View Full Version : Не искам да я загубя просто ей така !
LorenzovonMatterhorn
11-22-2011, 14:38
Здравейте сфорумници. Имам проблем и чесно казано си нямам на идея от къде да започна. С приятелката ми ходим вече почти два месеца. Аз много силно се влюбих в нея. Тя знае, че я обичам... казвал й съм го , но тя не ми е отврщала. Отговори ми, че още не е готова за това , тябвало и много време за да се влюби в някого. ОК приех го дадох й време. Това за мен не е проблем мога да я чакам вечено. Но снощи ми заяви, че както си има чувства към мен , което не го отричам, не са толкова силни като мойто, но все пак има някакви чувства което е добре.Та да се върна на проблема, заяви ми, че тези чувства, който ги има могат ра изчезнат с времето , защото винаги така се получавало при нея. Аз се оптах да я разобедя ... че не винаги се случва така... че сме ще е различно.... Правя всичко възможно за да я накарам да се влюби, но явно не зависи от мен. Бих наравил всичко за нея. Не искам да я загубя просто ей така. Не искам тези чувста който има към мен да изчезнат ... искам да ги усиля да я накрам да повярва. Не знам какво да направя ........
ооооо колко тъжно :-# :cry:
SisiStrange
11-22-2011, 14:41
Кой знае в какъв ПМС е била като го е казала. Не се впечатлявай от тези думи засега. Някой път я гушни и си поговорете сериозно. Без драми, без сръдни и тн. Попитай я какво очаква от връзката ви и накъде мисля да я карате. Може да сте с различни очаквания, което не е добре.
LorenzovonMatterhorn
11-22-2011, 14:44
Ами не знам ние до сега не сме се карали за нищо.Проблемът е че аз съм много чувствителен ...сериозно. И в абсолютно всяна нея дума търся някакв под текст или нещо такова.
Навярно все още не си се превърнал в достатъчно важна част от живота й. Бъди по-често до нея, подкрепяй я, помагай й, направи така, че да не може да си представи да остане без теб :)
SisiStrange
11-22-2011, 14:48
Ами не знам ние до сега не сме се карали за нищо.Проблемът е че аз съм много чувствителен ...сериозно. И в абсолютно всяна нея дума търся някакв под текст или нещо такова.
Ами тогава просто спри да се филмираш и се успокои. Момичетата обичаме до себе си стабилни мъже, на които можем да разчитаме.
Може би просто и трябва време. Хубаво е, че не е някоя пикла, която казва "Обичам те" постоянно и на всеки срещнат. Ако иначе отношенията ви си вървят добре, не я пришпорвай, а и дай време.
Начина да задържиш вниманието на такова момиче :
Не й бъди лепка. Спри да й повтаряш колко много я обичаш. Нека усети,че може и тя да те загуби. :) / Поне за мен действа :lol: /
antifashionshit
11-22-2011, 16:01
намери си живот някъде другаде, не тя да е твоят
VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 16:08
1.Много добре не е на добре.
2.Там ти е грешката.
VforVendetta00
11-22-2011, 16:21
Навярно все още не си се превърнал в достатъчно важна част от живота й. Бъди по-често до нея, подкрепяй я, помагай й, направи така, че да не може да си представи да остане без теб :)
Изчакай я , два месеца са твърде малко време , за да искаш да има чувства. На някои хора им трябва повече време , не я притискай с въпроси , бъдете си двойка , излизайте , правете нормалните неща и с времето тя сама ще ти каже , че те обича. С въпроси и натякване само ще навредиш!
anonymous708973
11-22-2011, 16:28
Мацката е била искрена. Да, в повечето случаи чувствата изчезват с времето.
Не мога да разбера обаче защо толкова държиш да чуеш самите думички? Наистина е трогващ момент, но ще ти е приятно ли да знаеш, че са изпросени? Аз, например, не казвам първа "Обичам те.", за да не притискам човека отсреща да ми отговори със същото, въпреки че може и да не го чувства наистина. Притиснал си я, дай й време.
LorenzovonMatterhorn
11-22-2011, 17:00
Да бе хора ок ... ще и дам време за това. Нали ви казвам проблема не е в това ... мога да почакам. Няма да я притискам ... просто не искам да й изчезнат чувствата към мен .. защотото спроде нея така ще стане ... тя била такава и винаги това се било случвало с нейните връзки .. еми ок , аз просто искма да я обедея че не е права и с мен ще е различно.
anonymous708973
11-22-2011, 17:08
Не я убеждавай с думи, а с дела.
LeprikonA
11-22-2011, 17:08
^не е до убеждаването. като и натякваш постоянно, че е различно, че е силно, че не знам си какво - само и помагаш да забрави чувствата си. толкова ли е трудно да се радваш на момента? подтекст във всяка дума... ако се захващаш за всяка думица, която е продумала и се филмираш, дори тя да не иска - ти ще и помогнеш да затрие чувствата. като за начало вземи се поуспокой. не бързай. минали са два месеца. само два месеца.
markovaa
11-23-2011, 12:21
пич, защо просто не бъдеш себе си когато си с нея ..... пази я както брат пази сестра си, говори с нея така все едно е най-добрия ти приятел/ка, дръж се така все едно всеки път сте на първа среща .... прави всичко останало освен това да и натякваш постоянно за чувствата си .... остави чувствата на страна и живей за момента ... ! след време чувствата сами ще се появят ;)
Да бе хора ок ... ще и дам време за това. Нали ви казвам проблема не е в това ... мога да почакам. Няма да я притискам ... просто не искам да й изчезнат чувствата към мен .. защотото спроде нея така ще стане ... тя била такава и винаги това се било случвало с нейните връзки .. еми ок , аз просто искма да я обедея че не е права и с мен ще е различно.
Пич, тя не е ТАКАВА, а просто не е намерила човек, който може да я задържи, защото всички си мислят, че с думи от рода на "ние ще сме различен случай", "аз съм различен" ще я убедят...е няма да стане :grin: Покажи й, че се различаваш от останалите, не защото се чувстваш длъжен да се доказваш, а защото си такъв :o [всеки е различен по един или друг начин... :D ]
Айде успех !
Не можеш да накараш някой да се влюби в теб. Просто няма как. И няма какво да направиш, за да се подсигуриш, че чувствата и няма да изчезнат. Трябва да спреш да я притискаш и да и повтаряш, че си различен. Как ще се развие връзката ви, времето ще покаже.
Muaythaifighter
11-23-2011, 17:26
Вай ваийи ко ше праим лек хахахаха
LorenzovonMatterhorn
11-23-2011, 19:19
Момчета и момичета ... положението се усложни драстично. От както се случи това не сме се виждали. Днес като си писахме постянно ми правеше намеци че ще се разделим :( . Каза, че иска да си поговорим :( .Утре се разбрахме да се видим и явно тогава ще е деня на страшния съд. Явно чувствата й са се променеили ... макар че говорим за 2-3 дена :( немога да разбеа както точно се случва та ние дори не сме се виждали от тогава да поговорим...Много съм шашнат не искам да се разделяме. Какво да направя ?
djipsito
11-23-2011, 19:55
Ако се случи така да се разделите, не го приемай зле, а постъпи мъжки и с разбиране. Тези неща се ценят и вярвам, че ако тя види, че я разбираш, ще се почувства по-добре. Много момчета не разбират, че понякога ние момичетата оценяваме жестовете, милото държание и т.н, ама ни липсват тръпката и усещането и наистина се чувстваме гадно, когато не можем да отвърнем със същото. И то на човек, който си заслужава. За тва нещо нямате вина нито ти, нито тя.
Няма как на теб да не ти стане гадно, ама понякога нещата не зависят от нас и няма какво да направим друго освен да се примирим. Ако тя иска да се разделите, не й се моли и не й се обеснявай в любов. Трудно е и е гадно да кажеш на някой, че не изпитваш същото, а с такива изляния от другата страна положението още повече се усложнява и се появява съжалението. Не вярвам да искаш тя да е с теб от съжаление.
Подготви се психически просто. Приеми, че явно не сте един за друг и че ще е по-добре всеки да си търси щастието на друго място. Насила хубост не става, пък и в тоя живот не винаги получаваш това, което искаш.
Горе главата и бъди мъж!
LorenzovonMatterhorn
11-23-2011, 20:33
Ако се случи така да се разделите, не го приемай зле, а постъпи мъжки и с разбиране. Тези неща се ценят и вярвам, че ако тя види, че я разбираш, ще се почувства по-добре. Много момчета не разбират, че понякога ние момичетата оценяваме жестовете, милото държание и т.н, ама ни липсват тръпката и усещането и наистина се чувстваме гадно, когато не можем да отвърнем със същото. И то на човек, който си заслужава. За тва нещо нямате вина нито ти, нито тя.
Няма как на теб да не ти стане гадно, ама понякога нещата не зависят от нас и няма какво да направим друго освен да се примирим. Ако тя иска да се разделите, не й се моли и не й се обеснявай в любов. Трудно е и е гадно да кажеш на някой, че не изпитваш същото, а с такива изляния от другата страна положението още повече се усложнява и се появява съжалението. Не вярвам да искаш тя да е с теб от съжаление.
Подготви се психически просто. Приеми, че явно не сте един за друг и че ще е по-добре всеки да си търси щастието на друго място. Насила хубост не става, пък и в тоя живот не винаги получаваш това, което искаш.
Горе главата и бъди мъж!
Благодаря много за съвета. Аз принципно съм оптимист колкото и не ми се иска ... психически мисля, че вече съм готов, но надеждата умира последна и това все още малко ме крепи. Ще видим утре какво ще се случи. Ще ви държа в течение . Благодаря и на останалите благоволили дам и съдействат :):)
elysunny
11-23-2011, 20:39
Начина да задържиш вниманието на такова момиче :
Не й бъди лепка. Спри да й повтаряш колко много я обичаш. Нека усети,че може и тя да те загуби. :) / Поне за мен действа :lol: /
djipsito
11-23-2011, 20:55
но надеждата умира последна
Тва за мен е заблуда ;)
Желанието умира последно, не надеждата ;р
LadyDaisy
11-24-2011, 06:29
Винаги щом двама души си прекарват чудесно заедно, единият решава да ака на положението и започва да говори за чувства! Поне според мен е така...
Не съм срещала по-досадно нещо от това да ми се обясняват, че без мен живота свършвал, че аз съм била единствената, че не знам си какво - пълни глупости и самозаблуда!
Отклоних се....
Ако искаш да имаш хубава връзка не говори за чувствата си, а ги показвай. Поднеси цвете, направи комплимент. Думите са безсмислени, ако няма действия. А щом има действия в повечето случаи не са нужни думи.
Не забравяй - жените не обичат лепки, хубаво е да й обръщаш внимание, но не я задушавай!
Мисля, че трябва да се върнеш към един по стар проблем.
http://www.mobilis.bg/files/Article_74/cache/800x600-2_74582.jpeg
Ограмоти се! И повярвай ми, в кърпа ти е вързана!
LorenzovonMatterhorn
11-24-2011, 19:17
За съжаление се разделихме. Основния проблем на жените : Не знаете какво искате !!!. Стой мацката и ми обеснава :Аз искам да съм сама имам нужда от време ... но искам и да се виждаме . WTF !?!? В момента е много объркана и не знае какво иска. За това аз я оставих да си помисли внимателно какво иска. Да се изасни с чувствата си.И когато това стане ще се видим пак и ще си поговорим. Общо взето поговорихме си и аз едвам я обедих в това , защото тя е овен и си пада малко инат :D , но осъзна, че съм прав. Абе ще видим времето ще покаже. Все още не съм я отписъл :)
Маняк сега не й обръщай толкова внимание като те търси гледай да си зает и да не мислиш е така само за нея игнорирай я ама когато не го правиш бъди супер мил и да видиш как ще ти тича след гъза !
mimzchet0
11-24-2011, 22:10
Е па за 2 месеца искаш да те обича ли? Не при всеки става така... изчакай малко,имай търпение... не може от краката за кревата я ... ;Р Може би с времето ще разбере,че не е само Харесване,че е нещо по-силно... и както ти казаха другите... отръпни се малко и виж как ще реагира..ако й пука ще те търси,ще ти обръща мн по мило внимание...и сам ще разбереш...ако не иска нещо по-сериозно..може би няма да й прави впечатление...