View Full Version : Не знам кой съм
MagickBlade
11-21-2011, 16:19
Ежедневно на всички ни се налага да носим маски.Когато сме вкъщи,когато сме в училище,когато сме сред приятели,когато сме сред роднини или когато се запознаваме с непознати.Проблема е там,че след всички тези маски не знам кой съм.Чувствам се уморен от всичко това,просто не съм себе си,може би защото не знам кой съм аз,просто не знам.Имах нужда да споделя с някой,ако може дайте някой друг съвет,мерси!
Не започвай да убиваш, а сложи тая, която най-малко ще навреди на околните.
Позната история.... замисли се коя "маска" я ползваш по-често/тази, която не те кара да правиш големи усилия докато си с нея/ тази, която не те натоварва и се чувстваш добре.... може би това си ти :) и аз много пъти съм се замисляла за това... и аз съм същата... човек с много лица 8-)
Me too :-D But, you can use only one mask ...Тази с която си пред семейството. Добър не много затворен и любезен. :-D Замисли се кой всъщност искаш да бъдеш :-P
Спокойно, всичко ще се оправи. Тези неща се случват често в пубертета, ест и мен не ме подминават. Истинското ти аз е когато "свалиш доспехите" и не се преструваш. Преди време четох подбно писмо в Откровено в Браво, ако си го купуваш, потърси този брой, отговора може да ти помогне. Може би ще ти е полезно да си поговориш с един мой фр, той е наясно със себе си и заради това много ми помага(ще ти пиша на ЛС за него)
Muaythaifighter
11-23-2011, 17:23
Аз сам Chuck Norris , а ти си някаф палячо дето търси съвет в някаф форум
Знам как се чувстваш и сега ще ти дам един смислен съвет...
Единственият начин, по който можеш да намериш себе си е да се отделиш от групата си ( обкръжението ти ), да останеш сам със себе си ако ще и за години да е това, но СЕ налага, за да опознаеш себе си. Всеки човек минава през този период рано или късно, но гадното е че повечето откриват кои са доста късно.....Затова действай сега, докато е по раничко.
Аз съм същата. Това, което ми помага е да се запознавам с нови хора - излизам с тях, разбирам принципите и интересите им. Тогава разбирам и самата аз какво искам и как да го постигна, каква да бъда. В даскало ми писна от всички чалгарки (да, точно те са проблема, повърхностни са), които се правят на това, което не са. Призлява ми от тях направо. Има една в класа, пълна селянка е. Другите пък `и подражават, за да са един дол дренки. Точно затова сред тях се чувствам себе си, знам каква съм. От хората, с които съм се запознала знам, че струвам като човек. И аз ти предлагам просто да се запознаеш с някой... Било то от интернет или от познати. Защото точно тогава можеш да се държиш като такъв, какъвто си вътрешно!
* това за интернета не знам точно дали е най-подходящия случай за момче де. =D така че остават познатите.