Влез

View Full Version : Заа рд ;пп

Grozddence
11-21-2011, 13:45
[i] Сигурна съм ,, че има много такива теми , но ми се иска да Ви питам за още неща :)

На 10.01. имам рожден ден , но понеже се пада вторник а аз искам да и направя нещо като купон и реших да го правя на 13.01 .. ии искам да Ви питам .. каква музика да има ? Каква храна ... ? .. Украса .. ии други работи .. Чудя се дали да има алкохол .. знам , че мама ии баща ми/ може би/ ще бъдат при нас .. за което ми е супер гадно .. 'щото никой няма да може да се отпусне и да си прави кефа .. :o ... Аз лесно ще кажа на мама да ни остави сами .. Иии какъв алкохол да купя ... смсл .. аз ще ставам на 13 .. ии бира ако вззема малко или много ще бъде .. :o :-o .. Не знам .. много ми е притеснено аа има ужасно много време .. но ;хх ..

ИИ МОЛЯ БЕЗ ОБИДНИ КОМЕНТАРИ .. :)

ADMIRALKA14
11-21-2011, 13:53
К`ъв алкохол на 13 бе?? :-o

Grozddence
11-21-2011, 13:56
К`ъв алкохол на 13 бе?? :-o

емм .. бира ? .. к'во толкова ;дд ..

LoveChocolate
11-21-2011, 15:02
Много сме готини ние когато пием бира на 13 .. изобщо когато пием и ставаме ебаси готините .. никой не е като нас ..

:?

YoungBloodZ
11-21-2011, 15:05
Много сме готини ние когато пием бира на 13 .. изобщо когато пием и ставаме ебаси готините .. никой не е като нас ..

взе ми думите от остата 8-)

и все пак- спам :oops:

bubkaa93
11-21-2011, 15:13
Ти се завърна ? :shock:
п.т. няма за,какво да се притесняваш .. като си решила бира купи я едва ли ваши ще се карат,защото си купила алкохол,а пък за храната може да е всякаква ти си решаваш

Amellia
11-21-2011, 15:54
Може да украсиш с балони, да си вземеш конфети и някакви такива..
Музиката си е лично по твой избор. Аз мога да ти предложа да си пуснеш Cradle Of Filth, но като не слушаш такава музика и не ти харесва, например, няма смисъл..
За алкохола съм без думи.. Безотговорни родители.