.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Причини за отлагане на родителска среща

Майка ми разбра за родителска среща, на която по никакъв начин не трябва да отива, ако види оценките и отсъствията ми, това ще е краят, защото се бяхме разбрали нещо.. реших да и кажа че е отложена но не се сещам каква причина да кажа, че да звучи правдоподобно.. помогнете ми моля ви !
    [/code]
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Защото учителят по математика не може да дойде, а той задължително трябва да присъства, понеже има оплаквания за дисциплината на някои хора от класа.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    И като я излъжеш какво ще спечелиш? Ако класната ти й звънне и й сподели какво ти е положението, и я попита защо не е била на родителската среща, какво ще мажеш тогава? По-добре се изправи очи в очи с майка си, и й обясни всичко, защото от лъжата ти, няма да стане нищо по-добро за теб.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    И като я излъжеш какво ще спечелиш? Ако класната ти й звънне и й сподели какво ти е положението, и я попита защо не е била на родителската среща, какво ще мажеш тогава? По-добре се изправи очи в очи с майка си, и й обясни всичко, защото от лъжата ти, няма да стане нищо по-добро за теб.
    Пами съветвам те да послушаш Shturrrche88
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Всички учители общо взето говорят едно и също - ВАШЕТО ДЕТЕ Е НАЙ-ПРОБЛЕМНОТО! Пълни глупости,баща ми им казваше,че не са си пили хапчетата и имат нужда от преглед при специалист. В твоят случай може да направиш следното - поговори с майка си и се договорете,че до края на годината ще си оправиш оценките - изкарай виновни нея и баща ти,че се карат или нещо друго и ти влият зле на положението в училище. Спази си обещанието разбира се и за напред няма да имаш проблеми с доверието.

Голям фен Аватара на mimsSss96
    На нас ни отложиха родителската среща миналата година, защото имаше бомбена заплаха
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Лъжата рано или късно излиза наяве. А поради простата причина , че имаш доста отсъствия и лоши оценки - класната ще й се обади и ще й каже какъв е проблема с тебе. Да не е единствената възможност родителската среща , за да говори с нея ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Абе, какво я упреквате?! Щом така е решила - така да прави. Не разбирам защо и се бъркате в живота, не я защитавам, но мисля, че и тя самата знае, че с лъжата няма да стигне до никъде. Просто така се е случило и е решила да постъпи по този начин. Нали не сте вие?!...

Кажи, че класната ти има лични ангажименти, които са неотложни, а без нея не може да се състои родителската среща. Обаче ако реши да звъни , не знам какво можеш да направиш... Но всичко си е до класна. Има някои, които няма да се занимават да се обаждат, защото ако си толкова проблемна, щяха да викнат майка ти още преди родителската, или поне да я информират. Всичко си е до човек и зависи каква си уцелила.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    хахах ти беше оная дето са я привикали в детска педагогическа стая, нали?

класната ти ще и звънне, така че си признай.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си