View Full Version : Имам нужда от малко помощ
Infinity92
11-22-2011, 13:58
Здравейте
Имам малък проблем, но нека да започна от начало.Така, харесвам едно момиче от доста време, но някак съм доста притеснителен или с други думи по-чувствителен и някак ми е доста трудно да си говоря с нея, но с годините май това се поправи от само себе си, сега ми е малко по-лесно но въпреки всичко пак ми е остава трудно.По принцип това е само с нея, говорил съм с много други момичета, но някак нещата с другите се получавам много по лесно и за това може би ме и харесват (от това което знам).Но по тема, има парти на което и двама с това момиче ще бъдем и наистина ми се иска на него да заявя че я харесвам (по един начин), искам да я поканя на бавен танц каквито и ще има но.... да си призная честно аз съм "пълно дърво".Та, ако може някои да ми даде съвети свързани с бавните танци и как да я "поканя" (по един начин).
Благодаря предварително
SisiStrange
11-22-2011, 14:29
Покани я по-непринудено. Просто и кажи: Хайде да танцуваме!
Иначе... потренирай малко вечерта преди партито. 8-)
Ако верно си 92 направо ме е срам :shock: имаш мисленето на 14-годишно пишлеме
Infinity92
11-22-2011, 14:40
Честно ли искаш? не съм 92ра на 16 съм[/quote]
Мислиш ли,че и тя те харесва? Показва ли го по някакъв начин? Как се държи с теб? / това е важно в случая :) /
Infinity92
11-22-2011, 15:30
Мислиш ли,че и тя те харесва? Показва ли го по някакъв начин? Как се държи с теб? / това е важно в случая :) /
Наистина много добър въпрос
Ами, първо тя е от онези момичета които са затворени в себе си, но с нея се говори сравнително лесно (изключвам това че на мен ми е трудно) и май до сега само сме говорили по-малко, най-често сам се опитвал да я разсмея.А на въпроса дали ми е показвала че ме харесва май отговорът е ''не''. ^^ Но ми се струва че не се страхува и от моята компания така че е малко относително. :-k
FreshJuice
11-22-2011, 15:32
Ти си гей !
Това момиче изобщо знаеш ли дали обича да танцува, имате някакви отношения (по- специални прегръдки)
Ти направо ме уби с тези гейски думи :lol: Все едно момиче (не аз- такива лигавни не ми опират) говори за перфектния бал :razz: :razz: :razz:
Infinity92
11-22-2011, 15:37
Ти си гей !
Това момиче изобщо знаеш ли дали обича да танцува, имате някакви отношения (по- специални прегръдки)
Ти направо ме уби с тези гейски думи :lol: Все едно момиче (не аз- такива лигавни не ми опират) говори за перфектния бал :razz: :razz: :razz:
Лично мнение :-P
VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 15:38
Не го нападайте веднага де..
Бъдете малко хора.
Наистина много добър въпрос
Ами, първо тя е от онези момичета които са затворени в себе си, но с нея се говори сравнително лесно (изключвам това че на мен ми е трудно) и май до сега само сме говорили по-малко, най-често сам се опитвал да я разсмея.А на въпроса дали ми е показвала че ме харесва май отговорът е ''не''. ^^ Но ми се струва че не се страхува и от моята компания така че е малко относително. :-k
Тцтц... в същото положение съм ,само дето аз съм момичето...
Не знам ,човек,ако ти кажа какво си мисля... :lol:
Шегата настрана , заговаряй я на по-деликатни теми ,любов например. Накарай я да си каже как показва чувствата си,какво харесва в момчетата... такива неща. :)
Показвай повече заинтересованост към нея,не се притеснявай да си говориш спокойно с нея по-често. :)
FreshJuice
11-22-2011, 15:40
Ти си гей !
Лично мнение :-P
Е да то е ясно, че аз мисля така :D
А ако наистина искаш така да й признаеш просто разбери любимата й бавна песен и помоли да я пуснат и така. Всичко ще дойде от самосебе си
(и все пак е много лигаво) :lol:
Infinity92
11-22-2011, 15:44
Тцтц... в същото положение съм ,само дето аз съм момичето...
Не знам ,човек,ако ти кажа какво си мисля... :lol:
Шегата настрана , заговаряй я на по-деликатни теми ,любов например. Накарай я да си каже как показва чувствата си,какво харесва в момчетата... такива неща. :)
Показвай повече заинтересованост към нея,не се притеснявай да си говориш спокойно с нея по-често. :)[/quote]
Честно казано това го пробвах но.....
Тя е вечно, ВЕЧНО обградена от нейните приятелки, а една е доста груба,
но знам че ако й кажа да си гледа работата губя всякакви шансове > ](*,)
Infinity92
11-22-2011, 15:46
Е да то е ясно, че аз мисля така :D
А ако наистина искаш така да й признаеш просто разбери любимата й бавна песен и помоли да я пуснат и така. Всичко ще дойде от самосебе си
(и все пак е много лигаво) :lol:[/quote]
Най-после имаш прозрение?? :D
Пък относно песента отдавна я знам, и отдавна съм го подготвил това :)
Честно казано това го пробвах но.....
Тя е вечно, ВЕЧНО обградена от нейните приятелки, а една е доста груба,
но знам че ако й кажа да си гледа работата губя всякакви шансове > ](*,)
Ами тогава я покани да пиете по едно кафе някъде. Не е голямата работа. :)
Infinity92
11-22-2011, 15:54
Ами тогава я покани да пиете по едно кафе някъде. Не е голямата работа. :)[/quote]
Минавало ми е през главата но ме е малко страх от отговора ](*,)
Пък, и започвам да мисля дали изобщо ставам за нея.
Знаеш как е ](*,)
Нарочно казах - не е голямата работа. :) Просто някой път й кажи ,че имаш един свободен час и дали иска да ти прави компания. :) Хем е лесно ,хем сякаш измежду другото. (:
Infinity92
11-22-2011, 16:02
Нарочно казах - не е голямата работа. :) Просто някой път й кажи ,че имаш един свободен час и дали иска да ти прави компания. :) Хем е лесно ,хем сякаш измежду другото. (:
Ще пробвам, но гадното е че тя е от моя клас :smt073