PDA

View Full Version : Аутсайдер

LoXx
11-22-2011, 16:51
Аз съм тотален аутсайдер в класа ми. Не играя на шише или стип покер и нямам фейсбук, затова всички ме мислят за смотана. Приятелите ми казват,че не това определя какъв човек си и мислят, че съм мн готина и сладка. Искам да се приобщя към класа без да правя простотии. Плс кажете ми как!!

pe6oSribata
11-22-2011, 17:09
Те приятелите ти никога няма да кажат че си грозна....Но няма друг начин да се приобщиш към тях ако не правиш каквото правят и те,тоест няма как да се преобщиш към тях ако нямате нищо общо.

Soraq
11-22-2011, 17:09
Общувай повече с тях.

GotToLoveYou
11-22-2011, 17:12
А ти търсиш ли ги ? Отиваш ли при тях ,когато са се събрали или чакаш те да те потърсят? Пробвай някой път да намериш обща тема с тях , да им покажеш,че всъщност си готина и има за какво да си говорите. Не мисля,че е правилно да мислиш някой за смотан , само защото не играе на шише или защото няма фейсбук. Това си е личен избор и няма нищо общо с характера на човек. Хайде успех и дано се похвалиш с приятели в класа скоро :)

mmm_sweet
11-22-2011, 17:23
Те приятелите ти никога няма да кажат че си грозна....Но няма друг начин да се приобщиш към тях ако не правиш каквото правят и те,тоест няма как да се преобщиш към тях ако нямате нищо общо.

и аз съм аутсайдер,ама иначе и аз имам fb,имаме много общи интереси,но едно съществено нещо ни различава: не съм нито курва,нито зубрач :)