View Full Version : Пълна Трагедия...
stullunka
11-21-2011, 09:50
Проблема е следния : Имах връзка 1 година и 4 месеца.За някой малко, за други много..Допуснах много грешки с него и се разделихме..Беше ми трудно , но с времето се преживява..Проблемът,обаче започва тук.Не знам как и защо,но не мога да задържа едно момче повече от 2 месеца.АЗ ГИ РЕЖА! Омръзват ми , дразнят ме.. Намерих едно момче от моето училище.Скъсах с поредния и тръгнах с него .. бяхме 2 иедмици заедно и до там .. той ме заряза,ако кажа,че не ми пука ще излъжа..ОПРАВДАНИЕТО : много започнах да се влюбвам..страх ме е да не нараниш и мен.. наистина за него ми пукаше,но той не го разбра 1 месец му ходих по-гъза..накрая ми писна и си казах сега ще те боли !! ( много съм отмъстителна ) Тръгнах с най-добрия му приятел..при което негова приятелка ми пише : ХХХ иска да се съберете ! Съсипан е,заради твоята постъпка с ННН .. При което наистина ме хвана яд , но си казах,че няма да се върна !! След 30 минути съм на кафе с двамата заедно .. и двете момчета .. нервите ме тресът адски много .. не знам до къде мога да стигна и се плаша от себе си защото съм прекалено откачена ;хх МРАЗЯ СЕ !
LambOfGod
11-21-2011, 09:56
Сърбеж в областта на катерицата?
Нито си откачена, нито отмъстителна - едно тъпо момиченце, което сменя още по-тъпите момченца през ден, защото е толкова разглезена, че няма угодия.
Недей да се мразиш, всичко ще е наред.
Сърбеж в областта на катерицата?
Нито си откачена, нито отмъстителна - едно тъпо момиченце, което сменя още по-тъпите момченца през ден, защото е толкова разглезена, че няма угодия.
Недей да се мразиш, всичко ще е наред.
+1 :grin:
LeprikonA
11-21-2011, 10:51
'що просто не си поседиш сама? май добре ще ти се отрази.
Ммм да.. по добре постой известно време сама :shock:
Хаха, много ме кефят такива пикли, които се имат за мъжемелачки... :lol:
mirkins981
11-21-2011, 11:57
+1 :D :D
iiordanova
11-21-2011, 13:11
Абсолютно! :)
Авторке,на колко си години?
Ashenvale
11-21-2011, 13:38
so sad ..
Ъъъ... понякога наистина няма какво да кажеш.
bitchwolf
11-21-2011, 19:26
Отмъщаваш на единия, ще нараниш другия и после всички ще те мразят. Голям праз, че си мислиш, че с мъст печелиш.. Остани сама за известно време, добре ще ти се отрази.
Някой разбра ли за какво изобщо става дума .. ??
valdesbg
11-21-2011, 19:35
Ми ху'у.
Ня'я се занимаваме с тебе, ясна е рекламата която си правиш. Ама щом има кой да ти се връзва - няма да усетиш липсата ни.
VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 05:49
сега ще те боли !!!
Сега ще те сърби :D
Хормоните те тресат пуберче.
Остани малко сама.
anonymous708973
11-22-2011, 05:51
Хаха, направо ми взе думите от клавиатурата.
mimzchet0
11-22-2011, 06:40
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
кажете ми, някой умира ли, или заглавието е подвеждащо?
mimzchet0
11-22-2011, 08:20
кажете ми, някой умира ли, или заглавието е подвеждащо?
:-x :-x хаххх .. тук доста,теми имат "странни" заглавия :)