View Full Version : Да излъжа или не .. ?
possible
11-22-2011, 13:30
Проблемът е следния: Доста често ходя в селото на една приятелка и там си намерихме страхотна компания и си изкарваме супер. Миналата събота отново бях там на рожден ден, а тази събота имаме план да ходим на Селце, а там е прекрасно до колкото чувам, един приятел има вила там. Но веднъж го бях подхвърлила като идея на майка ми и тя отряза директно, защото там е доста откъснато от света .. Сега дори се дърпа да ме пусне в селото, защото ми станало много всяка седмица да ходя, но е възможно да я навия .. само че за Селце няма почти никакъв шанс. Мога да я излъжа, че отивам в селото а да ида на вилата, но не ми се иска, защото разбере ли, ще загубя доверието и а то не е никак малко и наистина малко хора на възрастта ми имат гласувано такова доверие от родител и такава свобода. А в същото време е наистина много важно да отида, защото мноого харесвам момчето, на което е къщата и той има намерения към мен, вече се случиха някои неща, но все още не ми е предложил, а това ще е перфектният момент .. :roll: :smt049
bibi7352
11-22-2011, 13:33
Ако това момче има нещо към теб, може да почака малко. На твое място бих изчакала малко без да ходя никъде, за да нещата да поотихнат, а през това време бих говорила с родителите си, като опитам да ги убедя, че няма от какво да се притесняват.
GrandProtector
11-22-2011, 13:35
Просто му кажи че няма да може да идиш, харесва ли те още повече ще засилиш желанието за близост.
Все пак зависи до къде сте - т.е. какво се е случило между вас, но не виждам да е проблем да се видите и поговорите 2-мата обезпокоявани някъде из града където живеете. Ако и 2-мата го искате ще се отпуснете бързо, за това не виждам проблем да не отидеш, макар че сигурно доста ти се иска и на теб самата.
Личното ми мнение, не се измъквай така, ще имате време за всичко.
GrandProtector
11-22-2011, 13:38
Няма няма, ама според мене си има, все пак родители са. Опознайте се повече, че дори разкажи на вашите за него, ако ти е неудобно да се видят лично като те изпраща някой път.
Но като цяло най-важното е ти да го опознаеш правилно!
Трябва ли някой да ви ПРЕДЛАГА все ? :shock: Аз лично до сега единствено съм ИЗРАЗЯВАЛ намеренията си, но не съм предлагал с думи (за това по темата става въпрос 8-) ) Сподели поне на колко си години, да знаят какво да пишат хората :D
няя хоийш щото ако ти отпори митрата е много отъкснато от света :lol: :lol: :lol:
Трябва ли някой да ви ПРЕДЛАГА все ? :shock: Аз лично до сега единствено съм ИЗРАЗЯВАЛ намеренията си, но не съм предлагал с думи (за това по темата става въпрос 8-) ) Сподели поне на колко си години, да знаят какво да пишат хората :D
ахах, налЕ..
някак е тъпо тва с предложенията майна.. "идсаш ли да ходим/да бъдем гаджета".. ебаси.. ало, детската градина.. апф.. пък за годините.. едва ли е на повече от 13-14.. макс 15..
о да.. и сега нападнете ме ,че съм груба комплексарка..
8)
GrandProtector
11-22-2011, 14:16
Ее Вие пък защо така я нападате, дали ще и се обясни в любов, чрез думи, стига да му стиска де, или чрез дела, или чрез простотия, както може момчето така ще постъпи.
Темата беше за да попита други как биха постъпили...аз казах каквото мислех.
possible
11-22-2011, 14:57
Вижте кво, тая тема е за да видя мнения на хора, които искат да помогнат, а не някви дето се праят на интересни. Така, че ако имате някакви претенции към темата, запазете ги за себе си. А на тези които ми дадоха съвет, благодаря! :) Колкото до възрастта ми, на 16 съм и под предложение нямам предвид "Искаш ли да станем гаджета". Нещата не са толкова прости, колкото си мислите, както казах случиха се някои неща и не смятам да разказвам всичко. Става въпрос за родителите ми, а не за момчето .. Вече реших как да постъпя, благодаря все пак.
SisiStrange
11-22-2011, 15:06
Според мен е по-добре да не лъжеш вашите. Можеш да пропуснеш един купон. Ако те хванат и наистина загубят доверие в теб, има голям шанс да изпуснеш доста повече купони. Той би трябвало да те разбере.
Не рискувай доверието ,което имаш за вероятността да се получи нещо с момчето. Ако има намерения към теб ще ги осъществи и по друго време. :)
VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 15:33
Ако я излъжеш,ще разбере.
Майките винаги разбират и усещат.
anonymous708973
11-22-2011, 16:41
Да бе, добре... 8-)
possible
11-22-2011, 18:12
Благодаря за мненията, говорих с майка ми и всичко е 6 :))
LeprikonA
11-22-2011, 18:20
о да, сигурно, за това толкова години така зверски ми се разминава :lol:
иначе ако не идеш - можеш да провериш тъкмо колко си заслужава момчето.
shadowcrew
11-22-2011, 18:27
Спри да слушаш майка си - родителите обикновенно някой път повече се вживяват да предпазят децата си и не се усещат,че бъркат.Обясни й,че не е добре да те спира да излизаш където и да било с приятелите ти,защото това те отделя от тях.
Налагало ми се е да лъжем родителите на едно приятелче за такива работи. До 1 седмица техните разбраха какво всъщност беше ставало и то не от него. Кофти ситуация и лошото беше че като по голям аз отнесох пишкира до някаде. Но интересното беше че просто му се поскараха малко, понацупиха се за около седмица две и после всичко по старо му.
Съвета ми е да кажеш че ще ходиш там дет те пускат, а после ако разберат може да им кажеш че е имало промяма в плановете на групата :-D
possible
11-24-2011, 10:03
Всичко е наред. Говорих с майка ми и не и се искаше да ме пуска, понеже се притеснява .. разбираемо. Ама в същото време не искаше да ме разочарова. В крайна сметка се съгласи и нещата се подредиха. Надявам се да си изкараме добре. :)
^^ Айде след купона кажи какво е станало :D :D .
LadyDaisy
11-24-2011, 11:42
Дам, сподели после как е минало, че ми е интересно :)
В училище бях единствена без вечерен час и пак се прибирах преди всички, защото дискотеките и кафетата не ми бяха по вкуса. Ех, много е яко родителите ти да ти имат доверие и да очакват събота вечер да се прибереш в 00.00, а ти да си си вкъщи в 20.30 с нова книжка под ръка и усмивка до ушите! Сега като се сетя чак ми е малко мъчно, че никога не са ми слагали ограничения - все едно не ги е било грижа, а те просто ми вярваха безгранично :)
Да бе, добре... 8-)
+1 Затуй повечето родители не знаят какво става с рожбите си и какво правят.. 8-)
weezyfuckinbaby
11-24-2011, 13:34
Дам, сподели после как е минало, че ми е интересно :)
В училище бях единствена без вечерен час и пак се прибирах преди всички, защото дискотеките и кафетата не ми бяха по вкуса. Ех, много е яко родителите ти да ти имат доверие и да очакват събота вечер да се прибереш в 00.00, а ти да си си вкъщи в 20.30 с нова книжка под ръка и усмивка до ушите! Сега като се сетя чак ми е малко мъчно, че никога не са ми слагали ограничения - все едно не ги е било грижа, а те просто ми вярваха безгранично :)
+ и аз съм така само че без книжката !! :)