво ли не съм правил!!!Само камери не съм слагал!!! :D :lol:

Jessie
11-21-2011, 09:41
Сам го казваш - 'да си прецакам образованието заради 1 момиче'.
Струва ли си тогава да си с нея?

ledenakrasota
11-21-2011, 09:42
Филмираш се. Спри!

Хах значи си прецакам образованието заради едно момиче!?Пхах следил съм кво ли не съм правил!!!Само камери не съм слагал!!! :D :lol:

Защо все я ревнуваш? Да не си кръшнал и сега да те гризе съвестта ?

error92
11-21-2011, 10:24
:shock: :shock: :shock: забравихте да питате важния въпрос - пич, НА КОЛКО СИ ?! :shock:

fenkaaa
11-21-2011, 11:00
Давала ли ти е повод да мислиш така ?! Иначе.. най-лесно по държанието и може да се познае,ако е по-потайна отколкото преди също.. :?

anonymous708973
11-21-2011, 16:20
:shock: :shock: :shock: забравихте да питате важния въпрос - пич, НА КОЛКО СИ ?! :shock:

Харабия.
След като установихме, че не си мъж, а момченце.

Да, да, да!

kyon
11-21-2011, 17:28
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако съм на мястото на тая мацка ще си прережа вените. :razz:

anonymous708973
11-21-2011, 17:30
Нали? Особено след новата му тема.

grebeca
11-21-2011, 17:43
Нали? Особено след новата му тема.

Хаха много забавно що не подадете вие двете заявка в Комиците?!Може и ви вземат много сте "забавни"

valdesbg
11-21-2011, 17:48
Абе фейспалма за тебе...

То и мацката явно има толкоз акъл щом ти се връзва на простотиите. И кво в секта ли сте че се заклевате... Ти като висшия хедмастър ли се изживяваш....

grebeca
11-21-2011, 17:56
Абе фейспалма за тебе...

То и мацката явно има толкоз акъл щом ти се връзва на простотиите. И кво в секта ли сте че се заклевате... Ти като висшия хедмастър ли се изживяваш....

Аре само не казваш на кой акъла какъв е А!?

anonymous708973
11-21-2011, 17:58
Отчайващ си, честно.
Карал я бил да се кълне.

grebeca
11-21-2011, 18:03
Отчайващ си, честно.
Карал я бил да се кълне.
А вие сте ми па банални а мислех ,че хората тук са положително настроени а се оказа обратното :X

anonymous708973
11-21-2011, 18:05
Положително настроена съм. Ама много. Раздавам усмивки безплатно.

Ама не и на болезнено ревниво създание с оскъдно количество тестостерон.

grebeca
11-21-2011, 18:10
Положително настроена съм. Ама много. Раздавам усмивки безплатно.

Ама не и на болезнено ревниво създание с оскъдно количество тестостерон.
Ахам е зодията ми е такава човек не можеш да го промениш ако той сам не си помогне!!!Аз се опитвам да се променям но хората тук много им знаят устичките и започва много да мерише ( с извинение но е танка ) имам страничка във фейсбук казва се "Първо се вижте вие , а после ме коментирайте" ( не е спам ) харесайте я направена специално за вас!!!За такива като теб и още няколко потребителя.Исках просто съвет а не обиди !!!

LadyDi
11-21-2011, 18:13
grebeca, я да вземеш да се успокоиш.

valdesbg
Аре само не казваш на кой акъла какъв е А!?

Засягаш се и скачаш да лаеш, макар че нищо няма да направиш като дойде време за дела. Това само потвъждава теорията ми. Лека вечер :)

anonymous708973
Абе, зодията, дръжки! И аз уж съм вятърничава (близнаци съм), ама ела ме виж, като искам нещо...

Дадохме ти съвет, но ти прекали!

Видяла съм се, спокойно.

grebeca
11-21-2011, 18:29
Абе, зодията, дръжки! И аз уж съм вятърничава (близнаци съм), ама ела ме виж, като искам нещо...

Видяла съм се, спокойно.
Ха то и аз съм близнаци ама какво?!Нищо

valdesbg
11-21-2011, 18:35
А тя явно е някоя водна зодия... Риби, раци, омари... според астрологията(щом сме го обърнали на зодии) те отключват агресиятау близнаците.

Ама авторе, не зодията ти е проблелма. Манталитета е по вероятно.

anonymous708973
11-21-2011, 18:36

Видяла съм се, спокойно.

Ти си тоя, който се извинява със зодията си 2 поста по-нагоре.

grebeca
11-21-2011, 18:44

Видяла съм се, спокойно.

Ти си тоя, който се извинява със зодията си 2 поста по-нагоре.
Не е Риби или Овен!!!Според мен са тъпотии това за зодиите според вас?

valdesbg
11-21-2011, 18:45
Според мен цялата ти личност е пародия, ама има ли значение. Ще продължиш да ръсиш бисери със/без моето мнение.

grebeca
11-21-2011, 18:47
Според мен цялата ти личност е пародия, ама има ли значение. Ще продължиш да ръсиш бисери със/без моето мнение.Не знам просто какъв ви е проблема ама се тая .

valdesbg
11-21-2011, 18:48
То и ние не знаем какъв е твоя проблем, честно казано. А ти дали знаеш? Да ни осветлиш ако може?

Иначе моя проблем е далеч по прозаичен. Няма бира в хладилника.

grebeca
11-21-2011, 18:50
То и ние не знаем какъв е твоя проблем, честно казано. А ти дали знаеш? Да ни осветлиш ако може?

Иначе моя проблем е далеч по прозаичен. Няма бира в хладилника.

Е сигурно яко те е ударила кризата.Проблем нямам имам въпрос а той е:Как да разбера дали ми е изневерила? не искам да се разтягат локуми а съвети и ако е възможно малко помощ и подкрепа

valdesbg
11-21-2011, 18:53
Вариант едно: Наемаш частен детектив.
Вариант две: Слагаш и датчик на вагината.
Вариант три: Питаш я.

Забележка: Никое няма да е достатъчно, защото ти сам не би повярвал дори и цялата логика на земята да ти се предостави.

grebeca
11-21-2011, 18:56
Вариант едно: Наемаш частен детектив.
Вариант две: Слагаш и датчик на вагината.
Вариант три: Питаш я.

Забележка: Никое няма да е достатъчно, защото ти сам не би повярвал дори и цялата логика на земята да ти се предостави.
За детектив пари няма дам по-добре САМ да го направа!За тоя датчик ако ми кажеш от къде си го взема няма да е зле и за питането направих го даже сама ми се закле , че не е!!!

valdesbg
11-21-2011, 19:00
И кво мрънкаш още тогава....

Ясно е че на нея инямаш половинстотинка доверие... нямаш и желание обаче да правиш каквото и да е друго. Искаш да мрънкаш. Окей, мрънкай си.

LookAtMeNow
11-21-2011, 19:01
Добре ве човека ви пита въпрос и вие му отговаряте с въпрос ебати форума..

grebeca
11-21-2011, 19:03
Добре ве човека ви пита въпрос и вие му отговаряте с въпрос ебати форума..
Я един свестен яко няма що :x

nonst0p
11-21-2011, 21:05
Господи!! Имах същия приятел :shock: :shock: :shock: може би дори по-зле ..не искам да коментирам чак.. един съвет спри с тази ревност задушаваш я всеки иска лично пространство.. надявам се на такива като вас да ви дойде акъла в главичките някой ден :lol:

djipsito
11-21-2011, 21:10
И аз имах такъв приятел... ;х направо не се живееше, ужас беше. Оставих го на втория месец, не знам теб как те търпи цели 9...

Като казах 9 месеца, ти да не си бременен, бе, авторе ?

nonst0p
11-21-2011, 21:13
И аз имах такъв приятел... ;х направо не се живееше, ужас беше. Оставих го на втория месец, не знам теб как те търпи цели 9...

Като казах 9 месеца, ти да не си бременен, бе, авторе ?

е ти пак си се отървала само с 2 месеца при мене беше повече от година :?

djipsito
11-21-2011, 21:16
Тия 2 месеца бяха като 2 години... бая нерви потроших.

shmatarok
11-21-2011, 21:44
Авторе, никой не обича ревниви и обсебващи момчета.
Причините, които си изтъкнал по-горе като загубващи доверието ти са глупави и детински. Хората имат нужда от свобода.
Спри да се чудиш дали ти е изневерила, най-вероятно НЕ е. Секс може да ти отказва не само заради това, има толкова много фактори. Самият факт, че заради т'ва мислиш, че ти е изневерила подчертава детинско мислене и параноичното обсебване към това момиче.

Като я обичаш толкова, седни си на д-то, успокой се и спри да се съмняваш в нея за всяка минута от времето й, прекарано без теб.

Амин.

:?

П.п. На колко години сте и двамата всъщност???

grebeca
11-22-2011, 18:54
Авторе, никой не обича ревниви и обсебващи момчета.
Причините, които си изтъкнал по-горе като загубващи доверието ти са глупави и детински. Хората имат нужда от свобода.
Спри да се чудиш дали ти е изневерила, най-вероятно НЕ е. Секс може да ти отказва не само заради това, има толкова много фактори. Самият факт, че заради т'ва мислиш, че ти е изневерила подчертава детинско мислене и параноичното обсебване към това момиче.

Като я обичаш толкова, седни си на д-то, успокой се и спри да се съмняваш в нея за всяка минута от времето й, прекарано без теб.

Амин.

:?

П.п. На колко години сте и двамата всъщност???

На 16 сме ами мерси за съветите на всички ще се опитам да не я ревнувам много

Lucho
11-22-2011, 19:57
Имаш право да ревнуваш.

Опитай следния ефектен номер: За 5 дни се налага да отидеш при твои роднини в друг град в Чужбина. Поради краткостта на периода няма да активираш роуминг, а също така няма да използваш нито лаптоп, скайп, интернет-кафета и т.н. поради причината, че има нещо важно за вършене и няма време за глупости. Определяш и датата на заминаване, като най-добре това да е с полет късно през нощта, за да може да не я будиш да идва да те изпраща. Това да става в дните от Събота до Сряда, като уговорката е да пътуваш Петък през нощта и да се върнеш в Сряда, отново късно вечерта. Избираш си такава дестинация, до която да има нощен полет, като се извиняваш за това с претенциите на твои роднини, с които не може да се спори. Абе изобщо измисляш си една такава история и зачакваш. Ще си вземеш три дни да не ходиш на училище, не мисля, че ще изгубиш много, няма да е голям проблем.

Много важно е да се спазват дните - точно от Събота до Сряда, а не от Понеделник до Петък, понеже през уикенда ще е най-удобно за следене, а и ако прави нещо, ще го прави точно тогава, когато вече си заминал.

И така. Да предположим хипотетично, че вече си заминал. Нямаш пари за детектив, но това не те бърка да се опитваш да я следиш кога излиза, къде отива и с кого отива. Не е зле да го направиш с някой твой приятел, но работи винаги отдалеч, иначе работата ще пропадне. Бинокъл или дигитален фотоапарат с хубав обектив (за zoom) биха ти били от полза.

Все едно играеш STALKER или друг шутър, имаш мисия, стоиш и чакаш отдалеч. После просто проследяваш и ще видиш за какво става въпрос.

Колкото повече дни "те няма", толкова по-добре за "операцията".

Сподели си мнението и кажи дали си съгласен. Готов съм да изградя стратегия в дългосрочен план ако не проработи от първия път.

error92
11-22-2011, 20:42
Имаш право да ревнуваш.

Опитай следния ефектен номер: За 5 дни се налага да отидеш при твои роднини в друг град в Чужбина. Поради краткостта на периода няма да активираш роуминг, а също така няма да използваш нито лаптоп, скайп, интернет-кафета и т.н. поради причината, че има нещо важно за вършене и няма време за глупости. Определяш и датата на заминаване, като най-добре това да е с полет късно през нощта, за да може да не я будиш да идва да те изпраща. Това да става в дните от Събота до Сряда, като уговорката е да пътуваш Петък през нощта и да се върнеш в Сряда, отново късно вечерта. Избираш си такава дестинация, до която да има нощен полет, като се извиняваш за това с претенциите на твои роднини, с които не може да се спори. Абе изобщо измисляш си една такава история и зачакваш. Ще си вземеш три дни да не ходиш на училище, не мисля, че ще изгубиш много, няма да е голям проблем.

Много важно е да се спазват дните - точно от Събота до Сряда, а не от Понеделник до Петък, понеже през уикенда ще е най-удобно за следене, а и ако прави нещо, ще го прави точно тогава, когато вече си заминал.

И така. Да предположим хипотетично, че вече си заминал. Нямаш пари за детектив, но това не те бърка да се опитваш да я следиш кога излиза, къде отива и с кого отива. Не е зле да го направиш с някой твой приятел, но работи винаги отдалеч, иначе работата ще пропадне. Бинокъл или дигитален фотоапарат с хубав обектив (за zoom) биха ти били от полза.

Все едно играеш STALKER или друг шутър, имаш мисия, стоиш и чакаш отдалеч. После просто проследяваш и ще видиш за какво става въпрос.

Колкото повече дни "те няма", толкова по-добре за "операцията".

Сподели си мнението и кажи дали си съгласен. Готов съм да изградя стратегия в дългосрочен план ако не проработи от първия път.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Следи я със сателит според мен, няма нужда от такива стратегий :razz:

djipsito
11-22-2011, 20:59
Вие сериозно ли ? :lol:

anonymous708973
11-23-2011, 06:11
Лъчо, нормален ли си?

Поради краткостта на периода няма да активираш роуминг, а също така няма да използваш нито лаптоп, скайп, интернет-кафета и т.н. поради причината, че има нещо важно за вършене и няма време за глупости.

Ей това като ми го каже, вече ще знам, че ме лъже.

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 06:19
Подкрепям мнението за датчик на вагината. :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

Lucho
11-23-2011, 06:53
Лъчо, нормален ли си?

Поради краткостта на периода няма да активираш роуминг, а също така няма да използваш нито лаптоп, скайп, интернет-кафета и т.н. поради причината, че има нещо важно за вършене и няма време за глупости.

Ей това като ми го каже, вече ще знам, че ме лъже.

Напълно нормален съм. Ако иска да види дали неговата наистина се среща с някой друг най-логично е да "изчезне" за няколко дни под предтекст, че има някаква работа за вършене или просто на гости на роднини, като същевременно остане на позиции и не замине наникъде. Под подчертавам за неразбралите - по работа, а не на екскурзия От там нататък е лесно да се провери какво ще се случи.

Добре, може пък и да и се обажда, но да не прекалява. Най-много 1-2 обаждани. Винаги може да се измисли оправдание.

@С екскурзията също не е лош вариант, обаче няма как да излъже, понеже вероятно ще има и други хора (съученици) и лицето, което трябва да бъде проследено, може да се усъмни.

error92
11-23-2011, 12:14
Lucho, замини си от тук...ич не ставаш за детектив ! :D

malkasladka
11-23-2011, 15:38
хвани детектив да я следи...хаха в рамките на шегата, но наисти не мога да ти помогна...