PDA

View Full Version : ЧАТ!

BeeKeeper
11-22-2011, 15:42
Значии с едно момиче си я харесах и и взех скайпа и сме само на здрасти в училището. Чатим си ама не мога да измисля за какво, малко се притеснявам. хахаха Моля ви помощ! Закакво да си говорим!? МОЛЯ БЕЗ НЕК'ВИ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРЧЕТА!

Azoria
11-22-2011, 15:46
"Какво прави днес?"
"Обичаш ли такава музика?"
"Каква обичаш?"
"Гледала ли си този филм?"
"Ходила ли си едикъде си?"

От такива най-обикновени въпроси може да започне разговора и да потръгне в съвсем друга посока. Ако не се получава развитието на разговора ,значи или не е много сговорлива или не те харесва. (:

VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 15:47
Ти я познаваш,не ние.
Ти знаеш за какво да говориш с нея.

poison1337
11-22-2011, 17:20
Имам горе/долу същия проблем..

LeprikonA
11-22-2011, 17:25
"Какво прави днес?"
"Обичаш ли такава музика?"
"Каква обичаш?"
"Гледала ли си този филм?"
"Ходила ли си едикъде си?"

От такива най-обикновени въпроси може да започне разговора и да потръгне в съвсем друга посока. Ако не се получава развитието на разговора ,значи или не е много сговорлива или не те харесва. (:

+ като сте в едно училище стават също и
"кой ти е по <някакъв предмет>"
"познаваш ли <име на познат/приятел> от <съответния му> клас"

error92
11-22-2011, 17:26
и след всичко това ще си останат само приятели... :D

VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 17:30
и след всичко това ще си останат само приятели... :D

:lol:

notlike
11-22-2011, 17:48
То ако по скайп не връзваш по една-две теми, как ще успееш наживо? Ами, питай мадамата нещо бе - как си, какво правиш? Ще правя еди какво си, ти какво предлагаш. Жените обичат да им уважават мнението. Печелиш точки от тая работа..

BrainlessROCKBABY
11-22-2011, 18:05
а като поразчупиш леда, да речем след 2-3 дена като я видиш в дскл й се усмихни, а вечерта по скайп й направи комплимент (:

голям плюс 8-)

xinfamous
11-22-2011, 23:05
много спек ситуация,отпусни и се , говори и нормално някви леки работи, ако видиш че поддава и си говори с тебе се пусни по течението. Ако е от типа където цъкат само с 'хаха','да','добре' . . лош късмет! :)

ebemise
11-23-2011, 12:32
много спек ситуация,отпусни и се , говори и нормално някви леки работи, ако видиш че поддава и си говори с тебе се пусни по течението. Ако е от типа където цъкат само с 'хаха','да','добре' . . лош късмет! :)

Точно с такава се занимавам в момента и ми се изчерпва въображението вече... :( :D

ToBeLoved
11-23-2011, 13:02
Аз лично мразя онлайн общуването... Толкова по-интересно е да разпитваш самия човек на живо какво обича и с какво се занимава. Не да си пишете непрекъснато и после едвам едвам да намерите теми за първа среща. А и онлайн някои неща се забравят, друго си е като се видите. Запомняш почти всяка малка подробност. И аз ако тръгне някой да ме разпитва онлайн, ще цъкам с 'аха', 'да', 'ясно' и връщам въпроса "ти?". Адската скука. Все едно попълваш лексикон.

И да, преминала съм с цялата история с чата... Не ходехме с това момче, но аз го харесвах... Постепенно ми изчезна тръпката, защото всичко си казвахме онлайн... а на живо беше пълното бозене.
Запознах се с едно момче. Винаги го засичах навън случайно. А след време той ми писа във фб и ме покани на среща. Аз естествено умрях от щастие, но ми дойде музата внезапно и му рекох "Хейй, трябваше да ме поканиш лице в лице, бляблябля. (Всъщност беше нещо по-изобретателно от това де :Д)" И повече нищо, не му дадох точен отговор. Засякохме се случайно навън на другия ден и си говорихме с часове двамата.. Беше вълшебно <3. Да, писали сме си, след като тръгнахме, ама само какви са ни плановете за деня.

Тъй, че според мен чатът играе лоша роля в отношенията м/у хората. :) Мое мнение. Заговори го в училище. Да не ти пука. Бъди креативна. ^^

Elizabeth93
11-23-2011, 16:20
Говорете си за филми, спор, училище, хобита и всякакви такива пиши и за каквото се сещаш, дори и с цел да напишеш нещо тъпо, поне ще я разсмееш, а и конфузните ситуации за забавни успех :)