Влез

View Full Version : Хаус

radef20
11-22-2011, 09:35
Здр.Имам проблем с момичетата,май до сега съм нямал сериозна връзка.Причината е,че откакто станах на 14 се местим постоянно, не друг квартал,а държава. Сега вече съм студент и пак съм "нов" тук, но смятам да остана тук за постоянно. Отношенията ми с момичетата до сега са били пълен хаус..В България бях прекалено затворен с момичетата, но в последствие се оправих. Проблемът е, че си оставам много затворен като цяло и трудно се запознавам с нови хора. Попринцип умирам да се размотавам безцелно с авери, но повечето колеги(още ми звучи странно) не са хора, с които имам какво да си кажа. Първите хора, с които се опитах да се запозная се оказаха пълни кретени-лицемери,обратни и т.н...циркът е пълен.. От всички ми изглеждат такива..Май се отклоних от темата..Има момиче, с което си пиша, но не е нищо сериозно..нима е възможно като тя е на другия край на света...Сега ми е тъпо и депресирано, понеже пак съм сам,тъкмо когато си бях намерил приятели на старото място...За капак на всичко имам гаден изпит в четвъртак.. :( стискайте палци.. :) ..въпорсът ми е как може да си намеря приятели, които не са пълни боклуци..и смятате ли, че е възможно да поддържаш сериозна връзка с някого, когато знаеш, че няма да го видиш в близките 2-3 години..аз мисля,че не но...не се надявам да получа някакви прозрения от тук, но съм отворен за съвети :) мрс ако сте изтърпяли да прочетете всичко до тук ;]

radef20
11-22-2011, 09:37
12ред..
От ТОГАВА всички ми изглеждат такива.

djipsito
11-22-2011, 10:00
Пише се хаОс ;р

На колко си ? Нормално е в началото всички да ти се струват много странни и да не ти допаднат. Първите месеци го има онова "Тия пък, добре ли са". Ще се нагледаш на всякакви индивиди, ама с течение на времето ще разбереш, че не са толкова "лоши" колкото изглеждат.

Колкото до момичето, не мисля, че има смисъл да се ангажирате с такава връзка. Студент си, поживей си. Не може да отидеш на ново място и всичко да ти е наредено и нагласено както го искаш. Трябва да мине време. Не знам там кви са хората, ама ако са по-отворени, не се притеснявай да общуваш и да се запознаваш. Силно ме съмнява някой да те изгледа странно и да не те отрази.

Отдала ти се е възможност да идеш в друга държава, да опознаеш нова култура, език, нови хора.. По-интересно ли ще ти е да се забиеш пред компютъра ? Реално ква връзка би могъл да имаш с тва момиче, което го спомена, освен чисто виртуална ? Какво ще получиш от тва - само писаници, представи и чешене на пръстите. Илюзия ще е и ще се чувстваш вързан, не за нея, а за компа. В крайна сметка тва излиза.

Гледай си живота, бъди социален, излизай, разглеждай.. много нови неща ще научиш.

radef20
11-22-2011, 10:21
мерси за съвета, май че си права..на 20 съм..,макар че още гледам "Финиъс и Фърб" и WWF :D не се чувствам на 20....може би след 5-6 години :)

П.П. Заглавието е просто маркетингов трик с цел повече разглеждания..нали учим бизнес :-D

Beroobs
11-22-2011, 11:09
Първо - пише се хаОс ,но това вече ти го казаха .
Второ - WWF не съществува от много време ... съществува ,но не е кеч федерация ,а няква глупост за околната среда с неква панда на логото . Свери си часовника . Нищо чудно ,че жените бегат :D Аз като видя някоя да ми прави правописни грешки ,бегам далече ..

Azoria
11-22-2011, 11:52
смятате ли, че е възможно да поддържаш сериозна връзка с някого, когато знаеш, че няма да го видиш в близките 2-3 години..

Категорично не. Каква би била тази връзка? Тези неща ги има само по филмите и приказките. Ако не се виждате редовно - нищо няма да потръгне,да не говорим пък за сериозна връзка... :?

radef20
11-22-2011, 11:53
..чудих се дали има смисъл въобще да ти отговарям на злобния коментар..Щом и на теб ти стана ясно, че говоря за wwe, мисля че никой няма да има проблем да го разбере. Това така или иначе беше само вметнато и маловажно..Колко ти е смешен коментара :D Сякаш си извадка за заядливи и комплексирани хора.. Нямал съм сериозна връзка, поради стечения на обстоятелствата и понеже не съм намерил момиче, което си заслужава..а не защото имам недостатъци във външния вид, интелигентността и т.н. . Все ми е едно дали би избягала или не, понеже аз не се занимавам с такива сдухани хора. Исках отговор на въпроса, който съм задал; всички други мнения и коментари са ми през ...

error92
11-22-2011, 12:13
Мда, прекалено много кретени има...и аз не мога да си намеря свясна компания, въпреки това си контактувам с много хора и това не е проблем. Сега по темата - да си губиш 2-3 години да чакаш момичето да дойде от майната си - ТВЪРДО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ! Губене на време е, поне това да очакваш нещо сериозно, ако се харесвате може да е нещо като неангажираща връзка :) С нови хора можеш да се запознаеш по всяко време, а това да не си толкова затворен се оправя...просто трябва да си малко по-контактен. Другото което е можеш да пробваш да завържеш контакт с някой от другите ти колеги, не вярвам в целия университет всички да са обратни, кретени и така нататък, също пробвай да разговаряш със женски :grin:

VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 16:21
Първо - пише се хаОс ..
Как се пише не е от голямо значение...
Много се задълбочавате...