Влез

View Full Version : Какво да правя... ?

ShokolaDcHo
11-23-2011, 13:19
Аз съм момче на 14 години момичето е на 16г, и сме от едно училище. Значи пуснаха се слухове, че момичето ме било харесвало и аз реших да се пробвам, въпреки че малко се съмнявам дали не ме лъжат. Днес я видях и я загледах, тя погледна към мен, но веднага се направи на заинтересувана от приятелките си и се обърна. Друг път, когато тръгна на някъде тя ме гледа от тяхната стая или от вън. Онзи ден и се представих на скайпа въпреки и да се познаваме. Аз и казах, че я смятам за сладка и тя ми отвърна, че и тя мислела че съм красив, това признак ли е че и тя ме харесва, или просто го е написала, защото се е почуствала неудобно ? Вчера, я засякох че е online в скайпа и почаках тя да ми пише, но тя не ми писа. Ако тя ме харесва, ще ме потърси ли или чака аз да я потърся, защото е малко срамежлива според мен ? Какво да правя, кажете че съм объркан... ? Поне и в даскалото, ако можеше да си приказваме, щеше да е добре.. :(

LookAtMeNow
11-23-2011, 13:23
Тя очаква ти да и пишеш обаче ти не си писал и си е въобразила че не я харесваш .. Щом ти е казала че си красив значи я привличаш.

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 13:26
Зазяпал си я вторачено и тя те е погледнала,защото се е почудила какво я зяпаш.И мен като ми кажат ,ч съм красива и после ми пратят снимка,и ме питат ''e аз харсвам ли ти?''аз от учтивост им казвам,да.Дори да не ми харесват.

ShokolaDcHo
11-23-2011, 13:29
Само да добавя, че днес сутринта когато влизах в училището тя беше зад мен и имах възможност да поговорим малко, но аз като най-големия тъпанар се направих че не я виждам. Дали е възможно да ми се е разсърдила, защото и обещах че ако се видим може да си поприказваме ?

Зазяпал си я вторачено и тя те е погледнала,защото се е почудила какво я зяпаш.И мен като ми кажат ,ч съм красива и после ми пратят снимка,и ме питат ''e аз харсвам ли ти?''аз от учтивост им казвам,да.Дори да не ми харесват.

Нее, аз не съм и пращал мои снимки, за да я питам дали съм хубав. Така и да ме мисли за хубав, или не ще ми каже да..

Amellia
11-23-2011, 13:31
Според мен те харесва и трябва да си малко по-настоятелен.
Ако не те харесва е можела просто да каже "благодаря", когато
си и направил комплимент, но тя ти е отвърнала със същото.
А пък каза и че е срамежлива, тоест ти трябва да поемеш
инициативата. Успех! :)

ShokolaDcHo
11-23-2011, 14:23
Може ли още мнения..

ADMIRALKA14
11-23-2011, 14:31
Може ли още мнения..
Да. :lol:

ShokolaDcHo
11-23-2011, 14:51
Може ли още мнения..
Да. :lol:

Ами като е да, тогава си размърдай пръстите и напиши 1 роман тук, за да видя какво да правя. Веднага!
:-P

Sh@d0w
11-23-2011, 14:57
Пишете си няколко пъти в скайп, колкото да се поотпусне и след това и подметни уж случайно да излезете след даскало примерно. Така ще имате възможност хем да сте си двамата, хем да се опознаете. До тогава като я видиш в училище, поздравявай я, заговаряй я за малко и така.

Адски грозно е по скайп да си пишете, а на живо като я видиш да я подминаваш като краейпътен знак.

Paradox94
11-24-2011, 11:43
Покания на някое местенце да си поприказвате, за да се опознаете по-добре. След това мисля, че тя няма да се притеснява толкова от теб. Не съм специалист по тези неща, дано и други ти кажат какво мислят.

Equivalence
11-24-2011, 13:16
Направо я покани да излезете, ако откаже - откаже. Ако не - супер. Не очаквай да разбереш дали те харесва само по погледа. Ние жените сме коварни. :booooomb: Само ще си проличи.

Boyman
11-24-2011, 16:47
Ти пък какво си взел да чакаш да ти пише? Като се харесвате, като ви е приятно заедно, като има за какво да си общувате - пишете си. Какво значение има кой е първи. Така само си губиш времето в чакане. И накрая се оказва, че или тя е изгубила търпение да те чака, или ти все още не се решаваш и се чудиш дали те харесва или не. Ами пиши й и разбери вместо да чакаш за коментари по форумите! Защо винаги трябва да усложняваме нещата? :?

Wiwityy
11-24-2011, 16:58
Ъ амиии...................(без коментар) защо се карате?
:x

ShokolaDcHo
11-24-2011, 17:25
Ти пък какво си взел да чакаш да ти пише? Като се харесвате, като ви е приятно заедно, като има за какво да си общувате - пишете си. Какво значение има кой е първи. Така само си губиш времето в чакане. И накрая се оказва, че или тя е изгубила търпение да те чака, или ти все още не се решаваш и се чудиш дали те харесва или не. Ами пиши й и разбери вместо да чакаш за коментари по форумите! Защо винаги трябва да усложняваме нещата? :?

Не съм искал да "усложнявам нещата". Извинете г-н Boyman! :-o
Хайде давайте мненията си, защото искам да се надъхам до понеделник, защото момичето е на малка екскурзия и си идва в неделя.

Wiwityy
11-24-2011, 17:33
И аз си харесвам едно момче което не ми обръща кои знае какво внимание и какво все пак си го харесвам и ще го убедя да си ме харесжа на всяка цена!!! 8)

Boyman
11-24-2011, 17:41
Не, приятелю! Не се изказах правилно. :wink:

Прости леко укорителния ми тон. Въпросът ми беше реторичен към всички, които така усърдно се опитват да се харесат на някого, увъртат, изчакват или хитруват с цел да въздействат на човека отсреща. А защо просто не добият малко смелост и кураж и не направят най-естествено и необходимо нещо... да предприемат действие. Първата крачка... момче или момиче... какво значение има? (реторично) :P

Така че няма нищо за чудене. Който не играе, не печели! 8)