View Full Version : Чувствам се ужасно : (
anonimefaster
11-22-2011, 19:36
Ще го карам направо.Проблемът ми е че постоянно съм гладна.Това го наблюдавам от около година,а сега в последните месеци се засили.Преди бях много слаба,а сега леко наддадох.Не казвам че съм дебела,но не съм същата като преди.Преди много се радвах като ми казваха че съм слаба и харесвах фигурата си.А сега никой не ми казва (но не заради това ми е зле) и някак се чувствам кофти.Не само,че съм по-едра...ами постоянно чувствам този глад и трябва да се тъпча.Опитах с диети,можех да не ям...но забелязах че като съм гладна и настроението ми се скапва и ми става едно криво и ся оправя само като хапна : (
Ако ще ме съветвам да спортувам - да правя го.Никога не съм се спирала на едно място,винаги вървя пеша...но не виждам голям ефект.Сега се старая да не ям хляб и сладко,но със второто не се справям много добре.Вече не знам какво да правя :-o
На колко години си ? Ако си в пубертета е напълно нормално.
FuCKkK13
11-22-2011, 19:50
не се ограничавай от хляб.. в хляба има някой съставки,които не се съдържат никъде другаде ... т.е. ограничавай се,но примерно по 1 филия хляб на ядене е добре.. за сладкото.. примерно купуваш си един голям шоколад и всяка седмица ядеш само по едно редче.. т.е. всеки ден по 1 кубче.. някой ден може да пропуснеш и така..колкото да ти мине,но едно редче за седмицата - повече не.. пий повечко вода.. гледай да консумираш повече зеленчуци и плодове... и вместо да се лишаваш и да спазваш диети,които след като ги спреш някой си ти връщат килцата,че понякога и по повече по-добре си яж от всичко,но по малко.. както казах.. 1 редче шоколад на седмица,по една филия хляб на ден .. т.е. по 3 филии на ден хляб.. ако си гладна примерно към 11 и си закусвала можеш да хапнеш един портокал примерно.. после да обядваш,после след обяд пак един плод примерно и вече вечеря.. виж.. не съм много компетентна по тази тема,но винаги съм била против гладуването.. днес написах в една тема.. яж от всичко,но по по-малко ... примерно ако ядеш супа и си сипваш цяла чиния - сега ще си сипваш половин,което с една филия хляб си е добре..айде дано съм ти помогнала поне малко :)
anonimefaster
11-22-2011, 19:51
почти на 17
О, и аз на тази възраст 15-17 ядях като разпрана, ама излезнах от пубертета, пак не се ограничавам, а съм минус 10 килограма, без никакви диети...
vampire_girl_
11-22-2011, 21:47
не се ограничавай от хляб.. в хляба има някой съставки,които не се съдържат никъде другаде ...
и кои са тези съставки?
споко бе, тва ше се опраи след време. в хляба има витамин H a него го няма другаде, затова яж хляб, но по малко и като си гладна яж плодове и зеленчуци, ако ти се яде месо яж пилешко, защото е най нискокалорично от всички др видове месо. избягвай бита сметана примерно, мазни храни. аз се надявам да съм била полезна, защото не разбирам особено от тия неща :) успех!!
mynichkaTanq
11-23-2011, 16:36
и колко тежиш и колко тежеше? Ами свиквай да се харесваш такава каквато си :) и аз в момента спортувам и наистина ям много и забелязах, че съм наддала с 2-3 кг и малко дупе съм направила, но така повече ме харесват, защото преди бях като клечка
и аз го имам същия проблем, обаче гадното при мене е, че не мога ей така да хвана някой плод като ми се дояде.. защото не ям никви плодове и обичам само 3-4 зеленчука :( :( :(
anonimefaster
11-23-2011, 19:05
и колко тежиш и колко тежеше? Ами свиквай да се харесваш такава каквато си :) и аз в момента спортувам и наистина ям много и забелязах, че съм наддала с 2-3 кг и малко дупе съм направила, но така повече ме харесват, защото преди бях като клечка
ми висока съм към 1.70 преди не помня колко тежах,но сега съм към 61 кг...
sisenkaa
11-23-2011, 19:55
оо и аз имах подобен проблем но се научих да заменям вредните неща с полезни пример:
шоколад->банан
нещо сладко->ябълка или плодове
свинска пържола->пилешка
кока кола->вода или фреш
чипсове,солети -> пуканки с масло
зърнена закуска -> овесени ядки
и вече ако наистина много ми се дояде шоколад ->задължително е натурален :-)