Влез

View Full Version : Причини за отлагане на родителска среща

PamelaIvanova
11-22-2011, 17:41
Майка ми разбра за родителска среща, на която по никакъв начин не трябва да отива, ако види оценките и отсъствията ми, това ще е краят, защото се бяхме разбрали нещо.. реших да и кажа че е отложена но не се сещам каква причина да кажа, че да звучи правдоподобно.. помогнете ми моля ви !
[/code]

Fiction7577
11-22-2011, 18:01
Защото учителят по математика не може да дойде, а той задължително трябва да присъства, понеже има оплаквания за дисциплината на някои хора от класа. :grin: :lol: :lol:

Shturrrche88
11-22-2011, 18:16
И като я излъжеш какво ще спечелиш? Ако класната ти й звънне и й сподели какво ти е положението, и я попита защо не е била на родителската среща, какво ще мажеш тогава? По-добре се изправи очи в очи с майка си, и й обясни всичко, защото от лъжата ти, няма да стане нищо по-добро за теб.

mynichkaTanq
11-22-2011, 18:36
И като я излъжеш какво ще спечелиш? Ако класната ти й звънне и й сподели какво ти е положението, и я попита защо не е била на родителската среща, какво ще мажеш тогава? По-добре се изправи очи в очи с майка си, и й обясни всичко, защото от лъжата ти, няма да стане нищо по-добро за теб.

Пами съветвам те да послушаш Shturrrche88

shadowcrew
11-22-2011, 18:37
Всички учители общо взето говорят едно и също - ВАШЕТО ДЕТЕ Е НАЙ-ПРОБЛЕМНОТО! Пълни глупости,баща ми им казваше,че не са си пили хапчетата и имат нужда от преглед при специалист. В твоят случай може да направиш следното - поговори с майка си и се договорете,че до края на годината ще си оправиш оценките - изкарай виновни нея и баща ти,че се карат или нещо друго и ти влият зле на положението в училище. Спази си обещанието разбира се и за напред няма да имаш проблеми с доверието.

mimsSss96
11-22-2011, 18:53
На нас ни отложиха родителската среща миналата година, защото имаше бомбена заплаха :D :grin: :D

SmilezZz
11-22-2011, 19:42
Лъжата рано или късно излиза наяве. А поради простата причина , че имаш доста отсъствия и лоши оценки - класната ще й се обади и ще й каже какъв е проблема с тебе. Да не е единствената възможност родителската среща , за да говори с нея ?

FuckingFreak
11-23-2011, 08:15
Абе, какво я упреквате?! Щом така е решила - така да прави. Не разбирам защо и се бъркате в живота, не я защитавам, но мисля, че и тя самата знае, че с лъжата няма да стигне до никъде. Просто така се е случило и е решила да постъпи по този начин. Нали не сте вие?!...

Кажи, че класната ти има лични ангажименти, които са неотложни, а без нея не може да се състои родителската среща. Обаче ако реши да звъни , не знам какво можеш да направиш... Но всичко си е до класна. Има някои, които няма да се занимават да се обаждат, защото ако си толкова проблемна, щяха да викнат майка ти още преди родителската, или поне да я информират. Всичко си е до човек и зависи каква си уцелила. :)

bloodyF
11-23-2011, 11:42
хахах ти беше оная дето са я привикали в детска педагогическа стая, нали? :lol:

класната ти ще и звънне, така че си признай.